!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

said I had a dirty mouth, but he kissed me like he meant it

2013-07-31 / 12:03:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er! Sitter hemma hos E & M och vi ska snart ge oss iväg! Vi ska upp till Åre fast först ska vi "mellanlanda" hos deras pappas kompis. Är hemma på söndag natt igen typ. Men det ska bli super mysigt och roligt! Var årliga roadtrip :) Nu väntar jag på mamma som ska komma upp med min filt som jag glömde hehe... hörs sen/imorgon! Pusssss
åhhh....<33
 

grown ups 2

2013-07-29 / 23:16:17 / Allmänt / 0 kommentarer
Åkte in till stan innan idag med Nic för och gå på bio. Vi såg grown ups 2. Skrattade seriöst genom hela filmen! Så jävlaaa rolig! Minst lika rolig som ettan, om inte roligare alltså! Ska kolla på lite Rizzoli & Isles nu och sen sova, är ganska trött... hörs imorgon! :)
 
 

maybe it's the way he walked straight into my heart and stole it

2013-07-29 / 11:31:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade för någon timme sen och har kollat ett avsnitt the fosters. Det senaste avsnittet slutade bajs spännande. Har inga speciella planer idag, vara hemma och läsa typ. Kolla ikapp serier jag har missat. Sen ikväll blir det kanske bio med Nic. Nu har jag precis hämtat en kopp kaffe och ska kolla tumblr - morgon rutin :) Puss på er 
åh, saknar...
 

"Clary", he said. "What's happening to me?"

2013-07-28 / 22:16:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Ska tvätta bort mitt smink sen ska jag nog lägga mig i sängen och börja läsa andra delen i the mortal instruments serien :) Har ju köpt 1000 böcker på sistonde så måste verkligen läsa massor nu! Skönt jag har kommit in i en läs-period igen! Första boken av mortal var FUCKING BAJS, rent ut sagt. Alltså ÅH. As bra, så bra att man vill gråta men samtidigt så sugig, ÅH.
Såhär såg det ut när jag hade läst ut den:
haha läs inte den, det kommer förstöra ert liv. Fast jo. Ni måste läsa den. Varför läser jag ens? Böcker förstör liv. 
 
 

best music video at least

2013-07-28 / 21:34:07 / one direction / 0 kommentarer
bästa låten, bästa videon, bästa killarna. ♥

don't give a fuck about tomorrow

2013-07-28 / 20:56:26 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Igår kom Hil till mig vid halv 1, vi satt mest i min säng och snackade samt kollade på Buffy. Vid 4 stack vi upp till stationen för och möta upp Ing och Maria för och sedan ta tåget till helsingborg där vi sedan mötte upp Nicci. En mycket, mycket rolig och mysig kväll med de bästa. Underbart med en liten reunion! Vi åt, gick runt, kollade på Anton Ewald, Eric Saade och joddla med Siv. Sen tog vi bussen hem vid tjugo i tolv. :) 
 
Idag har jag varit på kusin hos min minsta kusin. Efteråt hängde jag och min familj med hem till min andra moster för och äta och bada. Taco för hela slanten dudes! Mysig sommarkväll! Nu är jag hemma och ska dricka en kopp kaffe. Hoppas ni har haft en bra dag, cause you're worth it ;) 
"SLÄNG INTE I MIIIIG!"
 
 
 
 
 
 

it's always better with you

2013-07-27 / 11:48:19 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Oj, det var längesen jag skrev ett "godmorgon" inlägg känns det som... måste bli bättre på att blogga! Gick upp för någon timme sen och sitter för tillfället och dricker kaffe. Om ett tag kommer Hil hit och lite senare ska vi till hbg-festivalen med de andra! Vi har inte träffats alla fem på hela lovet så det ska bli super! :) 
Igår beställde jag hem två bokhyllor, det behövs verkligen. Så den vita jag har mina böcker på nu ska jag flytta och sätta mina filmer på istället - för mina filmer får inte plats på en hylla. Sen har jag massa böcker som ligger utspritt i rummet också... så ja! ;) Kände ni behövde ha en uppdatering på mitt rum såhär på morgonkvisten! Ciao
snygg vaa???
 

