!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

TFIOS trailer

2014-01-29 / 19:45:27 / serier/filmer / 0 kommentarer
2.30 minuter och jag storbölar. Undra vad två timmar kommer göra med mig. Vill inte ens veta.

@ school

2014-01-28 / 10:28:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter i skolan och har "håla" ska egentligen jobba med Naturkunskap men orkar inte så vi bara sitter här och gör absolut ingenting typ hahah.. sjukt trött och vill bara hem. Men jajaaa, pussss

"Writing is life."

2014-01-27 / 21:30:04 / Allmänt / 0 kommentarer



He needs a wild heart, I got a wild heart

2014-01-27 / 15:20:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej loves! Idag är en bra dag! Kort dag, slapp mentorstiden, det gick bra på mitt samhällstest och vi har bara varit allmänt konstiga hela dagen, konstigare än vanligt alltså haha. Trodde knappt det var möjligt ;-) Så åkte med pappa hem redan vid halv 2, och sen dess har jag bara tränat och suttit här och kollat på TFIOS trailern som är läckt.. synd men jag kunde verkligen inte hålla mig! Dom säger att dom som är "true fans" väntar med att lyssna på en låt/se en trailer osv osv men jag tycker faktiskt det är tvärtom för att vi är så stora fan att vi inte kan vänta, RIGHT? 
 
Nu ska jag plugga matte och fortsätta gråta över Augustus & Hazel. Deras kärlek är drömmen. Hoppas ni har haft en bra dag :-)

 
 
 
 

oh oh

2014-01-26 / 16:58:33 / olika listor. / 0 kommentarer
 

Det här året ser jag fram emot…LONDON helt klart!

 

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… The notebook, never say never/believe, scream.. åh det finns många! 

 

Jag har största crushen på… Justin. 

 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Sak? Min mobil

 

Jag skrattar alltid åt… mina vänner. Okej jag skrattar åt ca allt men ändå hahah

 

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör... Typ alla up-tempo låtar med juju och sen två låtar som alltid göra mig på gott humör är "walking on sunshine" och "wake me up before you go-go" hehe 

 

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… Alltså jag gör verkligen pinsamma saker heeela tiden.. men när jag hoppas upp på clownens rygg är nog en av de pinsammaste...

 

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… hmmm pizza, fast då hade jag blivit fet.. kan jag välja pizza utan att bli tjock? 

 

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… USA eller London. No doubt. 

 

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… En resa till NY, eller att få träffa Justin. Och inte bara en sån snabb meet and greet utan verkligen TRÄFFA honom och typ spendera några timmar med honom :-)


Frozen - review

2014-01-26 / 13:38:54 / serier/filmer / 0 kommentarer
 
Handling: Prinsessan Elsa har krafter, men inga roliga krafter, utan krafter där hon fryser saker. Och hon vet inte hur man kontrollerar det. En dag råkar hon skada sin syster, Anna, och blir då instängd på sitt rum av sina föräldrar och där stannar hon sen. Några år senare har föräldrarna dött, Anna och Elsa är vuxna och Elsa ska krönas till drottning. När Anna träffas Hans tror hon att hon blir kär och dom bestämmer sig för att gifta sig, vilket dom säger till Elsa efter henne kröning. Anna gör så att Elsa blir frustrerad och hon råkar då använda sina krafter, och försvinner sedan. Anna ger sig ut för och hitta henne och möter då Kristoff och hans ren Sven. På deras resa möter de snögubben Olaf och sedan ger de sig iväg för och hitta Elsa. Dels för att rädda landet som nu är täckt av is pågrund av Elsa och dels för att Anna helst bara vill ha tillbaka sin syster. 
 
Jag tycker: Helt underbar film! Verkligen. Jag hade höga förväntningar eftersom jag hade hört så mycket bra om den, och jag blev inte besviken. Helt klart en av de bästa disney-filmerna. Min favorit är helt klart Olaf, HAHA, tänk och ha en egen Olaf. Det är ju drömmen :') sjukt bra film i alla fall, se den! 
 
