!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

The lying game

2012-01-31 / 20:05:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Har krupit ner i sängen nu och ska skriva lite på min ö och sen ska jag kolla på the lying game! I morgon efter skolan sticker jag hem till Ebba, dricker te och sånt som vi brukar göra! Godnatt! ♥


dag 13 – en låt som du har många minnen till

2012-01-31 / 18:53:47 / music / 0 kommentarer

what you want, what you need has been right here.

2012-01-31 / 18:49:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis tränat, super skönt. Ska nog sätta mig och läsa eller något nu. Har inget bättre för mig så. Sen ska jag in i en dusch och senare blir det the lying game! Puss! ♥
saknar!

Words will be just words til' you bring them to life.

2012-01-31 / 17:42:46 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er! Kom nästan precis hem. Körde ut till familia direkt efter skolan för att handla lite kläder, som sagt. Blev inte super mycket men bättre än inget alls! Dem har ju inte fått in så mycket shorts osv. Åt även bakad potatis, mums. Sen har mina brödrar köpt sköldpaddor... fick Hampus att döpa sin till Willow. Yes! Nu ska jag snart ut och träna, puss. ♥
Super snygg, lite kortare tröja. Från Gina.
linnen, behövde verkligen det. Har hål i alla mina andra. Från Cubus.
svarta jeans. Från Gina.
mjukisbyxor. Från Cubus.

svar till Agnes

2012-01-31 / 17:32:22 / Allmänt / 0 kommentarer
aagnes om I'm just trying to read the signals I'm receiving.:
vad äre för specielt med den ringen?, :)
jag tycker det ser ut som en vanlig ring :p
sv; haha, för er är det kanske bara en vanlig ring. Men om du har sett buffy the vampire slayer så är det en speciell ring ;)

perfect morning

2012-01-31 / 09:08:35 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Gick upp runt halv nio, gjorde ve mig, fixade frukost och sen startade jag dagen med lite pretty little liars! Ska se klart detta avsnittet nu och sen kör Sara mig till skolan. Ska ju handla lite kläder senare, men skriver såklart så fort jag är hemma! Kramisar på er alla! ♥

you know I'll take you to another world.

2012-01-30 / 20:23:03 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis duschat och lite så, ligger just nu i sängen och ska kolla på one tree hill och plugga matte samtidigt. För jag har prov om två veckor och jag och matte är inte precis bästa vänner. Om vi ska uttrycka det på ett fint sätt. I morgon efter skolan ska vi iväg och handla lite kläder, till Florida. Måste ju ha lite nytt liksom. Börjar klockan tio i morgon, får dock inte vara med på gympan. Ska säga till pappa att han ska boka tid hos sjukgymnasten på torsdag. Godnatt! ♥

snart.

dags att börja spara pengar

2012-01-30 / 19:53:23 / one direction / 0 kommentarer
Alltså håller typ på att dö nuuu! Sverige har blivit tillagt i ett av landet på deras "world tour" !!! AHHHHH!

We found love in a hopeless place

2012-01-30 / 19:45:29 / one direction / 0 kommentarer
Såg denna idag på mattelektionen med Ingrid och började nästan gråta. Sen lade Hilda in på sin blogg och jag bara åh nej... och sen dess har jag väl suttit och kollar på den tusen gånger! Alla detaljer, haha.
Men seriöst, dom är som ett par! Alla dessa blickarna, leendena, kramarna och allt dem ger varandra! Otroligt sött. Bara bli tillsammans istället!

dagens låttips.

2012-01-30 / 19:08:02 / izzas tips. / 0 kommentarer

love,love,love.

I'm just trying to read the signals I'm receiving.

2012-01-30 / 18:31:16 / Allmänt / 1 kommentarer

Alltså jag är sån nörd. Är sån skit glad över min ring? Claddagh ringen, förstår ni hur länge jag har viljat ha en sån?! Typ en jag var tio år eller något. Och nu har jag äntligen den. Har suttit och fixat med min ö nu på eftermiddagen. Orkar verkligen inte träna idag. Har överont i huvudet och mensvärk. Blööö, puss! ♥

the final cut.

2012-01-30 / 17:17:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Sätter mig vid köksbordet av pappa och frågar när min Buffy sak kommer. "Den har kommit." Säger han helt lugnt. Och jag liksom bara, "VAAAA?!" Han bara, "ja, den går att hämta ut på tobakshörnan." Och jag får typ damp, "MEN HÄMTA UT DEN DÅ FÖRHELVETE!" Så Sara fick åka och hämta ut den. Och åh, har precis öppnat den. Behöver ingen pojkvän längre. Kär.

dag 12 – en låt av ett band du hatar

2012-01-30 / 15:42:44 / music / 0 kommentarer
Hatar inget band.

There's nothing you can do

2012-01-30 / 15:36:14 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem för ett litet tag sen, skoldagen gick ganska fort och så. Sitter och kollar på en typ blogg nu, jag lovar hon har träffat ALLA kändisar. Oh my god... lite avundsjuk. Puss sålänge ♥

There must've been a time, I was a reason for that smile.

2012-01-29 / 21:35:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på hela helgen. Men har inte alls haft varken tid eller lust. Har precis duschat och annat tråkigt, ska lägga mig i sängen nu och kolla på Buffy. Måndag i morgon igen... tråkigt. Tiden går så grymt snabbt. Men i alla fall, puss och godnatt! ♥

Novell: Del 1 - we all have secrets, this is mine.

2012-01-29 / 20:09:24 / writings / 0 kommentarer
Jag kände hur en suck av lättnad slank ur mig och bröstet blev lättare. Skolans klocka ringde in i precis den sekunden jag hann fram till den stora dörren av trä. Korridoren var fulla med ivriga elever som stod och skvallrade i små grupper. "Demetria." Sophie slank upp bakom mig och gav mig en stor kram. "Var har du varit hela sommaren?" Frågade hon. "Du bara stack." Jag harklade mig, "Jag var tvungen att hälsa på min, eh... morbror." Det var en usel lögn men det fanns inte en chans att jag kunde säga sanningen till henne. Även om hon var min bästa vän.
"Sophie, jag måste gå till lektionen." Sade jag och skyndade på mina steg för att slippa fler frågor.
Klassrummet luktade någonting blandat med nya skolmaterial och gamla böcker. Mitt luktsinne - och även alla andra sinnen, hade blivit skarpare sedan allting hände. Jag rullade på det lilla halsbandet jag hade runt halsen, en blå sten som representerade andekraft och styrka. Den var inramad i en silvrig, liten ram. Den var antagligen väldigt gammal och den var väldigt ful men jag var tvungen att bära den som skydd.
Klassrums dörren öppnades och mina ögon möttes av ett par hasselnöts bruna ögon. Hans mun gled upp en bit när han såg mig och vinkade. Jag höjde på ögonbrynen lite och tog upp handen i en hälsning. Hans steg blev säkrare och snabbare mot mitt håll. Snälla, sätt dig inte här. Snälla, snälla. Tänkte jag. Men vad hade jag trott? Såklart han satte sig bredvid mig. Han tog av sin keps och skakade om sitt bruna hår. Han sträckte fram handen, "Keegan." Jag ignorerade hans hand, "Demetria." Sade jag och kollade bort. Han hostade till nervöst, "jo, alltså jag är ju ny och allt. Så jag undrar om du hade kunnat visa mig runt efter lektionen?" Jag ville inte dra till mig uppmärksamhet av någon och vände mig därför till honom och lade märke till fotbollsjackan han bar. "Jag säger det redan nu." Började jag. "Jag är inte tänd på fotbollskillar." Det var det första jag fick upp i mitt huvud och dessutom behövde jag en ursäkt för att komma undan. Han ryckte på axlarna, "okej."
Det var till och med lättare än jag trodde och för en gång skull så slapp jag att tvinga någon.
Jag visste att killarna drogs till mig, och det visste jag inte för att jag hade bra självförtroende. Utan för att om jag skulle ta betalt för varje gång någon nämnde mitt utseende så skulle jag vara miljonär.
"Så, balen är snart. Vad säger du om att gå med mig?" Jag såg hur hans leende blev bredare igen samtidigt som han vände sig mot mig. Jag tog tag i honom hårt i tröjan och höll hans huvud mot mig och kollade honom in i ögonen. "Sluta! Genast." Sade jag. "Jag är inte intresserad, sluta stöta på mig." Han slet sig undan, "hårda tag. Det gillar jag." Skojade han med ett flin på läpparna. Vafan? Varför funkade det inte? Jag kollade förbryllat på honom. "Vad är det?" Frågade han och hans leende försvann. Jag blinkade till några gånger och reste mig så hastigt att stolen trillade omkull. "Förlåt, jag måste gå." Sade jag och skyndade mig ut ur klassrummet och kunde känna hur de andras blickar brände i ryggen på mig.
Månen stod högt på himmeln och jag kunde höra hur hastigheten på varje bil som körde förbi var för hög. Jag skrapade fötterna i grusen ett par gånger innan jag hoppade över den höga stenmuren.
En manlig struktur tog form i månljuset och steg fram ur skuggan.
"Tack för att du kom", jag bugade och hörde hur han kom närmre. "Dina krafter funkar inte på den här pojken?" Jag skakade på huvudet och hoppades på att han skulle se det, "inte ett dugg."
Han hade kommit så nära så jag kunde se varje liten detalj på hans kropp. Han stora, muskelösa kropp övervann allt annat på kroppen och var det första man märkte när man såg honom.
"Funkar ingenting?"
"Det vet jag inte. Men tankekontrollen fungerar inte." Jag lade märke till att min röst darrade och gjorde allt för få tillbaka den i rätt tillstånd. "Vad ska vi göra?" Han spände ögonen i mig, "jag löser det."
"Tack, mästare. Det gläder mig." Jag bugade med handen på magen som tack. Han försvann in i skuggorna igen och natten blev återigen detsamma.
Fortsättning följer.

dag 11 – en låt av ditt favoritband

2012-01-29 / 17:03:58 / music / 0 kommentarer
Som ni alla vet, så är ju såklart one direction mitt favorit band. Men saken är att jag inte riktigt vet om man kallar dom för ett band? Tänker mer dom som en grupp. Men annars är mitt favoritband Guns n' Roses. Kommer alltid älska dom! Och eftersom det har varit så mycket 1D på sistonde så får ni en GNR låt!

Don't let the world change your smile, change the world with your smile.

2012-01-29 / 16:53:43 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej älsklingar! Hade det jätte mysigt igår hos Ebba. Kollade på skräckfilm, åt maaasssa godis, satt vid datorn, snackade, gjorde videoinlägg och massa annat roligt. Så fult, vi skulle smyga ut och skrämma Mellor med att smälla på fönstret. Så hade han hört att vi gått ut och följde efter oss och skrämde oss istället. Fail. Stack hem vid ett idag, har pluggat och lyssnat på musik sen dess och just nu sitter jag hos pappa och ska snart äta! Puss ♥

videoinlägg med Ebbis.

2012-01-28 / 23:38:38 / videos / 0 kommentarer
Pratar om hur den perfekta killen skulle va, osv.



störda som alltid. Pratar stockholmska, trillar, sjunger oseriöst, hälsar till lite olika folk, våra fans... ;)

baby are you down, down, down?

2012-01-28 / 19:02:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Alltså Ebbas tramsiga inlägg innan, don't believe it. Haha! Ska såklart inte lägga ner bloggen. Men var och gjorde pass innan, blev förjävligt och jag ska leva med det tills jag är nitton?! No way! Sen åkte jag till Ebba, var på oj och video kalle och sånt. Och nu har vi precis gjort videoinlägg hur vår perfekta kille skulle va! Don't miss it. Kommer in på bloggen sen, puss! ♥

ebba gästbloggar.

