!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

Är i London, vi hörs på torsdag!

2012-10-31 / 02:32:02 / / 0 kommentarer


I'm in love with you and all these little things

2012-10-29 / 13:56:46 / 0 / 0 kommentarer

Sitter hos Ebba och Mells och gör inte så super mycket förutom att skratta. Ska nog snart till oj, Thihi. Ska sova här inatt och ja... Har inte så mycket att säga. Puss!


i can feel your heart when we're apart

2012-10-28 / 20:48:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter hos mamma, har precis badat och ska snart sätta på en skräckfilm och mysa med mamma. Vet inte hur jag ska klara mig utan mamms när jag flyttar hemifrån alltså, HAHA. I morgon ska jag hem till baboo och mells, saknar dom som tusan! Sorry för usel uppdatering, ska försöka uppdatera mer! Sov gott med er. ♥
hahaha dööör. 
 
 
 

höstlov.

2012-10-28 / 17:04:35 / Allmänt / 0 kommentarer
I fredags invigde jag lov. Efter en otroligt jobbig vecka med tre prov. Efter skolan fick de som ville stanna kvar och kolla på skräckfilm, jag och nicci stannade + några andra. Inte super många men ändå ganska roligt. På kvällen var jag hos nicole, firade lovet med scream, xfactor och godis. Det var till och med några utanför som smällde raketer. På lördagen var vi på puma outlet vilket var super roligt men jobbigt att gå där. På kvällen åkte vi till Hildis och hade mysigt, kollade skräckfilm och så. 
 
Annars då? Jag har sovit i princip hela dagen. Kom hem runt halv tio och somnade vid halv 12 och har sovit tills nu. Antar jag var ganska trött haha. Ska förhoppningsvis snart hem till mamma. 

...

2012-10-26 / 08:47:58 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer


I've been loving you for quite some time

2012-10-25 / 18:44:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej kompisar! :] Gick hem efter jag hade haft NO-prov idag pågrund av att jag mådde illa och allting bara snurrade. Kollade på charmed och har pluggat. Nu ska jag plugga swedish och sen bada. Puuusss
Happy birthday Avalanna ♥

Everything will be alright if you keep me next to you

2012-10-24 / 21:22:00 / Allmänt / 0 kommentarer
I looove min nya keps. Jag, snyggis Piccs och Harry på bilden, snyggis Ville står för bilden så hon kunde inte vara med. 
 
Varför gör PLL såhär mot oss?! Såg ju som sagt halloween avsnittet idag men som vanligt får man bara mer och mer och tänka på för varje avsnitt. Och nu börjar det inte förrän i januari igen. JANUARI. Avlider typ. Arrrghh, sjukt hur spännande det är. Craaazy avsnitt iallafall! 
 
 
Jag har ju då sen jag kom hem pluggat lite, NO provet kan seriöst bara ta självmord. Jag kommer vara glad om jag ens får E på det. Men på riktigt, vad kommer jag ha för nytta av atomer, molekyler och sånt skit när jag "blir stor"? HAHA. Blir äldre. Inte ett skit. Jag ska bli manusförfattare, författare, producent eller journalist. Så NO, stick. 
 
Nu ska jag kolla på Buffy och dricka te. Jag älskar verkligen te. Det är så mysigt på något sätt. Tihi. Godnatt mina snyggingar. ♥

I wish I was strong enough to lift not one but both of us

2012-10-24 / 19:09:17 / Allmänt / 0 kommentarer
När jag kom hem så hade jag fått två paket. Jag älskar verkligen att få paket och blev tyo helt exalterad. Det fula var att jag inte hade en aning om vad det var i paketen. Men det visade sig att det var en snapback och en jätte fin bild från bieber. Eftersom att jag fyller år nästa vecka :] Nu trodde ni att jag menade justin bieber eller hur? Men jag menar faktiskt hemsidan bieberfever.com. så daaah, eller något. Nu ska jag plugga! 

.....