5 av 5 pizzabitar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we can rock the world tonight, you know it doesn't have to be love

2014-01-26 / 12:59:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Har blivit så fruktansvärt lat på sistonde och mår inte alls bra av det. Så idag börjar jag träna ordentligt igen, eller ja jag har faktiskt redan tränat lite hehe, men ska springa lite och så sen! Men ja, mår mycket bättre av att träna, får mycket bättre fokus och så då också + att jag saknar mina armar som jag hade HAHA (längst upp, näst längst till vänster)
 
Så ja idag ska jag bara vara hemma. Träna, plugga och läsa. Om inte pappa vill köra till emporia med mig och köpa skor :-) men det tror jag inte hahah.. ska bara dricka kaffe och kolla runt lite mer på tumblr och twitter sen ska jag sätta igång och plugga. Ciaao

They just don't get it

2014-01-24 / 18:55:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej! Längesen I know. Men bättre sent än aldrig right? ;-) Men har mest gått i skolan och pluggat ca hela kvällarna. The life of a samhällare. Men men jag klarar mig! Massa drama med Justin osv osv osv också... orkar inte ens förklara det. Men det är ingen ide att ni klagar över att jag fortfarande är en belieber för det kommer jag ALLTID vara. Jag stödjer inte drinking and driving av NÅGON FORM, MEN jag kommer alltid stå vid justins sida. Och hur jävla moget är det att folk håller på att skoja om att han har blivit diagnoserad med depression? Det är inget att skoja om. Så ja han blev ju då arresterad som ni säkert redan vet och bla bla bla, men skit samma :-)
Annars då? Jag har ÄNTLIGEN sett frozen, åh helt underbar film. Det kommer en review senare! Jag och Dan går runt i skolan och säger alla repliker osv och alla andra bara suckar HAHA. Så ja, höjdpunkten på denna veckan var  väl den filmen ;) + att SF bekräftade att de kommer ta in the fault in our stars, OMG
Som sagt.. så mycket annat har inte hänt. Ska endast vara hemma hela helgen och plugga, läsa och kolla ikapp alla serier. Både tråkigt och skönt på samma gång. Såg nyss senaste vampire diaries och HERREGUD, det börjar bli helt underbart igen. Har även börjat kolla på första avsnittet av the originals så ska väl återvända till det nu.. :) ciao
 
 
 
 

tack

2014-01-21 / 16:12:11 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
 

Anywhere I would've followed you

2014-01-19 / 21:06:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Detta är ca vad jag ska göra resten av kvällen. Åh, har bara lite mer än halva boken kvar. Vill inte det ska ta slut. Hatar när böcker tar slut, och speciellt när det är en triologi eller en hel serie. Sjukt sorgligt.
Måste dock läsa på lite på historiafrågorna vi har test på imorgon :/ Men det är väl helt ok antar jag.
 
Orkar inte skolan men ser fram emot massor av saker så jag klarar mig. Sen har jag underbara vänner också och just nu gör vi faktiskt ganska roliga saker på i princip alla lektioner, så jag är nöjd :) Hörs i morgon, sleep well

disney on ice 2014 och annat

2014-01-19 / 12:18:52 / Allmänt / 0 kommentarer
I fredags kom Nicci, Hil, Ing, Maria och Philip till mig. Vi åt och hade mysigt bara :) Sen sov Hil och Nicci hos mig. 
På lördagen åkte jag in ganska tidigt till hbg för och ta tåget till malmö. Vi var inom snabbt i scifi-bokhandeln för jag skulle köpa en kalender hehe :) Och sen köpte vi varsin dricka på starbucks och sen vidare till emporia, fast där var as mycket folk så vi gick ut lika fort. Åt lite på vår kära china box och sen gick vi in på malmö arena för ännu en förställning av disney on ice, fjärde året på raken nu! :) Och det var lika bra som vanligt. 
 
Idag ska jag bara vara hemma dagen, slappa och plugga. Och städa! Och läsa! Men nu ska jag först dricka upp mitt kaffe och bläddra igenom tumblr :) ciao
 
 
 
 
 
 
 

don't let me go

2014-01-17 / 09:40:10 / Allmänt / 0 kommentarer
Freedag, och jag är ledig! Hur gött?! Engelskan blev inställd, "jobba" hemma på visuell kommunikationen och vår idrottslärare var så snäll att han ställde in idrotten så vi skulle slippa åka in till skolan för endast en lektion. Dock ska jag och mamma snart ta bussen in till stan för jag ska till ögonläkaren. Men jag fick i alla fall en lång sovmorgon :) Har drömt om London hela natten typ hihihi, och något annat konstigt som jag inte kommer ihåg nu. 
 