2012-01-28 / 14:57:19 / Allmänt / 0 kommentarer
IZZA LÄGGER NER BLOGGEN ERA JÄVLA NOOBS! SLUTA LÄSA IZZAS BLOGG HON TYCKER BARA ATT JAG ÄR SNYGG!
hahahahhaha nej skoja! Men izza är hos mig nu, vi sitter och kollar tv och ska hyra film och sånt mysigt ikväll! Kolla skräckis, äta godis och sånt mysigt! Ni får ha det så bra!
Och izza jag älskar dig du är världens bästa vän baboo och har varit i åtta år tillbaka! ;) kram!

aw! jag och izza när vi var små.

hold on to that feeling and don't let it go

2012-01-28 / 11:02:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade redan runt åtta men har legat i sängen sen dess och kollat på one tree hill. Så nu har jag bara tre avsnitt kvar på denna säsongen, är typ förälskad. Vet inte om vi skulle göra pass idag eller inte, får se hur det blir. Sticker i alla fall till Ebba senare och sover där. Smällt choklad med m&m, chips, energidricka, skräckfilm. Perfekt. Puss sålänge ♥

haha, alltså jag avlider...

I would walk through the desert just to see your smile.

2012-01-27 / 22:15:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit, badat, lyssnat på musik, skrivit ett kapitel på vår bok och lite så sen jag skrev sist. Ska sätta mig i soffan och kolla på tv lite och sen ska jag kolla på one tree hill! I morgon ska jag iväg på dagen och fixa ett nytt pass och sen ska jag sova hos Ebba! Kram ♥

åhhh, loooove! ♥

you're so hot that I melted

2012-01-27 / 21:21:56 / one direction / 0 kommentarer


Alltså OH MY FUCKING GOD sååååå snygg! Dör lite här!!


dag 10 – en låt som får dig att somna

2012-01-27 / 20:18:21 / music / 0 kommentarer


inte för att den är dålig eller något, men den är så lugn och fin liksom. Haha! :)


you.

2012-01-27 / 19:44:06 / writings / 0 kommentarer
From the moment I met you,
everything changed, I knew I had to get you
whatever the pain. I had to take you and make you mine.
I would walk through the desert,
I would walk down the aisle,
I would swim all the oceans,
just to see your smile. ♥

dagens låttips.

2012-01-27 / 19:30:44 / izzas tips. / 0 kommentarer


From the moment I met you everything changed.

2012-01-27 / 19:24:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Kom hem för ett tag sen, har varit med Ebba hela dagen. Skulle först bara dit fort och snacka lite men som vanligt blev det inte så. Drack te med henne och mellor, snackade i typ två timmar och sen åkte vi och köpte en tv till deras vardagsrum där uppe. Fett nice för då kan vi se film där istället för på datorn nu, hehe! Ska gå och äta något nu, puss ♥


Izabelles bra och dålig lista just nu!

2012-01-26 / 21:31:54 / writings / 0 kommentarer

Bra.
Att det är fredag i morgon och jag kanske har hela lägenheten för mig själv.
Att jag ska sova hos Ebba på lördag som jag inte har gjort på typ tusen år.
Att vi ska till Florida om en månad.
Serier & musik som förgyller vardagen.
Smurfarna (haha)
sköna spring/gå rundor.
Min säng.
Att mitt buffy kit snart kommer, förhoppningsvis.

Dåligt.
Att jag inte har en pojkvän... åhhh....
Att jag har mens när vi ska till Florida. Hur FAN ska jag göra?! Tänker inte andvända tampong! :o Och ni bara "oh, more details please ;)" Sorry...
Min ö.
Matte.
Mina finnar... -.-


It's crazy how we fit boy.

2012-01-26 / 21:24:11 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nyss badat och har lagt mig i sängen nu, hade tydligen engelskaglosor till i morgon också så ska titta igenom dem lite samtidigt som jag kollar på one tree hill! Godnatt! ♥

hahaha, alltså nej gud. Nästan bud på att köpa ju ;)

He's like a song played again and again.

2012-01-26 / 20:43:13 / Allmänt / 0 kommentarer

Min lugna, sköna gårunda blev till en skön springrunda istället, vilket resulterade till - så klumpig som jag är, att jag höll på att halka ungefär femtio gånger. Nu sitter jag här och är helt svettig och trött, så ska bada och sen ska jag kolla på one tree hill. xxx ♥

shawty's like a melody in my head that I can't control
got me singing like, na na na everyday is like my ipod's stuck on replay.
Who would've ever know, that we ever be more than friends?


Just let it be come on and bring your body next to me

2012-01-26 / 19:25:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit lite, gjort engelska läxan och inte så väldigt mycket mer. Lyssnar på musik och funderar på att gå ut och gå en runda. Så himla skönt. Men får helt enkelt se, ska hinna bada också. Nej, nu - återgå till musiken! Kyss ♥

So come on and fly with me as we make our great escape,
so why don't we run away?
Baby don't worry, you are my only,
you won't be lonely, even if the sky is falling down.
You'll be my only, no need to worry.

eight years.

2012-01-26 / 18:13:52 / Allmänt / 0 kommentarer

Alltså kolla så jävla fin och söt video baboo har gjort?! Kan inte fatta att det har gått åtta år sen vi sprang runt på gatan och lekte och allt! Alla minnen och stunder tillsammans. Du, jag och Mellor. Saknar det så otroligt! Du ska bara veta Ebbis, att fast vi inte träffas lika mycket längre så kommer du alltid vara min allra bästa vän och jag älskar dig över allt annat syrran! ♥

baby don't worry, you're my only even if the sky is falling down.

2012-01-26 / 18:12:16 / Allmänt / 0 kommentarer
Förlåt för att jag inte har bloggat förrän nu men fastnade på biblan, haha. Nej men satt och pluggade och sen kom Ingrid för hon hade missat sin buss. Och då satt vi och snackade, drack kaffe, pratade med Hilda i telefon... hoppas ingen hörde, fast det gjorde dom men aja! Och sen blev hon hämtad och jag gick hem. Ska försöka mig på engelskaskiten nu, glöm inte den Buffy 3! Puss på er ♥

sussa sött

2012-01-25 / 22:20:05 / Allmänt / 0 kommentarer
Har kollat OTH hela kvällen typ, är helt förälskad. ♥ hehe, men godnatt!

åh dör så snygg!!!

you are the music in me

2012-01-25 / 20:09:55 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter och lyssnar på massa high school musical låtar, saknar lite när man var helt beroende av det! Men har ätit och lite så, ska snart gå och duscha och sen ska jag lägga mig i sängen. Kolla på lite one tree hill och läsa. Kram ♥

vadå trött?

dag 09 – en låt du kan dansa till

2012-01-25 / 18:28:13 / music / 0 kommentarer
man kan väl dansa till typ alla låtar? haha. Men denna är ganska nice att dansa till!

dagens låttips.

2012-01-25 / 18:26:14 / izzas tips. / 0 kommentarer

Is it truuuuue?

2012-01-25 / 18:23:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Har skrivit klart nu och ska snart äta, sen ska jag bara bada och typ läsa? Sen sova. Inget glee idag för det har tydligen uppehåll denna veckan. Alltså vad håller dom på med?! Dom har haft uppehåll sen i december och sen sändes det förra veckan och sen uppehåll denna veckan, cp. Aja, kram ♥

don't even ask...

The long way home

2012-01-25 / 17:18:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem runt tjugo minuter sen kanske. Satt på biblan ganska länge och pluggade, fast skrev mest på vår bok. Men det är väl okej det med antar jag. Ska skriva över det till datorn nu och sen vet jag inte riktigt. Puss ♥

On the library

2012-01-25 / 14:34:49 / Allmänt / 0 kommentarer

Sitter på biblioteket och pluggar och skriver på vår bok samtidigt. Sticker väl hem runt fyra typ. Men dom piggar upp mig är att om en månad sticker vi utomlands - till Florida! Men nu får jag fortsätta leta efter en bok om Kanada! Puss


Time for pretty little liars

2012-01-24 / 21:56:35 / Allmänt / 0 kommentarer




som sagt.... om Toby dör så slutar jag fan se det... Godnatt ♥


Be the change you wanna see in the world.

2012-01-24 / 21:13:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis kommit upp ur badet, ska göra mig redo för sängen nu och sen ska jag kolla på pretty little liars. Efterlängtat! I morgon efter skolan ska jag nog sticka till biblioteket och plugga lite där. Orkar inte göra det hemma med mina skrikiga brödrar. Kram ♥

Don't walk away like you always do, this time.

2012-01-24 / 19:54:48 / Allmänt / 0 kommentarer

haha bilden beskriver min lycka, typ. Pappa ringde och sade att han typ bokade till någon resa. I min hjärna; "LONDON, LONDON, LONDON!" Men egentligen planerar pappa typ... Turkiet -.- Nej men ska vara nöjd att vi ens ska utomlands! Nu jag äta, sen badet. Kramis ♥

dagens låttips.

2012-01-24 / 18:36:58 / izzas tips. / 0 kommentarer


picture of the day

2012-01-24 / 18:35:35 / pictures / 0 kommentarer

haha, ingen av er kommer typ fatta ett skit om bilden. Men eftersom jag är en Buffy nörd - så förstår jag ;)

dag 08 – en låt som du kan hela texten till

2012-01-24 / 18:25:16 / music / 0 kommentarer
Kan typ alla låtar jag lyssnar på utantill? Men okej då, om jag måste välja en. This one;

Can't live with or without you

2012-01-24 / 18:18:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem för en lite stund sen. Var med Nicci efter skolan, super roligt som vanligt! Drack te, snackade och sen spelade vi just dance 3. Jävlar var svettig man blir, speciellt när man inte kan det haha! Kom hem på typ tio minter, rekord! Sprang dock typ hela vägen hem men skit i det. Nu ska jag plugga lite spanska! Kram ♥

Follow your heart, whatever it says.

2012-01-24 / 08:42:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Gick nästan precis upp och har redan hunnit göra ve mig! Ska nog sätta mig och läsa ett tag nu innan jag sticker till skolan. Spike har sovit i min säng hela natten också och tagit typ hela sängen, haha. Alltså min hund då. Hade ju inte gjort något om det var han andra men det ska vi inte gå in på nu! Ha en bra dag sötisar! ♥

suddig bild. Men hur fan kan man göra så?! o:

What doesn't kill you makes you stronger

2012-01-23 / 21:33:03 / Allmänt / 0 kommentarer
Vet att jag precis bloggade men tänkte bara säga godnatt, för nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och sen ska jag faktiskt sova. Har jätte ont i huvudet och är super trött. Skön dag i morgon dock, börjar tio och sen har vi bara teori på idrotten. Gött! Och sen är det bara ganska lätta lektioner. Sov gott! ♥



dagens låttips.

2012-01-23 / 21:28:37 / izzas tips. / 0 kommentarer

åh, underbar som tusan! Kan man gifta sig med hela glee castet? Alltså när Artie åker ner i poolen med rullstolen, hahaha. Avlider!

couldn't never figure out how to love

2012-01-23 / 21:03:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Har skrivit klart kapitlet, badat och inte så mycket mer. Ska snart lägga mig i sängen och läsa tror jag. Känner för det. I morgon ska jag ta med mig en macka till skolan - i min buffy lunchbox. Hehe! Bloggar någon gång mer sen! ♥

finns det något sötare? Mini Erik Saade.

made a wrong turn, that's alright.