2012-10-24 / 18:44:58 / Allmänt / 0 kommentarer

Halloween

Spiderman

A nightmare on elm street

twilight

harry potter

mission impossible

the unborn

saw

friday the 13th

scooby doo

the eye

resident evil

Dear John

American Pie

Forrest Gump

Hunger games

LOL

pirates of caribbean

När lammen tystnar

Titanic  


videoinlägg, yeah yeah...

2012-10-24 / 12:51:47 / videos / 0 kommentarer

it feels like a perfect night to dress up like hipsters

2012-10-24 / 12:50:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej och typ goddag! Sitter i köket och har pluggat i typ en halvtimme. Går inte så jätte bra. Har suttit och spelat in mig när jag läser allt så kan jag sitta och lyssna på det istället för att läsa, hahaha. Har även gjort ett videoinlägg. MIRAKEL. Lägger upp det snart.
 
Om typ tjugo minuter kör pappa mig och nicole till Hilda och vi ska kolla pll, som jag skrev igår. Är helt hypad över det typ. Som jag längtat. Nej, vi hörs sen! :] 
ank-tekopp. 

loving him was red

2012-10-23 / 21:43:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Varför lägger jag ens upp såna här bilder? Kommer antagligen ångra mig sen. Om ni undrar vad jag har ovanför läppen så är det bara min gigantiska (och när jag säger gigantiska så menar jag verkligen GIGANTISKA) finne som vägrar försvinna. Får tvingas leva med den. (Det ser ut som om jag inte har några bröst på bilden också, pga av vääldigt stort linne. Men jag har faktiskt bröst. Inte jätte stora, men dom finns där.)
Nu har jag badat. Sitter/ligger i sängen med en kopp te och ska kolla på charmed och sen Buff. Är på sista säsongen </3 

I morgon har jag studiedag, GÖTT. Ska hem till Hilda med Nicci och Ingrid och kolla på pretty little liars HALLOWEENAVSNITT. Ohyeah, ohyeah. Swaggie på det. Nej, sov gott era jävlar. Nej förlåt. Älsklingar. ♥
hahahaha, kolla här i charmed!! Dog lite...

Keep calm

2012-10-23 / 21:30:03 / pictures / 0 kommentarer


kortslutning in da brain

2012-10-23 / 20:11:07 / Allmänt / 0 kommentarer
VARNING! När ni sätter ner smörpaketet i vasken och osthyveln in i kylen så är det dags att gå och lägga sig. Inte för att jag har gjort detta, nejnej, tro inte det.
 
HEJ! Pluggat aslänge, kollat klipp i YouTube i pauserna och inte så mycket mer. Sitter just nu och äter middag. Mackor med ost och paprika samt kaffe. Har absolut ingen matlust till att äta riktig mat. Är för trött och för stressad för det. Nu ska jag snart bada. 

bästa låten genom tiderna

2012-10-23 / 17:10:01 / music / 0 kommentarer

Matte är inte min starkaste sida

2012-10-23 / 17:06:33 / Allmänt / 0 kommentarer
^Mattelektioner är inte min starkaste sida...
 
Sitter i min säng och lyssnar på musik, har precis kollat på charmed och borde egentligen plugga. Men alltså det finns så mycket annat som är SÅ mycket roligare. Dansa runt på rummet till Justin är inte helt fel, men neeej då måste man plugga arslet av sig. 
 
Har ni tänkt på en sak? Varför heter det just HOTmail? Är det för att den är het eller? Och hur pinsamt är det inte om man ska skriva sin mail till någon och bara lisamåstefisa@HORmail.com och råkar skriva HORmail. Det har hänt mig ett antal gånger och man vill aldrig mer prata med människan. Speciellt om människan skulle råka vara en lärare. Nu ska jag sluta babbla och plugga! CIAO

not being able to have a boyfriend because your expectations are too high.

