!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

Hello mates

2014-02-28 / 17:24:55 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er!
Sitter i Izzas säng medan min lilla slav hämtar te.
Känns som evighetersen jag träffade min Arnold och det har varit så efterlängtat. Har legat här och skrattat och pratat enormt fort så att jag fått ont i halsen..
 
Snart ska vi planera vår London trip som kommer bli underbarare än något annat!
Endast 99 dagar kvar nu!!
Närmar sig med stormsteg.
 
Senare blir det Izda standard: jordgubbar med choklad och serier.
Har saknat min Izzis såå mycket! 
 
Älskar dig Izabelle Elvira Erna Brundin Wadenhed!
 
 
 
 
 
 
 

“Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”

2014-02-21 / 14:07:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 
 
 

svar på kommentar

2014-02-21 / 13:41:09 / Allmänt / 0 kommentarer
Jo det går väl framåt hehe... vet dock inte om jag ska fortsätta på den pga att hela bokens poäng var att jag skrev om mina fyra bästa vänner, till en viss del, och jag umgås inte så mycket med dom längre så det blir ganska svårt att skriva om dom då hehe :) Men jag får se hur jag gör. Tråkigt att lägga ner ett projekt men ibland blir det inte som man tänkt sig! 
 
 

I just gotta believe there's something more than you and me

2014-02-21 / 13:37:11 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var jag på en kvällsrunda med mina brudar på emporia. Så sjukt mysigt. Sen efter åt vi på mcdonalds. Att dessa tjejer kan göra lovet tusen gånger bättre alltså. Måste ju dock säga att folk som ser oss med all säkerhet tror att vi är höga eller något HAHA, för vi är verkligen helt när vi umgås. Köpte dock endast en Arizona dricka hehe men vad gör det :-)
 
Idaag ska jag hem till Ebbis och sova där, dock inte förrän lite senare. Så har nyss duschat efter en väldigt lång och skön springtur. Sen har jag pluggat ytterst lite röv matematik. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla lost girl elr något. Ciao 
 

Anmälde jag mig nyss till New York film academy??? What

2014-02-19 / 12:39:09 / Allmänt / 1 kommentarer
Hej peeps! What's uuup?
I måndags var jag på väla med mamma, skulle köpa tröjor men jag hittade inte ett skit så köpte istället ett sånthär: 
Inte datorn då utan det som sitter på tangenterna. Det är typ as svårt att skriva på det för det är silikon och jätte mjukt men man vänjer sig mer och mer. Så ja, det var det jag kom hem med. Igår var jag på ishallen med min familj i typ.. en halvtimme för mina bröder ville inte åka mer. Och jag ville inte åka själv. Framförallt inte för att det var as mycket folk där och man fick knappt plats och åka. 
 
Läste också ut Revolt, sista hunger games boken, och Katniss och Peeta får barn ASDFGHJKL. Annars var boken ärligt talat inte så jätte bra, ganska långdragen och konstig. Men nu kan jag äntligen ta tag i divergent :) 
 
Idaag ska jag till väla med nicole! Eller inte förrän ikväll men ändå. Vi ska äta (HAHA JA VI ÄR 30 ÅR OK) och jag ska köpa hårfärg. Gick in på New Yorks filmskola innan för och kolla och där var sånt man kunde anmäla sig, men jag trodde det var sånt man kunde anmäla sig för och få mer information hem om skolan och så ni vet? Men så får jag ett mejl om att de ska kontakta mig inom 48 timmar??!? What. Är typ as rädd nu HAHA, kul om dom ringer liksom och jag bara "whaat who is this??" Nu ska jag dricka kaffe och KANSKE plugga lite matte, ORKAR INTE
 

We blame the society, yet we are society

2014-02-17 / 20:18:42 / writings / 0 kommentarer
Jag hatar människor. Nej inte på det sättet som du säkert tror nu. Jag hatar dom för att dom, vi, förstör så mycket. Vi förstör allt. Vi gnäller på att vår värld förstörs. Men vem är det som förstör den? Ingen annan än vi. Vi bygger upp förhållanden med andra människor men låter dom falla som dominoklossar för ingenting. Jag hatar att jag låter andra människor trampa på mig och få mig att må dåligt. Jag vet att de inte gör det med mening men jag antar att mitt skal är antingen för tjockt eller för tunnt. Jag bygger upp väggar för alla människor som håller på att komma mig närmre, låter ingen för nära på. Jag suger på känslor och kan aldrig uttrycka mig så jag vill. Men det kanske inte är så konstigt när jag äntligen försöker ta ner väggarna för någon och återigen bli sveken. Vi människor är skit, så är det bara. Det finns hur många motargument som helst men i slutändan så leder det ändå till att vi människor förstör saker, och det kanske är det vi är till för också.
 