2012-01-23 / 19:34:47 / Allmänt / 0 kommentarer
Har prata med Ebba i telefon i typ en halvtimme, vi är ju fullt normala. Verkligen. Ska skriva klart ett kapitel nu och sen blir det badeeeet. Kramis ♥

pic from today.

we're falling apart

2012-01-23 / 18:33:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Är helt slut efter att ha passat mina kusiner typ hela dagen. Men det var mysigt, var ute och hoppade på studsimattan och lekte i snön så det var väl inte så farligt. Men nu ska dem åka och jag ska skriva ett kapitel på vår bok. xxx ♥

dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

2012-01-23 / 16:09:43 / music / 0 kommentarer

Åh, förra sommaren. När jag flyttade in i det nya huset med pappa. Alla dagar med Jozzan och nicci. När vi var inne hos bengt, på stranden. Lyssnar på denna hela tiden och var hela beroende, saknar det som fan! ♥

If we could only have this life for one more day

2012-01-23 / 15:51:20 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nästan precis kommit hem, tar ju ett tag att gå. Har skit ont i huvudet så ska nog sätta mig och dricka te, fast först måste jag leta upp mina engelskaböcker! Puss ♥

ful jävla bild, men skit i det! :D

honey, honey

2012-01-22 / 21:10:02 / Allmänt / 0 kommentarer

nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på mamma mia, sen ska jag sova! Godnatt ♥

Buffy supernatural defense kit

2012-01-22 / 19:52:30 / Allmänt / 0 kommentarer

Åh, alltså bara kolla?! Blir hyper bara jag ser bilden. Haha! Man får caddagh ringen, ett kors, en sån bok och vigvatten! Fast pappa ska beställa den i morgon, för han har inte pengar på kortet just nu. Intressant va?
Men ska ändå ha det andra korset också, för detta är av guld och inte det vanliga Buffy korset tror jag. Men ändå. Nu ska jag bada, sen äta. Pussen! ♥

glee och pretty little liars.

2012-01-22 / 19:32:55 / serier/filmer / 0 kommentarer

Glee 3x10 - yes/no
Ett underbart, underbart avsnitt! Grät nog minst tre gånger i detta avsnittet! Will ska fria till Emma, och vem hade inte viljat ha ett sånt frieri som han ger henne? Han går till och med på vatten! Det du! Fantastiska låtar, without you, we found love osv. Sen sjöng dom ju även summer nights som är från grease från början. Älskar grease filmerna men jag måste säga att glee gjorde den bättre! Och slutet var ju bara, åhhhh vill ha nästa nu! Vill inte spoila men åh, dör! ♥

Pretty little liars 2x16 - let the water hold me down
Sjukt spännande avsnitt! Tyckte dock att dom "dödade" den här storyn med Lucas lite. Att han bara hade slarvat bort Celebs pengar? Kunde det inte varit något mer spännande liksom? haha. Aria går på dejt med han där nya killen, han är faktiskt riktigt gullig. Men Ezria forever! Men iaf, han får reda på att Ezra och Aria har dejtat. Och ja! Emily och Maya ska på dejt, men Emily får reda på att när Maya var på sånt rehab så var hon tillsammans med en kille. Man bara whut? Helt krångligt. Men det var ett bra avsnitt i alla fall, förutom det här med Lucas.


Haters are just jealous..

2012-01-22 / 18:54:49 / Allmänt / 0 kommentarer
Har pluggat och lyssnar på musik sen jag skrev sist. Har även ritat lite, roligt ibland. Inte för att jag är bra på det haha, men det är roligt i alla fall. That's the point. Ska snart äta, bada och sen ska jag kolla på mamma mia med familjen.

svar på komentar

2012-01-22 / 17:04:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Buffy 2 <3 om inköpslista:
Vad är det med 1D? :)
sv; Kalender! :)

Natalee Holloway

2012-01-22 / 17:03:21 / Allmänt / 0 kommentarer

Såg precis en jätte bra, verklighetsbaserad film. Handlar om en tjej som tar studenten och ska åka på klassresa till ruba. Så typ åker hon iväg med några killar och försvinner. Så hennes mamma letar efter henne och så! Super bra i alla fall.
Väntar på att pappa ska komma och lämna mitt justin täcke + hjälpa mig beställa en sak. Hehe. Ska snart i ett bad också, fryser som tusan. Kramis ♥

dag 05 - en låt som påminner dig om ett ställe.

2012-01-22 / 12:37:17 / music / 0 kommentarer

påminner mig sjukt mycket på turkiet 2008-2009, tror jag det var? Lyssnade på den hela tiden!

I met a boy, crazy for me.

2012-01-22 / 12:15:03 / Allmänt / 0 kommentarer

Har äntligen kommit upp ur sängen efter några avsnitt OTH. Har städat på mitt rum som såg ut som ett helvete också, gjort ve mig och sånt ni vet. Funderade på att ta ner min Justin posters idag också, ska ju göra om den väggen helt. Fast måste köpa en hylla och sånt först! Men nu ska jag läsa, eller plugga, eller något! xxx ♥

tell me more, tell me more. Like does he have a car?

2012-01-22 / 09:26:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade precis. Ska dock lägga mig i sängen igen och kolla på lite one tree hill för sen kommer min moster och kusiner hit och då blir det full rulle. Ska hinna plugga lite idag också, men det tar vi sen! Puss sålänge ♥

inköpslista

2012-01-21 / 22:18:27 / Allmänt / 1 kommentarer

where do we go from here?

2012-01-21 / 21:38:34 / Allmänt / 0 kommentarer
That awkward moment när småungarna inte tyckte disney on ice var så bra men jag och mamma sitter som förtrollade. Haha ja ungefär så. Men det var nog bara för det var med prinsessor och sånt detta året! Kanske inte lika roligt för alla småkillar?
Men nu är jag i alla fall hemma, det var super som vanligt. När man sitter där inne är det som om resten av världens stängs ute. Man kommer in i en ny värld typ. Och det behövde jag verkligen. Glömma allt annat.
Köpte underbara saker på SF bokhandeln. Fotade lite på disney on ice men batteriet tog slut efter halva :/
Nu ska jag mysa med familjen framför pretty little liars resten av kvällen! Puss och godnatt! ♥



China box

2012-01-21 / 16:38:24 / Allmänt / 0 kommentarer

Har handlat på SF bokhandeln. Åh, himmelriket där inne. Visar i morgon vad jag köpte. Sen åt vi på china box och nu väntar vi på att bli insläppta! Puss


Mot Malmö!

2012-01-21 / 13:25:50 / Allmänt / 0 kommentarer

Nu sitter vi i bilen på väg till malmö.
Vi hörs säkert någon gång till sen, men... Happy saturday!


First time I ever saw your face

2012-01-21 / 11:41:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag in i en dusch och sen ska jag göra ve mig, och efter det sticker vi till mamma! Mobilbloggar i bilen! Puss ♥


dag 05 – en låt som påminner dig om någon

2012-01-21 / 10:24:13 / music / 0 kommentarer
finns ju tusen, men om jag bara ska välja en? This one.

Ebba kommer du ihåg när vi stod och dansade och sjöng denna i mitt vardagsrum för typ 3 år sen? Saknar dig baboo! ♥

turn around and you stole my heart

2012-01-21 / 10:19:53 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade typ precis, var tvungen att vakna lite tidigare eftersom vi sticker runt ett tiden. Sen tar det väl runt 45 minuter till Malmö, sen SF bokhandeln, äta på kinaresturang och sen disney on ice! Det kommer verkligen bli super mysigt. Skönt att komma bort också! Ska kolla på ett avsnitt OTH innan jag går upp, puss ♥

åh Kroatien. Snacka om att jag saknar det.

It's amazing how you can speak right to my heart

2012-01-20 / 23:37:34 / Allmänt / 0 kommentarer

Nu ligger jag i sängen och kollar på vampire diaries, äter jordgubbar och dricker cola. Perfekt kväll. Godnatt! ♥

If it's meant to be, it will be.

2012-01-20 / 22:33:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Har inte gjort någonting nu typ. Ska nog ta en snabbdusch snart och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på the secret circle och vampire diaries. Perfekt slut på fredagskvällen. I morgon är det äntligen disney on ice. Det är ju sånt pinsessor, prinsar och hjältar. Jag kanske hittar min prince charming där? ;)


<3

2012-01-20 / 22:07:28 / Allmänt / 0 kommentarer

,

2012-01-20 / 21:59:51 / pictures / 0 kommentarer


soon :)

2012-01-20 / 21:45:09 / Allmänt / 0 kommentarer

you make my heart race

2012-01-20 / 21:20:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Som ni ser har jag ni design, är riktigt, riktigt nöjd! Om ni inte ser den så tryck F5 eller er med mac datorer - ladda om sidan.
Kom nästan precis hem från sporthallen, var riktigt roligt. Satt och snackade och skrattade med nicci, anna och jozzan och massa andra! Sen dansade ju Hilda med sin dansgrupp i pauserna. Sen bytade vissa killar om nedanför läktaren, hehehe. Me gusta. Nu ska jag ut och se vad familjen gör! Pussen ♥


with every heartbeat

2012-01-20 / 18:05:59 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit, skrivit första kapitlet på min buffy novell (www.buffynovell.blogg.se), kollat på ghost whisperer och inte så mycket mer. Ska sticka till sporthallen om en halvtimme, är väl hemma runt nio kan jag tänka mig! Bloggar då. Puss ♥

dagens låttips.

2012-01-20 / 17:23:45 / izzas tips. / 0 kommentarer


åh, den är så underbar! Och när alla får tillbakablickar när dem mötte sina partners när dem först träffades! Så fint! :)


dag 04 – en låt som gör dig ledsen

2012-01-20 / 17:18:49 / music / 0 kommentarer


I want, I want, I want but that's crazy

2012-01-20 / 15:37:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem från skolan runt tre, får alltid sluta en kvart innan på fredagar. Riktigt skönt. Har precis ätit en macka, har inte ätit något på hela dagen så var skit hungrig men så har man ingen matlust... roligt ju. Runt halv 7 sticker jag ner till sporthallen och efter ska jag nörda TVD och TSC. Förhoppningsvis kommer designen upp idag också! Puss ♥


sov gott

2012-01-19 / 22:09:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag kolla på OTH och sen sova, godnatt! ♥

I could feel your heart so close to mine.

2012-01-19 / 21:38:17 / Allmänt / 0 kommentarer
Alltså jag har inte gått in i duschen än... lite seg typ. Men ska alldeles strax gå in. Började förresten om hela min ö innan, haha. Kan inte bestämma mig. Nej men har faktiskt stått här och spelat in i min hemmastudio lite.
Kommer nog bli ganska dålig uppdatering i morgon, ska hem i någon timme och sen ska jag till herrmatchen med massa från klassen. Hilda ska uppträda med sin dansgrupp, så det vill vi ju inte missa, hehe! Och sen kollar jag väl typ på halva matchen för det är ju disney on ice på lördag! hehehe, har längtat som in i! Pussen ♥
älskar hur typ alla dansar olika.

summer loving happened so fast

2012-01-19 / 20:19:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis kommit in från träningen. Sjukt skönt var det. Ska kolla på tv lite nu sen ska jag duscha! Puss ♥
förlåt för dålig uppdatering, tråkiga bilder och så. Men lovar det blir bättre next week!

dagens låttips.

2012-01-19 / 19:16:03 / izzas tips. / 0 kommentarer
underbar. ♥

All I need is you and I.