2012-10-22 / 21:38:00 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer

T-Swift, plugg och spöken

2012-10-22 / 21:12:48 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er mina... sockertoppar! Jag kom hem vid fyra och sen dess har jag nästan bara suttit och pluggat. Nästan. Kollade på ett avsnitt misfits också. (Ny serie igen, detta är inte hälsosamt) När jag såg klockan började gå mot åtta tyckte jag det var dags att hoppa i ett bad. Så nu sitter jag här i min säng, nybadad och slut i huvudet. Tänkte kolla på charmed nu och försöka sova tidigt. Annars går inte kunskapen in i huvudet.
 
VET NI? Världens äckligaste sak hände innan! Jag skulle då sätta på mitt badvatten, så kollar jag ut i pappas och saras sovrum på sängen och sen en "gestalt" sitta där. Alltså ett spökte. Det var liksom bara as snabbt men ändå! Såg liksom en människa, suddigt. Så JÄVLA creepy. Är nästan 100% säker på att det spökar här. Har hänt grymt mycket saker enda sen vi flyttade in. Blörk... Och jag är sån som tror på allt sånt övernaturligt, så japp. Dagens händelse! Kanske borde börja med "dagens händelse"? Haha nej, det tänker jag inte göra. Nu ska jag sluta babbla. Hejdå! 
 
FÖRRESTEN, T-swift släppte nytt album idag. Så sjuuuukt bra låtar, Blev asglad när det kom ut på spotify, men sen tog dom jävlarna bort det igen. Baaaad. 
Åh nej, nu fick jag värsta tvångstankarna.... fan. 

Little reasons to smile

2012-10-21 / 22:35:51 / pictures / 0 kommentarer


paranormal activity 4 med de bästa

2012-10-21 / 21:51:47 / Allmänt / 0 kommentarer
^Bild från bion.
Bestämde med Ebba och Melker lite spontant innan att vi skulle gå på bio ikväll, så det blev en kvällsfilm. Paranormal activity 4. Bättre än dom andra, bra gjord men lite överdriven i slutet. Men den var bra och det var hur mysigt som helst. Alla skrek medans jag och Ebba satt och skrattade... Nu ligger jag i min säng och glor Buffy.
 
Måndag i morgon och en väldigt jobbig vecka inleds, men också rolig. På onsdag är det pretty little liiiiars. ÄNTLIGEN! Orkar inte skolan, vill bara försvinna typ hehehe. Blö vad tråkigt. Vi hörs i morgon snyggingar, sov gott! ♥

på onsdag gäller det...

2012-10-21 / 14:33:57 / pretty little liars / 0 kommentarer
åh vad jag längtar! 

baby I just wanna be with you

2012-10-21 / 11:02:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon mina kära! Vaknade för någon timme sen och ska snart börja plugga. Älskar att ha massa prov. Eller inte. Är fortfarande hos min mormor, pappa kör hem oss runt tre och då ska jag nog till baboo och typ baka. Myyysigt. Hinner aldrig träffa dom nu för tiden :( Vi hörs sen i alla fall! 

should've kissed you

2012-10-21 / 10:18:39 / music / 0 kommentarer
snyyyggg.

American Horror Story ASYLUM

2012-10-20 / 23:01:50 / Allmänt / 0 kommentarer
Alltså Ryan Murphy är ett jävla geni. Att bara kunna gå från en serie som glee till en serie som American Horror Story är helt sjukt. Det är verkligen två helt olika serier. Ryan, kan vi snälla byta hjärna? 

Första avsnittet av AHS var i alla fall otroligt bra och spännande, och överdrivet bra skrivet. Längtar bara till nästa. "Tate" (nu mera kit) är med ocksåå, dör lite. ♥ Nu ska jag kolla lite på charmed innan jag somnar. Sov gott!
 

Bara 184 dagar kvar......

2012-10-20 / 20:40:54 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer


Mysiga dagar

2012-10-20 / 16:00:53 / / 0 kommentarer

Har haft ett par underbara dagar, haha underbara... I torsdags var jag med Nicci och josse och gjorde utmaning. Igår var jag med några tjejer från klassen och bara hade det allmänt roligt och mysigt som vanligt. Åkte hem till min mormor idag och har nyss ätit kalkon, super mysigt. Ska sova här inatt också. Puss!