London 2013

2013-07-26 / 16:43:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej älsklingar! Igår runt 2 på natten landade min röv i sängen - inte för och sova dock. Okej, det lät otroligt fel HAHA. Var hemma vid 2 rättare sagt och då lade jag mig i sängen i typ 10 minuter för och kolla allt som man inte kan kolla utan internet på mobilen. Sen badade jag och sen åt jag räkbaugetter som pappa, sara och mina bröder hade gjort till oss. Det är standard när någon reser :) Jag är redan uttråkad och vill redan tillbaka till London dock. 
 
Vi åkte hemifrån Åstorp i måndags på kvällen. Allt gick smidigt och vi var fort på flygplatsen i Köpenhamn. Vi var dock as tidiga för vi var nervösa att något skulle gå fel och därför stack vi ju hemifrån ganska tidigt. Men vi klagade inte för det. När vi väl kom till London blev det lite komplikationer med bussarna HAHAH. Ville bara dö. Grät så rädd jag blev. Gud. Men det löste sig det med! Vi kom fram till hotellet efter att ha gått i minst en timme i 30 graders värme och efter mer än ett dygn utan sömn. Vi lämnade sakerna, och sen gick vi ut på oxford street för och shoppa, dricka kaffe och äta. Vid 7-8 var vi jätte trötta så vi gick upp på rummet... somnade vid 10 efter lite rizzoli & isles.
 
På onsdagen gick vi upp tidigt och tog bussen in till big ben. Var där i några timmar, fikade och så. När vi skulle åka hem till hotellet missade vi att hoppa av så vi kom till någon konstig 'by' som hette Shepherd's bush eller något sånt. Så det var bara att ta första bästa buss tillbaka. När vi kom tillbaka försökte vi hitta till Victoria's Secret. Det var verkligen tur att vi hade en karta säger jag bara. Vi hittade dit, bajs stort var det. Sen gick vi och letade efter alla andra butiker jag ville besöka. Hittade dock inte forbidden planet :/ Vi gick tillbaka till oxford street, åt lite, handlade lite och gick upp till hotellet vid 10 när affärerna stängde. Vi vände dock lika snabbt för att gå och hitta madame tussauds för att veta var det låg till dagen efter. 
 
På torsdagen checkade vi ut, åt frukost och gick sedan till madamde tussauds. Fick köa i 2 timmar innan vi äntligen kom in! Det var verkligen as coolt. Men vi hade bråttom så hann inte gå allt, inte ens spök-saken :( Både jag och mamma blev as ledsna haha. Men det kommer fler gånger! Sen skulle jag handla lite till men hann knappt för vi skulle sticka till flygplatsen, men fick i alla fall med mig en väska! 
fick seriösa utseende komplex efter denna bilden. Tips: om ni inte vill känna er som världens fulaste, sitt inte bredvid en av världens snyggaste kvinnor.
Höll på att dö när jag går och ställer mig bredvid 'justin' och märker att den är typ lika lång som mig! Dock har han ju växt nu ju såklart men ändå! Och hur ful är inte dockan HAHA, inte alls likt...
 
Shopping: 
 
Det har varit en helt awesome och fantastisk resa! Tredje gången jag var i London och det är fortfarande lika underbart. Shoppade inte överdrivet mycket heller.. har typ hälften av pengarna kvar. Men ska iväg med E&M på tisdag så behövder lite där, sen blir det att spara - ska ju till Köpenhamn i augusti och kolla på Selena Gomez, så då blir det väl också lite shopping. :)
Tack för denna gången, älskade London! 
 

svettigt men underbart

2013-07-23 / 21:15:31 / Allmänt / 0 kommentarer
LONDON BABY! Trots att det har varit så sjukt mycket strul idag så hjärnan känns som ihoptrasslade hörlurar. Var framme i London vid 9 imorse, orkar inte berätta allt men vid TVÅ var vi i alla fall framme på hotellet. Finally. Fräschade till oss lite och sen stack vi ut till oxford street för lite shopping, mat och kaffe. Vid 7 var vi dock ganska nöjda så vi gick hem till hotellet igen. Har precis badat och ligger nu här i sängen och har inte sovit på över 24 h, det ska bli skönt att sova. Men först lite Rizzoli & Isles :)

we danced all night to the best song ever

2013-07-22 / 11:03:18 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter här med en kopp kaffe och fullt med papper osv och planerar tider inför resan. Tåg, buss. Åker ju ikväll, eller flyget går i morgon bitti men åker härifrån redan vid tolv typ! AHH! Det var bara hem från stockholm och vända igen :) Fick i alla fall sova i min egna säng i en natt, inte för att jag klagar. Ser det lite som att jag är känd och är på tour eller något ;) Hörs sen! 
 