Ikväll kommer Nicci, Hil, Ing, Maria och Philip till mig för en liten myskväll med pizza och film! Hur mysigt som helst. Sen imorgon är det ju DISNEY ON ICE, och självfallet: scifibokhandeln! :) 
 

kär.

2014-01-16 / 20:41:42 / music / 0 kommentarer
 

“Today I may be nothing, but one day I will be something great.”

2014-01-15 / 21:00:37 / Allmänt / 0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 

I'm the only one who's trying to hold us together

2014-01-15 / 19:59:11 / Allmänt / 0 kommentarer
I måndags gick jag till skolan för endast en lektion.. kändes lönt haha. Men sen gick jag, Dan, Josse, Alicia och Matilda till bibblan och "pluggade" där ett bra tag :) Sen tog jag bussen till familia för och möta upp mamma för jag skulle köpa en ny kalender. Köpte även förr eller senare exploderar jag, hade bara den på engelska och ville att mamma skulle läsa den, så fick köpa den på svenska haha... Sen plugga jag matte när jag kom hem..
 
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Ganska mycket plugg osv just nu. Har läst massor i veckan, har knappt kollat på några serier alls.. ganska sjukt. Men måste verkligen komma ikapp med läsningen för just nu håller jag på att läsa 3 böcker - en som vi måste läsa i skolan, revolt och nyckeln. Fast nyckeln läser jag bara hemma för den är så JÄVLA tung. 
 
OCH BTW. JAG OCH HILDA HAR BOKAT RESAN TILL LONDON. Hur sjukt är inte det? hihihi. Den 7 juni sticker vi till bästa platsen och stannar till 10, och sen ser vi ju 1D den 8. Det kan helt seriöst inte bli bättre. :)
 
 
 
 

why don't we go there?

2014-01-12 / 11:59:25 / Allmänt / 0 kommentarer
Åhh vad jag är trött på min design, eller mer min header. Så trött att jag knappt vill blogga för det är inte kul utan en fin design. Får väl be min bror följa med ut och fota lite någon dag så jag får lite färska bilder på mig själv HAHA. 
 
Söndag, hatar söndagar, ångestdag deluxe. Ska följa med pappa till landskrona snart lite snabbt, endast för jag att jag vill åka bil och undvika att behöva plugga matte hihi. Ja, skolan har ju satt igång igen vilket innebär stress mestendels av tiden. Var på kalas hos min kusin Josefin som fyllde 9 igår, och dit kom även min moster med mina två andra kusiner som jag inte har träffat sen i somras. Sjukt mysigt. 
 
Nu ska jag gå och göra ve mig och kolla på promon inför nästa dracula avsnitt för jag kan fortfarande inte fatta VAD SOM KOMMER HÄNDA ÅH. 
 
 

before I die

2014-01-09 / 18:13:46 / dreamer / 0 kommentarer
måste jag besöka Stephen King's hus! Hur coolt hade det inte varit? Och hur coolt är inte huset?! 
 

don't panic, PANIC

2014-01-09 / 16:13:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter på mitt rum och sjunger allt jag kan till high school musical låtar men jag borde egentligen plugga. Idag har jag varit i skolan men slutade tjugo över elva som jag gör varje torsdag (om jag inte ska gå på matte-resurs) så det är gööttt. Har typ ätit och kollat på american horror story sen dess bara hehe... ska sätta igång med plugget alldeles strax och sen ska jag träna! 
 
By the way, på lördag bokar jag och Hil nog London-resan. AH so excited! Så yeaaaaah ciao
Alltså vi kan ju säga att jag har haft tur denna veckan!!^
 

Juliet aka Drusilla

2014-01-06 / 21:30:00 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
Aka Drusilla i Buffy (hihih) Tycker ni alla kan följa mitt Buffy-konto på twitter också ;) (Och JA jag vet att jag har råkat skriva you're istället för your, men så blir det under stress hahah)
 

Endast 5 terminer kvar

2014-01-06 / 19:31:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Har äntligen fått upp mina ljusslingor som mamma snodde till julgranen HAHA. 
 
