!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

"It is always different. It's always complicated."

2013-10-29 / 10:18:29 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-10-29 / 10:15:40 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer

let it go

2013-10-23 / 09:57:35 / resor / 0 kommentarer
Hola! Vivo en espana at the moment, i 12 dagar till iallafall! Här är så sjukt mysigt. Jag må säga ofta att jag inte gillar spanska men blir typ helt exalterad när folk pratar spanska och jag förstår HAHA. Så skönt att bara vara här och slippa tänka på allt och alla där hemma för ett tag. Ska snart ner till poolen sen ska vi väl utforska stranden lite närmre :) Ikväll blir det nog stan en runda och sen show på hotellet! Puss på er i kalla Sverige 

you've given me strength to find home.

2013-10-19 / 18:50:53 / Demi Lovato / 0 kommentarer
 "You had your dreams, I had mine. You had your fears, I was fine.
You showed me what I couldn't find. When two different worlds collide."
 

Kan fortfarande inte komma över att Demi skrev denna låten till Selena. Åh, nostalgi. Demi och Selena var bokstavligt talat mitt och Ebbas liv för några år sen, HAHA så gulligt.. Så kan inget annat än och sakna min baboo sjukt mycket nu :(( Har inte träffats på evigheter heller.. 
 

you'll be coming home with me tonight

2013-10-19 / 18:36:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Tjenis penis! De senaste dagarna i skolan har varit internsiva, fyfan... fyra prov och massa plugg. Hade så många eftersom jag sticker nästa vecka och inte kan göra dom då. Men igår åkte vi skridskor och det var iallafall roligt, älskar det! Efter skolan kom Hil nästan direkt och hämtade upp mig. Så sov där hemma inatt, verkligen roligt och mysigt as usual. Jag tror vi var lite så extra jobbiga igår, det är då ingen annan absolut inte orkar vara med oss. Inte ens våra bästa vänner HAHA.. Fick även en jätte fin ram med en bild på oss i eftersom jag inte är hemma när jag fyller år. Så gulligt. (Trots att jag är världens fulaste på bilden..) Har typ bara varit hemma och packat och så idag.. för IMORGON STICKER JAG TILL TENERIFFA! SÅ SKÖNT. Nu ska jag fortsätta lyssna på Demi och bada och raka benen (orkar inte..) puss! 
Mina och Alicias spanska lektioner.. så kreativa. ^
Tappade matlusen lite när Daniella kommer med detta till matbordet....
 
 

now i'm a warrior, i've got thicker skin

2013-10-16 / 19:20:33 / Allmänt / 0 kommentarer
Kvart över 7 och jag är i princip klar med pluggandet, för idag. Fyra prov denna veckan, ett gjort. Är helt slut i både huvud och kropp. Det ska bli så otroligt skönt och åka bort på söndag. Bort från allt helt ärligt. Plugg och ja.. allt. Nu ska jag snart äta och sen bege mig ut på en powerwalk tror jag, känner verkligen att någon form av uppfriskning behövs :) peace out! 
Åh, måste verkligen kolla ikapp VD alltså!! 
 

Let me be the one to lift your heart up and save your life

2013-10-16 / 17:26:37 / it's okay not to be okay / 0 kommentarer
 
 

you're nothing but a liar

2013-10-14 / 20:17:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Heej! 
I lördags hade jag och min bror släktkalas. Har inte fyllt år än, men min bror har och därför har vi nästan alltid kalas tillsammans. Hade bara önskat mig pengar och det fick jag, och det behövs verkligen nu och något år fram. Men ja.. det var väl trevligt! :) 
I söndag åkte vi till väla för och köpaa.... dr.martens till mig! Åh, underbara. Fast jag rekomenderar er att gå in dom hemma först, och INTE använda dom en hel dag i skolan. Eftersom det är riktigt skinn så tar det ett tag för det och "mjukna" upp och FYFAN vad ont jag har haft. När jag skulle åka hem kunde jag inte ens gå så mamma fick hämta mig vid bussen. Mina fötter var helt blå och svullna haha.. 
Sen köpte jag även blå hårfärg och en tröja på väla, så nu har jag blå/gröna toppar igen! 
 
Sen när vi kom hem från väla var min ena faster med familj hos oss eftersom de inte kunde komma i lördags. Då fick jag detta: 
Gissa hur glad jag blev! Luktar underbart också. 
 