svar på kommentar

2013-07-21 / 19:56:00 / questions and answers / 0 kommentarer
Svar: Oj... Ja det är klart jag är nervös. Helt ny skola - helt nytt folk. Är rädd att alla ska tycka jag är konstig, hahaha. Drömde inatt om att jag kom för sent typ... 3 timmar? Fyfan. Har alltid haft en liten skräck för att komma för sent typ första dagen, speciellt när det är ny skola. Så när jag kom in i klassrummet glodde alla på mig. Men min lärare var i alla fall snäll och sa att det inte gjorde något. ;)
Vet inte vad jag kommer sakna mest, att känna sig trygg antar jag? Såklart kommer det komma på den nya skolan också, men vet inte riktigt om det kommer bli samma sak. PS var så litet, alla kände alla, lärarna var som vänner. Det var som ett hem. Det jag kommer sakna minst är vissa personer som inte behövs nämnas. 
Det jag ser fram emot mest är att träffa nya människor, nya vänner, ny miljö :) Ett nytt kapitel liksom. Såklart kan man alltid läsa de gamla kapitlena men även det blir tråkigt efter ett tag. Jag säger inte att jag ska kasta mina gamla vänner i soptunnan som gamla leksaker, dom kommer alltid vara mina vänner men gymnasiet är en helt ny upplevelse. Man blir vuxen. :)
 

stockholm | gröna lund 2013

2013-07-21 / 19:39:00 / Allmänt / 1 kommentarer
Hola! Har varit i Stockholm i.. vad blir det? 3 dagar? 2? Jaja, whatever. Har i alla fall varit i estocolmo med min familj. I fredag gick vi runt i stan, handlade två böcker på scifi-bokhandeln (ofcourse), var på skansen och sen åt vi gott på kvällen. Det första jag såg när vi kom in i vårt hotellrum var utsikten, oh my. Ville typ inte lämna rummet. Så på natten när jag inte kunde sova satt jag och kollade ut genom fönstret i typ en timme hehe. :) 
I lördags var vi på gröna lund, första gången. Det var as kul. Älskar att åka karuseller, speciellt berg och dalbaner! Såg även Nanne grönwall, Anton Ewald, Ulrik M och ansiktet också - sommarkrysset vettni. Så det var ju la nice. 
bara kolla liksom! 
 
Vi ska inte ens börja prata om spökhuset. Det var faktiskt rätt awesome - trots att jag blev liiite besviken att det inte var läskigare. Första gången jag gick (gick 2 gånger) var där as coola "spöken". The grudge var där, Jason, samt någon människoliknande chucky- sak. Det var as nice, men andra gången var dom inte där? Lite dåligt. Philipe kaxade sig mot "the grudge" så hon följde efter oss, hahaha! 
 
Åh, sen vann vi en sån här också:
 
Avslutar med en fin liten bild från kvällen. Adios :)
 
 
 
 

Stockholm baby

2013-07-19 / 10:59:30 / Allmänt / 0 kommentarer

Trotsade feber jag fick igår och har nu landat i Stockholm. Eller landat och landat, körde hit men ändå. Nu har vi gett oss ut i huvudstaden och är på väg mot scifi-bokhandeln. Såklart, jag är ju med. :) adios!


out in the wild, party in nowhere land

2013-07-17 / 12:30:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår vaknade jag ganska sent, kollade på lite Rizzoli & Isles och sen skulle vi ner till min farmor och farfar för och köra flädersaft. Så powerwalkade ner där, gjorde flädersaft, drack lite kaffe, handlade på oj och sedan powerwalkade hem igen. Längtar tills pappa blir bra i ryggen så vi kan börja springa igen, finns inget bättre! 
 
