!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

Det var värt 4 års väntan :')

2013-08-31 / 14:44:00 / konserter / 0 kommentarer
 

i can make the stars dance

2013-08-30 / 13:41:29 / Allmänt / 0 kommentarer
IDAG SKA JAG PÅ SELENA GOMEZ KONSERT. Såå nice. Vi tar tåget in runt 3 typ.. ungefääär. Sen blir det väl mat och så i Köpenhamn innan! :) Så det ska bli gryyymt. 
 
Igår var jag by the way på bio med Hil, Ingrilo & Nicci. Först fikade vi i typ 2 timmar på espresso house. Men iaf, vi såg this is us! Bästa. Alla skrek, grät och sjöng. Åh mina killar!!
 

dude, that's deep

2013-08-27 / 14:00:56 / writings / 1 kommentarer

Om någon hade frågat mig om jag saknade det. Min gamla skola, att träffa mina bästa vänner varje dag, mina gamla lärare - hade mitt svar utan tvekan varit ja. Hur kan man låta bli? Tiden då var perfekt. Hur många får tillbringa varje dag, sex timmar om dygnet med sina bästa vänner. Hur många har turen att ha lärare som är som vänner och en skola som är som ett andra hem. Ändå gick man varje dag och längtade efter att få komma vidare. Ny skola, nya människor och nya rutiner. Jag gillar min nya skola, jag gillar mina nya vänner men hur kan det ersätta en tid som var SÅ bra? Alla säger att gymnasiet är den bästa tiden. Men hur kan de vara så säkra? Var deras högstadieskola lika bra som min var? Hade de lika bra vänner och lika bra lärare? Jag gillar gymnasiet, det är inte det. Absolut inte. Människorna jag har träffat verkar super och även här verkar lärarna vara bra. Och kanske kommer jag om två år sitta exakt här och tänka på gymnasiet som jag nu gör med högstadiet. Jag måste hela tiden påminna mig själv att det bara har gått en vecka. Jag har bara känt dessa nya människorna i en vecka, jag har bara gått i denna skolan i en vecka. Såklart det känns konstigt. Gymnasiet kommer säkert bli skitkul, men jag tvekar på om det kommer vara bättre än högstadiet. Jag tänker inte ens säga till mig själv att det inte är skrämmande. För det är det. Men att vara rädd är bra, det menas att man växer som människa. Allt vi inte är säkra på, allt som är annorlunda är vi rädda för. Varför är vi rädda för havet? Jo för vi inte vet vad som gömmer sig under ytan. Varför är vi rädda för mörkret? Jo för att vi inte vet vad som gömmer sig i det. Varför är vi rädda för att gå vidare? För att vi inte vill lämna vår trygghetszon. Vi vill inte lämna det vi älskar. Vi är rädda för att folk ska glömma oss och att det aldrig mer kommer vara detsamma. Jag kan inte se in i framtiden, även om jag många gånger skulle vilja det. För precis som i mörkret vet vi inte vad som gömmer sig där och därför är vi rädda för det. Så ja, det kommer vara skrämmande, det kommer kännas konstigt. Men även om jag inte träffar mina bästa vänner sex timmar om dygnet längre vet jag om att vi alltid kommer vara vänner. Människor som dem glömmer man inte så lätt. Och även om jag går på en annan skola finns det gamla fortfarande kvar. Allt annat som händer är menat att hända.  


i would never let you run away alone

2013-08-25 / 21:28:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! I fredags hade vi insparkning i skolan. Vi fick gå runt i helsingborg och göra olika utmaningar typ. Bland annat bada i en fontän, beställa i mcdriven osv. Vi slutade redan 11 men halva klassen stack ner till stan för och beställa fika på Ebbas fik och sedan sätta oss i stadsparken. Kunde dock inte stanna så länge. 
 
Igår stack jag ner i stan med E & M för och fika. Längesen jag träffade dom så det var väldigt mysigt :) Efter gick vi runt i stan lite och bara kollade och hade det mys. På kvällen blev det bara mys med film och godis! 
 