Idag har jag i princip sovit och pluggat, samt kollat på lite revenge (vill inte kolla mer nu ÅHHH, serier förstör mitt liv). Pallar verkligen inte skolan imorgon, fråga mamma om jag fick hoppa av skolan och starta ett filmbolag men hon var inte så hypad över det.. haha.. jag får väl klara mig. 
Ska hoppa i ett bad nu sen ska jag kolla lite revenge tror jag, och bara somna i soffan och sörja inför imorgon.. :) åh måste få klart kapitlet i min bok också, känns som om jag äntligen är inne på rätt spår! (Även om detta kapitlet blir väldigt "pinsamt" att skriva hahah..)
 

.

2014-01-05 / 18:24:39 / Allmänt / 0 kommentarer
And you can't fight the tears that ain't coming, or the moment of truth in your lies.
When everything feels like the movies, yeah, you bleed just to know you're alive.
And I don't want the world to see me,'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken, I just want you to know who I am.

"I know I'm a bad poet, but I'm a good man."

2014-01-05 / 18:02:19 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
 
 
 

 

 
 
 
 

Say something I'm giving up on you

2014-01-05 / 17:35:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej babes! 
 
Fredag: Hil och Nicci kom hit och var här en stund, hade inte träffat dem på hela lovet så det var mysigt! Snackade, kollade skins och åt typ.. Sen på kvällen var jag på bio med mamma och Sara och såg paranormal activity: the marked ones, inte den bästa skräckisen men ändå ganska spännande! Sen somnade jag ganska omgående när jag kom hem eftersom filmen slutade vid halv 1 på natten.
 
Lördag: Slappade hela morgonen och så. Sen skjutsade pappa mig till Matilda där jag, Matilda, Daniella, Josse och Alicia skulle ha HSM-maraton. Så vi lagade tacos, skrattade, snackade och sen åt vi godis och kolla på alla high school musical-filmerna, sjukt mysigt! :) 
 
Söndag: Daniellas mamma hämtade oss vid 10 och körde oss hem till dom. Vi skulle jobbat med historian och så men det blev mest att vi satt vid datorn och skrattade och snackade.. men vi blev i alla fall klara! Sen hämtade pappa mig och jag har ca bara slappat. Nu sitter jag hos mamma och skulle plugga matte men laugh at me säger jag bah, kanske imorgon.. ;)
Åh kollade by the way i min spargris innan för jag skulle ge 2000 till pappa för London-resan (JA DEN BOKAS SNART) och märkte att jag hade mer pengar än jag trodde, så nu har jag fortfarande 2000 kronor kvar, ganska nice. Dock ska 1500 av dem sparas till shopping i London, såklart! 
 
köpte första säsongen av charmed när vi skulle köpa godis till bion på hemmakväll hehe
Har hunnit få upp några bilder på väggen också! :]
 
 
 
 

oh god, oh god, oh god

2014-01-03 / 19:49:13 / serier/filmer / 0 kommentarer
Åhh, can't wait!!!

lite efter men jaja, here we go - 2013 lista

2014-01-01 / 18:29:56 / Allmänt / 0 kommentarer
1. Vad gjorde du 2013 som du inte gjort innan?
Började på gymnasiet haha.. jag vet faktiskt inte, kan inte komma på något annat
 
2. Höll du dina nyårslöften? Och kommer du ha några nya denna gången? 
HAHA neej, och nej jag kommer inte ha några nya för jag håller ändå aldrig dom.. men har lovat mig själv att sluta övertänka saker och vara modigare. 
 
3. Fick någon nära dig barn?
Ja min pappa och hans tjej

4. Dog någon som stod när dig? 
Nope 

5. Vilka länder besökte du?
London, Polen, Danmark, Teneriffa 

6. Vad skulle du vilja ha 2013 som du saknade 2013?
Loove

7. Vilka datum kommer alltid vara speciella år 2013, och varför?
22/4 - såg justin
8/5 - one direction konsert
26/5 - åkte till Polen med klassen och andra nian
13/6 - slutade nian.. 
21/8 - började gymnasiet
31/8 - Selena gomez konsert

8. Vilket är din största prestation detta året? 
Slutade gå med på att folk bara behandlade mig som skit och börja stå upp för mig själv och mina åsikter.  

9. Vad var ditt största misslyckande? 
Fick F på matteprovet hahahah...

10. Led du av någon sjukdom? 
Ja

11. Vad var den bästa saken du köpte?
Alla konsertbiljetter, resan till london med mamms

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Konserter

13. Vad blev du riktigt, riktigt, riktigt exalterad över? 
När jag och Hilda bokade biljetter till 1D's konsert i London nästa år och när jag, Dan, Alicia och Matilda bokade biljetter till miley cyrus! 

