!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

svar på tal.

2011-03-27 / 22:06:53 / Allmänt / 5 kommentarer

asså inte för att vara sån men du har typ just nu lagt upp sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket bilder på justin ? :s
man har ju en blogg för att variera ? ;o
och den blir bara tråkigare och tråkigare om man inte varierar.
som ebba! asså hon har mycket roligare!!!!!!!!!

svar: Ja men förlåt mig då för att jag älskar justin? Detta är min blogg och gillar du inte den så behöver du inte läsa den. Om du nu tycker ebbas blogg är så bra och inte min så kan du ju gå och läsa hennes blogg och inte min. Jag och ebba är inte siamesiska tvillingar och vi har inte samma blogg, så vi lägger inte upp samma bilder! Och sen har jag suttit vid min pappas dator hela helgen för min var hos mamma, och han har inte precis mina bilder där, men jag sparar bilder där som jag laddar över till ipoden! Det är orsaken till att jag bara har haft justin bilder i helgen. Och har man blogg för och variera? Vem har sagt det... är det någon regel eller? För jag skaffade inte blogg för att jag skulle variera. Visst man har ju inte ALLTID samma saker på bloggen men under en helg, liksom herregud. Och snälla, sköt dit eget liv... detta är min blogg inte din. Du vågar ju inte ens stå för vem du är ? Jätte moget liksom, eller inte. Och gillar du inte min blogg, så läs inte den! PUSS PÅ DIG! :D


sick of this.

2011-03-27 / 22:02:57 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggat... men jag kommer inte blogga på ett tag nu för jag känner att bloggen tar för mycket tid. Jag måste tänka på att uppdatera er ofta, ta nya bilder, dagens outfit och massa sånt! Och jag hinner verkligen inte det nu . Har massa med skolan och sånt, sorry! Men jag skriver på facebook och bilddagboken så fort jag har börjat blogga igen, tack för att ni läser min blogg! Jag älskar er det vet ni om, right? :)
Ha det bra sålänge, puss och kram!


justin älskade bieber! :D

I need you now♥

2011-03-27 / 16:20:17 / Allmänt / 4 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggat, men datorn har varit sjukt seg så har inte kunnat komma in på bloggen förrän nu. Sitter i alla fall och kollar på huset anubis, tror jag ska sätta mig och plugga lite sen...
Såg precis att klockan snart är halv fem, redan liksom? o.o
Ska i alla fall fortsätta kolla på det nu, svarar på frågestunden i morgon, I think! puss på er ♥

hoot!

kiss me, kiss me say that you miss me.

2011-03-27 / 13:01:24 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon eller något? haha... vaknade vid halv tolv och har precis ätit frukost. Trodde liksom klockan var en timme bakåt men man ska ju ställa fram klockorna en timme så glöm nu inte det ;)
Idag ska jag inte göra ett skit, ha mjukisbyxor , uppsatt hår och bara slappa! För i morgon börjar skolan igen med massa plugg. Har matte prov denna veckan och typ no prov nästa...
Och precis som Ebba sa på sin blogg, så satt jag och tänkte på hur jävla svårt justin hade det... jag trodde att hans kändisskap bara hände liksom, att scooter tror jag han hette upptäckte honom sen bara blev han känd. Men han fick vänta skit länge och många sa nej till att han skulle få skivkontrakt osv. Men han började spela inför kanske fem personer på gatan, senare blev det 10, sen 20 osvosv och nu är det över 1000000!? :o
Men jag är i alla fall jävligt glad över att jag har varit fan skit länge typ, enda sen hans video "one time" kom upp och det var med den han blev känd liksom, puss.

yeah.

2011-03-26 / 22:39:32 / Allmänt / 1 kommentarer
nu ska jag smälta mitt choklad och skära jordgubbar, sen ska jag lägga mig i min säng och kolla på huset anubis, godnatt! puss på er.

så söta!

justin bieber konsert i london. Världens bästa dag!♥

2011-03-26 / 20:56:26 / Allmänt / 0 kommentarer

You are my dream ♥

2011-03-26 / 20:54:57 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och äter kinder choklad just nu... är så jävla gott! Ska snart smälta choklad och äta det med jordgubbar och banan, mums! ;)
Ska snart sätta på någon skräckis tror jag... lägger snart upp videon från justin konserten! puss på er ♥

I'll give my life up for you.

2011-03-26 / 18:43:50 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit och det är skit gott med grillat alltså... men om några månader så kommer man väl tröttna eftersom man äter det så ofta på sommaren ;) Håller i alla fall på att försöka lägga över lite pretty little liars avsnitt till ipoden, framförallt där toby tar av sig tröjan (a)
ska i alla fall snart kolla på film tror jag, klockan blev helt plötsligt ganska mycket... tyckte hon precis var två typ, haha.
Puss och kram på er snyggingar.

true! :)
(ska försöka fota lite nya bilder i morgon!)

out.

2011-03-26 / 17:31:52 / Allmänt / 0 kommentarer
har varit ute ett tag nu i det fina vädret... har spelat handboll med mina älskade brödrar. Ska snart äta tror jag, pappa håller på att grilla så ska gå ut ett tag nu igen. Men skriver när jag har ätit, puss på er.

kärlek till denna killen alltså!!!

I pray to god everyday, that you keep that smile you have.

2011-03-26 / 15:42:58 / Allmänt / 0 kommentarer
kom hem från familia för en stund sen, var på skopunkten och så också... ska snart börja grilla tror jag. Längesen med grillat ju, men det är så jävla gott!
Håller i alla fall på att ladda över musik och bilder till min ipod, ikväll blir det bara mys med familjen med massa godis och bra filmer! Puss

bieber fever... en sjukdom som inte går att bota!;)

don't say it's impossible.

2011-03-26 / 10:25:30 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon solstrålar!
Vaknade redan åtta idag men låg kvar i sängen och kollade på huset anubis.... förlåt för att jag inte bloggade mer igår men somnade redan vid halv elva... helt sjukt!
Idag ska vi inte göra något speciellt tror jag.. ut till väla och lite så.
Tror inte jag svarar på frågestunden idag, sorry... men jag har ju fått en fråga vad jag använder för smink osv. Och jag tänkte ju fota det och så men jag har allt sånt hos mamma. Puss♥

haha aw så gammal!

We can make the sunshine in the moonlight.

2011-03-25 / 19:07:54 / Allmänt / 1 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggat, men åkte till maxi direkt när sara hämtade oss (pappas tjej för er som inte vet). Sen handlade vi och så, sen när vi kom hem läste jag min tidning som jag köpte... ska i alla fall snart beställa andra delen av pretty little liars, yeah.
ska snart äta tacos, skit goottt! Älskar tacos vafan, bestämmer att vi alltid ska ha det ;)
puss

så jävla snyygg!

You've got that smile, that only heaven can make.

2011-03-25 / 15:32:20 / Allmänt / 0 kommentarer
är hemma nu , fick skjus av ida haha. Vid fem kommer pappa och hämtar oss, mysigtmysigt... sen är det ju vampire diaries ikväll, yeah!
Sitter och kollar på huset anubis nu... fett bra är det. Svarar nog på frågestunden i morgon eller idag men ställ mer frågor! Puss

Your lips are calling me like they wanna do something.

2011-03-24 / 21:47:29 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag lägga mig i sängen och plugga, blä. Sen ska jag faktiskt sova är sjukt trött. Men jag ska försöka skriva i morgon bitti annars hörs vi direkt efter skolan sötisar, love you ! Puss på er.

next 2 you.

2011-03-24 / 20:04:58 / Allmänt / 1 kommentarer
har precis badat nu, skönt. Ska snart plugga lite spanska... igen. Men i morgon är det i alla fall fredag , skönt med helg alltså! Sen på måndag börjar min träning osv igen, inget godis på vardagarna och jogga varje dag! kramis.

popping candy & dagbok.