Idag vaknade jag vid åtta men trodde klockan var tolv. Så jag blev glad och sov två timmar till. Har gjort ve mig och sitter just nu och rättar det sista dåtid/nutid på boken. Så seeeegt. Hil kommer hit efter hon har slutat jobb. Vi ska tälta! Har inte gjort det på evigheter. Ska övertyga henne om att vi ska se en skräckfilm... eller berätta spökhistorier. Ciaaaao
 

You will surrender.

2013-07-15 / 22:05:59 / Glee♥ / 0 kommentarer
¨
vara bara tvungen att fixa ihop något. Kanske några tabbar här och där but I'm working on it. 
Goodbye. 

losing you is like living in a world with no air

2013-07-14 / 22:45:43 / Allmänt / 0 kommentarer
Usch vilken jobbig dag det har varit. Har bokstavligen gråtit hela dagen. Vet att jag inte kände Cory men för MIG känns det så. Hela glee-castet känns som vänner liksom, precis som med Buffy. För glee är en serie som har förändrat mitt liv och det går inte att ändra på, samt då Cory. Jag hoppas han har det bra nu. De kommande veckorna kommer säkert vara lite småjobbiga - begravning, Lea's reaktion osv osv. Men ska försöka att inte prata så mycket om det mer nu :) 
Har inte gjort så mycket annat idag. Jag och mamma har varit ute och powerwalkat. Det behövdes för att rensa tankarna lite. Har nyss kollat på ett avsnitt av glee, badat och nu ska jag snart kolla på skräckis med mamms. Sov gott med er. ♥
 
 
 
 

.

2013-07-14 / 17:47:00 / Glee♥ / 0 kommentarer
I don’t even remember a time when he wasn’t my boyfriend. No one knows me better than Cory. No one knows what it’s been like to go through this more than he does. Feeling like you have that net underneath you allows you to jump higher and go farther. He makes me feel like I can do anything. For the first time in my life, I feel really, really settled and happy. I feel like the luckiest girl in the world."  - Lea Michele.
 

Vet inte ens, det känns så overkligt.

2013-07-14 / 12:36:58 / Glee♥ / 0 kommentarer
Det är så orättvist. Varför. Vaknade imorse och möttes av dessa nyheterna. Glee var mitt liv i sjuan, det har även varit en tröst de senaste åren. Utan Glee hade jag inte varit den jag är idag, jag hade inte haft samma självförtroende utan det. Och Cory var en underbar person som jag såg upp till. Enda från början har jag varit kär i honom och såklart Finn. Kan inte sluta tänka på det - vad kommer hända med Finn's storyline i glee? Vad kommer hända med Finchel? Ingenting. "We are endgame." 
Har gråtit hela morgonen, gråter fortfarande. Det är sjukt hur en person som man inte ens känner, kände, kan ha en så stor påverkan. 
Han och Lea skulle gift sig om två veckor. Fyfan säger jag bara. Jag skänker en tanke till Lea, alla glee-medlemmar - hans bästa vänner, och hans familj. Himmeln har fått ännu en ängel. 
Rest in peace Cory Monteith. You'll forever be in our hearts. ♥
 
"He didn't die, he just took a midnight train to anywhere." 
 
 

 

you and me both Xander

2013-07-13 / 21:06:37 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
Orsaken till att jag kind of aldrig är rädd... even if it's dorky.
 
 
 
 
 
 
 
 

i'm more than ready for you, London

2013-07-13 / 20:54:00 / Allmänt / 0 kommentarer
^ Beskriver de senaste dagarna ganska bra. Jag, Hampus och Nicole var och kollade när Hilda sjöng i torsdags. Sen tränade jag och mamma och sen blev det bara serier hela kvällen. I fredags var jag på stranden med famljen, mormor och kusiner. På kvällen tränade hela familjen och sen hade jag och mamma mys kväll med skräckfilm.
 