Ja, mer finns det väl inte och berätta so far. Jäävligt mycket plugg och prov denna veckan eftersom jag sticker till Teneriffa på söndag. Så denna veckan lär bli jobbig med lite bloggning. Nu ska jag hoppa in i ett bad och sen ska jag kolla på Demis stay strong dokumentär <3 Puss, hoppas ni har haft en bra måndag! 
 

The hardest word to say is 'goodbye'.

2013-10-11 / 17:10:46 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Det finns inga ord som kan beskriva detta. Jag visste det skulle komma och jag kunde inte bara låta bli och se det. Något av det mest sorgligaste och finaste jag har sett. Det värsta var att veta att tårarna inte var karaktärernas utan skådespelarnas. Jag vill inte säga hejdå till varken Cory eller Finn. Men detta kändes faktiskt som ett litet avslut iallafall. 
 
 
 
 
Men för och ta något possitivt i det hela, pappa kommer snart och skjutsar mig till Alicia som ska ha tjejkväll. Mys :) Kram! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

detta kommer aldrig bli gammalt

2013-10-10 / 20:24:48 / Demi Lovato / 0 kommentarer
Demi och Niall hade varit så perfekta tillsammans...

how could someone not miss you at all?

2013-10-10 / 20:08:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Det kommer aldrig bli som förr. Inget. Seprationsångest. Men jag vet att jag har kommit till rätt ställe. Jag vet det enda in i själen för jag trivs såå bra, hur jobbigt det än är. 
 
Tjabbaaa! Idaaag har jag varit i skolan. Simpel dag.. torsdagar är alltid jobbiga. När jag kom hem skulle jag plugga matte men det sket sig. Förstår typ ingenting. Satt och läste idag på mentorstiden och ville bara gråta av lycka. Skrek nästan rakt ut.. To keep it short - nu ska jag bada och sen ska jag kolla på under the dome på tv:n :) Hoppas ni har haft en bra dag. 

i've had just enough time

2013-10-09 / 18:42:18 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var jag på väla efter skolan med Josse och Daniella, vi skulle köpa födelsedagspresent till Alicia som har tjejkväll på fredag. Efter det mötte jag upp mamma för vi skulle gå och kolla min syn. Och nu sitter jag här med linser i ögonen. Det är väl helt ok, lite obehagligt i mellan åt men det funkar. 
 
Idag hade vi NO prov.. tror det gick bra. Kändes bra iallafall. Jag och Daniella satte upp massa "buy heartbreaker on itunes" lappar på toaletterna i skolan HAHA. Skulle egentligen på kör idag men är så sjukt krasslig i min hals så skippade det. Nu ska jag äta! 
 

Queen Demetria

2013-10-07 / 22:46:36 / Demi Lovato / 0 kommentarer
"Your hair is blue!" 
"I did it JUST for you." 
"Did you? Did you do ellen-blue?"
"Yeah I did Ellen-blue. I went in and was like 'you know what? I need a certain color, a very special color.' And they were like 'what is it?' And I was like 'Ellen.' They added it to the saloon." 
"It's called Ellen?" 
"No, I lied." 
 
"There was a red balloon. Actually I don't know what color it was I just said red because it's scary. My uncle actually was watching TV and all of the sudden a balloon floated down the stairs. What balloons floats DOWN by the way?" 
"The ones that are running out of air but.." 
"IT TURNED THE CORNER AND WENT DOWN"
Alltså Demi är fan perfekt... 

don't tell me you're my heartbreaker

2013-10-07 / 20:44:08 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Måndagen började inte så dåligt i alla fall.. Gråter typ bara jag hör låten. Vi har fan väntat i typ fem månader på att den ska släppas! Annars har det varit en riktigt chill dag i skolan - film på två lektioner och på NO:n var vi i fetaste salen! Sån sal man ser i filmer när de går på collage! Dom andra bara skratta åt mig.. 
Annars har jag bara pluggat exakt hela dagen. Har kommit på hur bra mitt liv faktiskt är. Underbara människor, underbar familj, bra skola, bra hus, bra mat osv osv. Jag har roligt i skolan och lär mig massor, om två veckor sticker jag till Teneriffa och om tre veckor fyller jag år. Ska bara försöka se förbi alla negativa skitsaker och människorna som för med sig det. Bort med dom säger jag bara! :) Hoppas ni har haft en bra måndag. 