2011-03-24 / 18:19:25 / Allmänt / 2 kommentarer
nu har jag suttit lite med spanskan och varit ute lite, sen har jag suttit och spelat lite gitarr också. Musik är fan mitt liv! Min lillebror och mamma var på oj innan och köpte sånt popping godis, som liksom smäller i munnen haha. Så ska sitta och äta det nu och skriva i min dagbok. Fick nyss reda på att min minsta lillebror har en flickvän, haha aw! Ska snart äta sen ska jag plugga lite till... puss!

dagens outfit.

2011-03-24 / 17:24:27 / Allmänt / 0 kommentarer


tröja - gina tricot 149 kr.
lackleggins - gina tricot 199 eller 99 kr .
stor svart halsduk - ginatricot - 99 kr.
linne under - gina tricot 99 kr.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

2011-03-24 / 17:19:15 / Allmänt / 0 kommentarer
jag tror nästan ni förstår vem jag vill byta liv med... Selena Gomez såklart! Hon är liksom tillsammans med justin bieber? Och vem vill inte vara tillsammans med honom, jo jag vill i alla fall! Sen sjunger hon ju faktiskt sjukt bra, är bra skådespelerska och söt. Så helt klart selena gomez, Jelena! <3


we can make the grey clouds turn to blue sky.

2011-03-24 / 17:13:03 / Allmänt / 0 kommentarer
har pratat med ebba, kollat runt lite, varit på toa och sånt sen jag skrev sist. Ska plugga till spanska provet nu också... det är ju muntligt så pinsamt om man inte kan det, haha.
Lägger in dagens outfit oc 30-listan först, puss på er.

fullt normala... ;)

we can go nowhere but up.

2011-03-24 / 15:55:10 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis pluggat klart, glömde en gradskiva i skolan så kunde inte göra matteuppgifterna... skönt på samma gång ju. Har riktigt ont i huvudet och är sjukt hungrig, åt ingenting i skolan eftersom det var äcklig tomatsoppa.
Ska snart lägga mig i ett bad tror jag, hjälpter mot huvudvärk ibland, puss på er.

london...

plugga... som vanligt.

2011-03-24 / 14:53:04 / Allmänt / 0 kommentarer
kom hem vid två tiden, slutade kvart i. Mina kusiner och moster är här men jag måste plugga, som vanligt alltså...
har ju spanska prov i morgon också... jag skriver senare. Pusspuss!

Godmorgon sötisar.

2011-03-24 / 07:33:45 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er, har precis ätit frukost och ska snart börja göra ve oss. Är riktigt riktigt trött, låg säkert uppe till halv ett igår och snackade. Filmen var i allafall super bra, tycker alla haters borde se den för det kommer ändra er uppfattning om honom, det lovar jag!
Men jag skriver direkt efter skolan , måste plugga till mitt spanska prov också... puss.

never say never, 3D!

2011-03-23 / 18:39:07 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har vi precis kommit hem till ebba, joggade typ hela vägen fram och tillbaka, duktigtduktigt. Ebba gnällde dock hela tiden haha! Hon bara efter typ femton meter - " nu stannar vi ett tag!!" hahaha, lilla ebbis! ;)
Är som sagt hemma ganska sent så vet inte om jag bloggar då, får helt enkelt se.
Men om inte så hörs vi såklart i morgon , ha en fortsatt bra dag! Puss!

färdig pluggat.

2011-03-23 / 16:42:22 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis pluggat klart, hade typ tio uppgifter matte... skit jobbigt. Vet inte vad vi ska göra nu, faktiskt. Ebba skulle bara städa snabbt på sitt rum så jag sitter här ett tag, kramis.

snyggt ska det va...;)

study.

2011-03-23 / 15:33:56 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har vi precis druckit te, ska börja plugga snart I think och sen vet jag ikke. Sticker in till stan vid sju-åtta tiden och kanske går lite i stan och så sen börjar ju filmen 20.45. Säsongsfinalen av pll slutade iaf skiiit spännande igår, shit vet inte hur jag ska kunna hålla mig till juni! aja... puss på er.

teeeeeee.

2011-03-23 / 15:01:07 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma hos ebba nu och ska snart dricka te, hehe. Men jag skriver direkt efter teet istället, pusspuss.

säsongsfinal.

2011-03-22 / 20:16:33 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag se pretty little liars , sen vet jag inte. Kanske sover eller läser lite men kommer i orka blogga mer i alla fall. Men vi hörs i morgon, såklart. Älskar er, det vet ni va? ;) puss

Dag 16 – Innehållet i min väska.

2011-03-22 / 19:22:37 / Allmänt / 1 kommentarer
jag använder typ aldrig väska förutom i skolan då. Och i skolväskan har jag ju massa skolböcker, + nycklar.
OOch någon enstaka gång när jag är på väla osv så har jag plånbok, kanske något smink, mobil, osv... :)

dagens outfit.

2011-03-22 / 19:18:50 / Allmänt / 0 kommentarer


jeans - london, primark. 8 pund (80 kr)
linne - london, primark. 4 pund (40 kr)
grått linne under - cubus 40 kr.

everything I do, I do it for you.

2011-03-22 / 19:14:37 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem typ, vi var ute och på oj. Köpte en dagbok och tiptop glass. Sen är det ju sista avsnittet av pretty little liars ikväll... sen börjar inte säsong två förrän i juni... damn.
Puss!

färga håret på baboo.

2011-03-22 / 16:34:40 / Allmänt / 0 kommentarer
nu sitter jag hemma hos ebba och har precis druckit te, som vanligt. Vi älskar te alltså!
Nu ska vi snart färga baboos (melkers) hår, för det är helt oranget sen ska vi gå till oj. Sticker hem någon gång vid halv sju tiden sen i morgon är det ju never say never premiären som jag och ebba ska till yeaah! :D Puss.

så gottit, haha ;)

nepp.

2011-03-21 / 22:14:32 / Allmänt / 0 kommentarer
många frågade i skolan idag om jag hade slingat eller färgat mitt hår igen, typ bara : det måste du ha gjort och så. Men nej det har jag inte! Jag tonade det brunt när det blev misslyckat och sen dess har jag inte färgat det... eftersom det bara var toning så hade det väl blekts och jag har fullt med blonda slingor i håret av det... så nepp jag har inte gjort något med håret, jo klippt det men inte nånting med färg.
Ska i alla fall kolla pretty little liars med mamma nu sen ska jag sova, vi hörs i morgon sötnötar! Sov super gott, puss!

nepp.

2011-03-21 / 22:09:25 / Allmänt / 0 kommentarer
många frågade i skolan idag om jag hade slingat eller färgat mitt hår igen, typ bara : det måste du ha gjort och så. Men nej det har jag inte! Jag tonade det brunt när det blev misslyckat och sen dess har jag inte färgat det... eftersom det bara var toning så hade det väl blekts och jag har fullt med blonda slingor i håret av det... så nepp jag har inte gjort något med håret, jo klippt det men inte nånting med färg.
Ska i alla fall kolla pretty little liars med mamma nu sen ska jag sova, vi hörs i morgon sötnötar! Sov super gott, puss!

lögner.

2011-03-21 / 21:02:19 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis bajsat, intressantintressant. Satt precis och tänkte på hur taskiga jag och ebba kan vara mot melker ibland, haha...
typ vi kallade honom orange och sånt för hans hår såg oranget ut och sen frågar vi honom om han är bög och sånt haha! Vi är så jävla snälla ;)
Ska i alla fall läsa pretty little liars nu, sen ska jag kolla på det med mamma, hihi. Säsongsfinalen i morgon, crazyyy! puss

london eye på kvällen.

dagens outfit.