Idag hämtade pappa mig ganska tidigt för och åka in till stan och köpa en resväska (ovan!) som jag såg igår. Underbar! Behövde också en egen, ny resväska. 
Har läst en del idag. Möblerade även om på mitt rum. Behövde en förändring och eftersom jag har lovat mig själv att inte färga håret mer så fick det bli det hehe! ;)
Mina kusiner är här samt Melissa som jag och mamma passar. Men nu sover hon så slipper äntligen gnället. :) Ikväll blir det antingen film eller någon av alla 1000 serier jag kollar på för tillfället. See ya
inte jätte mycket skillnad but still!

crazy eyes

2013-07-12 / 18:59:15 / pretty little liars / 0 kommentarer
 
hahahaha dör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q&A del 2

2013-07-11 / 20:45:00 / questions and answers / 0 kommentarer

we did make it.

2013-07-11 / 14:06:51 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
 

Guess i'm happy for you

2013-07-11 / 14:06:15 / Allmänt / 0 kommentarer
Detta är hur jag ska spendera mestendels av min dag. Läsa, skriva och dricka kaffe. Enda fram till tio i sex då jag och min bror jag möta upp Nicole för och sedan kolla när Hilda sjunger på björnen. Mycket mer har jag inte att berätta... min bok är sjukt spännande, har bara läst typ 60 sidor but still. Nu ska jag komma på ideér till min bok! xx
 

This is the last time I'm putting an effort into it.

2013-07-10 / 21:27:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola amigos! Igår var jag i Båstad med min familj, mormor samt moster med familj. När jag kom hem stack jag till E&M och sov där, vi skulle lägga oss tidigt eftersom vi skulle till Emporia idag men vi kunde såklart inte somna så vi låg och snackade i typ två timmar istället. Idag gick vi i alla fall upp ganska tidigt, gjorde ve oss och så och sen stack vi till Malmö för att shoppa lite! Hade bara 500 med mig eftersom jag vill spara alla pengar till London :) Men hittade två as snygga och billiga skjortor på Hollister så det är ju awesome! 
Orkade inte lägga ner mer tid för och få bättre bilder. För som Clara Henry säger - jag är ingen modebloggerska. 
Det har i alla fall varit en väldigt mysig och rolig dag med mycket skratt. Nu är jag dock sjukt trött och hade tänkt läsa lite! :) 
 
Alltså jag är så sjukt tacksam för alla personer jag har i mitt liv. Tänker inte vara sur, eller i alla fall försöka, på fel personer längre. Ta ut min ilska på de som egentligen inte förtjänar det. Jag ska försöka att bara bry mig om de personerna som faktiskt VILL vara i mitt liv, och skita i dem som inte anstränger sig ett skit. Försöka att bara ta till mig det possitiva och skjuta bort allt negativt bullshit. 
 

Visst är mina ben bruna? Det är ingen insta-effekt, lovar.

2013-07-08 / 23:02:37 / Allmänt / 1 kommentarer
Idag har jag varit på stranden. Det var väldigt blåsigt och kallt. Men mysigt. När jag sedan kom hem tränade jag med min mamma, hade redan träningsvärk från vår tidigare träning men det är väl la gött! Nu håller jag på att klippa ihop andra delen av frågestunden som kommer upp senare eller imorgon, YOU BETTER BE EXCITED! Hoppas ni har haft en awesome måndag. (VIlle skriva tisdag, har trott att det har varit tisdag hela dagen)
 

I'm never changing who i am.

2013-07-08 / 11:33:37 / pictures / 0 kommentarer
 
 

I'm serious babe

2013-07-06 / 13:08:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej älsklingar! Lördag, har inte så mycket planerat men ska hem till min farmor och farfar på kalas lite senare. Tråkigt men har ju ändå inget annat att göra. Förövrigt känner jag mig trött, irriterad, ledsen. 
Igår var jag och min familj samt min moster med familj på landskronafestivalen, vet inte om dom kallar det festival men whatever. Den var väl trevligt :) Köpte bara ett linne, vill ju spara alla pengar till London!! Nu ska jag försöka skriva lite.. behövs - men är helt stuck. Ha en bra dag så hörs vi sen. 
Hello July, I like you ;)) 
 Yesterdayy. (Tyckte bara det var coolt med Harry Potter, haha)
 
 
 

