the last

2011-11-11 / 20:17:29 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
day 40 - What You Think Made Buffy So Great and why you love it.

För det första. Alla skådespelare är fantastiska! Sarah gör ett awesome jobb som Buffy, likadant Alyson som Willow och Nicholas som Xander. Snygga killar är ALLTID ett + ! Kan typ inte se en serie om där inte är någon snygg kille i, thihihi! Och allt är bara så himla... ÅH! Alltså jag kan inte förklara! För allt är så himla bra! Inte någonting som är dåligt med den serien! Buffy och Angel tillsammans är underbart. Buffy och Spike tillsammans är ännu mer underbart.
Willows förälskelse i Xander. Xander och Cordelia. Willow och Oz. Giles. Faith. Dawn. Ja, allt är så bra! Men geniet bakom allting är ju Joss Whedon. Han är UNDERBAR! Seriöst, han har verkligen gjort ett bra jobb med denna serien!
Hur någon kan ha så mycket ideer är sjukt. Snacka om livlig fantasi. Men jag tror att det som gjorde det så bra är att det är så verkligt liksom. Kanske inte demoner och sånt. Men hon är en vampyrdråpare men försöker ändå leva ett normalt liv med skola, vänner, familj, pojkvänner. Varför jag älskar det? FÖR ATT DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA SERIE OCH HELT JÄVLA AWESOME!


















de två sista bilderna, första bilden är från sista avsnittet i första säsongen. Och den andra bilden är från det allra sista avsnittet i sista säsongen ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0