2011-03-21 / 20:14:32 / Allmänt / 0 kommentarer


i love london tröja - london, 11 pund (111 kr typ)
jeans - primark i london, 8 pund (80 kr)
linne under - gammalt från h&m, vet inte priset.

Dag 13 – Mitt drömbröllop/ dag 14 - en bild på mig själv för ett år sen/dag 15 - något jag ångrar.

2011-03-21 / 20:02:45 / Allmänt / 1 kommentarer
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Jag vill ha ett stort fett bröllop med massa folk. Sen vill jag ha det på en strand någonstans... typ hawaii eller bahamas, med helt blått vatten i bakgrunden. Sen vill jag ha en jätte fin stor vit klänning och såklart gifta mig med världens underbaraste kille, typ justin bieber? haha!


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Dag 15 – Någonting jag ångrar.
något jag ångrar är att jag inte hade med mig en skylt till justin konserten, som där stod sweden loves you justin! menmen... gjort är gjort. Ångrar inte så mycket här i livet, eftersom om man inte hade gjort några fel och hade varit helt perfekt, så hade inte livet varit roligt.

nanana...

2011-03-21 / 19:44:39 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis kommit hem till ebba, fick skit ont i huvudet. Vi har varit ute och på oj och massa sånt.
Ska snart äta lite, men är typ inte alls hungrig. Mina brödrar står och sjunger kareoke och jag hör bra in till mitt rum... och det gör ju inte huvudvärken bättre precis haha...
Lägger in dagens outfit och 30-listan snart! Kramisar.

någon sak i london...

hos ebba

2011-03-21 / 15:40:26 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma hos Ebba nu, ska snart dricka te haha, som vanligt. Eller nu ska vi dricka engelskt te, får se hur det smakar. Det är skit gott i england men det man köpte med sig vet jag inte.
puss.

söööta pepzy.

pll

2011-03-20 / 21:13:12 / Allmänt / 1 kommentarer
nu ska jag kolla på pretty little liars med mamma, godnatt, puss! ♥

pll

2011-03-20 / 21:13:03 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag kolla på pretty little liars med mamma, godnatt, puss! ♥

pll

2011-03-20 / 21:12:58 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag kolla på pretty little liars med mamma, godnatt, puss! ♥

I will fight for you until the end.♥

2011-03-20 / 18:57:56 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit lite, gott. Skulle ladda över videon och så men min lilla dator stängs av så fort man inte sitter vid den så får göra det senare.
Ska kolla på pretty little liars med mamma sen, och sen på tisdag är det ju säsongsfinalen av det och säsong två börjar inte förrän i juni, hur ska jag kunna vänta? :o
Men ja, jag skriver mer när jag har något att säga, puss!♥

hooppppaaas! :D ♥

This world can make you feel small.

2011-03-20 / 18:17:00 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis hjälpt mamma bort till tvättstugan, eller hjälpt henne bort med kläder. Hon kan ju liksom gå själv, haha!
Har väl inte sådär skit mycket att säga precis, men vill bara säga att bloggningen börjar som vanligt i morgon igen, det lovar jag! Det vill säga dagens outfit, lite tips, veckans bok och filmtips och 30-listan! :)
Puss!! ♥

home.

2011-03-20 / 17:29:14 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem, var jätte mysigt hos mina kusiner. Vi var ute och spelade fotboll sen köpte vi fika och så.
Ska snart äta tror jag, eller mamma ska börja laga mat nu. Sitter och lyssnar på musik och ska snart plugga lite...
kom på att det inte är super mycket, som jag först trodde. Skönt med skola i morgon ändå, underbart att få träffa alla vänner igen♥
Vi hörs snart, kram sålänge sötisar!'

musikläger?

2011-03-20 / 12:09:12 / Allmänt / 0 kommentarer

blev att jag hänger med till min moster ändå, så sticker snart. Vi skulle bara vara där till typ tre så hinner ju plugga efteråt.
Har förresten börjat läsa min pretty little liars bok, skit bra är den!
Funderar också på att åka på musikläger i sommar, hade varit riktigt roligt. Ska sätta mig och kolla på olika sen, puss sålänge! ♥

duva i london. Man säger ju att det är sjukt mycket duvor i london, men såg typ bara fem stycken på tre dagar ;)


vafan!?

2011-03-20 / 11:22:20 / Allmänt / 0 kommentarer
vafan? Vakande NU? Vaknade först vid åtta tiden, kollade lite på buffy sen somnade jag om igen och sov till nu. Brukar aldrig sova såhär länge?
Vet inte om jag hänger med hem till min moster idag för jag måste verkligen plugga och jag är sjukt trött.
Ska upp och göra ve mig nu sen ska jag läsa, lägger även in alla videos från justin konserten sen också, puss!

skräckfilm.

2011-03-19 / 21:20:38 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska vi snart sätta på skräckfilmen och äta godis, mysigtmysigt. Kommer nog inte orkar blogga mer idag. I morgon ska jag plugga sen ska vi hem till min moster ett tag sen är det ju skola på måndag igen. Skönt att träffa alla underbara kompisar igen ♥ Sov gott , puss!

london ♥

pizza.

2011-03-19 / 19:35:20 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit pizza och kollat på beverly hills chichua, haha. Ska väl snart sjunga kareoke tror jag. Riktigt roligt är det, har sånt med high school musical ;) haha.
Saknar i alla fall london skit mycket och vill till en till justin konsert... kollade på biljetter till danmark innan men dom kostar typ 1700 kronor, och så mycket betalar inte mamma när jag precis har sett honom i london... :(
kramis ♥

läst.

2011-03-19 / 17:57:59 / Allmänt / 0 kommentarer
har suttit och läst i min vampire diaries bok nu lite, har snart läst ut den. Sen ska jag börja på första delen i pretty little liars, har ju beställt hem den, så den kom igår.
Ska snart beställa pizza tror jag, svingott! Sen vet jag inte... tänkte svara på frågestunden sen också... o jag hinner. Men ni får faktiskt ta och ställa lite mer frågot också, inget roligt annars ju? -.-
så kom igen och ställ frågot nu, är 100% ärlig och ni får vara anonyma om ni vill! Puss på er ♥

2011-03-19 / 16:40:29 / Allmänt / 1 kommentarer
såg den söta texten som Ebba hade skrivit på sin blogg. Håller med dig till 100% gumman, vi har så sjukt mycket minnen så det är inte sant. Det hade tagit tusen år att sitta och skriva dom här så jag ska ta det kort.
Förstår inte hur mycket vi egentligen har hunnig göra på bara två år, och att du, jag & melker har vuxit upp tillsammans! Vi är som syskon alla tre, och vi har alltid lika roligt tillsammans.
Jag älskar er så sjukt mycket och det ska ni alltid veta, vi ses snart! Puss! ♥

Saknar london! ♥

2011-03-19 / 15:45:45 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem från videokalle typ, hyrde skräckis såklart. Idag blir det bara mys med familjen, ska äta pizza , sjunga kareoke, kolla film och så.
alltså jag hatar verkligen sverige, vill fan bo i london eller USA. Sverige suuuger!
puss ♥

big ben.

I left my heart in London!

2011-03-19 / 10:27:00 / konserter / 0 kommentarer
hemma i sverige nu ju, fyfan vad tråkigt. Vill bara tillbaka till london igen, helt underbart var där.
Och konserten då... den sög. Haha eller inte!! :D Fyfaaaaan vad bra det var, shit vad jag är lycklig att jag har varit på justin biebers konsert, en skit stor upplevelse och en dag som jag kommer minnas hela mitt liv.
Jag vill redan på en till konsert med honom alltså, han är så underbar.
Och jag satt inte längst längst fram, men nästan. Såg skit bra men fotona och filmerna blev ju såklart inte lika bra. Och när han åkte ut i sin sån sak över publiken så tittade han på mig, shit jag höll på att svimma vafan. Så filmade jag men jag råkade ta ner kameran precis när han kollade, typsikt.

underbart i alla fall! Som dom sa på konserten, har man fått bieber fever så har man det föralltid. Det finns ingen medecin mot det. Puss!

komentar.