#1

2013-07-05 / 13:22:21 / videos / 1 kommentarer
Titta for helvede, har tagit en evighet! ;)

weirdos ♥

2013-07-05 / 11:57:02 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer

 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i didn't mean to fuck you over

2013-07-05 / 11:00:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Satt en stor del av kvällen igår med att fixa ihop frågestunds-videon. Men sen kom jag på att youtube inte tar emot videos på över 15 minuter, great. Jag har två videos och båda är 20 minuter vilket betyder att jag kommer få lägga upp dom i typ.. 3-4 delar HAHA. Jaja, det blir ju kortare och jag kommer inte lägga upp alla på en gång :) Så fick göra om hela videon nu när jag gick upp, tur att jag gillar att fixa med det annars vet jag inte hur det hade gått med mitt tålamod hahaha. Måste ju ändå vänja mig inför gymnasiet, kommer säkert bli mycket sånt på min linje ;) Nu ska jag dricka kaffe och kolla tumblr! Ass slaaam! 
18 DAGAR!!! 
 
 
 

någon som förstår mig

2013-07-04 / 16:20:00 / serier/filmer / 0 kommentarer
 
Vad jag har försökt säga nu i 2 år, och folk frågar varför jag är rädd för dinosaurier, pfftt..
 
 

 
 
 

whatcha doin' later tonight?

2013-07-04 / 15:48:43 / Allmänt / 0 kommentarer
 
hahaha alltså kolla bilden! DÖR. Igår kom Hil hit och sov. Vi kollade på pll, satt i min säng, svarade på frågestunden och rättade lite på vår bok. Sen kollade vi på secret window och åt jordgubbar. Efteråt kunde vi inte sova så det slutade med att låg och pratade i typ.. en timme kanske. 
Håller på att sätta ihop frågestunden nu i alla fall (bilden är därifrån) men kommer dela upp den i två delar eftersom den blev så himla lång. Så en del idag och en nästa vecka, låter det braa? 
 
Sitter just nu och dricker kaffe, vid halv 6 ska jag ner till byn för och möta nicole. Vi ska sedan till björnen och kolla när hil sjunger :)) Sen sover jag nog hos mamma tror jag.. puss! 
 

It's always better with you

2013-07-03 / 14:09:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Igårkväll kom E & M till mig för och sova över, satt mest på mitt rum och bara tog det lugnt och snackade. Skönt. När klockan blev tolv kunde jag inte låta bli att logga in för och kolla på om jag kom in på gymnasiet eller inte... men jag kom in! Så skönt, men nu börjar jag typ bli nervös haha! Kan fortfarande inte fatta att jag ska börja på gymnasiet. Shit my god. Idag gick vi upp ganska tidigt, vid 11 gick jag hem med dom för och sedan springa hem. Nu sitter jag här och ska rätta lite dåtid på boken, för Hil kommer hit vid halv 4 och om jag inte har rättat kommer hon bli sur på mig... thihi. See ya lateeer babees
 
 

losing track of time

2013-07-01 / 22:49:17 / Allmänt / 0 kommentarer
Har inte gjort så mycket idag - kollat på teen wolf, suttit vid datorn och tränat. Det är typ allt. Nu har jag nyss duschat och har lagt mig i sängen för och börja på tredje säsongen av teen wolf *beroende*! Imorgon ska jag förhoppningsvis jobba och sen sover jag nog med baboo, mys. Sov gott! 
 

korv-challenge

2013-07-01 / 22:35:26 / utmaningar och craziness / 0 kommentarer
fyfan vad stark den var.

Please be awesome.

2013-07-01 / 13:14:44 / Allmänt / 0 kommentarer
Första juli. 2 dagar tills jag får reda på om jag kom in på gymnasiet, 22 dagar tills jag åker till London och bara ca en och en halv måndag tills jag börjar på gymnasiet, om jag nu kommer in ;) Fast det är första juli så suger vädret, ingen sol och ganska blåsigt. Ska därför bara kolla på film och serier hela dagen, typ. Ska träna sen också. Har snart sett klart andra säsongen av teen wolf, ska börja på tredje direkt. Sen ska jag börja kolla på the fosters! Puss och ha en bra dag. 
 

RSS 2.0