2012-01-19 / 19:11:41 / Allmänt / 0 kommentarer
Vad har jag gjort hela eftermiddagen? Pluggat, ätit, blivit världsförälder. Nu - träna. Sen; dusch och film. Puss ♥
haha kanske behöver städa mitt rum också? Ni ser ju på bilden... haha. Såg att bilden ser lite porrig ut nu när jag ser nu efter, var ju inte alls meningen. HAHA. Alltså typiskt mig...

Tour video diary 3

2012-01-19 / 18:57:24 / one direction / 0 kommentarer
Alltså finns det några mer underbara?! Åh... dör! ♥

dag 03 – en låt som gör dig glad

2012-01-19 / 18:53:25 / music / 0 kommentarer

I'm gonna make a change for once in my life.

2012-01-19 / 18:39:01 / Allmänt / 0 kommentarer

never even think about it

2012-01-19 / 16:07:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom precis hem från skolan typ, gick jätte sakta hem med Jozzan. Älskade bästa vän, tack för att jag har dig ♥
Men ska sätta mig göra lite matte tror jag, sen ska jag nog se om glee avsnittet hehehe. Underbart avsnitt. Men tar en liten, liten bloggpaus över dagen bara! Kan vara skönt att inte sitta vid datorn hela tiden. Vi hörs igen ikväll! Puss ♥
Åh, #goodtimes! Saknar detta grymt...

Grab some sexy the em' hey!

2012-01-18 / 20:43:01 / Allmänt / 0 kommentarer

åka i endast morgonrock och trosor till mamma - check! Haha, ganska pinsamt ändå. Men pappa körde mig till mamma fort innan för jag skulle hämta min kamera. Men nu är jag hos pappa igen och har kupit ner i sängen och ska kolla på glee. Ska försöka gå upp lite tidigare i morgon, vilket innebär - sova tidigare. Godnatt, sov gott ♥

dagens låttips.

2012-01-18 / 18:32:46 / izzas tips. / 0 kommentarer
otroligt fin låt, ganska gammal men skit i det. Önskar ju dock att man hade en pojkvän nu... hehe.

djupast i mitt hjärta där finns ditt namn.

2012-01-18 / 18:30:57 / Allmänt / 1 kommentarer
Kom precis in från ett skönt träningspass! Kollade på glee live under tiden, haha. Man blir typ skit peppad av den så den var toppen! Ska hoppa in i en dusch nu sen ska jag nog lägga mig och kolla glee! Puss ♥

träning

2012-01-18 / 17:16:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Åkte till ishallen innan, åkte dock inte för jag har inga skridskor. Var inom oj och köpte lypsyl också. Har nyss ätit så ska ut och träna nu. Är jätte trött, kan knappt hålla ögonen öppna och höll på att somna på svenska lektionen idag... great. Sen kom min första Frida tidning hem också, med en super snygg 1D poster! Puss♥

dag 02 – din hatlåt

2012-01-18 / 14:19:50 / music / 0 kommentarer
jag har väl inte direkt någon "hat låt." Men jag gillar verkligen inte Kissies låt! HAHA!

Now here we are, so close.

2012-01-18 / 14:18:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Tjenixen! Kom nästan precis hem från skolan. Ska nog plugga lite matte nu och sen skulle vi iväg och åka skridskor tror jag? Om jag ens har några, annars ska jag träna här hemma. Eller det ska jag ändå men jaja! Ikväll är det GLEEEEE! Haha, hyper! Puss sålänge ♥
jätte fin video från idag när Maria går catwalk!

trööött

2012-01-18 / 07:19:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon. Kan knappt hålla ögonen öppna så trött jag är. Men nu ska jag i alla fall upp och klara av vår tråkigaste skoldag. Men ikväll är det i alla fall glee! Puss ♥

åh... humor.

sov gott.

2012-01-17 / 22:40:02 / Allmänt / 0 kommentarer


Nu - one tree hill. Efter - sova! Godnatt ♥

darling, don't be afraid.

2012-01-17 / 21:20:23 / Allmänt / 0 kommentarer

weheartit
Har suttit och pratat med min mamma i telefon, haha. Alltså undra var jag har fått min dåliga humor ifrån? Inte kan det väl vara min mamma? Eller vänta... jo. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska nog kolla OTH eller något. Har ganska tråkigt och vill typ bara att det ska bli morgon så jag kan gå till skolan. Är jag konstig? Nej. Puss ♥

"Tack, duuuude."

2012-01-17 / 20:27:47 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom precis ut ur duschen. Skönt var det. Men när jag skulle ta min morgonrock så kryper en äcklig spindel ut därifrån. Alltså ÖHHH! Alla som känner mig vet att jag har ett stooort fobi för spindlar. Det är det värsta jag vet och typ det enda jag är rädd för. Ryser bara jag tänker på dem! Nu ska jag plugga lite, sen OTH! Pussen ♥

haha, *jag sätter upp VIP klistermärke på min dörr och tror att det ska se skit coolt ut*
*sätter upp det och backar lite.* Jag; "fan, det syns knappt..." haha! Typiskt mig...

I would catch a grenade for you

2012-01-17 / 19:43:22 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer


åh, Spuffy förgyller vardagen alltså. Kärlek, kärlek, kärlek! ♥


he's like a super bass

2012-01-17 / 19:38:59 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis skrivit klart, turned out pretty well! Så nu ska jag plugga lite I think och duscha också. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på OTH och sen ska jag sova. Ska till skolan i morgon, hur jag än mår. Om jag inte får maginfluensa då... kanske inte så kul att spy i klassrummet? (Förlåt känsliga läsare) blev själv lite äcklad! Puss ♥

liten smygtitt på min nya design! :)

It's a big, big world. It's easy to get lost in it.

2012-01-17 / 18:26:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit, prata med Ebba i telefon och skrivit på kapitlet. Snart klar, eller känns som om jag ska få med mycket i detta kapitlet. Har skrivit ganska mycket detaljer också. Men vill att detta ska bli perfekt efter som att det är ett viktigt kapitel, hehe :) Men nu ska jag skriva klart sen ska jag plugga! Kramis ♥

hahahahaha, dööör.

dag 01 - din favoritlåt

2012-01-17 / 17:05:17 / music / 0 kommentarer
just nu...

listaaaa

2012-01-17 / 17:02:32 / Allmänt / 0 kommentarer
kommer börja med denna listan nu, kommer självklart fortsätta med 1D listan också.

dag 01 - din favoritlåt
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som du har många minnen till
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom
dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

pretty little liars promo

2012-01-17 / 16:51:19 / serier/filmer / 0 kommentarer


Toby trillar ner från den ställningen, Spencer säger "he's gone" i slutet och dem har sagt att någon kommer dö.... OM TOBY DÖR SLUTAR JAG FAN SE SERIEN!


Summer loving happend so fast

2012-01-17 / 16:33:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Har suttit lite och degat framför datorn ett tag. Vann en tävling på glee bloggen att jag skulle få en valfri design. Så har suttit och pratat med henne som ska göra den nu så den kommer antagligen upp på bloggen senare idag! Awesome! Men nu ska jag skriva klart kapitlet! Puss ♥

åh, ge mig sommar.

picture of the day.

2012-01-17 / 15:27:06 / pictures / 0 kommentarer

dagens låttips.

2012-01-17 / 15:24:25 / izzas tips. / 0 kommentarer
gammal men fortfarande grymt bra!

of all the toys in the world, we choose to play with other peoples' feelings.

2012-01-17 / 15:22:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Har kommit upp ur sängen nu och ska plugga lite sen ska jag skriva vidare på kapitlet som jag inte orkade avsluta igår. Känner att det kommer bli ganska bra ändå, lite romantiskt sådär :') haha. Jag bloggar senare, xxx ♥

I don't want to be anything other than me.

2012-01-17 / 13:28:26 / Allmänt / 0 kommentarer

Har kollat på pretty little liars, the lying game och secret circle. Väldigt tråkigt att vara hemma, mer än väldigt tråkigt men blir alltid bättre med serier. Så nu har jag börjat kolla på one tree hill igen, säsong två. Det är faktiskt bra om man ger det en chans.

Ska dra mig upp ur sängen om någon timme och försöka plugga lite. Låter bra. Resten av dagen spenderas väl antagligen framför OTH. Pussen ♥

It's getting closer to the big secret

2012-01-17 / 09:29:12 / Allmänt / 0 kommentarer

Är sjuk, så jävla tråkigt att jag hade kunnat dö alltså. Vill ju till skolan. Men nu ska jag i alla fall pigga upp mig med lite pretty little liars. Kram ♥


Glee 3D concert movie

2012-01-16 / 23:03:13 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis sett klart filmen, klarade mig från tårarna men är inte säker på att jag kommer göra det om jag nu får gå på konserten. Helt underbar film i alla fall, ska köpa den direkt när den kommer ut på dvd och ska se den på vår stora tv, bättre än att se den i datorn ju! Men nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, sov gottis ♥






SE DEN!!

Hilda är bäst...

2012-01-16 / 20:06:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Rubriken talar för sig själv. Men i alla fall! Ligger i min säng nu och försöker pussla ihop ett nytt kapitel to our book. Sen ska jag som sagt kolla på Glee 3D movie. Är sån as glad över det? haha! Nej men om man skulle återgå till det, godnatt! ♥

I will never win this game without you

2012-01-16 / 19:00:42 / Allmänt / 0 kommentarer
Har tränat nu, kollade på smurfarna samtidigt för den andra ville inte fungera. Men smurfarna är så himla söta! Nu ska jag in i en snabbdusch sen ska jag lägga mig och kolla på glee 3D movie som jag har väntat på hur länge som helst! Kommer säkert böla också, eftersom jag är typ 60% säker på att jag kommer få en glee konsert i 15 års present, hehehe! Överlycklig! Pusseeeen!♥
ska nog färga topparna blå om någon månad ;d

I'll be your hero. I can be everything you need.

2012-01-16 / 17:24:26 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit och lite så nu, ska sätta mig och plugga ett tag och sen ska jag ut i garaget och springa på springbandet istället. För pappa har fixat där ute så vi kan kolla på film samtidigt som man springer. Super! Så ska väl sätta på a cinderella story, once upon a song. Tror det heter så? Det är den med Lucy Hale ni vet, har sett den förr men den är awesome! Puss sålänge ♥

shawtys love is like a pyramid

2012-01-16 / 15:47:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem runt tre, eller jag slutade då så var hemma lite över. Skoldagen gick bra, jag och Nicci är världsbäst på att misstolka allt hehehe. Ska sätta mig och plugga lite, skriva ett kapitel på boken och sen ut och springa! Göttans. Nej, nu får jag slita mig från datorn... kramis ♥
haha, old pic.

Don't try to tell me I can't because I'm not gonna listen.

2012-01-15 / 20:23:50 / Allmänt / 0 kommentarer
Har duschat och spelat in lite i min hemmastudio hehe. Love it. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på supernatural och the secret circle sen ska jag sova. Fick skit ont i öronen också, får det lite då och då men det blir nog bättre! Godnatt ♥

I never really cared until I met you

2012-01-15 / 19:21:45 / Allmänt / 0 kommentarer
Har kollat på massa videos från när jag var liten, hehe. Annars har väl inte gjort mycket, ätit men det är väl inte så intressant. Ska när som helst gå in i en dusch sen ska jag kolla över min Ö lite och sen blir det film! Kramis ♥
haha man ser inte så jätte mkt, men ändå. Hehe.

And he's watching me with those eyes...