2011-03-17 / 17:24:44 / Allmänt / 0 kommentarer
syrran. (ebba) om London.:
så himla kul för dig gumman! Är så sjukt glad för din skull! Ha det bäst din lyckos.
puss! :)♥

svar: haha du är för söt gumman! Tack syster, vi ses snart! :) puss !

London.

2011-03-17 / 16:22:27 / Allmänt / 2 kommentarer
det var faktiskt internet på rummet, men har intr haft tid att blogga. Har i alla fall varit och shoppat lite, på oxford street såklart. Londons kändaste shoppinggata.
Klockan sju ska vi vara vid o2 arena, för och se justin bieber! Jag kan fortfarande inte tro att jag ska dit, jag är så himla glad. En dröm har gått i uppfyllelse, justin har rätt. Never say never!
I morgon åker vi hem igen, faaaan!! Hade kunnat stanna här i tre veckor, jag hade till och med kunnat flytta hit.
Men jag uppdaterar er mer sen! Puss på er.

mer bilder kommer sen!

uppe tidigt.

2011-03-16 / 06:38:04 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon! Har precis gått upp, pappa ska iväg och prata med någon om vårt nya hus så jag får väl hänga med dit. Så det blev ingen direkt sovmorgon för mig.
menmen, flyget går inte förrän vid tre tiden, men vi ska ta tåget till köpenhamn vid tolv.
ni får ju räkna med dålig uppdatering, igen. Förlåt men jag ska verkligen försöka bättra mig när jag kommer hem!
Ha en super duper dag, puss!

klippt mig.

2011-03-15 / 20:25:34 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för uppdateringen, men har verkligen verkligen inte hunnit! Slutade halv fyra idag, sen direkt hem och packa inför i morgon, sen skulle mamma noppa mina ögonbryn också. Sen kom pappa redan fem för och hämta mig och då stack vi till familia och klippte oss. Blev faktiskt bra, klippte snedlugg och lite uppklippt.
Sitter på pappas jobb, han var tvungen att jobba lite eftersom jag ska vara ledig nu i tre dagar, intressant ju.. haha.
Ska i alla fall fixa massa när vi kommer hem, gör nog justin bieber skylten i morgon istället, ska även se det senaste pretty little liars avsnittet sen, yes!
Kyss!

I will popular.

2011-03-14 / 19:34:18 / Allmänt / 0 kommentarer

förlåt för dålig uppdatering, men stack hem till ebba efter skolan och hennes internet funkade inte.
Vi var i alla fall ute och sålde korv, var på bibland och så, sen mötte jag mamma vid oj vid sex tiden, handlade lite och sen stack vi hem.
Puss ♥

brolle ♥


alltid massa plugg.

2011-03-13 / 20:32:17 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag faktiskt precis pluggat no och engelska, tänkte att jag lika bra kunde gör det nu så slipper jag det i morgon, skönt!
Ska snart kolla på pretty little liars med mamsen, kommer inte blogga mer idag, sov gott sötisar! Puss!!

vår utsikt från hotellet.

tack hörrni!

2011-03-13 / 18:36:45 / Allmänt / 0 kommentarer
först och främst måste jag bara tacka till mina underbara läsare för alla komplimanger och allt! Jag älskar er så sjukt mycket!
Och jag ska försöka hinna kika in på alla era tävlingar osv som ni har komenterat.
Har i alla fall precis kommit hem från oj. Hade riktigt roligt i stockholm, vill redan dit igen! Först kom vi dit på kvällen typ vid nio, la oss nästan direkt för vi var riktigt trötta. Sen på morgonen åt vi frukost och så, sen gick vi lite i stan där, kollade på slottet och gick in i min älskade sf bokhandel! Köpte del 3 i buffy the vampire slayer season åtta i serietidning, perfekt.
Sen melodifestivalen då, tyckte helt klart det var rätt som vann, älskar erik saade, + han är härifrån, alltså hbg.
Brukar inte gilla melodifestivalen men det var en helt annan sak att vara där, åh älskade det!
menmen, jag skriver senare kramisar på er sötnötar!

haha min lillebror vill aldrig kolla in i kameran -.-

komentar.

2011-03-13 / 16:39:55 / Allmänt / 6 kommentarer

bli veckans blogg! gå in på min blogg och skriv: jag är med! på en kommentar.lycka till! love kajsa :Ddin blogg är bäst iza ;)<3

svar: japp det ska jag göra!
Aw tack sötis, men din är grymt mycket bättre! :)<3


hemma,

2011-03-13 / 16:37:47 / Allmänt / 0 kommentarer
nu är jag hemma, riktigt skönt. Ska snart följa med mamma bort på oj, sen ska jag bara slappa hela kvällen!
I morgon är det skola igen, sen på onsdag sticker jag ju, gööööttt! :D
men jag skriver när jag är hemma, ska även lägga ´över bilderna då, puss på er sötisar.

på väg hem.

2011-03-13 / 10:44:58 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter i bilen på väg hem nu, förlåt för att jsg inte har bloggat.
Men de va riktigt nice igår, berätta mer när jag är hemma , ha en bra dag. puss!!

hotellet.

2011-03-11 / 22:38:42 / Allmänt / 1 kommentarer

ligger i sängen på hotellet nu och har precis duschat. Haha ligger och kollar på hannah montana nu, så jävla roligt hahaha (a)
jaja, bloggar senare. Kram


komentar.

2011-03-11 / 22:26:39 / Allmänt / 0 kommentarer
linneaaaa... om stockholm.:
stockholm och justin bieber i london!? oj, haha. Lyllo!
svar: haha japp, har världens bästa pappa! ;)
taclk för komentaren, kramis!

stockholm.

2011-03-11 / 15:13:24 / Allmänt / 2 kommentarer
är på väg till stockholm nu för vi ska kolla på melodifestivalen i globen i morgon :D, så ni kan inte förvänta er så bra uppdatering i dag, hoppas ni förstår! Ha en bra dag, kram.

I'm so sick of this thing we call love!

2011-03-10 / 20:56:52 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag plugga innan jag ska sova, orkar fan inte... men måste. Så jag kommer inte blogga mer idag, jag skriver mer i morgon, godnatt. Puss.

I'm so much better without you!

2011-03-10 / 19:44:43 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter på mitt rum nu och lyssnar på musik, ska snart plugga lite till... sen ska jag läsa och sen sova!
Kan inte alls spanskaglosorna alltså... så ja! Men jag skriver snart igen, puss.♥

söt!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

2011-03-10 / 18:45:07 / Allmänt / 0 kommentarer
EGYPTEN... <3


när man väl hittar "den rätta" varför har han inte samma känslor tillbaka då?

2011-03-10 / 17:56:36 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit, ska väl snart börja plugga igen... fyfan. Sen ska jag kolla på pretty little liars, mysigtmysigt.
om två veckor är det säsongsfinal och sen börjar inte säsong förrän i JUNI!? :o
kramis.

saknar er!<3

I was born to be yours.

2011-03-10 / 16:54:24 / Allmänt / 0 kommentarer
nej nu orkade jag inte plugga mer, så la allt åt sidan ett tag nu, får plugga mer senare!
Provet får fan gå som de gör i morgon, jag orkar seriöst inte bry mig, så jävla mycket press med den jävla skolan hela tiden! Längtar som fan tills jag sticker till london, det kommer blir helt awesome!
Ska i alla fall snart äta tror jag, är fede hungrig... lägger in 30-listan snart! Kram

jävla pluggande.