MAOAM CHALLENGE

2012-10-18 / 20:16:36 / utmaningar och craziness / 0 kommentarer

Torsdag

2012-10-18 / 08:32:06 / / 0 kommentarer

Torsdag, jobbigaste dagen ever. Ha en bra dag!


I won't forget how it sounds when you say my name

2012-10-17 / 20:29:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Lite blandade bilder såhär på kvällskvisten... och what's the deal med att Justin drar upp tröjan på sin konsert och till och med gör hela as long as you love me UTAN tröja?! Inte för att jag klagar precis! Har badat och ätit, ska lägga mig i sängen och kolla på charmed men kommer antagligen somna ganska fort. Godnatt sötisar! 

the only thing that would hurt me is if you weren't here.

2012-10-17 / 18:48:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Tummen upp för första världskriget eller något... intressant men gud så tråkigt. Svarat på massa frågor om krig, gjort klart en melodi inför musiken och ja... mer krig. Borde väl antagligen plugga NO och spanska också, men jag är så slut och har ont i hela kroppen så ska snart lägga mig i ett varmt bad. 
 
Alltså jag hoppas verkligen inte min musiklärare ser detta, men fyfan vad tråkigt det är på musiken på min skola. Pratar om massa noter och ska skriva egna melodier, wehååå. Istället för att sätta ihop en musikal eller något? Lite high school musical känsla. Hade varit tusen gånger bättre. Äh, ha det bra!  

#Mistletoe1stAnniversary

2012-10-17 / 16:06:23 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer

so put your arms around me baby

2012-10-17 / 15:27:34 / Allmänt / 0 kommentarer
Tjenis penis! Kom hem från skolan för ett tag sen, är trött idag igen. HAHA. Standard. Ska sätta på ett avsnitt charmed nu innan det blir massor av plugg. I morgon kommer en ny utmaning förresten, kul va? Thihi, det tycker jag i alla fall. Nej... Nu: Kaffe!

Telling myself to just get over it

2012-10-16 / 21:58:17 / / 0 kommentarer

Ligger i min säng och kollar charmed. Kommer typ somna när som helst. Skönt att sova! Ska försöka bli bättre på att blogga! Godnatt!


send you a picture, make you know I miss you.

2012-10-16 / 19:13:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Min kaffe/te mugg beskriver mig ganska bra just nu. Har precis pluggat klart, eller klar och klart... skulle egentligen behöva plugga både svenska och spanska också. Så mycket just nu. Trots att jag somnade runt nio igårkväll är jag otroligt trött! 
 
Hur är det med er då? Bra? Ja vad skönt. Med mig är det också bra, förutom levande zombie-grejen. Har inte druckit kaffe på evigheter heller. Både bra och dåligt. Nu ska jag faktiskt försöka plugga liiite till, sen bada! Puss!

if you're lucky enough to be different, don't ever change.

2012-10-15 / 18:52:10 / Allmänt / 0 kommentarer

always and forever.

2012-10-15 / 18:48:28 / Allmänt / 0 kommentarer
Varför är man alltid så trött på måndagar? Svårt att komma upp på morgonen och sen är man som en zombie hela dagen i skolan. Sjukligt jobbigt. Har kollat på sista avsnittet av älskade one tree hill. Tröttnar aldrig på det avsnittet. Nu ska jag snart äta, sååå hungrig.
 
 
 
 
 
 

tonight will be the night when I will fall for you all over again

2012-10-15 / 16:40:13 / Allmänt / 0 kommentarer
^där är mina nya maaask + scream-masken. Alltid min favorit. :]

Tjaaa. Kom hem för en timme sen ungefär. Har gjort lite svenska och nu ska jag kolla på charmed. Har tre jävla prov nästa vecka. Jag orkar iiiinte. Är SÅ skoltrött. Jag är alltid det vid denna tiden på året. Intressant huh? Har inte ett skit att blogga om heller. Höres sen! 

don't care about the world, we're young tonight

2012-10-14 / 13:33:49 / Allmänt / 0 kommentarer
Kan ni tänka mitt ansiktsuttryck när jag ser denna tårtan? Oh my god. Jag var i chocktillstånd och började nästan gråta av lycka. Total awesomness. Hade ett bra kalas igår med släktingar och så. 
 