2012-01-15 / 17:25:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom hem till pappa för en stund sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra, ska snart äta och sen ska jag duscha. Och längta till onsdag hehe.... nytt glee avsnitt! Detta ska tydligen vara awesome, och det verkar verkligen som det också! Det sägs att Naya Rivera ska sjunga skyscraper... då kommer jag dö. Typ. Nej men har börjat älska finn som fan också, hehehe. Han är super snygg! ;) Men pusseeeen! ♥
haha liv jag har och fotar kyrkogårdar... ;)

glee

2012-01-15 / 17:18:13 / Glee♥ / 0 kommentarer
haha alltså jag förstår inte varför jag nästan bölar när jag ser denna? Kan kanske vara för att alla blir så otroligt lyckliga när dom vinner och att hela castet går upp på scenen! ♥ Exakt ett år sen idag, en sån gala. Golden globe och glee vinner, såklart. Och anledningen till att jag lade in detta nu är för att det sänds ikväll igen. Kommer glee vinna tredje året på rad? HOPPAS!

Happy birthday kidrauhl

2012-01-15 / 16:50:54 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
exakt fem år sen idag Justin skapade sin youtube kanal, 'kidrauhl'. Då han också laddade upp sin allra första video. ♥ #PROUD!

you've got that one thing!

2012-01-15 / 15:48:28 / Allmänt / 0 kommentarer
Är hemma nu! Pappa kommer väl om någon timme eller så. När jag kom hem och skulle logga in på facebook så var bokstäverna helt konstiga på tangentbordet. Så visade sig att min lillebror hade bytat på dem. Trodde jag hade blivit dum i huvudet, haha! Nej men har precis läst Hildas kapitel på vår bok, awesome så nu ska jag snart börja skriva på mitt! Är typ skit spännande nu, hehehe. Puss sålänge ♥


Super mysigt

2012-01-15 / 12:34:23 / Allmänt / 0 kommentarer

Sitter i bilen just nu och ska handla och lite så med min moster och kusiner. Hade super mysigt igår, kollade på film, spelade med min kusiner och annat roligt! Ska hem till pappa senare och då ska jag plugga och kolla på secret circle! Skola i morgon igen, hyfsat kul väl. Bloggar när jag kommer hem. Puss sålänge <3


Day 12 - Favorite video of the X-Factor Video Diary

2012-01-14 / 15:43:03 / olika listor. / 0 kommentarer

Att välja EN är omöjligt!! :o



Bara två av dem! Älskar alla! ♥

Love is when you can look a person in the eyes and see everything you need.

2012-01-14 / 15:34:01 / Allmänt / 0 kommentarer

Tjabba. Har suttit och spelat temple run ett tag nu + gjort ve mig och så! Min moster hämtar mig här hemma vid fem tiden, mysigt. Tror inte jag behövde passa dom utan ska bara hem där och sova. Kolla film och äta gott vilket kommer bli super mysigt.
Min lilla kusin trodde inte på att jag skulle komma så han ringde mig och frågade, haha gulle ♥
Har ingen aning om vad jag ska göra nu, ska nog kolla över Min Ö lite... blörk. Men måste göras! Kram ♥

The vampire diaries

2012-01-14 / 10:21:40 / Allmänt / 0 kommentarer
God morgon! Vaknade typ precis. Mina brödrar och mamma åkte precis till landskrona för mina brödrar ska spela handbollsmatch. Så nu ska jag ladda över vampire diaries på ett usb och passa på att kolla på tv;n i vardagsrummet! Puss ♥




sov gottis!

2012-01-13 / 23:58:08 / Allmänt / 0 kommentarer

Ska lägga mig i sängen och kolla på supernatural och kanske lite Buffy eller något nu. Sen ska jag sova. Sov gott ♥

welcome back hairflip ♥


one missed call.

2012-01-13 / 22:01:59 / Allmänt / 0 kommentarer

mina justin biljetter...

Tjenis penis. Nu har jag äntligen skrivit klart och har till och med hunnit läsa lite! Nu ska jag när som helt gå och sätta mig i soffan och kolla på skräckfilm. One missed call. Har sett den förr men skit i det! Jag skriver efter det, tror inte vampire diaries och secret circle hinner ladda kler idag, buhu :( Puss ♥

I hope you're ready for the time of you life.

2012-01-13 / 20:23:17 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej älsklingar. Har skrivit på vår bok typ hela kvällen, haha. Nej men jag gör typ tusen saker samtidigt. Right Hildis? Ska väl avsluta här nu och sen ska jag gå och umgås med min familj lite! Det är ju faktiskt fredag.

Förresten, det är ju fredag den trettonde idag. Men jag har inte haft det minsta otur! + 13 är mitt lyckonummer men det har ju inte så mycket med det och göra. Och såklart ville jag se fredagen den trettonde filmerna, eller i alla fall någon. Men så går inte en enda på tv;n?! Men scream 4 går på TVÅ olika kanaler. ÅH! Det är ju kanske lite otur? haha! Pussen ♥

hahahaha, min bitch-blick! Alla i klassen är nog ganska van vid den! haha! ;) Ser cp ut på bilden också men skit i det, vad är livet om man inte kan njuta varje sekund av det? Eller något... poeten här vet ni!

my new year's resolution....

2012-01-13 / 18:37:55 / Allmänt / 0 kommentarer


me;

I want, I want, I want to be loved by you.

2012-01-13 / 18:02:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Har suttit och drogat massa 1D videos och sånt nu! Tänkte skriva klart kapitlet på vår bok och sen vet jag inte riktigt. Ska väl ladda ner vampire diaries och the secret circle också, wehåå! Ska ju till min moster och passa mina kusiner ett tag i morgon, mysigt. Kram sålänge ♥

hahaha alltså guuud. Ni måste kolla på detta. Jag spottade ut mitt tuggummi på marken i skolan, så Ingrid bara "var gjorde du av ditt tuggummi?" Så sa jag då att jag spottade ut det. Så jag bara "du får en hundra lapp om du stoppar i det i munnen och skrapar det i lera." Men sen ändrade jag det till 50 kr istället, OCH HON GJORDE DET! HAHA! Och så hör man Hilda skrika i slutet, "ÅH FYFAAAN INGRID! JÄVLA ÄCKEL!" haha!
Fullt normalt! ;)

it's time to get up in the morning

2012-01-13 / 17:41:14 / one direction / 0 kommentarer


lite som vi brukar väcka Mellor, eller hur Ebba? ;)


Day 11 - Favorite One Direction part of Pokémon Diary

2012-01-13 / 17:34:35 / olika listor. / 0 kommentarer


big love till dessa killarna! ♥

2012-01-13 / 17:10:45 / one direction / 0 kommentarer


åh, fan vad bra! Älskar den, älskar låten, älskar DOM! Fan alltså jag kommer avlida om jag inte får träffa dom snart! Åh! Dom är bara föööör underbara! åh, DÖD! ♥


baby when you're with me, it feels like an angel came by and took me to heaven.

2012-01-13 / 16:59:39 / Allmänt / 0 kommentarer

har nu äntligen fått ha datorn av min lillebror, han har den heeela tiden! Men i alla fall. Sitter här och väntar på att one directions nya musikvideo kommer ut. Vilket den gör om endast någon minut! Jag lägger såklart in den så fort jag har sett den!
Sen ska jag skriva ett kapitel på vår bok, har äntligen lite ideér! Puss! ♥

Home

2012-01-13 / 15:22:15 / Allmänt / 0 kommentarer

Är hemma nu efter en lång men rolig skoldag. Alla skoldagar är väl egentligen ganska roliga men ni förstår!
Sitter i soffan nu och kollar på supernatural. Ska nog göra lite te eller kaffe nu! Puss sålänge.


We making all the same mistakes.

2012-01-12 / 21:40:08 / Allmänt / 0 kommentarer


Hej. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla supernatural. Eller något annat. Fast ska först måla mina naglar, hehe! Jag är ganska trött. Typ. Funderar på att färga mina hårtoppar blåa också, sjukt snyggt.

Mitt minneskort till kameran har förresten slutat fungerat helt. Får väl köpa ett nytt antar jag. Helst innan lördag, då vi ska på disney on ice. Jag längtar verkligen super mycket, det kommer bli jätte mysigt. Ska kolla på pretty little liars och äta ostbågar kvällen innan har jag bestämt, för det gjorde jag förra gången vi skulle dit hehe. Gulligt värre. Nej nu ska jag på toa! Sov gott ♥

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

2012-01-12 / 20:29:31 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis badat, skönt som fan! Ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på supernatural eller något. Rensade ur mitt svenska block på gamla papper innan också. Och så funderade jag lite på min Ö, ett projektarbete i svenska, NO, SO och kanske Engelska. Usch det är så tråkigt. Man ska komma på en helt egen Ö osv osv osv... fyfan. Helt enkelt. Kramis ♥

Day 10 - Favorite photo of One Direction

2012-01-12 / 18:55:20 / olika listor. / 0 kommentarer
right now;

You stole my heart, please can I have it back?

2012-01-12 / 18:47:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Har suttit och kollat på supernatural och druckit te nu ett tag vilket var super skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men ska nog plugga lite! Fredag i morgon... skönt hehe, sen på lördag ska jag passa mina kusiner. Mys.
Nej, nu ska jag snart äta! Puss ♥

Happy Birthday!

2012-01-12 / 16:53:44 / Allmänt / 0 kommentarer


Grattis älskade Zayn på 19 årsdagen. I love uuuu ♥


grattis Naya på 25 årsdagen! ♥


I'm gonna make a change, for once in my life.

2012-01-12 / 16:46:31 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej sweeties! Är hemma nu, kom hem runt halv fyra. Blåser som tusan ute och det var jätte jobbigt och tråkigt att gå hem, lilla jag höll nästan på att flyga iväg. Haha.
Skolan gick bra, började med syslöjd idag. Ska göra en kudde, och efter det ska jag sy på "Buffy 1" på ett par joggingbyxor, yeye ;) Nej men nu är mina brödrar och mamma på handboll så jag ska passa på att kolla på supernatural på den stora tv;n och dricka te! Btw, jag har bestämt mig för att bli världsförälder och skänka pengar varje månad! :) Puss ♥

lite sådär snabb bild jag tog nyss.

Beautiful and crazy too, baby that's why I fell in to you.

2012-01-11 / 21:46:25 / Allmänt / 0 kommentarer
Är hemkommen nu. Eller har egentligen varit det i typ en timme men aja! Ska snart lägga mig i sängen och kolla på supernatural, och kanske läsa lite. Vill typ helst bara sova hehe, är sjukt trött men ändå inte.
I morgon är det skola igen, vi ska välja om vi vill ha träslöjd eller syslöjd. Alla andra ska typ ha syslöjd men jag vill ha trä. Men vill liksom inte stå där inne helt själv och jobba haha!
Vi hörs i morgon solstrålar. Puss ♥

answer to Renekatarina

2012-01-11 / 21:35:28 / Allmänt / 0 kommentarer

Renekatarina (edvinyvonne@xxmaail.com) om next 2 you.:
It is the coolest site,keep so!

answer; thank u, so much!


Day 9 - How many times you met 1D

2012-01-11 / 15:06:07 / olika listor. / 0 kommentarer
har aldrig träffat dom :(

everything's about you

2012-01-11 / 15:03:32 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej underbaringar! Jag är faktiskt på ganska gott humör trots att skolan har kört igång. Men det var inte så farligt ändå. Inte som jag trodde. Härligt att träffa alla igen och så!
Sen fick jag dessutom mitt skrivbord idag, eller det är typ ett vanligt bord som jag ska ha som skrivbord men det funkar.
Ska därför möblera om på mitt rum snart.

