!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

everything you do is super duper cute

2013-05-31 / 22:04:06 / Allmänt / 0 kommentarer
Har inte gjort så mycket intressant idag. Läst lite, skrivit lite, varit på oj, umgåtts med familjen och så. Ska snart kolla på film med the family. Myys. I morgon ska vi på HIF, fotboll är inte det roligaste men det blir nog ändå kul! Sitter och lyssnar på musik för tillfället, älskar att hitta ny musik men det är jobbigt på samma gång - för man hinner inte lyssna på det! Det finns SÅÅ mycket musik! Ha en fortsatt bra kväll! Puss
Polaaand. Saknar det...

if they wanna hate, let them hate

2013-05-31 / 13:07:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Shopping från Polaaand. Bilden längst ner till höger är på alla mina koppar jag har sparat. Ja, jag gillar muggar och sånt okej? Fast har bara sparat dom mest speciella. Florida starbucks koppen, jul-starbucks koppen, Polen starbucks muggarna osv. Om ni undrade ;) 
 
Har nyss gjort ve mig lite smått, ska snart sätta mig där ute och läsa. Är ju ledig idag så det är gööttt. Långhelg! Fredag dessutom, mysigt. Har typ ingenting att skriva. Är ganska uttråkad.. är alltid det när jag nyss har varit iväg någonstans. Nu: Kaffe!

Polen 2013

2013-05-30 / 17:04:31 / Allmänt / 0 kommentarer
Vet inte riktigt hur jag ska kunna sammanfatta denna resan på ett bra sätt. Hela resan har varit så himla bra, vara utomlands med mina bästa vänner samt resten av min underbara klass och andra nian. Denna resan har gjort så man har kommit nära personer man inte har varit innan, vilket gör det ännu mer sorgligt att sluta. Allt är så nära nu. Innan har man alltid tänkt "efter Polen är det slut". Och nu är Polen över. Men vi får blicka framåt och se på det positivt! 
Okej.. let's go! 
Lördag: Vaknade upp hos Hilda, vid 9 var vi på knutan för och sedan ta tåget till Ystad, sedan båt till något i Polen som jag inte kommer på vad det heter och sedan natt-tåg till Krakow. 
 
Söndag: Ankomst i Krakow runt 11 kanske? Nej jag kommer inte alls ihåg. Fick våra hotellrum och bytade om snabbt. Sedan åt vi lunch och sedan ut på en liten guidad-tour runt om och så. Väldigt mysigt. På kvällen stack jag + de vanliga till gallerian och shoppade lite, sedan åt vi och sen tillbaka till hotellet. 
 
Måndag: Gick upp vid 6 när vi blev väckta av lärarna som stod utanför och bankade och sjöng "Godmorgon, godmorgoooon!" Då var det bara att göra ve sig snabbt för att sedan äta frukost. Tog bussen till Auschwitz, gick där i runt 2 timmar kanske och sedan vidare till Birkenau. När vi kom tillbaka åt vi gemensamt och sen hade vi fritid och då stack vi till galerian ett tag. 
 
Tisdag: Gick upp halv 6 för att duscha, intressant va? Sedan åt vi frukost och vid 8 gick bussen till saltgruvan. Var där i runt 2-3 timmar. Mysigt och intressant men lite tråkigt efter ett tag. När vi kom tillbaka hade vi massor av tid att döda, så vi gick på gallerian ett bra tag, sen stack vi ner till torget för jag o Nicci skulle köpa hard rock café tröjor. Och vid 6 gick tåget. Hade super roligt på tåget, deeptalk med lärare, sanning eller konka osv osv. Väldigt roligt iallafall. Sedan tog vi båten till Ystad, som tog 6 timmar ca. Var as trött så 'sov' i typ 2 timmar. Var hemma runt 11-12 på natten. Möttes av massa kramar och gnällande hundar. 
 
Hela resan har varit jätte rolig. Älskar våra lärare också. De är som typ kompisar, inte lärare till oss. Så jävla roliga. Dom flippade verkligen ut totalt HAHA! Massor av skratt också, väldigt väldigt ofta. Som när Nicole somnade på bussen och trillar ner från sin plats. HAHAHA. Höll på att dö. Det har varit otroligt roligt i alla fall! Har massor av andra bilder men orkar inte lägga upp alla. :) 
 
 
 

are you ready to be strong?