Jätte roligt på Maria födelsedagsfest, sen blev det lite spontant att Josse och Hilda följde med mig hem och sov. Vi smög ut i garaget och hämtade tårtresterna till Josse och jag tryckte upp den i hennes huvud, synd att plasten var på bara. Sen kollade vi på high school musica, loove. Nu har de nästan precis stuckit och jag ska kolla på charmed! Pusssss 

the city who never sleeps

2012-10-13 / 13:40:48 / dreamer / 0 kommentarer
In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
theres nothing you can’t do.
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new.
Big lights will inspire you,
lets hear it for New York, New York, New York.



you look at me like I'm a stranger

2012-10-13 / 12:52:51 / Allmänt / 0 kommentarer
heej! Idag vankas det kalas < haha vafan? Vankas? För mig och min lillebror! Den lilla skiten fyller 11 år idag... Väckte honom imorse med sång och med att trycka upp scream-masken i huvudet på honom. Älskar dig broo! Jag fyller ju inte år förrän den 1 november men jag klagar inte över att få presenter i förväg. Senare ikväll kommer Maria och hämtar mig på sin moppe, hon har också precis fyllt år så hon ska ha tjejkväll. Fullt upp hela dagen med andra ord!
 
Har börjat kolla på serien Charmed också, den är verkligen awesome. De gamla serier/filmerna är typ bäst. Lite dålig kvalité men vad gör det? Nuuu ska jag göra ve mig innan gästerna börjar trilla in. 

once again I'm thinking about taking the easy way out

2012-10-12 / 19:35:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej snyggingar. Usel bloggning jag vet. Har ju varit sjuk och allt... haha. Idag kom min faster med familj för och fira oss lite eftersom de inte kunde komma i morgon när vi ska ha kalas. Nicole, Maria och Josephine var här en snabb runda innan också. Myysigt. Nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på xfactor. MIN HALLOWEENMASK HAR KOMMIT OCKSÅ, visar senare. Har nämligen tappat bort mitt minneskort till kameran. Igen. Så slarvig. Puss! 

I can feel your body rock

2012-10-12 / 18:10:57 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer

take me back to the start

2012-10-11 / 20:03:15 / Glee♥ / 0 kommentarer
gråter lika mycket varje gång...

...

2012-10-11 / 18:51:59 / / 0 kommentarer


Ohyeah

2012-10-11 / 16:21:02 / / 0 kommentarer


h2o in da soffa

2012-10-11 / 09:40:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter hemma i soffan och är sjuk, drogar strepsil och kollar på h2o. Ska till doktorn om ungefär en halvtimme, hatar doktorn. Har så otroligt ont i halsen och är förkyld, och eftersom jag är ett så kallat "öronbarn" så får jag ont i mina öron också när jag är förkyld. Lovely.... Vi hörs sen! 

god natt.

2012-10-10 / 20:48:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Bad Willow. Sov gott med er. 

Piiiics

2012-10-10 / 18:13:42 / / 0 kommentarer


R.I.P to the girl you used to see

2012-10-10 / 17:43:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Åh, trött... kom hem vid tre ungefär. Åt snabbt och gick sedan ut och sprang en runda i skogen, riktigt skönt. Ska snart bada och sen ska jag bara kolla på Buffy. Har bara två avsnitt kvar på säsong 6, snart dags för sista säsongen. Igen. Sjukt att jag har sett alla säsonger om igen på typ två månader, inte ens ens. Får bestämma mig att jag bara får se ett avsnitt om dagen nästa gång jag ser om det. < hahaha, fast det lär nog dröja ett liiitet tag iaf. Puss! 

i get so emotional baby, every time i think of you

2012-10-09 / 20:33:37 / Allmänt / 0 kommentarer
^Kolla vad som väntade på mig när jag kom hem, iiihh! Har precis badat och ligger nu i sängen och kollar på Buffy samt dricker te. Har inte så mycket mer att berätta eller skriva. Mer utmaningar kommer nästa vecka förresten! :) Puss! 

