!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

OH MY GOD

2014-04-21 / 19:48:01 / serier/filmer / 0 kommentarer

DET ÄR TYP EXAKT SOM I BOKEN JAG DÖR

2014-04-19 / 21:23:37 / serier/filmer / 0 kommentarer

started out like in the movies but it ended like a bad dream

2014-04-19 / 11:41:51 / pictures / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I've been sat with you for most of the night

2014-04-16 / 10:49:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola amigos! I lördags åkte jag, Maria, Hil och Nicci upp till Hils stuga på Tjörn och var sedan där tills måndag. Sjukt skönt att bara komma bort och inte behöva bry sig om allt här hemma. Rensa tankarna liksom. Vi var ute och gick ganska mycket, spelade kort (JA ni hörde rätt, JAG spelade kort), mös, snackade, färgade niccis hår och bara hade allmänt mysigt helt enkelt! 
HAHA när vi stod och skulle ta dessa korten så sa Maria "kolla nu upp på månen och känn harmonin" och Nicci lägger VÄRSTA brakaren HAHAHA pallar inte
 
I måndags var jag helt slut och slocknade ganska tidigt, kan ju säga att det var skönt att ta ett långt bad när jag kom hem i alla fall! I tisdags var jag hos optikern, skulle köpa allegiant men den var slut så fick beställa den :( och sedan mötte jag upp Dan, Josse, Alicia och Matilda på väla för och äta med dom. Sjukt mysigt och trots att vi sågs i fredags så saknade man dom som tusan! 
 
Idag ska jag till tropikariet med min familj (mamma) + sara och Melissa och kanske min moster och kusin också. Och efteråt sticker jag hem till Hil och sover där :-) as längesen jag var där! Någon dag innan Teneriffa om jag inte minns helt fel?? Herregud det är ju flera månader... aja, nu får jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar! CIAO
 
 
 
 

Hejdå New Directions. Tack för allt.

2014-04-01 / 17:45:56 / Glee♥ / 0 kommentarer

5sos i sthlm 31/3-14

2014-04-01 / 17:25:00 / konserter / 0 kommentarer
Herreguuud vilka härliga och underbara dagar! I söndags körde pappa in mig till knutan vid halv 8 på morgonen då vi skulle ta tåget till Hässleholm tjugo över 8. Mötte upp Dan och sedan mötte Josse upp oss på tåget i Påarp. Väl i Hässleholm köpte vi lite nödvändigheter (kaffe för min del!) och såg Magnus Uggla! Haha, lite kul faktiskt!
 
 
När tåget till Stockholm kom och vi hoppade på upptäckte jag att det var ett "Polen-tåg", alltså sånt jag åkte när jag skulle till Polen. Ett sånt tåg jag sa till mig själv att jag aldrig mer skulle åka HAHA. Men det gick ganska bra, fick en mysig kupé med as sköna säten, så det var sjukt mysigt. :) Det gick ganska långsamt pågrund av att det var ett "snälltåg" men vi hade riktigt roligt och mysigt hela vägen så det gjorde absolut ingenting. 
 
När vi kom fram till Stockholm hämtade Daniellas farbror upp oss på stationen (vi sov hos honom) och sedan släppte han av oss i stan för lite shopping. Köpte dock bara en ny tröja till konserten. Och när vi gick där i stan så ser vi Anton Ewald och Daniella får typ panik och slänger sig bakåt för och springa efter honom men jag och Josse fick hålla i henne, och hon gillar inte ens honom?? HAHAHA. Sen åt vi på mc och när vi kom hem till hennes farbror slocknade vi ganska snabbt.. eller ja vid typ 10 but still. 
 
Igår, måndag var vårt alarm ställt på kvart i sju. Skyndade oss och gjorde ve oss osv osv och sedan skjutsade Daniellas farbror oss till NRJ eftersom vi skulle hämta ut våra armband där, och där köade vi sedan i ungefär en timme. När vi väl hade fått armbanden var det fullständig lycka - sprang och försökte hitta buss osv osv - det slutade med att vi följde efter några andra tjejer som också skulle dit haha! 
 
 
När vi kom till Berns (där dom skulle spela) så kom vi as långt fram i kön. Fick plats nummer 19 om man ska vara specifik. Och efter det var det bara till att vänta. Vi var där runt.. halv 11 kanske och insläppet var klockan 17, hehe.. Men det var SÅ värt det. Träffade massa människor och det var bara såå mysigt. Lite kallt bara hehe.. jag och Dan fick gå till lagerhaus och köpa en filt. Där var typ massa med repportrar och sånt också.. bland annat Malin från fredagskväll med Malin, så håll utkik på svt inte denna fredagen men nästa så ser ni nog mig ;-) 
 
 
 
Blev typ också kalabalik i kön för att någon i kön lade upp en bild på oss som var där och sedan lade 5sos upp den bilden HAHA, kan ni se mig, Dan och Josse? ;) :
Så ja.. det var ju lite coolt hehe! 
 
När det väl var insläpp så var det sjukt organiserat. De första 30 fick gå in först (vilket inkluderade mig, Dan och Josse!!) vilket ledde till att VI KOM ALLRA LÄNGST FRAM! Kunde typ inte förstå det, helt sjukt. Och konserten ska vi inte ens snacka om - helt underbar och dom alla var såå snygga och bra och underbara och roliga, ÅH vill bara tillbaka! Fick ögonkontakt med Luke 2 ggr och han log mot mig, Ash vinkade och log mot mig ett antal gånger och Calumn både vinkade och gjorde tummen upp till mig, helt underbart med andra ord. 
Vi + en vi träffa igår som sedan stod med oss :) Bild tagen av den coolaste vakten EVER. 
Daniella hittade även denna på universal music's facebooksida sen:
 
Idag tog vi tåget tjugo över fem på morgonen och det finns inte så mycket mer och säga om det... sjukt segt men men! Ska typ snart lägga mig för jag är så trött... men går ändå med ett leende på läpparna hela tiden pågrund av gårdagen. Helt sjukt. Haft två AWESOME dagar och kunde inte tänka mig några bättre än Dan och Josse och få uppleva det med, ett perfekt avslut på mars och början på april :) Tack alla! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0