2013-05-20 / 22:10:36 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
 
 
It’s kind of wonderful. I’m incredibly proud of that show — proud of everybody on it, of what we did … You can’t be prouder of that show. It still holds up in reruns and I’m blessed every day … I’ve been pretty lucky.” - Sarah Michelle Gellar
 

Åh gud, 10 år sen allra sista Buffy-avsnittet sändes. Då var jag 5 år. FEM. Det känns så himla konstigt. Buffy, min hjälte. Sunnydale, mitt hem. Allihopa, mina vänner. Inte bokstavligen. Men de är liksom min familj på ett sätt. De har alltid varit där, genom ups and downs. Trots att dom bara är "fictional". Men det känns inte som det. Tio år sedan det tog slut. Och jag får inte ens kolla på det idag!! Åhh... Låt det blir den 6 juni snart!! Happy anniversary <3
 

 
 
 
 

tired of being so sad, tired of getting so mad, baby

2013-05-20 / 21:34:21 / Allmänt / 0 kommentarer
Är så jävla trött på vissa människor. Det ska bara gå bra när det passar dom. Men man vet ju i alla fall var man har dom. Aldrig hört talas om ge och ta? Blöö

Måste få klaga ibland och skriva av mig. Orkar inte skriva en hel novell HAHA, har kommit på att jag är som Taylor Swift. Hon skriver låtar om alla sina misslyckade förhållande osv, jag skriver noveller. Har varit hemma idag, hade as ont i huvudet imorse och vill inte bli sjuk till Polen. Har bara legat och segat hela dagen (haha det rimmade). Nu håller jag på att svättas ihjäl som vanligt på mitt rum. Ska göra en kopp te och sen läsa lite tror jag! 
Ska läsa fifty shades, vill dock läsa om the fault in our stars SÅÅ mycket...

.

2013-05-20 / 18:07:04 / 0 / 0 kommentarer


we are one

2013-05-19 / 21:04:03 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Vaknade runt tio idag och gick direkt upp och läste ut min bok. Typ sämsta slutet ever. Blir så sur på sånt! Sen hängde jag med mamma till jobbet, var väl hemma runt fyra typ. Sen kollade jag på So undercover med Miley Cyrus, den var faktiskt bra! Sen skulle jag kolla på vampire diaries men somnade i typ mitten.. det är standard för när jag kolla på vd, tyvärr :/ inatt är det billboard galan så tänkte ta en kopp kaffe nu så jag kan hålla mig vaken! Har haft så otroligt ont i huvudet hela dagen också, trodde det skulle bli åska men tydligen inte...
 
Vad tycker ni om vinnaren igår förresten? Denmaark. Jag tyckte ändå den var bra! Ville ju såklart helst Sverige skulle vinna, och sen tyskland och Finland men men! Ganska coolt att Danmark vann ändå :) ciaaoo
yesterday

And i'm in paradise

2013-05-18 / 14:33:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Shit, förlåt för att jag inte har bloggat på typ en vecka. Men har helt ärligt inte haft tid. I måndags hände allt skit med min bror osv ju.. men ska skriva lite kortfattat om veckan! 
 
Tisdag: Ganska drygt i skolan, efteråt hängde Hil med mig hem och vi kollade på How I met your mother... OCH MAN FICK VETA VEM MAMMAN ÄR. Shit my god, efter ÅTTA säsonger. It's a big deal dudes! Annars pluggade jag typ bara på kvällen. Just det, Demi släppte nytt album också. Det är ren perfektion.
 
Onsdag: Skola.. fick hyperanfall på NO:n och jag tror nog min lärare tycker jag är completely insane. Men men, vi slutar om mindre än en månad ;) När jag kom hem tränade jag, pluggade och kollade på allra sista avsnittet av 90210. Dom 41 minuterna var väldigt sentimentala. Ja by the way, fick även veta vem som ska spela Augustus i filmen the fault in our stars (den boken jag läste för ett tag sen) åh han är tyyyp perfekt. Ingen kommer mäta sig med bilden jag hade av honom i mitt huvud för där var han PERFECTO. 
 
Torsdag: Var i typ en timme med nicole och pluggade, när jag kom hem pluggade jag mer och tränade. Sen kollade jag färdigt på sjunde säsongen av vänner. Endast tre säsonger kvar :( Annars hände det inte så mycket...
 
Fredag: ganska rolig skoldag, varmt väder. Fick sitta ute på svenskan och göra absolut ingenting, sen kom min svenska lärare och bjöd oss på glass och gifflar. Så sött hihi. På kvällen hade nicole en liten tjejkväll. Så det var en mysig och rolig kväll with my giirls. 
 
