!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

STOCKHOLM BABY

2014-03-27 / 20:09:44 / Allmänt / 0 kommentarer
AHH! Häromveckan kom det ut nyheter om att 5 seconds of summer ska komma till Sverige. Jag och Dan hade planerat att åka osv osv och skulle boka tåg bara någon dag senare, men sen kom det ut nyheter om att det var begränsat till 600 platser med tanke på att det var gratis. Så man fick regristrera sig på en sida och sen skulle de lotta ut. Tänkte ju såklart att jag inte hade en chans eftersom jag alltid har otur med sånt.. men... *drumvirvel* JAG VANN, JAG FUCKING VANN. Och biljetter gäller för två pers så på söndag morgon tar jag och Dan tåget till stockholm!! Hur awesome?! Och det bästa av allt är att de antagligen kommer ha signering också vilket betyder att man kommer få träffa dom.. dör lite. 
 
Annars är läget ganska lugnt. Plugg har varit hyfsat denna veckan då många prov har blivit flyttade. Klarade mitt natur prov som jag var 99.9% säker på att jag skulle faila. Träningen går bra osvosv, det känns som om allt flyter på ganska bra nu faktiskt :-) Imorgon ska jag till malmö med piccs, starbucks och emporia - standard Icci :) Puss på er! 
 
Tror någon blev glad hehe
 

you're just a little bit out of my limit

2014-03-23 / 14:49:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var Josse, Dan och Matilda och sov här! Vi åt pizza på mitt golv (standard), snackade, kollade på film, var på kyrkogården typ mitt i natten (HAHA största äventyret ever) och sen somnade vi ganska snabbt när vi kom in igen. Mycket mysigt! De åkte hem vid ett idag och sen dess har jag inte gjort ett skit typ.. aja, ciao! 
 

SLUTA

2014-03-22 / 15:40:10 / serier/filmer / 0 kommentarer

we worked too damn hard for this just to give it up now

2014-03-15 / 11:37:44 / Allmänt / 0 kommentarer
Heej. Förlåt för dålig uppdatering som vanligt men har verkligen inte tid pga skolan. Har så sjuukt mycket HELA tiden. Lärarna har en tendens och tro att vi bara läser deras ämne... men ja, skitsamma. 
Hur mår ni? Jag mår ganska bra. Jävligt trött bara, trots att jag somnade typ klockan tio igår hahah. I veckan har det inte hänt så mycket förutom plugg plugg plugg.. Det enda positiva är att vi nu har börjat på vårt sjulprojekt på visuell kommunikation och jag och mina vänner ska göra en egen musikvideo till she looks so perfect, och vi ska själva sjunga.. hehe, hur ska detta gå... Så ja, det är askul iaf och den kommer bli SÅ grym! 
 
Idag ska jag in till helsingborg med min familj, äta och sen ska vi på bio. Ska se need for speed... inte det roligaste men vad gör man inte för familjen? ;-) Nu tänkte jag plugga lite så jag slipper det ikväll när jag kommer hem. Ciao 
Jag vet inte vad ni gör i skolan men vi mediterar iaf hahaha...
 
 
 

bästa

2014-03-09 / 14:32:10 / music / 0 kommentarer

"You won't be 16 forever."

2014-03-02 / 19:20:47 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
Kan ni fatta att min lilla älskling fyllde 20 år igår?? För det kan inte jag. Det känns ju som igår när han fyllde 16. Helt sjukt vad tiden går. Har stått vid hans sida sen dess och planerar att göra det ca förevigt. Grattis i efterskott babe, I love youuu!!! ♥

Mycket bra helg om jag får säga det själv

2014-03-02 / 19:13:03 / Allmänt / 0 kommentarer
HAHA alltså Hil ditt inlägg, love you sooo much! ♥♥
 
Hej älsklingar! Hur är det? Vet att jag suger på att blogga med Hilda gjorde ju det till mig så det duger väl? heheh. I freedags kom Hil hem till mig efter allt för länge utan varandra! Så det var såå mysigt. Ja hon skrev ju i princip det vi gjorde så ni kan ju läsa inlägget nedan ;) 
 
I lördaags var hon tyvärr tvungen att åka hem ganska tidigt för jag skulle till sci-fi mässan med min familj! Körde redan vid typ halv 11. Älskar det, det är liksom bara massa sci-fi saker, serier, böcker osv osv. + att as många typ klär ut sig till sina favoritkaraktärer och så. Sjukt nice. Typ nördarnas paradis ;-) Tog tyvärr inte foto med någon denna gången eftersom jag tyckte det var onödiga pengar när jag knappt visste vem någon av dom var. Köpte dock en charmed docka och fyra filmer! 
(Har tyvärr ingen bild på charmed-dockan, och den är hos pappa så kan inte fota den...)
 
Idag har jag legat i sängen typ halva dagen och kollat på chicago fire (LOVE IT) och sen följde jag med mamma och Mia på familia. Köpte en tröja och två böcker. Lovely. Har nyss gjort någon snabb läxa, tänkte sätta mig och läsa nu.. har lite feber så mår inte så jättebra men får väl ta lite vitaminer och hoppas på att det går över! Ciaaao
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0