Jag hatar också att vår värld, samhället, har byggt upp en bild på hur vi människor ska se ut och bete sig. Och alla som inte följer detta får sneda blickar eller kanske till och med blir retade för det. Hur sjukt är det inte att någon ska behöva bli utanför och retad bara för den inte klär sig som alla andra? Hur konstigt är det inte att det är 2014 och folk kollar fortfarande på transsexuella som om dom är helt konstiga och att giftemål för homosexuella är helt uteslutet i vissa länder? Jag förstår inte mig på vår värld. Herregud, det är 2014, är det inte dags för människan och samhället att växa upp och börja acceptera hur vi är som individer, hur vi än är? Så vi ska inte klaga på hur världen och samhället är, för i slutändan så är det VI som är samhället. 

don't call it a fight when you know it's a war

2014-02-17 / 14:56:18 / Allmänt / 0 kommentarer
Den senaste veckan har varit väldigt upp och ner. Mycket plugg, jobbiga grejer osv. Men nu är det mesta klart, bara matteprov efter lovet som man behöver oroa sig för. Och nationella såklart men det behöver vi inte börja oroa oss för än haha. Så nu ska jag verkligen bara försöka fokusera på det positiva och skit i allt och alla som skiter i mig!
 
I fredags var jag med mina girls hos Daniella och "firade" alla hjärtans-dag. Myskväll med massa filmer och masssaaa gott. Sjukt mysigt! I lördags hämtade min moster mig ganska tidigt, åkte med henne + resten av familjen och handlade lite och så. Sen på kvällen passade jag mina kusiner :-) Igår hade vi kalas för Melissa som fyller 1 idag så grattis till min lilla skit <3 Ska snart sticka till väla med mamms, är i behov av nya tröjor!!
expectations vs. reality HAHA
 

idiotas

2014-02-06 / 18:47:33 / serier/filmer / 0 kommentarer
 

“I am both happy and sad at the same time, and I’m still trying to figure out how that could be.”

2014-02-06 / 18:46:18 / Allmänt / 0 kommentarer
 
 

I'll never let you run away alone

2014-02-05 / 19:43:00 / Allmänt / 0 kommentarer
De senaste dagarna har jag gått i skolan och pluggat och på kvällarna har jag bara kollat på Rookie Blue. Bästa serien. Åh I love it! Älskar polisserier och alla karaktärer är bara helt underbara rakt igenom. Så ja, nu har jag kollat på alla fyra säsonger. Kollade första säsongen för ett tag sen men pausade sen lite för att jag har inte hade tid, så har nu kollat på resterande tre säsonger de senaste två veckorna :-) Men nu börjar det inte förrän till sommaren igen, GREAT, eller inte. Saknar det redan hahah..
 
Idag har jag bara varit i skolan från halv 2 till halv 3 och åkt skridskor, ganska gött. Efter var jag med Nicole och Hilda. Och vi var på bibblan och DOM HAR TAGIT BORT VÅRT TÅG. Alltså kan ni fatta att vi tre spenderade ca varje lunchrast där när vi gick på ps? Så sjukt. Och vi träffade Dessie!! Vi har typ inte träffat henne på ett helt år! Ganska sjukt att vi var på bibblan så ofta att vi känner en bibliotekarie?? HAHA. Nu ska jag bada, skulle pluggat mycket idag men det blev inte så mycket med det.. puss på er! 
 
Liksom kolla!?!?!:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you know what it's all about

2014-02-02 / 19:13:57 / Allmänt / 0 kommentarer
I fredags fick jag efter ganska mycket tjat på min lärare äntligen använda mig av de stora filmkamerorna. Vi håller på med ett projekt och vi skulle göra en talkshow så vi fick äntligen använda dom! Och herregud vad coolt och roligt det var! Hade kunnat stå där bakom kameran förevigt! Det blev så sjukt bra, olika vinklar osv osv. Det var dock lite läskigt att filma helt själv eftersom om något blir fel osv så är det ju helt mitt fel HAHA, men det gick hur bra som helst! 
 
Sen åkte vi skridskor, skönt och roligt :) Typ den enda idrotten jag kan vara med på, fun fun fun.. eller inte. Men det är ju i alla fall något så ska inte klaga! 
 
I lördags hade jag förberett mig på en ganska tråkigt dag eftersom jag inte hade någonting alls inplanerat osv osv. Men mamma ringde mig på eftermiddagen och frågade om jag ville med henne och Mia ut en sväng och självklart sa jag ja. Sen var vi hos min moster ett tag och sen följde min mamma + min moster med familj med hem till pappa och åt pizza och såg melodifestivalen med oss :-) hur mysigt som helst! Sjukt trevlig lördag. Melodifestivalen dock.. är det ett skämt? Helena var ju dock sjukt bra, har alltid sett upp till henne typ, eller ja jag älskade "my number one" låten när den vann, och Linus Svenning är ju en stor favorit men tyckte inte hans låt var överdrivet bra tyvärr :/ Men vet inte ens vad jag förväntade mig av mello när det alltid är så dåligt haha..
 
Idaag har vi haft kalas för Hampus. Och han sa till Sara att han ville ha en "Olaf tårta" från Frozen så sara gjorde en, hahaha, så söt den blev. Och god! Jag gillar liksom inte ens tårta. 
 
Nu sitter jag hos mamma och ska se Rookie Blue resten av kvällen! CIAO
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0