Idag har jag legat och solat typ hela dagen. Och läst. Nu är jag jätte trött och ska följa med mamma upp till oj, och lidl. Sen ikväll är det ju Eurovision, nice nice. Pusssss

I'll come to your rescue

2013-05-14 / 08:06:28 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det bra, trött som fan bara. Igår var en jobbig dag. Efter skolan skulle jag hem till Nicole efter skolan när Hilda ringer mig och säger att Philipe har trillat med sparkcykeln, jag springer typ allt jag kan med min skadade höft dit och sen fick vi skjuts till vårdcentralen. Fyfan vad han såg ut, blod i hela ansiktet osv. Har nog aldrig varit så rädd. Hela kroppen skakade och jag ville bara brista ut i gråt. Han har sovit på sjukhuset i hbg inatt och jag har varit ensam hela natten. Var på sjukhuset igårkväll och kom hem ganska sent, därav somnade jag sent och därför är jag trött. 
Jaja, vi får fokusera på det positiva! Idag har jag muntligt nationellt i svenska - näst sista nationella i nian. Vill gråta av lycka. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ha en bra dag! 

Min lilla isbjörn

2013-05-12 / 20:28:16 / Allmänt / 0 kommentarer
Tror inte riktigt han gillar att vara med på bild...

Min underbara Spike. Vet inte varför jag skriver denna texten, fick bara värsta "anfallet" och blev helt överväldigad av hur mycket jag älskar min älskling. Min älskade hund som jag har haft i sju år. Han är den enda som jag förlitar mig helt på - trots att han "bara" är en hund. Han är den som alltid har funnits där och trots att han är en hund så känns det som om han förstår mig. Det har alltid varit så. När jag köpte honom var jag endast 8 år, jag kommer ihåg dagen exakt. Det var hos några vi kände på den tiden. Jag satte mig ner på en stenliknande sak och där var typ 6-7 hundvalpar som sprang runt. Ingen brydde sig om att jag var där haha, förutom Spike - han sprang rakt fram till mig, hoppade upp på mig och slickade mig i ansiktet. Det var så jag valde honom :) Varje gång han typ verkar seg, haltar eller whatever blir jag typ as orolig och vill åka in till vetrinären. För jag vet seriöst inte vad jag hade gjort utan honom. Jag vet inte hur jag ska kunna överleva utan honom. Han är i alla fall världens bästa. Min lilla isbjörn som alltid ska sova bredvid en i sängen. ♥

they call me heartbreaker

2013-05-11 / 18:04:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Har mest slappat hela dagen (läs: läst.) men nu har jag faktiskt tagit tag i pluggningen, har suttit och pluggat i typ en timme nu så det får faktiskt räcka för idag! Om någon halvtimme sticker jag till E & M och sover, så längesen!! Saknar verkligen dom! De är ju liksom mina extra syskon :') men vi hörs imorgon! Då blir det väl hemma ganska tidigt, måste städa pappas bil... samt plugga och träna! puss 
hey, hey, cp face

Nu vill jag se Buffy!

2013-05-11 / 14:11:34 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer

26 dagar kvar.


nanana

2013-05-10 / 18:28:33 / music / 0 kommentarer
denna låten kommer forever and ever påminna mig om i onsdags, HAHA :)))

when you're ready come and get it

2013-05-10 / 18:25:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Har suttit ute i solen ett bra tag idag och läst. Känner mig lite bränd i huvudet just nu faktiskt. Läser boken rubinröd, både Nicci och Hill har fangirlat över den och den är ungefär så bra som dom sa den var. Glömde förresten berätta innan att jag har beställt biljetter till Selena Gomez konsert! Dock inte i Sverige, men i denmaaark. I'm so excited! Alla borde veta att jag var helt besatt av både henne och Demi innan.. har liksom velat se dom live sen 2008, so this is a big deal. Biljetterna kommer dock inte förrän några veckor innan konserten, som med mina första Justin biljetter - är inte mindre nervös denna gången. 
 
Idag var det även premiär för shorts, wehooo. 

where have the times gone?

2013-05-10 / 14:21:25 / Allmänt / 0 kommentarer
^Tröjan från konserten. Älskar att Stockholm står stort i fetstil :] 

Har inte gjort så mycket på hela dagen faktiskt. Fixat lite på mitt rum annars ingenting. Är så otroligt trött. Vill bara läsa eller kolla på vänner men jag måste verkligen plugga. Det är verkligen stressigt i skolan nu, men det är inte mycket kvar. Om två veckor åker vi till Polen och när vi kommer hem är det ungefär en vecka kvar bara. Det känns både roligt, underbart, hemskt och konstigt. Efter sommaren kommer jag inte komma tillbaka till petersven, jag kommer inte gå i samma klass som jag har gått i - i fyra år och jag kommer inte träffa mina underbara vänner 6 timmar varje dag. 
Fick även min skoltröja igår (samt mjukisbyxor) så det är ju najs. Det är så skönt så tror jag flyttar in i det faktiskt :) hihi
Var bara tvungen att ha "Summers" på benet, hihihi