14. Vilken låt kommer alltid påminna dig om 2013?
Oj.. det är för många. 
the summer set - rescue 
he is we - all about us
justin bieber - u smile
justin bieber - as long as love me
justin bieber - recovery
avril lavigne - hush hush 
avril lavigne - falling fast
rihanna - unfaithful (POLEN LÅTEN)
och mååånga fler

15. Om man jämför med förra året. Vad är du: Lyckligare eller ledsnare, smalare eller tjockare, rikare eller fattigare? 
Ledsnare, typ samma (kanske lite tjockare hah), fattigare

16. Vad önskar du att du gjorde mer av? 
Tränade kanske.. och plugga

17. Vad önskar du att du gjorde mindre av? 
Sitta på mitt rum och göra absolut ingenting

18. Hur spenderade du julafton? 
Med familjen (pappas sida), ganska långtråkigt men ändå lite mysigt då och då..

19. Blev du kär 2013? 
Var sen innan

20. Vilken var din favorit serie? 
Skins helt klart! Sen typ dracula och ravenswood 

21. Hatar du någon nu som du inte hatade förra året? 
Lägger inte ner tid på att hata någon.
 
22. Vilken var den bästa boken du läste? 
The fault in our stars!!

23. Vilken var den bästa upptäckten inom musik? 
The summer set, the band perry.. typ. Lyssnar på så otroligt mycket olika och har upptäckt sjukt många detta året men orkar inte skriva ner..

24. Vad ville du ha och fick?
Tyyp biljetter till alla konserter jag ville gå på :)

25. Vad ville du ha och inte fick?
en resa till New York, as usual 

26. Årets bästa film?
Oj.. catching fire, city of bones, the conjuring, insidious:chapter 2, grown ups 2, justin bieber - believe, one direction - this is us

27. Vad gjorde ditt år oändligt mycket bättre?
Alla konserter, resan till london och Teneriffa. Träffat underbara, nya vänner. 

28. Hur skulle du beskriva din stil detta året? 
Väldigt blandad. 

29. Vad höll dig förståndig?
Jag vet inte, mamma kanske

30. Vilken kändis suktade du mest efter? 
Justin Bieber som alltid, Harry styles, Liam Payne, Jack O'connell, och SÅ MÅNGA ANDRA

31. Vem saknar du?
Just nu? Typ ingen.

32. Berätta en viktig läxa du lärde dig detta året.
Att du kan inte ändra någon, hur mycket du än vill. Och du måste köra ditt eget race, ha dina egna tankar och åsikter och bry dig inte om vad alla andra tycker. Va dig själv. 
 
33. Någon du gärna hade bytt utseende med detta året? 
Katie Mcgrath helt klart, dör för hennes utseende!!

34. Skriv ett citat som sammanfattar ditt år. 
"I don't want to wait for you anymore, but I still do." 
 

It's time to write the first page on a book that's so good it'll be #1 on New york times bestseller list

2014-01-01 / 16:34:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra.. har aldrig varit bakfull (som de flesta antagligen är idag) så kan inte riktigt jämföra med det ;) Kom typ precis hem från Alicia.. ska väl snart beställa en pizza och kolla på revenge hela kvällen hehe..
 
Igår var jag hemma hos Alicia och firade nyår med henne, Daniella, Matilda och Josephine! Så sjukt roligt! Åt, sjöng, skrattade, dampade, åt lite mer, skrattade lite mer, snackade, kollade på raketer och drack pomac och firade in det nya året. Sen gick vi in, slappa lite vid våra mobiler HAHA.. all energi rann ut. Och sen kollade vi på camp rock hihi.. låg och snackade ett bra tag sen efter.. var verkligen as trött men ändå somnade vi bajs sent. Men ja.. helt klart den bästa nyårn, denna och förra årets! :) Hoppas ni hade en bra kväll och natt. PUSS
"Cause I'm no ordinary girl, I'm from the deep blue underworld." HAH
HAHA kolla våra leenden, as lyckliga och exalterade över ett tomtebloss hahah
Var så jävla övertrött och kunde verkligen inte sluta skratta...

RSS 2.0