Idag hämtade pappa oss tidigt, körde till väla och biltema och sedan vidare på kalas hos min kusin. Fick hem mina dr.martens häromdagen men självklart var de för stora. Så himla typiskt. Så skulle åka till väla för och prova  så 37:orna verkligen passade mig. Så ska antingen beställa nya eller köpa på väla, tar svarta nu istället. Så egentligen var de ju bra att de var för stora eftersom jag ångrade mig med färgen ;) 
Nu sitter jag hos mamma och vi ska snart se wallander! Mys och ett bra avslut på helgen! I morgon är det skola igen och efteråt ska jag, Hil och Nic se MORTAL INSTRUMENTS. Men det tar vi i morgon! Natti.
Dessa kom även idag:
 
 
 

The start of something new

2013-08-21 / 20:23:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej! Shit kan inte förstå att jag inte har bloggat om de första dagarna på gymnasiet! Whaaat. Jag som alltid brukar vara så ordentlig med sånt haha! Ja jag började då i måndags. Åkte bussen in med mina babes och sedan hoppade jag och Nic av vid Olympia. Alla skulle samlas i aulan och sen blev vi indelade i klasserna. Och då fick jag ju lämna Nicole eftersom vi inte skulle gå i samma klass. Det var riktigt nervöst, allvarligt talat. Brukar ändå vara ganska självsäker och så men det var verkligen obehagligt när man inte kände NÅGON. Men dessa tre dagarna har gått bra, är med ett gäng härliga tjejer och ibland några killar :) Det känns fortfarande ovant och konstigt men det har ju bara gått tre dagar, så det är ju en vanesak! Taco hej! 
ny klocka! 
 
 

3. Vilken skola?

2013-08-18 / 17:33:19 / olika listor. / 0 kommentarer
olympia skolan i helsingborg! 
 

i don't want to go to high school, i want to go to concerts

2013-08-18 / 11:04:45 / Allmänt / 0 kommentarer
Söndag. Den artonde augusti tjugohundratretton. Jag vill inte till skolan i morgon. Eller det ska bli jätte kul - men det känns så konstigt. Och såklart nervöst. Och jag är blond. Typ. Ska gå och göra ve mig lite snart, när jag har druckit upp mitt kaffe. Sen ska jag spela Buffy :) längesen nu! See u later! 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

The conjuring

2013-08-17 / 10:12:52 / serier/filmer / 0 kommentarer
 
Handling: Filmen bygger på den verkliga berättelsen om Ed och Lorraine Warren som är världsberömda utredare av övernaturliga saker. En dag kallas de in till ett fall hos familjen Perron som har utsatts för oförklarliga saker i deras nya hus. Detta blir det hemskaste fallet Ed och Lorraine någonsin har antagit. 
 
Jag tycker: Sjukt bra! Faktiskt. Och läskig. Hade dooock velat se den på bio då den hade blivit GRYM med den bilden och ljudet. Men ja, hoppade faktiskt till 2-3 gånger! Bra skriven, bra skådespelare och bra gjord. Och hur coolt är det inte att den är byggd på en verklig händelse? Gick in igår och läste massa om det fallet. Älskar ju sånt hehe! 
5 av 5 pizza bitar! 
 
Trailer: 

2. Vilken årskurs börjar du i?

2013-08-16 / 23:31:00 / olika listor. / 0 kommentarer
Första året på gymnasiet. 

you held me down but i got up

2013-08-16 / 23:28:19 / Allmänt / 0 kommentarer
När jag kom hem till pappa idag hade Sara köpt en ny kalender, ett nytt pennskrin samt fullt med pennor och sånt inuti! Så sjukt snällt! OCH JA, jag tänker ha Buffy på framsidan av kalendern fast jag börjar gymnasiet. I don't give shit! ;) HAHA. Nej men seriöst, tänkte först ha Justin men fick tänka ett steg längre. 
Ska snart se skräckfilm med mamma, conjuring. OMG. Den verkar så sjukt bra och till och med läskig!! Har vääldigt höga förväntningar på den så får hoppas den är så bra som jag tror. 
 
FÖRRESTEN. VET NI, VET NI, VET NI. JAG SKA FÅ DR.MARTENS. ELLER RÄTTARE SAGT, DE ÄR REDAN BESTÄLLA. ÅH ÄR SÅ LYCKLIG. Ni vet ju hur länge jag har velat ha dom?!?! 
bild från weheartit.
 
 

i wanted the truth but sometimes the truth hurts

2013-08-16 / 20:21:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej! Sitter just nu och dricker en kopp kaffe. Har varit hos pappa ett tag innan och har nästan precis tränat lite. Skönt. Har egentligen inget annat att berätta. Saknar mina buds som tusan. TVÅ dagar kvar till skolan början. Herregud. Nu börjar magen dra ihop sig lite........
JA TACK.
 
 

you can try to fight it but it's meant to be

2013-08-16 / 10:51:32 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Har inga speciella planer idag. Mest bara vara hemma tror jag :) Kanske läsa lite och så. Beställde bok 3 och bok 4 av mortal instruments i början av veckan men dom har inte kommit än... så får väl läsa finale sålänge! Nu: kaffe! 
Någon som vill hänga med till London? ;) Nej men ska helt klart dit nästa år igen. Vet inte med vem, åker själv om det ska va så för jag SKA dit. haha..