one direction 8/5 2013

2013-05-10 / 10:44:00 / konserter / 1 kommentarer
Åh, 8/5... vet inte ens var jag ska börja. Så himla roligt, otroligt och underbart. I tisdags sov jag och hilda hemma hos nicole, det blev dock inte så mycket sömn för min del eftersom det var as trångt och varmt. Sov max en timme på hela natten. Bussen avgick 06:45 från hbg och fick därför gå upp runt 5. Bussresan var varm och rolig, blev dock inte så mycket sömn där i heller. När vi kom fram till Solna gick vi för att hitta arenan och sedan vidare för att fika. Sen stod vi inne på ICA:s toalett i typ 2 timmar för att ladda mobilerna HAHA. Sen gick vi mot friends igen.. köpte tröjor och sen vidare in och satte oss på våra platser. För"bandet" var bra och runt halv nio kom 1D ut. Herregud... bandet man har älskat i typ två år står där och bara... åh, vet inte ens. Vi hade inte platser nära scenen eller något, men såg ändå sjukt bra. Stod och skrek, hoppade, dansade och sjöng hela konserten. Min röst var helt slut efteråt. Underbart.
 
Efter konserten åt vi på Max och sen gick vi mot bussen och körde typ direkt. Nicole somnade direkt, jag var as trött men Hilda bara babblade och babblade så det slutade med att vi var uppe i typ två timmar till tills vi till slut somnade. När vi kom hem på torsdagen skulle vi nästan direkt till loppis på vår skola, orkar inte berätta om det.. 
Det har i alla fall varit en underbar resa, kan inte riktigt förklara. Och det blir såklart ännu bättre när man får uppleva det med två av sina bästa vänner. ♥

Jobb

2013-05-05 / 10:18:16 / / 0 kommentarer

Är såå trött. Sov hos hildis inatt och pappa hämtade mig vid typ tjugo över 9 för jag ska jobba. Står just nu i butiken och bara väntar på att få sälja typ haha.. Lite nervöst faktiskt. Men det är ju pengar right? ;) behövs just nu. Hörs senare, puss


tonight's the night we forget about the deadlines

2013-05-04 / 12:07:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nyss varit ute och sprungit en runda, såå skönt. Ska därför in i en snabbdusch nu och sen ska jag läsa lite. Vid fyra kommer pappa och kör mig till Hilda som jag sover hos inatt. Shit, har inget annat att skriva haha! På onsdag är det dags för one directiooon, ohyeah! Kom nyss och tänka på att det är typ en månad tills jag slutar nian.
sexyyyy

we don't give a fuck

2013-05-03 / 20:47:50 / Allmänt / 0 kommentarer
Idag hade vi orientering. Det gick verkligen inte bra. Gick och sprang runt i skogen i två fucking timmar och hittade TVÅ stationer. Vi skyller på kartan. Den var helt ärligt faktiskt jätte konstig. Gick med Maria och Nicole så det var ju i alla fall kul. 
 
Har typ läst mestendels av dagen och har snart läst ut boken. Läser för tillfället "den andre Will Grayson". Detta är tredje boken jag läser som John Green har skrivit, denna var dock inte lika bra som de andra två som var helt underbara. Mina kusiner sover här inatt så det är väl mysigt. Har nyss tränat så tänkte hoppa i ett bad hihihi

PMS ALL DAY, ALL NIGHT

2013-05-02 / 19:16:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Är trött och sur. Antagligen för att jag ska ha mens när som helst. Hur som helst, skolan idag var bajs tråkig pågrund av att jag just är sur och trött. Efter hängde jag med Nicole hem, vi satt mest och läste. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, sitter och lyssnar på gamla Justin låtar för att pigga upp mig själv. Funkar alltid lite :) 
I morgon är det bara lektioner tills lunch och sen har vi orientering i skogen, vilket innebär - VI SLIPPER SPANSKAN. Hallelujah. 

bildprojekt

2013-05-02 / 18:13:15 / Allmänt / 0 kommentarer
Hääär Nicole: http://www.youtube.com/watch?v=k1Vco0tpKBA&feature=player_embedded

I'm alive, I'm alive, I'm alive

2013-05-01 / 14:51:45 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej snyggingar! Igår var det valborg, wehoo. Haha, pardey pardey! Nej men seriöst. Stack hem till Maria vid halv sju där det blev tacos med tjejerna, vidare hem till mig för att lämna grejer och sen ner till majbålet. Dock är det ju typ as litet? Lite tråkigt faktiskt. När vi cyklade hem ville Maria ta en annan väg men det slutade med att vi fick vända och ta det vanliga istället. När vi kom hem till mig chillade vi bara, somnade väl runt 3 kanske? Mycket rolig och mysig kväll/natt! 
 
Är sjukt trött nu, sitter och dricker kaffe och ska snart träna. Efteråt ska jag hoppa i ett bad och sen läsa. Sen blir det pizza ikväll tror jag, har varit sugen på det i en vecka nu! SÅ GOTT

RSS 2.0