Won't let nobody hurt you, i'll stand by you

2013-10-06 / 22:55:08 / Glee♥ / 0 kommentarer
På riktigt. Jag vill inte. Jag kommer inte kunna se hela avsnittet i ett - jag kommer få se det i delar. Ögonen kommer vara så fulla av tårar att jag inte kommer kunna se något. Hjärtat kommer göra ont. Bara efter 30 sekunders promo och dessa låtarna är mitt hjärta redan i tusen bitar. Jag vill inte. 

Insidious: Chapter 2

2013-10-06 / 21:52:22 / serier/filmer / 0 kommentarer
 
Handling: Handlingen tar vid precis efter ettan, alltså handlingen bygger på ettans story. I slutet av ettan hjälper familjevännen och andeudrivaren Elise till att tillsammans med pappan att hämta ut familjens son från det yttersta (the Further) och sedan hittas Elise död, mördad. I början av tvåan är pappan, Josh, den huvudmisstänkte för modet. Familjen Lambert bor tillfälligtvis hos Josh mamma och problemen fortsätter och deras liv blir ett rent helvete. Josh mamma försöker tillsammans med Elise medhjälpare och filmare ta kontakt med den döda Elise för och ta reda på vad som försigår. 
 
Jag tycker: Sjukt bra film! Den levde verkligen upp till förväntningarna och var till och med bättre än ettan. Hoppade till ett antal gånger och storyn var också riktigt bra. Helt klart årets bästa skräckfilm. James Wan är nu min nya favorit direktör. Han har också gjort the conjuring och Saw-filmerna. Så man kan inget annat än att beundra honom och hans arbete. 
5 av 5 pizzasliceee!!
 
 
 
 
 
 

Nej, jag vill inte. Varför varför varför

2013-10-05 / 18:41:10 / Glee♥ / 0 kommentarer

Here comes the sun

2013-10-05 / 18:35:09 / Allmänt / 0 kommentarer
Dålig update igen.. hehe. 
I onsdags hände detta: 
Och jag började typ nästan böla i skolan.. The moment när alla såg the real me haha... okej det har dom nog gjort innan men ändå... ;) 
 
I torsdags var det den tredje oktober och om man är en del av typ tumblr, twitter osv osv kunde man ju inte undvika "mean girls" sakerna HAHA. Så jag och Daniella tvingade Eric att vända sig om och fråga.. (eh kommer inte ihåg vem han frågade) vilken dag det var. Och vi bara dog av garv, han fattade dock ingenting... 
 
Yesterdaaay på morgonen så jag glee avsnittet, och Demi var med. Ahhh! Shippar redan Dantana!! Sen på kvällen var girlsen hos mig.. vi var typ åtta stycken haha.. alla satt inklämda i min säng. Vi åt pizza, körde "jag har aldrig" med läsk och godis (hahaha) och bara snackade och hade det mysigt. Väldigt trevligt :) 
Idag har jag bara slappat och pluggat, ska snart ta bussen in till stan med mamma för och se Insidous: Chapter 2. Har väldigt stora förhoppningar eftersom ettan var skitbra, så vi får väl se! 
 
 
 
 
 
 
 

all i need is you and I

2013-10-01 / 20:23:32 / Allmänt / 0 kommentarer
Tjenis penis. Idag hade vi sån framtidsjakt i skolan där alla ettor från olympia, TB och nicolai tävlar mot varandra. Det var väl.. inte så roligt. Jag och Daniella skulle till fredriksdal på tipsrunda, så skulle vi ta bussen men vi tog den typ 400 meter innan det var dags att hoppa av, vi råkade dessutom åka en hållplats för långt så vi fick gå extra långt tillbaka HAHAHA. Orkade inte. Sen var det typ bara kaos i klassrummet - dans till one direction och bara massa trams. Känner nu att man har börjat "bli bekväm" med klassen, så nu ser alla mitt sanna jag hahaha... men så frukstansvärt härlig klass och vänner. 
 
Fick sluta lite tidigare och nästan direkt när jag kom hem kom min moster och kusiner och hälsade på. Trevligt. Sen dess har jag bara tränat och pluggat. Ska se film med mamma om en stund. Hoppas ni har hafr en bra dag solstrålar. 
 
 
 
 

RSS 2.0