2011-03-10 / 16:27:26 / Allmänt / 0 kommentarer
har suttit skit länge med matten nu, får väl se hur provet går... man får ju hoppas på det bästa!
Kom på att jag hade spanska glosor också så får väl göra dom nu, jag skriver efter, pussar.

nu blire matte.

2011-03-10 / 14:28:59 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis kommit hem från skolan, lika kul som vanligt... önskar jag hade 7:2 svenskalärare, han är skit rolig!
ska i alla fall börja plugga till mitt matteprov direkt, skit tråkigt men sånt är det...
Pluggar kanske två timmar týp... bloggar efter! Kram sålänge sötisar.

haha!

Du är underbar '♥

2011-03-09 / 20:05:10 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis duschat, var ute och joggade en lång runda innan så blev ju såklart skit svettig, nice och inte duscha då liksom? ;)
Har även gjort min "gympa" som jag gör varje kväll, det vill säga situps osv.
Ska faktiskt lägga mig i min säng och läsa lite nu, sen ska jag sova. Så jag kommer inte blogga mer idag... orkar verkligen inte. I morgon efter skolan ska jag bara hem och plugga till provet , jag skriver i morgon sötisar, jag älskar er! Sov gott med er, kram ♥

jag och Ebba träffade på några pingviner när vi var ute och gick... riktigt trevliga! :)

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

2011-03-09 / 19:02:04 / Allmänt / 1 kommentarer
Orkade inte ta "dag 10- vad du hade på dig idag" eftersom jag har redan sagt det ju.
I alla fall.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Något jag oroar mig för är hur världen kommer se ut om några år, eftersom vi skräpar ner och förstör den så mycket. Sen kan man även oroa sig om världen verkligen kommer gå under 2012?
Sen oroar jag mig också för att det ska hända något med mina vänner och familj, annars oroar jag mig imte förså mycket saker, tar mest dagarna som dom kommer och ja! ♥


te.

2011-03-09 / 18:58:13 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag läst och kollat lite på tv, håller på att göra te så ska snart dricka det och kolla mer tv, ska lägga in 30-listan också! På fredag blir det veckans bok och film tips, jag skriver snart. Puss ♥

I think you should choose me, sure the other girls are cute but would they write a song for you?

2011-03-09 / 18:02:54 / Allmänt / 0 kommentarer


shit vad jag är trött alltså, ändå la jag mig ganska tidigt igår. Vaknade dock inatt och var skit törstig...
Ska kolla på lite tv nu tror jag, sen har jag beställt hem den första pretty little liars boken, awesome!
Eller nej jag ska läsa min vampire diaries nu! Kramis ♥


I take a deep breath everytime you going through the door...

2011-03-09 / 17:10:27 / Allmänt / 0 kommentarer
Har precis ätit, orkar inte plugga mer heller ska fortsätta med det i morgon. Så nu ska jag bara slappa hela dagen tills ikväll, ska väl kolla någon film sen sova tidigt, är sjukt trött.
Märkte precis att jag kunde hela phines and phearn (?) introlåten, haha!
Men jag lägger in 30-listan och så sen, kram sålänge ♥

plugg.

2011-03-09 / 16:16:34 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag pluggat massa matte, ska plugga mer också men behövde en liten paus, så himla tråkigt är det.
Ska snart äta hemlagade hamburgare, skit gott. Mycket godare än dom på donken tex.
Det blir ingen dagens outfit idag, för jag har i princip samma som jag hade igår... puss.

Do u remember?

2011-03-09 / 15:13:49 / Allmänt / 0 kommentarer
Är hemma hos pappa nu, slutade kvart över två idag men stack direkt hem till pappa, för mina brödrar skulle dit så då hängde jag ju på.
Haha, jag hängde med daniel till oj efter skolan, sen skulle jag gå hem men så stod min farfar där och slängde skräp. Så frågade han var jag skulle och hur jag kom dit, så sa jag att jag skulle gå hem, han bara: nej! Jag ska köra dig hem. hahaha.
Ska i alla fall börja plugga nu, har matteprov på fredag... puss ♥

All I wan't is you.

2011-03-08 / 20:40:57 / Allmänt / 0 kommentarer
godnatt.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, jag orkar inte blogga mer idag är riktigt trött så vi hörs i morgon! puss

I like bear ass, haha! ;)

Who will I be? It's up to me.

2011-03-08 / 19:15:01 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis kollat på det nya pretty little liars avsnittet, skit bra! Ska snart äta tror jag, börjar blir hungrig. Ska lägga upp 30-listan sen också! puss♥

dagens outfit.

2011-03-08 / 18:11:04 / Allmänt / 1 kommentarer

en vanlig och enkel outfit idag.
tjocktröja - ginatricot 199 kr.
gult linne - cubus 49 kr.
leggins - ullared, vet inte priset.

malmö.

2011-03-08 / 17:41:49 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggat, men pluggade och så sen följde jag med pappa till malmö för han skulle hämta någonting inom jobbet . Så nu är vi äntligen hemma, höll på att somna i bilen, är riktigt trött.
I morgon är det skola igen, roligt! Saknar alla som fan alltså... sen åker iv ju på onsdag nästa vecka, längtar så sjuuuukt mycket! Kram sålänge ♥

pappas jobb.

2011-03-08 / 12:40:02 / Allmänt / 0 kommentarer
utvecklingssamtalet gick skit bra, har bestämt "möte" med min svenska lärare också eftersom det verkar som om hon har nåt emot mig? Skit störig.
Ska i alla fall börja sälja korv, hela klassen ska de eftersom vi vill åka till bakken på klassresa, så måste vi tjäna in pengar liksom. Ska börja plugga direkt, jag skriver vid tre tiden! Kramis.

sticker snart.

2011-03-08 / 10:51:27 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag bara packa ner lite skolböcker och sånt, för jag ska med till pappa efter. Men jag tar med min laptp.
Så nu ska vi snart sticka, jag skriver sen! kram ♥

Godmorgon .

2011-03-08 / 09:21:08 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er!
Var tvungen att gå upp lite tidigare idag eftersom jag ska på utvecklingssamtal kvart över elva.
Håller på att ladda ner det senaste pretty little liars avsnittet som jag ska se ikväll, skit spännande alltså!
Min pappa hämtar upp oss här innan, typ vid elva så jag behöver ju inte stressa men ja.
Ska upp och äta frukost och sånt nu, jag skriver innan vi åker hörrni! puss.

komentar.

2011-03-07 / 23:27:47 / Allmänt / 0 kommentarer

Från jozzan :
Saknar och älskar dig mamma/syster ! <3

svar : jag saknar och älskar dig med! <3


bilder till min syster josephine ♥

2011-03-07 / 22:57:14 / Allmänt / 1 kommentarer

Don't walk away like you're always do, this time.

2011-03-07 / 22:41:22 / Allmänt / 0 kommentarer
har ändrat designen lite, men stör mig som fan på att headerns färg blir lite mörkare än bakgrunden, fast det är exakt samma färg, störigt som fan!
Vid elva sätter jag och mamma på pretty little liars, efter det ska jag lägga mig i sängen med datorn och ladda ner det senaste pretty little liars avsnittet, som verkar skit spännande. Sen får jag se om jag orkar se det idag, men det tror jag! Så vad tycker ni om designen förövrigt? Tyckte ändå den blev ganska hyfsad.
Skriver innan vi sätter på det, kramis ♥

It's a big, big world.

2011-03-07 / 21:23:41 / Allmänt / 0 kommentarer
har bara suttit här och lyssnat på musik och gjort lite olika saker, bilder osv. Sitter och snackar med robert på facebook nu, men har skit ont i huvudet så ska gå och ta en panodil nu, kyss♥

NEW YORK!!!! oj nej, just det.... Åstorp.

dagens fråga.

2011-03-07 / 21:12:16 / Allmänt / 0 kommentarer

komentarer.