CINNAMON & CRACKERS CHALLENGE

2012-10-09 / 18:47:58 / utmaningar och craziness / 0 kommentarer
Prova ALDRIG cinnamon challenge, fyfan!! Aldrig mer! 

Now you're just somebody that I used to know

2012-10-09 / 17:53:46 / / 0 kommentarer

Nicole och josse hängde med mig hem efter skolan. Jag och nicci gjorde 2 utmaningar. Inspelat så det kommer upp sen! Sitter just nu hos min farmor och farfar och har precis ätit här. Hade matteprov idag, gick skit. Fyfan. Vi hörs sen!


I'm glad you came

2012-10-09 / 08:32:41 / Allmänt / 0 kommentarer
Goooodmorgon! Vaknade imorse med ingen röst, trodde det hade hänt samma som i Buffy när deras röst försvinner. Men det visade sig att det var på grund av min förkylning och kunde snabbt lösas med lite te. Ska snart sticka till skolan så måste skynda mig. Hoppas ni får en bra dag! 

when you're alone, do you think of me?

2012-10-08 / 20:47:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Sexigt hår. Känner att jag börjar bli en aning övertröttad nu så ska lägga mig i sängen med Mr.Te och kolla på buff. Ganska bra slut på en jobbig dag. Nu sover vi! Godnatt! 

vad kan jag säga? Vi gillar grädde...

2012-10-08 / 19:38:13 / utmaningar och craziness / 0 kommentarer

Måste ses

2012-10-08 / 19:07:26 / serier/filmer / 0 kommentarer

I'm falling to pieces

2012-10-08 / 18:50:57 / Allmänt / 0 kommentarer
hängde med nicole efter en jobbig dag i skolan, har så jävla ont i halsen. När jag kom hem stack jag direkt ut och sprang. Har nyss ätit och sitter just nu i min säng och lyssnar på musik. Jag är så trött, ska snart duscha och sen kolla på Buffy. OCH DRICKA TE. Puss 

Utmaningar!!

2012-10-08 / 16:58:16 / 0 / 3 kommentarer

OKEJ, BEHÖVER TIPS PÅ GALNA UTMANINGAR VI SKA GÖRA, FÖRUTOM "CINNAMON CHALLENGE"! KOMMENTERA! :]


nobody said it was easy

2012-10-07 / 17:05:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Passade mina kusiner igårkväll, gick hur bra som helst och var riktigt mysigt. När de hade somnat satt jag bara och messade med lite olika folk och kollade på Buffy. När min moster och hennes kille kom hem så kollade vi på the unborn, men de gick in och lade sig efter typ halva och jag låg där helt själv och kollade klart på den... inte mitt bästa val här i livet. Nu är jag hos pappa och ska snart äta. Är sååå trött. Hoppas ni har haft en bra helg! 

I don't care, I love it

2012-10-05 / 17:25:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Union J ♥♥♥

 

so tired of the same old games, gonna need something new in my life

2012-10-05 / 17:22:52 / Allmänt / 0 kommentarer
^Kolla vad som kom på posten idag! 