Ska på kalas om en timme också, hos min kusin som fyller 7 år! Grattis, I love u ♥ Sitter och drogar 1D musik som vanligt och ja, inte så mycket mer. Kyss ♥

min underbart söta, minsta (än sålänge) kusin :)

fede trött

2012-01-11 / 06:52:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon. Är fett jävla trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Vill bara lägga mig i sängen och sova hela dagen, åh varför ska man gå i skolan alltså? Usch. Vi hörs när jag kommer hem! Kram ♥

here I am, asking you for one more chance

2012-01-10 / 21:12:33 / Allmänt / 0 kommentarer


Nu är det PLL time! Dock är det ju skola i morgon så det är ju tyvärr snart läggdags. Om ungefär två timmar. Men jag skriver i morgon bitti om jag hinner. Ska gå upp ganska tidigt ändå för att hinna och så! Sov gott! ♥

I really didn't care until I met you

2012-01-10 / 17:51:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Min moster, hennes kille och min kusin kom hit innan och lämnade en tv. Sen har dom stannat fram till nu. Har noppat mina ögonbryn också haha. Så nu ska jag ut och springa en runda innan det är mat! Kram ♥

haha gammal bild på en tårta som jag, Ebba och mellor gjorde typ 2009.

Day 8 - A picture of your One Direction stuff

2012-01-10 / 14:43:00 / olika listor. / 0 kommentarer


har ikke så mycket, men mer ska det absolut bli! Vill beställa dockorna hehe, men en kostar 200 så det blir ganska dyrt!

the last day

2012-01-10 / 14:30:16 / Allmänt / 0 kommentarer

sådär jätte onödig bild men skit i det. Har i alla fall kommit upp nu och har gjort ve mig och så. Har även pratat med några från blocket som sålde såna glasskrivbord som jag ska köpa, så pappa hämtar det till mig i morgon. Fede billigt var det också! Men nu ska jag skriva ett kapitel på vår bok, skriva lite på min novell och njuta av sista dagen på lovet! Puss ♥

mackor, te och Buffy

2012-01-10 / 12:19:11 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade runt tolv och gick upp och gjorde frukost, så nu sitter jag i min säng och ska kolla på lite buffy. Man får ju passa på nu sista dagen i skolan! Puss sålänge ♥

what's your point?

2012-01-09 / 23:04:22 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag droga lite mer AHS med mamma sen ska jag gå och lägga mig med Justin, bokstavligen haha. Ska väl kolla på lite supernatural sen också. Ska ändå upp ganska tidigt, måste ju ändå vänja mig liite. Kramis sålänge ♥



There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger, and just live a little better.

2012-01-09 / 21:12:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nyss kommit upp ur ett bad, göttans. Man blir ju lite smutsig och trött efter att ha hängt på kyrkogården hela kvällen och dräpt vampyrer, hehehe ;)
Ingrid har fått en iPhone så hon messade mig innan och låtsades vara någon annan... fråga mig inte men jag gick på det först haha! Nu ska jag snart droga AHS med mamma, xxx ♥



season four ♥

2012-01-09 / 19:18:17 / Glee♥ / 0 kommentarer
igårkväll fick jag reda på att det kommer en säsong 4 av glee.... MED DOM GAMLA SKÅDESPELARNA! Eller ja, vissa i alla fall. Tror jag. Dom jag vet än sålänge är Lea, Naya och Chris. Men tror dom andra också. Gjorde typ mitt liv, hehehe!



picture of day

2012-01-09 / 19:14:28 / pictures / 0 kommentarer


17 januari snart?!


twitter

2012-01-09 / 19:13:18 / Allmänt / 0 kommentarer

har bytt namn på twitter, till iAdorebiieber1D så fööölj!

I wanna save your heart tonight

2012-01-09 / 19:10:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nästan precis kommit in efter en lång springrunda, sjukt skönt! Note to myself - spring inte direkt efter maten. haha. Ska snart hoppa i ett bad sen ska jag droga american horror story, jag är förälskad. Detta är ju ändå andra gången jag ser det. Tate är för, åh, love him. Kramis ♥



Justin Bieber bed set

2012-01-09 / 17:47:35 / Allmänt / 0 kommentarer

mina brödrar åkte till toys r us innan och så kom dom hem och hade köpt Justin påslakan till mig, så jävla gulligt!♥
Nu ska jag äta kyckling och efter det ska jag ut och springa i mörket, hehe. Efter det vet jag inte, ska vara uppe sent idag i alla fall för det är sista kvällen man kan vara det juuu. Men puss ♥

svar till nora.

2012-01-09 / 17:44:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Nora (nora.wickman@hotmail.com) om tearing me apart cause you don't see:

Asså, du har fan bästa tv-serie smaken! Buffy, Angel OCH Supernatural! Vad kollar du mer på?
JAG HAR EN CLADDAGH RING!! Du vet en sån som Buffy får av Angel? :DDD

sv; haha, aw! Jag kollar typ på allt. Glee, vampire diaries, american horror story, tru calling, pretty little liars, the lying game, the secret circle och mycket, mycket mer!
OH MY GOD, skojar du?! Har letat efter en sån ring i typ 1000 år, vad har du köpt den?! :D

Day 7 - A picture of you & someone in One Direction

2012-01-09 / 15:50:37 / olika listor. / 0 kommentarer
jag har aldrig träffat någon av dem....

Hi, I'm Tate. I'm dead. Wanna hook-up?

2012-01-09 / 15:46:34 / Allmänt / 0 kommentarer
Har skrivit ett nytt kapitel på Justin novellen nu så läs och komentera; http://magicinlondon.blogg.se/. Ska kolla färdigt på massa AHS nu, sen vet jag inte. Antagligen gå ut och springa. Blö, så tråkigt det känns nu. Grått och trist ute, skola på onsdag. Men aja! Får väl stå ut haha. Snart är det i alla fall disney on ice! Längtaaar! Kramis ♥

old.

American Horror Story

2012-01-09 / 13:56:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Har ätit frukost och klätt på mig andra kläder nu. Ska bara slöa mig hela dagen, eller ska ut och springa en runda sen. Känns som om man går upp skit mycket under julen, haha! Men det är så otroligt skönt att bara ut och springa, rensa tankarna och så!
Håller på att skriva ett nytt kapitel på justin novellen också, ska snart se american horror story med min familj haha. Min mamma har blivit beroende nu också.
Jag skriver senare iaf, puss ♥



mackor och te

2012-01-09 / 12:31:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade runt halv tolv men har inte orkat gå upp. Sitter och äter macka och dricker te just nu, gottans. Idag ska jag inte göra ett skit för jag har jätte ont i halsen och vill inte ha det tills skolan börjar.
Men nu ska jag göra en design till en ny novell blogg jag har skapat, hehehe. Puss ♥

haha, lägret. En hel termin sen och det känns som en vecka sen typ. Sjukt, tiden går så snabbt!

so get out, get out, get out of my head.

2012-01-08 / 21:21:23 / Allmänt / 0 kommentarer
Har duschat och sånt nu, skrivit typ en sida på min nya novell. Sitter och kollar på sharkboy och lavagirl med mina brödrar just nu, haha så liten och gullig Taylor Lautner var då. Och Alison i pretty little liars är också med.
Men ska sätta på skräckis snart, vi hörs i morgon älsklingar! Puss ♥

RIP Belieber Angel Lizzie

2012-01-08 / 20:39:37 / videos / 0 kommentarer


fyfan, fem år och dog i hjärntumör. Hennes största önskan var att träffa Justin men hon hann inte.
Världen är så orättvis....


picture of the day

2012-01-08 / 19:40:39 / pictures / 0 kommentarer


wonderful ♥


Day 6 - A dream you had about One Direction

2012-01-08 / 19:13:16 / olika listor. / 0 kommentarer
Drömmer om dom typ 24/7 just nu, haha!

Men en jag hade för inte så jätte länge sen var att jag träffade dem i STHLM och så typ blev vi vänner, så följde dom med mig hem och typ fikade, (haha). Så blev Harry och jag tillsammans, men så blev louis sur för han typ var kär i mig. Så kom Nicci och Hilda hem till mig för dem ville också träffa dom, så började Nicci stöta på Liam och dem blev typ tillsammans. Sen fick vi tre följa med dom till London och bo hos dom typ i några veckor, följa med dem på turnen och sånt. Men ja, sen vaknade jag tyvärr... :/ haha!

let's make the best out of it.

2012-01-08 / 19:07:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej snyggingar! Kom hem till mamma runt halv fem, slappade lite och pratade med mamma sen stack vi till oj och kom precis hem. Så ikväll blir det skräck film och american horror story med mamma, mysigt!
Skola på onsdag igen, sjukt tråkigt. Men nytt år, nya möjligheter så let's make the best out of it! Nu ska jag snart bada, puss ♥



bildbrist igen.

tearing me apart cause you don't see

2012-01-08 / 16:08:41 / Allmänt / 1 kommentarer
har ätit mat, städat mitt rum och sånt nu! Ska packa min grejer snabbt sen ska vi hem till mamma. Ska sätta mig och kolla på supernatural och bara glo tv och film hela dagen. Och bada såklart! ;) haha!
Skriver senare, kramis ♥
snart mitt! :D Längtar!

svar till Maja

2012-01-08 / 14:39:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Maja! (glee-club@live.se) om stop the tape and rewind:
Glee är såå BÄST! :D
sv; afan att det är! :)

It's the way I'm feeling I just can't deny

2012-01-08 / 14:18:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej sötisar! Vaknade nyss, eller egentligen inte. Vaknade runt tio och kollade på några supernatural avsnitt sen somnade jag om och sov tills nu. Men nu är jag äntligen uppe och ska snart städa mitt rum och så! Ska hem till mamma senare, och badaaaa. Åh vad jag saknar badkar här hos pappa alltså hehe! Puss ♥
haha fint att man ser att jag har skrivit 'harry' och 'styles' på fingrarna men tagit bort det ;)

I can't stop looking at this boy i'm seeing.

2012-01-08 / 00:27:22 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på the secret circle avsnittet, somnade ju igår haha! Efter det blir det väl lite mer supernatural, är på andra säsongen nu. I morgon ska jag sova lääänge, skönt hehe. Nej men sov gott, puss. ♥

svar på frågestunden

2012-01-07 / 20:04:31 / Allmänt / 0 kommentarer

det pinsammaste du har varit med om? ;)

donno, skäms inte så där jätte lätt precis.

din största skräck?



hur är din drömkille?


som harry styles.

eller,


justin bieber.


coca cola eller fanta?

cola!


hur ser ditt rum ut?

är det okej att jag visare det senare i ett annat inlägg, när mitt rum är helt klart? :)


var kollar du på alla dina serier? :3

jag laddar ner dom.


kan du inte berätta vilka konserter du har varit påå? :)

eh, Justin Bieber, Guns n' roses (+ mer på sweden rock), melodifestivalen förra året, Eric Saade typ 4 gånger, Jimmy Janson (heter han så?) 2 gånger, willow smith (på justin konserten), the wanted (på justin konserten), Ulrik Munther, Sen är det väl säkert någon mer som jag inte kommer ihåg.


det bästa iphonespelet? :DD

haha, just nu är det smurfs village.


Vilket är det bästa ögonblicket i ditt liv? Älskar din blogg, <3

Justin Bieber konserten, 17;onde mars 2011 ♥



vem i one direction vill du helst träffa?

favorit låt med dom?

kram! :)

Alla. Eller gillar inte Liam lika mycket för någon anledning han är bara... tråkig.

Favorit låt är nog one thing, gotta be you, I wish, what makes you beautiful and the list goes on...

kram!




Har du någon gång pullat isf var det skönt elr skulle du villja

nej.


En natt med Justin Bieber eller en natt med Spike??????????

nej, tvinga mig inte att välja det..... haha! Men får nog bli Justin!



Dö genom att drunkna eller skjutas?<3

skjutas!