2011-03-07 / 20:59:50 / Allmänt / 0 kommentarer
 Kommentar  
Julia om Dagens outfit.:
söt outfit!
tack så mkt! :)
kram
IP: 217.211.211.17
   
Rebecca om Dagens outfit.:
fint :)

svar: tack! :)
kram!
IP: 80.217.183.105


lista - pretty little liars.

2011-03-07 / 20:58:09 / Allmänt / 0 kommentarer
Din manliga favoritkaraktär: Toby såklart!
Din kvinnliga favoritkaraktär: Typ.. aria och spencer.
Din favoritkaraktär över huvudtaget: Toby!!
Din minst favoriserade karaktär: Ian och melissa, fyfan dom är så störiga!
Ditt favoritavsnitt: Det är riktigt svårt, men det bästa är nog A Person Of Interest!
Ditt minst omtyckta avsnitt: alla.
Din favoritscene: När toby tar av sig tröjan i avsnitt 19, oh my goood säger jag bara!
Ditt favoritcitat: haha, skit många!
En scen som gör dig glad: typ, när toby kysser spencer helt utan förvarning, så härlig scen alltså!
En scen som gör dig ledsen: När toby går förbi några barn och ler mot dom så blir dom rädda och springer till andra sidan gatan, för alla tror att han är mördaren. Så sätter han sig i en gränd och gråter... 
En scen som får dig att skratta: haha, typ... spencer är sån som alltid vinner och sånt, så vinner toby i ett spel över henne, så blir hon typ sur!
En scen som får dig arg: Ungefär alla scener med Ian, alla tror att han är så himla snäll och oskyldig!
Mest chockerande moment: Videon där Ali blir mördad! Och när paige kysser emily! :o
Din favoritvänskap: Emily & Toby, tror jag!
Ditt favoritpar: Spoby såklart!! Spencer & Toby = kärlek! ♥
Din favoritlåt av låtarna i Pretty Little Liars: låten i början, "secrets" .
Din favoritskådespelare: keegan allen& keegan allen.
Din favoritskådespelerska: Lucy Hale, shay mitchell, ashley benson och troian (efternamn? Spelar i alla fall spencer)
Böckerna eller tv-serien: Har inte läst böckerna än, men ska. Men kommer nog alltid tycka serien är bäst eftersom jag såg den först.
Någon idé om framtiden: Gud, jag vet inte! "A" kommer väl fortsätta hålla på med dom iaf...
Karaktären som påminner mest om dig: Aria tror jag! Framförallt för att v är lika långa, haha.
Något du älskar med PLL: ALLT! Kärlek, spänning, vänskap och såklart snygga killar! Och att man verkligen blir helt fast i den!
Något du hatar med PLL: Att det bara är tre avsnitt kvar innan säsong ett är slut... sen börjar inte säsong två fören i JUNI.
Något du önskade skulle hända men inte skedde: typ... att melissa och ran (?) inte blev tillsammans igen.
Något du önskade inte hände som hände: Att melissa och ian gifte sig!!
Din favoritvänskap i casten: keegan allen och shay mitchell, helt klart!















Världens bästa serie, rekomenderas verkligen! ♥

Baby, we can nowhere but up.

2011-03-07 / 20:07:27 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit kvällsmat, rostmackor med te. Älskar det alltså! Sitter och lyssnar på massa justin bieber låtar, fan vad jag älskar han och hans musik alltså!
Ska snart in på toa... och bajsa. Haha! I morgon är det utvecklingssamtal, är inte allt nervös, vet att det kommer gå super! Är ju därför ledig i morgon också, men efter utvecklingssamtalet så ska jag bara hem och plugga, matte & spanska helt frivilligt, duktigt va? ;)
Kram sålänge ♥

Dagens musiktips.

2011-03-07 / 20:01:05 / izzas tips. / 0 kommentarer

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

2011-03-07 / 19:48:30 / Allmänt / 0 kommentarer

Jag och syrran ♥

Jag och mina tvillingar ♥

bror ♥ (hade ingen bild på oss tillsammans)


det var omöjligt att välja en bästa vän, och dessa ovanför är dom som verkligen är mina bästa vänner!


Dagens outfit.

2011-03-07 / 19:39:47 / Allmänt / 2 kommentarer

tröja - ginatricot 149 kr.
jeansleggins - h&m 199 kr.
linne under - cubus 49 kr.
armband - glitter 29 kr.

Tell me are you gonna kiss me and then tell everybody?

2011-03-07 / 19:13:19 / Allmänt / 0 kommentarer
är hemma nu, jag och ebba var på videokalle, oj och bibland. Min bok hade kommit på bibland, vampire diaries del två.
Sen när jag kom hem stack jag och min familj ut och joggade direkt, skit skönt nu efteråt.
Ska snart fota dagens outfit och lägga in 30-listan! Kyss ♥

Biljetterna har kommit! :D

2011-03-07 / 16:53:44 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma hos ebba nu, har precis pluggat och druckit te. Ska sticka till video kalle nu och lämna vår försenade film, haha. Sen ska vi till bibland, som vanligt ;)
och min biljetter till justin bieber konserten i London, äverlyyycklig! :D
skriver mer senare, puss sålänge.

shiiiit vad jag längtar!

hem till Ebba.

2011-03-07 / 14:57:39 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ringde Ebba precis, så jag ska cykla upp till henne nu. Vi  hörs när jag är där! puss ♥

We can make the sunshine in the moonlight.

2011-03-07 / 14:53:15 / Allmänt / 1 kommentarer
har precis ätit kycklinggryta. Provade ringa Ebba precis men ingen svararade så jag antar att hon inte är hemma än. Ska sitta här ett tag, prova ringa ebba igen och så. Skriver snart, kramis.♥

My breath is your breath.

2011-03-07 / 14:15:14 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis badat, gjort ve mig och så. Ska snart äta tror jag och efter det sticker jag till Ebba, får göra matte ikväll istället. Eller jag kanske kan göra det hos ebba om hon har något att plugga.
Tror hon slutade halv tre, så hon är väl hemma tre eller något... skriver sen. Kramar!♥

yeah.

I never thought I could walk through fire...

2011-03-07 / 13:01:38 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag suttit och snackat lite med mamma och så, ska snart hoppa in i ett bad sen ska jag plugga matte.
Ebba var inte sjuk så sticker hem där vid tre någon gång. Sen när jag kommer hem ska jag jogga och sånt, hihi.
Får ta upp ett bad nu, jag skriver sen. puss♥

Outside the lines.

2011-03-07 / 11:07:57 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon på er!
Är ju ledig idag så passar självklart på att sova länge, vet inte om Ebba kan va idag för hon hade ringt mig typ halv nio imorse från sin hemtelefon, och det betyder ju att hon är hemma så hon kanske är sjuk... fan.
Men hon kanske ringde precis innan hon skulle sticka till skolan också, får väl hoppas på det bästa + att vi glömde lämna filmen igår men vi glömde det så klockan blev ju över 6 så ebba skulle göra det idag efter skolan men ja jag vet inte, skit samma. haha ;)
menmen, jag får väl tillbringa dagen hemma, ska ut och jogga sen och kanske sticker upp till biblan också, behöver en ny bok och läsa.
Jag skriver mer senare, puss&kram.♥

I'll never let you go...

2011-03-06 / 22:58:06 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag sätta på pretty little liars med min mamma, mysigtmysigt. Sen lägger jag väl mig i sängen med laptopen, skönt. Sen ska jag väl sova eller nåt, är ganska trött faktiskt haha. Jag skriver mer i morgon sötisar, sov gott! Puss&kram ♥

spencer and toby - spoby.
Pretty little liars sötaste par! Toby är så jävla het! ♥

haha ebba kommer du ihåg? Fyfan vad jag saknar det, låtarna tar fram dom bästa minnena från sommaren 2009!♥

2011-03-06 / 22:30:40 / Allmänt / 1 kommentarer



obeskrivligt många minnen!