Fredag, helg, skööönt. Ska sova hos baboo idag och i morgon ska jag passa mina kusiner. Ska snart sticka till ebba, roligt väder det är ute också... love it. Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag fortsätta lyssna på Cody Simpson. ♥

you got me good

2012-10-05 / 07:39:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Ska snart sticka till skolan, ska se glee med Piccs och hildis nu på morgonen. Avsnittet heter "the break-up" får se om ni får några bilder på tre söndergråtna tjejer sen... efter skolan ska jag hem, sen till baboo och sova där. Äntligen! Vi hörs later! :]

I wanna make you feel wanted

2012-10-04 / 20:09:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Bilderna beskriver min dag ganska bra. Familia med mina snyggingar och är äntligen klar med staden, lättnaaad. Fikade och shoppade lite på familia. Visar sen. Nu är jag hemma och är sjukligt trött, ska äta och sen sova typ, hehe. Bloggar sen! :] 

I don't know how to be fine when I'm not

2012-10-03 / 19:20:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Snaaart klar med staden, yeees! Så skönt att jag typ dör. Sen är det bara matte och spanska kvar, jippi. Men det orkar jag fan inte göra idag, hihi. Ska snart hoppa i ett bad och sen blir det skräckis med mamms. I morgon ska jag kanske till familia med Picci, fika och kanske shoppa lite. Sen ska vi plugga också. Ciao 

Tell myself it's time now, gotta let go

2012-10-03 / 14:46:59 / Allmänt / 0 kommentarer
^KOLLA, det liknar en mops hund!! ♥♥♥
 
Hola amigos! Hemma, sjuk, så tråkigt. Mådde dåligt hela dagen i skolan igår så ville inte uppleva det en gång till. Haha, uppleva.. vafan? Sitter förövrigt bara och har sjukt tråkigt, gör det sista på stadeeen och ja... inte mycket mer. Dricker kaffe. Skulle egentligen varit med baboo idag, åhhh... saknar henne och mells så sjukt mycket! Har nog aldrig varit utan dom såhär länge. Trots att det bara har gått typ två veckor. Men ändå! ÅH. Hörs senare.

Freaking out

2012-10-03 / 13:42:36 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer

!!!!


Hold on

2012-10-02 / 21:43:20 / pictures / 0 kommentarer


Delena <3

2012-10-02 / 19:52:00 / serier/filmer / 0 kommentarer

congratulations

2012-10-02 / 19:39:29 / Allmänt / 1 kommentarer
Grattis till mina fina vän Marriaaaah som fyller femton idag! Love youuu. ♥

Dag 11 - Det här får mig att skratta

2012-10-02 / 17:46:00 / olika listor. / 0 kommentarer
oj... jag är en person som skrattar åt typ ALLT. Men videos på youtube när folk blir skrämda, när jag själv skrämmer folk, allt galet med mina fina vänner, när hilda slår sig (förlåt), karaktärerna i Buffy, andra serier, när skräckfilmer är dåligt gjorda (haha wtf) och ja... much more! 
 

Lately I've got this feeling...

2012-10-02 / 16:06:15 / Allmänt / 0 kommentarer
^ swag, swag, swag on you. 

Har varit halvdöd princip hela dagen. Mått dåligt som tusan. Tur man har en finis till pojkvän ♥ Lunchrasten var rolig i alla fall :] Dålig daaag. Hoppas NI har haft en bra dag i alla fall. 

dead women walking

2012-10-02 / 08:17:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Trött, så trött. Ska låsa in mig på toan i skolan och sova. Hoppas ni får en bra dag i alla fall. ♥
^ me when the teacher calls for me

enjoy every good thing in your life, because you never know when it's over

2012-10-01 / 21:42:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Rolig dag i skolan, roligt på föräldramötet. En bra första oktober. Nu är jag hemma och har precis badat. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Ska försöka göra lite på staden och sen ska jag sova. Det ska bli skönt. Förlåt för sjukt dålig uppdatering men det är ganska mycket med allting just nu, har inte sååå mycket till för bloggen då men gör så gott jag kan! Hoppas ni har haft en bra första oktober mina kära, älskar er. :]

Hello october, please be awesome

2012-10-01 / 08:31:42 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Första oktober. Ganska sjukt hur snabbt tiden har gått. Men denna oktober ska bli bättre än den förra! Nu ska jag snart sticka till tha school. Efteråt ska jag hem till piccs, sen ska vi två och Ingrid sälja kakor på föräldramötet. :] Ha en bra dag! ♥

RSS 2.0