Vilken är din absoluta favoritfilm?

twilight serien.


kan du bra spanska?


nej, jag suger.


1D eller JB?

just nu, 1D, men JB är alltid number one.



var vill du bo?

NY, eller London.




om du fick välja det bästa minnet, vilket väljer du då?

det går absolut inte att välja ett. Sommaren 2009 med ebba o melker, alla gånger jag har sovit över med jozzan o nicci, london, disney on ice, kroatien och mycket mer!


varför gillar du jb så mycket? vad är han för dig?

Som jag brukar säga; att beskriva varför jag gillar justin, är som att beskriva vad vatten smakar som. Det går inte.

Justin Bieber betyder faktiskt ganska mycket för mig, han har lärt mig att aldrig ge upp och alltid följa sina drömmar!



ska du se jb nästa år också?;)

kommer han till Sverige, abolsut! Men annars vet jag inte, kommer nog inte få en gång till typ till London eller något. Men jag vill, verkligen! Typ min största önskan....

och så här känner jag väl ungefär om det haha;



har du fått mens, när?

haha, ja. September 2009, om det nu är så viktigt ;)


vad har du för bh-storlek?

haha var tvungen att kolla... men har i alla fall 75B i den jag har på mig just nu.


vill du ha kille?

eh, ja?




kan du inte börja göra videoinlägg lite oftare? mycket roligare!

jo, det kan jag göra. Absolut! :)


Hur vill du se ut, om du hade kunnat ändra utseende med någon. Vem?

hennes hår;


hans ögon;



och hennes kropp;


just sayin'


Demi Lovato, Selena Gomez eller Miley Cyrus?


demi.


Vem är bäst på innebandy i herrlaget? & du får nt välja jonas:)

tror han heter Andre, är inte riktigt säker.


Vem är din största inspiration? <3


Buffy Anne Summers.



Hur kan du vara så bra på att skriva noveller och sånt? Älskar din Justin novell + andra noveller du har lagt upp!!! <333

aw :')


nej men, tack så mycket. Och om du tycker jag är så bra, alltså jag tycker ju inte själv det precis men jag antar att jag har bra fantasi, eller något. Mitt huvud är fullt med massa skit, idéer och ja, gud vet vad!


Du skriver alltid att du har skrivit ett kapitel på er bok. Vadå bok? Och vem skriver du med?

Jag har förklarat detta i något inlägg, tror jag. Men kan förklara igen, det är så här att jag har hittat på en övernaturlig varelse och det har Hilda också. Så då tänkte vi att vi kunde skriva en bok om det här.

Så om man har tur så publiceras den, heter det så? Eller ges ut, äh jag vet inte vad jag ska säga. Men då har man ju otrolig tur! Och som sagt, så skriver jag den med Hilda i min klass. Det var väl det hela!


Vilka bloggar läser du dagligen?

www.glee.se

www.pprettylittleliars.blogg.se

www.eebbastjarnqvist.blogg.se

www.anniedessire.devote.se

www.justindrewbieber.blogg.se

www.onedirectionswe.blogg.se

www.smotting.devote.se

www.guldsko.devote.se

sen massa olika tumblr också!


Spelar du fortfarande gitarr?

Ja, fast inte lika mycket. Skriver mer nu.


Har du haft sex?

Nope.


Vem är du kär i just nu? Du får inte välja en kändis.

Jag är kär i min hund. HAHA! Nej, men jag är inte direkt kär i någon nu. Gillar någon lite, men det kan jag inte skriva här, hehehe. Ni får fråga mig privat isf om ni vill veta!


Vem är den snyggaste kändiskillen enligt dig? :D



kan inte välja en, men dessa är lätt dom snyggaste just nu.


Tack för alla frågor, säg till om jag har glömt någon. Och ni kan alltid ställda frågor annars också så svarar jag på dom! Puss på er alla fina läsare! ♥





FRÅGESTUNDEN, SISTA CHANSEN!!

2012-01-07 / 18:48:02 / Allmänt / 9 kommentarer
okej, nu är det sista chansen. Svarar senare!!! :D STÄLL FRÅGOR KÄRA LÄSARE! ♥

oh how I wish that was me

2012-01-07 / 18:11:01 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er! Kom nästan precis hem, var på väla och sen i stan och åt kebab. Mysigt! Köpte supernatural säsong två på väla, alltså är typ helt beroende nu haha. Har ju nästan sett klart säsong ett så det blir bra!
Ska nog gå ut och sätta på det i vardagsrummet, eller så ska jag börja på en ny novell. Har en skit bra idé, eller nej, två stycken faktiskt. Puss sålänge ♥

the way that you flip your hair gets me overwhelmed

2012-01-07 / 14:57:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Har gjort ve mig nu och ska snart iväg, tror vi skulle till väla, kanske hälsa på pappas mormor på sjukhuset och äta något! Vet inte alls när jag är hemma, men bloggar iaf då! Ha en bra dag! Puss ♥

I got eyes for you baby, I want us to be together.

2012-01-07 / 12:49:10 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Vaknade egentligen runt elva av att pappa hade varit och köpt frallor på oj så gick upp och åt frukost då. Sen har jag legat i sängen och kollat på supernatural, nu har jag bara en skiva kvar :( Fan...
Såg VD igår, oh holy bananas! SJUKT bra! Somnade dock när jag kollade på the secret circle så ska glo det ikväll. Nu ska jag hoppa in i en dusch, kramis ♥

alltså jag döör. ♥

stop the tape and rewind

2012-01-06 / 23:46:00 / Allmänt / 1 kommentarer
Hejsvejs! Har suttit hela kvällen framför tv;n och kollat på supernatural. Nu har jag bara två skivor kvar på säsong ett, vilket inte alls är mycket. Just nu sitter jag och kollar på Buffy, eller nej, för nu bloggar jag men ändå! Ska snart återgå till det i alla fall och äta en kärleksmums som Sara har bakat. Sen ska jag lägga mig i min säng och kolla på vampire diaries och the secret circle, hehehehe! :D Bloggar någon gång sen igen, puss ♥

hahaha, louis rumpa ♥

Drogar supernatural

2012-01-06 / 20:29:45 / Allmänt / 0 kommentarer

Kom hem runt halv sju tiden och har sen dess suttit i soffan och kollat på supernatural. Pappas kompis, hans tjej och deras lilla bebis är här, jätte gullig!
Var sjukt trött när jag kom hem men en kopp kaffe och lite redbull gjorde susen! ;) nej nu ska jag återgå till min älskade serie jag bloggar senare. Puss <3


Mrs. Tomlinson har precis stuckit

2012-01-06 / 13:04:43 / Allmänt / 0 kommentarer

Godmorgon! Vaknade runt elva tiden, åt nästan frukost direkt och sen kollade vi på supernatural men Hilda bara gömde sig under täcket typ hela tiden haha! Hon har nyss stuckit och jag ska kolla klart på ett avsnitt supernatural och sen ska vi till saras farmor och farfar och äta middag, orkar egentligen inte alls. Är super trött och förkyld men det är bara att kämpa, haha! Förresten tog in varsin morot igår och jag skrev på min, louis tomlinson. Bara directioners förstår. Men det är sjukt vad vi misstolkade det alltså! 
*Jag försöker knäcka moroten*
Hilda; knäck inte Louis!
*Det går inte och jag fortsätter försöka.*
Jag; fan vad han är hård!

haha iaf, puss ♥

monte carlo

2012-01-05 / 23:42:04 / Allmänt / 0 kommentarer

Hej på er! Ligger i sängen nu och kollar på supernatural, as bra är det. Efter det ska vi kolla på monte carlo. Men orkar inte blogga mer idag, puss och godnatt! ♥

lou ♥


CARROTS! ♥

2012-01-05 / 19:56:23 / Allmänt / 0 kommentarer
Tjenis Penis morot! Har precis kommit hem från thai lina, åt kinamat, jätte gott! Men fick vänta typ skit länge... fick skrattattack typ varannan minut, kineser ni vet... min största passion! hahaha! ;) Sen sprang vi in direkt till datorn för att se one directions nya video diary, älskar dem! ♥ Men jaja, nu ska vi äh jag vet inte. Spelade in sånt värsta radioprogram innan också! haha! Kram sålänge ♥

ni är bara för underbara

2012-01-05 / 19:48:44 / one direction / 0 kommentarer


åh alltså dem är nog dom härligaste ever! LOVE! Haha i slutet, Larry for life ♥ Och Hazzas rumpa, hehehe. Och när louis slänger bak Nialls docka. Hahaha, åh bara ren kärlek! ♥♥♥


Day 5 - Your least favorite One Direction cover

2012-01-05 / 16:30:17 / olika listor. / 0 kommentarer

let me rest in peace

2012-01-05 / 16:28:19 / Allmänt / 0 kommentarer
Hilda kom hit runt tio i tolv kanske, var typ helt död. Inte ofta jag är uppe så tidigt, haha. Men har väl piggnat till nu lite i alla fall! Har rättat massa på vår bok, skrivit ett nytt kapitel (medan Hilda spelade smurfarna på sin mobil...) och sen har vi snackat, kollat på björn gustfsson haha han är bara för härlig! Nu ska vi snart sticka och äta kina mat! Puss ♥

*död*

2012-01-05 / 13:48:29 / one direction / 0 kommentarer


åh, alltså jag dööör ♥


give your heart a break

2012-01-05 / 10:09:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Har äntligen orkat sätta mig upp i sängen efter att ha legat och dragit mig i en timme. Är grymt trött men nu får jag väl dra mig upp och göra ve mig, eller lägga ligga här i fem minuter till förresten, hehehe. Puss ♥

who's save your heart tonight?

2012-01-04 / 22:34:23 / Allmänt / 0 kommentarer

har gjort fruktsallad nu och ska lägga mig i sängen och droga super natural, det är sjukt bra! Är redan på andra skivan, hehehe. Efter det ska jag kolla på how I met your mother, desperate housewives och kanske lite American horror story, det är sååå bra. Har sett alla avsnitt men ska nog se dom igen ♥
Hilda kommer redan vid tolv i morgon så kommer få gå upp ganska tidigt, kommer typ dö men jaja, eller nej... jag är ju vampyr, just det... eller en dist kanske? Jag är lite överspeedad just nu, godnatt på er älsklingar! ♥

1D

2012-01-04 / 20:32:19 / one direction / 0 kommentarer
haha, louis ♥

dagens låttips.

2012-01-04 / 20:31:04 / izzas tips. / 0 kommentarer
shit kommer ihåg när han inte alls var känd och sjöng "papparazzi".
Han är grym men inte speciellt söt, men jaja!

it's over, yeah we're through

2012-01-04 / 20:30:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Har stått på mitt rum nu ganska länge och skrikit halsen av mig i min hemmastudio, haha. Super roligt! Sitter och lyssnar på massa musik och ska snart hoppa i en dusch.
I morgon kommer Hilda hit här och sover, vi ska fixa med vår bok och sånt, rätta stavfel och ja you know! Puss ♥

you think I'm pretty without any makeup on

2012-01-04 / 18:29:29 / Allmänt / 0 kommentarer
har varit med Sara på oj, fotat lite och så! Men får aldrig det bra, så grymt störigt! Ska snart hoppa i en dusch, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla super natural och äta fruktsallad! Puss ♥

Day 4 - A One Direction quote

2012-01-04 / 17:17:26 / olika listor. / 0 kommentarer
"I like girls who..... EATS CARROTS!" - Louis
det måste nog vara den bästa, haha.