1. När börjar du skolan?

2013-08-15 / 23:08:15 / olika listor. / 0 kommentarer
På måndag, alltså den 19:onde. OMG.

Teen choice awards 2013

2013-08-15 / 21:35:19 / Demi Lovato / 0 kommentarer
Såg TCA häromdagen. Är bara tvungen till att lägga ut lite videos. 
Först Lea. Åh herregud vad jag grät när jag såg detta. TCA sändes på natten så såklart var hela tumblr, instagram osv osv fullt med detta så jag var ju beredd. Men höll mig ändå från att läsa vad hon sa tills jag kunde se det själv. Shit vad stark hon är, att bara kunna stå där och säga allt det. Jag kände inte ens honom och jag hade inte ens klarat det. Förstår ni då liksom... #proudofLea ♥
 
Och sen såklart dessa perfekta personernas framträdanden:  
Kan vi alla bara hålla med om att Demi har världens bästa röst? Och älskade one direction... ni är underbara. 

20 dagars efter-sommaren lista kör jag på nu!

2013-08-15 / 20:59:24 / olika listor. / 0 kommentarer
1. När börjar du skolan?
2. Vilken årskurs börjar du i?
3. Vilken skola? 
4. Är du pluggsugen?
5. Hur har sommaren varit? 
6. Vad är det roligaste som har hänt i sommar? 
7. Vad är det tråkigaste som har hänt i sommar? 
8. Hur har vädret varit?
9. Har sommaren varit för lång, för kort eller lagom lång? 
10. Bästa musiken i sommar? 
11. Bästa filmen/filmerna i sommar? 
12. Bästa serien/serierna i sommar? 
13. Bästa boken/böckerna i sommar?  
14. Ser du fram emot hösten? 
15. Vad ser du mest fram emot med hösten? 
16. Vad ser du minst fram emot med hösten? 
17. Har du badat mycket i sommar? 
18. Var denna sommaren bättre än förra? 
19. Har du rest i sommar? 
20. Ska du resa i höst? 
 
Gör första sen :) 
 

i can make the stars dance

2013-08-15 / 20:48:04 / Allmänt / 1 kommentarer
Idag har jag varit på väla med Nicole och Maria, mycket mysigt :) Hittade en ny skolväska och en ny penna. Så det är perfekt. Men nu är jag pank. Till typ tisdag. Men dom pengarna ska sparas till Köpenhamn den 31! Efter väla tog jag bussen hem till min mormor där min mamma var, åt och umgicks bara. Sen kom min moster och kusiner också. Har precis kommit hem så nu ska mamma snart göra blonda slingor på mig och sen ska vi kolla någon skräckis väl! Puss. Hoppas ni har haft en bra dag! :) 
kände att det inte var så lönt att fota pennan...

i don't want easy, i want crazy

2013-08-15 / 10:41:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Sämsta uppdateringen ever, jag vet. Men har verkligen inget roligt att skriva. Igår runt 3 tiden stack jag och mamma in till Emporia för och handla jeans till mig, har jobbat och tjänat pengar och det var rea på jeansen så nu har jag pengar över hihi. Så idag ska jag till väla med Maria & Nicci för och se om jag kan hitta någon ny väska till skolan :) Efteråt ska jag hem till min mormor med mamma och äta lite mat! Ha en bra dag! ♥
ja mina nya jeans då om ni inte förstod det...

there's so much more

2013-08-13 / 20:01:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Har varit väldigt trött de senaste dagarma så det finns egentligen inte så mycket att berätta. Pappa fyller år idag så ska snart äta kräftor och sen fruktsallad för och fira honom lite. :) Annars har jag bara tränat och varit ute och sprungit. Imorgon blir det nog emporia för och köpa nya jeans, om jag hittar några! Sen på torsdag blir det nog väla med Maria och Nicole :) Längesen jag träffade båda två så ska bli super! Trodde det skulle komma ett nytt mistresses avsnitt idag men NEEJ det är inte förrän nästa tisdag. Åh. Nu får jag väl gå in, ville bara uppdatera snabbt. Puss
 
 

"because you mean MORE to me."

2013-08-13 / 19:52:54 / serier/filmer / 0 kommentarer
 
"You really think I didn’t say goodbye because I don’t care? I cannot believe that after ten years, you do not know one thing about me! Because it is too damn hard, Ross! I cannot even begin to explain to you how much I’m going to miss you! When I think about not seeing you everyday, it makes me not want to go. Okay? So, if you think that, that I didn’t say goodbye to you because you don’t mean as much to me as everyone else, you’re wrong! It’s because you mean more to me."
 