2011-03-06 / 22:27:22 / Allmänt / 0 kommentarer


Romeo save me I've been feeling so alone...

2011-03-06 / 22:25:55 / Allmänt / 1 kommentarer
sitter fortfarande här och lyssnar på musik, så himla mysigt haha. Har kommit på att min älskade vovve älskar när jag sjunger till honom, haha! Nej men han blir typ sån skitglad om jag kommer emot honom och sjunger, så jävla söt är han. Världens bästa hund!♥
I morgon vid ett tiden sticker jag hem till baby och tittar film med honom, sen slutar ebba vid tre och då sticker jag hem till henne. Sen vet jag inte vad vi ska göra, det är bara jag och ebba som ska 'va' ja och kanske melker!:) kramar.

underbar♥

2011-03-06 / 21:41:19 / Allmänt / 0 kommentarer

He's got something special'♥

2011-03-06 / 21:32:08 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter fortfarade här och lyssnar på musik, massa gamla låtar från i somras, förra sommaren och massa sånt. Herregud vad många minnen som bara flyger igenom huvudet, olycklig kärlek, underbar vänskap, sol&bad, sommar, vinter, tråkiga saker, roliga saker... allt.
saknar allt så otroligt mycket, sommaren 2009 är nog den bästa sommaren i hela mitt liv, kommer aldrig glömma!♥
Aja, skriver snart igen ;) kramis.

vår fika innan, gott!

You and me the perfect team.

2011-03-06 / 20:36:42 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för uppdateringen, men har suttit med designen ett tag nu. Ska sitta här ett tag och lyssna på musik och så sen ska jag kolla på pretty little liars med mamma, jag badar i morgon bitti istället.
Sen blir det hem till min älsk och kolla på film, sen ska vi möta ebba om hon vill då, har inte pratat med henne än haha.
Men förhoppningsvis blir uppdatering hyfsat bra i morgon, kommer i alla fall lägga mig alla dagens och 30-listan och såklart vanliga inlägg.
Men ska kolla runt lite nu, skriver mer senare, kramar!♥

9 dagar kvar! ♥

kinamat.

2011-03-06 / 17:51:09 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag varit och ätit på kina resturang med min pappa, brödrar och sara. Bad pappa släppa mig här igen (hos ebba) för vi skulle 'va' ett tag till.
Nu står ebba och trycker upp röven i mitt ansikte och säger att hennes röv är dejlig, skit mysigt ju -.-
men tror vi skulle hem till ebbas pappas kompis sen för dom skulle äta pizza, men inte jag då. Är skiiit mätt!
puss.
 
ingen bild.

brownies och te.

2011-03-06 / 15:17:43 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har vi varit ute och sålt kvällsposten och varit på oj och köpt brownie, te och hårfärg till melker, så vi ska färga det på han snart.
Min älskling kunde inte träffas idag för han skulle iväg, fan! Så vi får träffas i morgon eller på tisdag.
Så jag 'hänger' med ebba och melker hela dagen istället, kanske skulle äta kinamat med min pappa sen men vet inte. Skriver mer senare, kramar!

hahaha suuupersmile! ;)

vaken

2011-03-06 / 10:56:06 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon!
vaknade precis, ebba sover fortfarande haha... alltid! Sticker hem vid tolv någon gång tror jag... ska fixa lite saker och så sen sticker jag upp till min älskling, kollar film och så sen sticker jag hem igen, förvänta inte er super bra uppdatering idag, sorry.

jag skriver sen sötisar, puss.

movie

2011-03-06 / 00:56:27 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska vi sätta på filmen, har suttit och kollat på massa rosa och eva och adam, haha.
Skriver mer "imorgon" sötisar, sov sött! puss

Ebba du är världens bästa syster, jag älskar dig.

Can't live with or without you...

2011-03-05 / 23:53:24 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter på ebbas rum nu och snackar lite, ska väl snart sätta på filmen tror jag, verkar faktiskt riktigt bra, ganska läskig och spännande. Ska öppna min popcorn påse nu, hihi.
Längtar riktigt mycket till i morgon också, ska ju hem till min älskling och kolla film med honom, mysigt !
Men jag skriver senare, ska kolla twitter och lite sånt nu sen ska vi snacka, kramar.

You look so deep, you know that humbles me..

2011-03-05 / 21:55:44 / Allmänt / 2 kommentarer
har precis varit där nere och ätit ben&jerry glass, gottit ;) Ska snart sätta på filmen tror jag, äta våra popcorn och choklad. Saknar skolan grymt mycker alltså, men ska inte dit förrän på på onsdag för vi är lediga på måndag ocg tisdag, fan liksom... haha.
Men ska i alla fall tillbringa dom dagarna åt att plugga massa, sen på kvällarna blir det väl pretty little liars med mamma, hon älskar det !
på måndag blir uppdateringen som vanligt igen, det vill säga dagens outfit, 30-listan osv! skriver mer senare, kramar!

salami pizza.

2011-03-05 / 20:13:36 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit salami pizza, gottit ;) Nu sitter jag och ebba här med varsin dator och bloggar, geeks! haha
Ska snart fota lite till tror jag, sen ska vi väl kolla skräckis och så. Vi hörs senare babes, kramis.

så jävlaaa dejligt!

varit ute och fotograferat.

2011-03-05 / 19:24:17 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem till ebba igen efter att ha varit ute och fotat en massa, fotade runt 300 bilder och mer ska det bli.
Var även borta på video kalle och hyrde film, sen köpte vi godis och sånt.
Ska väl sitta här ett tag vid datorn, sen ska vi fota osv. Skriver mer snart, puss.





Are you gonna kiss and tell?

2011-03-05 / 14:18:54 / Allmänt / 0 kommentarer
hallåhallå.
sitter hos ebba nu och har precis hjälpt henne med hennes blogg, hihi. Ska snart sticka ut och fota lite tror jag, sen ska vi väl hyra film och sånt mysigt. I morgon blir det hem till min älskling.
puss

hos ebba

2011-03-05 / 13:50:27 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma hos ebba nu, men hon och melker var inte hemma haha. Men dom kommer nog alldeles strax. Så sitter på ebbas rum nu och väntar, tur att datorn var igång ju, tror dom kommer niu ;)

hey baberiba, ko skit till middag ;)

2011-03-05 / 12:05:48 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag badat, fixat håret, sminkat mig osv. Ska snart äta frukost, äter alltid så sent, jag vet. Men kan inte äta tidigare alltså...
Sticker till ebba vid kvart i ett, så är jag där vid ett. Får se om jag hinner blogga innan jag sticker, annars bloggar jag när jag är där, tar med min dator! puss♥


godmorgon

2011-03-05 / 10:16:20 / Allmänt / 1 kommentarer
godmorgon på er!
Har foirtfarande ont i huvudet alltså, vad fan kan det bero på ? Har haft det i en vecka nu? :o
Ska snart hoppa i ett bad, sticker hem till ebba vid ett tiden. Skriver när jag har badat, puss.

skräckis.

2011-03-04 / 22:19:32 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och snackar med ebba i tele just nu, har pratat med henne i typ en timme haha.
Ska typ snart sätta på skräckfilm, har inte så mycket att skriva, så vi hörs senare. puss♥

haha tvingade lillbrosan att klia mig på ryggen, haha ;)

vampire diaries.

2011-03-04 / 19:54:29 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag kolla på vampire diaries och efter det ska jag äta tacos, skriver efter det! puss!♥

music.