Till' I find the right girl, I have Louis - Harry

my life wouldn't suck without you

2012-01-04 / 17:01:41 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis kommit hem, var ute och gick eller jag powerwalkade väl mer (heter det så?) en jätte lång runda vilket var super skönt, så nu är träningen för idag också avklarad! Fotade lite också, inte jätte mycket men lite. Kramis ♥

hur kan man inte älska honom?

2012-01-04 / 15:29:21 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
fyfan vad jag bölar just nu......

feel the heartbeat in my mind

2012-01-04 / 15:21:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er! Kom precis hem, var i stan med familjen och fikade på Ebbas fik. Mäktig kaka som fan alltså haha, orkade typ några tuggor sen höll man på att spy. Ska ut och gå en lång runda nu och fota lite samtidigt, låter bra! Bloggar när jag är hemma! Puss ♥

yellow diamonds in the light

2012-01-04 / 11:29:40 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Idag är jag uppe lite tidigare, somnade ändå ganska sent igår... runt halv fyra kanske. Måste verkligen sluta med det för skolan börjar ju snart.
Idag ska vi ner i stan med familjen och fika, jätte mysigt! Ska fråga pappa om vi kan gå inom gina tricot också, hehehe. Blir nog ganska dålig uppdatering idag, men kan kanske blogga lite från mobilen! Puss ♥

åh älskar orgianlverisionen, men glee gör den dubbeeeelt så bra! LOVE! ♥

pretty little liars - the lying game - super natural - desperate housewives

2012-01-03 / 23:12:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Tänkte jag lika bra kunde blogga en gång till. Har spenderat kvällen med pretty little liars, the lying game och skrivit ett kapitel på boken. Och nu ligger jag i min säng igen och kollar på super natural och efter det blir det desperate housewives, är redan på sista säsongen...
Om pretty little liars och the lying game var bra? OM DET VAR! Satt och spände mig hela tiden typ, åhh. Vill ha nästa nu! Och sen är ju charisma carpenter med i the lying game nu också, alltså hon som spelade Cordelia i Buffy. Och när någon från Buffy syns i någon annan serie/film freakar jag typ ut! Men jaja, nu säger jag i alla fall godnatt, sov gott! ♥



Dear Lord Voldemort, all you have to do is LIE. Sincerely, Pinochio.

2012-01-03 / 18:43:37 / Allmänt / 0 kommentarer
kom ut ur duschen för en stund sen, ska lägga mig i sängen nu och kolla på pll och the lying game, hehehe. Som jag har längtat! Tror inte det blev stan med Ebba och Melker i morgon, så ska nog bara vara hemma och slappa istället, sköönt det med! Men aja! Godnatt ♥
ska du inte vända dig om Harry? ;)

storm

2012-01-03 / 17:57:40 / Allmänt / 0 kommentarer
kom precis in från en skön springrunda, fast dock inte lika lång som jag brukar eftersom det typ är storm ute och nu är jag helt genomblöt. Ska hoppa in i en dusch nu, kram ♥

every day I'm dumbelin'

2012-01-03 / 17:10:34 / Allmänt / 0 kommentarer
hahaha, döööör.

tell me you don't want my kiss

2012-01-03 / 17:02:59 / Allmänt / 0 kommentarer
Dem har precis stuckit så nu ska jag på med träningskläder och sen ut och springa en runda, sköönt! Puss ♥

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then i remember your face and i'm ready for war.

2012-01-03 / 16:13:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter på mitt rum och lyssnar musik och snackar med nicci och jozzan. Mysigt. Har precis fixat niccis blogg också, dem ska väl hem om typ en halvtimme eller något och då ska jag ut och springa  en runda. Sen ikväll är det ju pretty little liars och the lying game, lääängtar! Kramis ♥

why do you hate me?

2012-01-03 / 15:02:38 / one direction / 0 kommentarer
ni skadar honom och ni skadar mig...... fyfan!

the only exception

2012-01-03 / 14:33:20 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
så fiin!
#ISupportJelena

It's the kind of end you don't really wanna see

2012-01-03 / 13:31:56 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er! Kom precis hem till pappa typ och josephine kom nyss. Nicole kommer nog också snart också. Vet inte vad vi ska göra, sitta på mitt rum och lyssna musik och snacka och så som vanligt! Mysigt, längesen alla tre sågs!
I morgon ska jag nog sticka till stan med Ebba och Melker, fika och ha det extremt mysigt!
Ikväll är det dessutom pretty little liars och  the lying game! YEEES! Har längtat sjukt mycket så det håller på att laddas ner nu! Kramis ♥

Poltergeist 2

2012-01-02 / 22:22:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Sitter i soffan nu och kollar på poltergeist 2 med mamma. Haha, han äckliga gamla gubben är faktiskt ganska äcklig... Iaf, godnatt!


dancing queen, young and sweet, only seventeen.

2012-01-02 / 21:01:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis skrivit ett kapitel på vår bok, vi måste skynda oss lite nu för vi har bestämt att den ska publiceras detta året. hehehe. Jozzan och Nicci kommer hem till mig i morgon runt halv två, sen på onsdag ska jag nog sticka till stan med Ebba och Melker, får tjata på pappa om pengar för jag vill inte slösa mina egna, haha! Kram ♥

can't live with or without you.

2012-01-02 / 19:02:25 / Allmänt / 0 kommentarer
Kom nyss hem från oj, pappa körde mig till mamma runt halv fem kanske och då stack jag och mamma direkt till oj, skönt att vara ute och gå! Ikväll ska vi kolla på poltergeist 2, grown ups och supernatural tror jag! Köpte energidricka på oj också, hehehe. Niiice. Har inget att skriva, kramis. ♥

I'm here to stay

2012-01-02 / 16:08:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis ätit lite, kollat på jaws och så! Pappa kom precis så nu kör vi till oj och sen vidare hem till mamma. Ska ut och gå med henne istället, skönt! Ikväll blir det skräckfilm och mys med mamma och sen i morgon kommer josephine och nicole hit! By the way, Emil är snyggast och bäst ;* Puss ♥


Godmorgon, typ......

2012-01-02 / 14:56:42 / Allmänt / 0 kommentarer
Alltså det känns ju inte så jätte bra att vakna nu... haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ska gå och göra ve mig sen ska jag nog ut och springa en runda, fast mina skor är hos mamma men det får lösa sig! Ska hem till mamma ikväll och sova, måste inom oj också. Köpa halstabletter + sätta upp en lapp. Puss ♥

glöm inte frågestunden!!!

2012-01-01 / 23:43:58 / Allmänt / 9 kommentarer


ni kan fråga i detta inlägget också, ni får vara anonyma och jag kommer svara 100% ärligt. Ni kan även fråga på sms och sånt om ni har mitt nr.♥


länkbyte

2012-01-01 / 23:41:58 / Allmänt / 0 kommentarer


kolla in hennes blogg! :) http://lollorydhxd.blogg.se/
jätte fin och rolig att läsa!


you're impossible to resist

2012-01-01 / 23:33:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis duschat, grymt skönt. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på någon bra film eller serie. Har så sjukt ont i halsen, jätte tråkigt eftersom skolan snart börjar. Men hoppas inte det blir sämre, vill passa på att vara med så många och hitta på så roliga saker som möjligt denna veckan! Sov gott! ♥

you don't really want my heart, you just like to know you can.

2012-01-01 / 22:16:13 / Allmänt / 2 kommentarer
Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, kollat på Buffy, freakat ut över att pretty little liars börjar i morgon men annars ingenting. Ebba kanske kommer hit i morgon, om hon kunde. Sen på tisdag ska jag träffa Jozzan och kanske Nicci. Ska beställa hem en skit snygg tröja från gina också, I think. Puss och kram

freaking out

2012-01-01 / 20:45:51 / serier/filmer / 0 kommentarer

what makes you beautiful

2012-01-01 / 19:07:39 / one direction / 1 kommentarer
Åh kommer ni ihåg Josephine och Nicole när vi stod och övade på denna i mitt rum? :')
#goodtimes!

hahaha, Ebba! Jag döööör.

2012-01-01 / 18:55:18 / Allmänt / 0 kommentarer

2012, i'm ready to rock.

2012-01-01 / 18:12:14 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej älsklingar. Har kollat på lite tv, ätit pizza och sånt nu. Har egentligen inte så mycket att säga, ska snart sätta på Buffy med familjen i vardagsrummet. Såg ju alltid det med pappa när jag var liten. Och Sara har aldrig sett det?! Jag höll fan på att dö. Förresten, Jozzan och Nicci jag saknar er så sjuuuuukt mycket! Tycker vi kan ses snart, men Nicci du bara överger oss och åker till Göteborg... ta med oss nästa gång va! Vi ska göra 2012 till det bästa året ever! Och Ebbis, du, jag och mellor kommer typ ta över världen detta året! ;) Puss ♥

I wanna stay up all night

2012-01-01 / 17:44:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Lite bilder från gårdagen/kvällen. Gästerna, (vilket innebär min moster, kusiner och min mosters kille) runt fem kanske. Vi snackade lite och så, sen åt vi förrätt. Hummersoppa, musslor och bröd. Jätte gott! Övertalade pappa att jag skulle få en cider, haha. Som jag äntligen fick till slut.
Sen åt vi kalkon, snackade mer. Jag tände tomtebloss med min bror och lekte med mina kusiner.
Runt elva kom fler folk, pappas bror, hans flickvän och lite så + min kusin som är vuxen från pappas sida. Och hennes barn och kille. Fullt hus.
Sen blev klockan tolv och vi gick ut och smällde raketer, det smällde verkligen överallt! Alla vuxna var fulla och visste inte vad dem gjorde, så jag fick ett glas champange haha! Drack typ bara två klunkar sen hällde jag ut det. Äckligt. Men ja, kvällen var i alla fall mysig. Gick sen och lade mig runt tre bredvid min lilla kusin och kollade på AHS.
Välkommen 2012! Detta året ska jag göra till det bästa året i mitt liv. Jag ska verkligen leva fullt ut. Visst, 2011 var bra. Men 2012 ska bli bättre!

it's really not that hard

2012-01-01 / 15:42:19 / Allmänt / 0 kommentarer
Har legat i sängen hela dagen, skönt ändå. Har kollat på massa desperate housewives och så, har inga planer alls på att gå upp. Har jätte ont i halsen så ska nog göra te snart. Nej, puss på er.



Day 3 - Your favorite member of One Direction and why

2012-01-01 / 13:28:38 / olika listor. / 0 kommentarer
Alltså jag gillar ju såklart alla. Men mest, Harry och Louis. Harry för hans fantastiska röst, utseende och dialekt.
Och Louis för han humor och beteende, haha! Och såklart snygghet. ♥


Nothing's gonna stop us

2012-01-01 / 12:38:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon älsklingar! Är ni trötta? Det känns ungefär som jag inte har sovit på tusen år. Är så grymt trött! Men ska kolla på något avsnitt AHS nu, sen får jag väl gå upp eller något. Vill typ bara sova hela dagen. Puss ♥

hahaha, pappa och jörgen dansar tryckare.

2012

2012-01-01 / 01:13:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Tänkte att jag bara skulle fixa en ny design lite fort, eftersom det är nytt år och allt! Blev hyfsat nöjd. Tryck på F5 eller ladda om sidan om ni har mac datorer och inte ser den. Lilla Jonathan har somnat i min säng, känner för att hoppa ner och sova jag med. Men ska väl ut och vara lite social nu sen ska jag sova. I morgon ska jag sova läääänge! Hoppas ni har haft en bra nyår, och en bra start på det nya året! Jag älskar er allihopa, puss på er ♥

happy new year!

2012-01-01 / 00:52:46 / Allmänt / 0 kommentarer

RSS 2.0