 

Ystad

2013-08-11 / 13:55:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var jag och min familj i Ystad. Det tar ju ett tag med tåg dit men sen blev tåget försenat också... jag läste typ hela tiden så för mig spelade det inte så stor roll men ändå. När vi kom dit åkte vi nästan direkt till cineteket. Man fick prova på blue-screen och sen var där as mycket rekvisita från wallander filmerna. Mitt Wallander-hjärta skrek av lycka. Det var litet men det räckte verkligen, så himla kul att få se! Efteråt gick vi och åt thaimat utomhus i det fina vädret. Vi skulle egentligen till stranden också men det började mulna så vi åkte hem :) 
En outfit som Linda har på sig i en av filmerna. 
deras skåp.
Wallanders vardagsrum.
Tidningen som användes i "mastermind".
Tavlan från "mastermind".
blue-screen var kul! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

our love was made to rule the world

2013-08-08 / 21:17:00 / Allmänt / 0 kommentarer
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, men ändå hänt saker. Haha vet inte hur jag ska lägga fram det. Har knappt varit hemma men ändå har det inte HÄNT något liksom...
I tisdags följde jag med pappa till hans bror som fyllde år, igår slappade jag ganska mycket och sen gick jag, mina bröder och min mamma upp till pappa och var där ett ganska bra tag och sen gick vi hem igen. Idag skulle vi egentligen till Ystad för och gå på cineteket och sen till stranden, men eftersom det har regnat hela dagen så ska vi ta det på lördag istället. :) 
Så har istället kollat ikapp mistresses idag, och sen tog jag bussen in till stan för och möta upp pappa för och sedan köra till Emporia. Skulle kolla på ett par jeans på Hollister men tyckte de var för dyra så får se nästa vecka. Behöver verkligen nya jeans! 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta ett bad och sen läsa lite... eller kolla på någon serie :) Puss och ha en bra kväll! 
pappa vill nu hädanefter bli kallad greven. 
 
 
 
 
 

Beställt :)

2013-08-06 / 17:48:10 / serier/filmer / 1 kommentarer
199 kr för alla HP filmerna och 119 för andra säsongen av pretty little liars. Då måste man passa på! 

nu trivs mina böcker

2013-08-06 / 17:31:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Det färdiga resultatet! Är verkligen super nöjd och det är jätte skönt att få plats med allt igen - där är ju till och med plats kvar på serie och film hyllan och liiite plats på bokhyllorna. Köper jag FÖR många böcker till så lär det bli en till bokhylla. Kan lika bra göra ett mini-bibliotek snart ;) När jag har egen lägenhet/hus ska jag helt klart ha ett eget bibliotek! Så grymt! 
Pappa kommer snart hit och hämtar mig, har inte träffat honom på över två veckor. Hörs sen :) 

goodbye to you, goodbye to everything i thought i knew

2013-08-05 / 23:13:39 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
"The earth is doomed." 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åre 2013

2013-08-05 / 18:17:23 / Allmänt / 0 kommentarer
Inatt kom jag hem efter 13 timmars bilresa. Blev bemött av hoppade hundar, kramar och räkmackor. Klagade inte kan jag säga. Somnade ganska snabbt efter räkmackor och en dusch och sov till typ elva idag. Sen har jag och mamma varit på maxi + fixat med mina hyllor. Världens ostabliaste jävlar kan jag lova, fyfan... men det funkar! Tror jag. De kanske trillar ner inatt. 
Har ju då varit i Åre med E & M, deras pappa och deras pappas kompis. Det har varit jätte mysigt och roligt hela resan! Försökte shoppa, men utbudet var inte så bra haha så jag och Ebbis gick och fikade istället. Väldigt gott. Men vi var i alla fall uppe på 'berget' och utsikten var ju otrolig! Men ja, hela resan har varit lika rolig som våra roadtrips alltid är :) 
tripp, trapp, trull... dör
 

girlfriend, not yet.

2013-08-01 / 23:33:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu efter totalt 13 timmars bilkörande är vi nu framme i Åre. Vår stuga är otroligt fin och mysig! I morgon ska vi ge oss ut och försöka hitta lite bra shopping här i Åre, vi får väl se vad vi hittar. :) Nu ligger jag och Ebba här på vårt rum i en våningssäng och pratar med varandra och ska väl snart sova. Godnatt! 
 
 

RSS 2.0