2011-03-04 / 18:13:16 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och skriver lite på min nya låt, okej nu lät jag som sånt proffs men ja, jag skriver ju en låt så?
min lillebror sitter och knipper mig i kinderna, som jag älskar haha! Tycker det är skit dejligt, som massage ju.
Ska i alla fall fortsätta skriva på låten nu, ska börja lägga ut låtarna på bloggen när dom är färdiga, antingen sjunger jag den eller lägger bara upp texten, får se! kramis



några "sneak peeks" haha ;)



there's a dream no one knows, waiting to be sent free.

2011-03-04 / 17:07:04 / Allmänt / 2 kommentarer

har precis kollat klart på filmen, riktigt bra. Mamma och mina brödrar är och handlar, tror det blir tacos idag, gott! Sen blir det fredagsmys! :)
ska kolla runder lite nu, glöm nu inte frågestunden!! Puss

omdömmen.

2011-03-04 / 15:19:24 / Allmänt / 1 kommentarer
sitter och kollar på film i soffan nu, mamma var borta på min skola innan och hämtade mina omdömmen, hade J i allt förutom bild och engelska, hade J+ där så är riktigt nöjd. J står för godkänt o alltså inte underkänt.
Glöm inte frågestunden! puss

FRÅGESTUND!

2011-03-04 / 12:54:18 / Allmänt / 0 kommentarer

jävla huvudvärk!

2011-03-04 / 10:38:49 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon solstrålar!
vaknade med en jävla huvudvärk igen, somnar med huvudvärk och vaknar med huvudvärk, skönt ju... :(
vet inte om jag ska hem till min mormor och så för jag mår liksom inte alls bra.
Men jag skriver mer sen, puss.

godnatt.

2011-03-03 / 23:29:05 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag och mamma precis kollat på två avsnitt av pretty little liars, haha hon tycker det är skitbra!
Ska lägga mig i min säng nu och kolla runt på datorn, skriver mer i morgon!Sov gott. kyss♥


Saknar min syster!

2011-03-03 / 21:18:08 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och snackar med Ebba på msn nu, fan vad jag saknar den tjejen alltså! :( Måste verkligen träffas snart, hoppas jag är frisk på lördag, så vi kanske kan ses då! Typ hyra skräckis, smälta choklad med frukt och sånt mys, som vi brukar! ♥
ska sätta på pll (pretty little liars) nu, skriver efter!
-pussochkram-♥

here we go again.

2011-03-03 / 20:37:36 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och lyssnar på musik och snackar med daniel på msn, såg att micki hade gjort en ny header till ebba, riktigt fin blev den faktiskt :) Hon har ju photoshop och gjorde en till mig förr ett tag sen, men hon var inte super bra på det då, men den blev fin men var nöjd med det jag hade då, så ska be henne göra en till, till mig.
Vet hur jag vill ha den och så, så ja! Ska snacka vidare med honom nu sen ska jag sova? haha nej men kolla pll, puss!♥

headern hon gjorde.

please don't stop the music.

2011-03-03 / 19:40:47 / Allmänt / 0 kommentarer
ändrade bara designen lite snabbt, var så trött på den andra. Får väl sätta mig och fixa någon ordentlig nån gång, har liksom inte ork och vet inte hur jag vill ha den...
har fortfarande sjukt ont i huvudet, ska snart sätta på pretty little liars, I think.
Ska fixa lite mer, skriver snart! puss♥

there's a dream in my soul.

2011-03-03 / 17:02:37 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem från farmor och farfar, låg bara i soffan hela tiden och åt pannkakor då. Mår skit rent ut sagt!
Tror inte jag kommer kunna passa mina kusiner i morgon heller... för ja.
Ska se pretty little liars med mamma ikväll, mysigt. Skriver mer senare, ska ta en panodil nu. Puss!

haha mina gamla converse.

matte

2011-03-03 / 12:17:48 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och gör lite matte, kände att det behövdes. Men shit mitt huvud alltså! Det känns fan som om det ska sprängas.
ska hem till farmor och farfar sen lite, äta pannkakor. Ska göra lite matte nu sen måste jag ta en panodil! puss


-ingenbild-

The world belongs to me.

2011-03-03 / 10:08:35 / Allmänt / 0 kommentarer
nähe, det blev ingen skola idag heller, skit roligt ju :( Fan vad jag hatar detta, men vi kom på varför jag har ont i huvudet, för jag är stressad + att jag måste börja använda mina glasögon när jag läser.
men i morgon ska jag verkligen försöka, få väl proppa i mig panodil eller något, ska hem till mormor efter skolan i morgon, ska passa mina kusiner men tar ofcourse med datorn hem där.

aw, haha :)
kram

I was born to be somebody.

2011-03-02 / 20:47:25 / Allmänt / 0 kommentarer
har badat och sånt nu, ska snart borsta tänderna och sånt sen ska jag faktiskt lägga mig i min säng och kolla runt på internet. Sen ska jag faktiskt sova, är riktigt trött. Tror det blir skola i morgon, nice.
Har btw resarverat biljetter till justin's film, never say never. Ska dit med Ebba, men det är inte förrän den 23 mars men man skulle tydligen hämta biljetterna redan i morgon, men ebbas pappa är snäll och gör det! :)
aja, godnatt med er sötisar , så hörs vi i morgon! Sov gott. Kramis.

trött? haha nejdå! ;)

ätit.

2011-03-02 / 17:31:00 / Allmänt / 0 kommentarer
mår lite bättre nu, skönt. Hoppas jag får gå till skolan i morgon, mamma tycker jag ska vara hemma för och bli "helt frisk" men jag vil fan inte vara hemma mer.
Tänkte bara tipsa om en skit bra blogg, eller ja för er som gillar pretty little liars: www.pprettylittleliars.blogg.se
den är verkligen super!
I morgon blir uppdateringen förhoppningsvis som vanligt, det vill säga dagen outfit, dagen musiktips, 30 listan, kanske något annat tips osv.
Sen tänkte jag även göra en hiss eller diss dom närmaste dagarna. Ska även lägga in veckans bok och film tips! puss

haha!
bildbrist...

fortfarande sjuk.

2011-03-02 / 16:16:19 / Allmänt / 0 kommentarer
ligger hemma och är fortfarande sjuk, men imorgon tror jag att det blir skola, yeaaah! :D
Fan vad jag saknar mina älskade vänner efter bara två dagar, helt sjukt. Ska i alla fall snart äta. Och förlåt för uppdateringen sötisar men jag har liksom inte orkat blogga när man mår skit och jag hoppas ni förstår det.
Längtar skit mycket till tisdag också, för då kommer det nya pretty little liars avsnittet och det är riktigt spännande just nu. Skriver senare, puss.

OH MY GOD! JAG SVIMMAR!

GRATTIS ÄLSKADE JUSTIN PÅ 17 ÅRS DAGEN!<3

2011-03-01 / 20:33:58 / Allmänt / 0 kommentarer
idag fyller justin bieber 17 år, och jag hoppas han får en super duper födelsedag för det är han verkligen värd.
Tänk allt han har gjort för hela världen, med honom blir musik bättre. Många personer har fått någon att se upp till och han har gjort så att vi inte ger upp, någonsin.
Han har hjälpt till med välgörenhet och skänkt pengar till allt möjligt.
Han gick från en liten pojke som spelade på gatan för och få pengar till hans mamma till en superstjärna som är en av dom mest kända sångarna i världen. Även om han dejtar selena eller inte, äkta beliebers slutar inte älska honom för att han klipper sitt bieber hår, vi älskar honom för den han är och för hans musik.
Så belibers, NEVER SAY NEVER!

mår skit,

2011-03-01 / 15:36:26 / Allmänt / 0 kommentarer

har kollat på det senaste pretty little liars avsnittet och lite angel. Mår fortfarande skit, ska sätta mig och läsa ett tag. puss.
¨
suuugeen!


sjuk,

2011-03-01 / 12:13:50 / Allmänt / 0 kommentarer
ligger hemma och är sjuk, jätte roligt ju :( Vaknade imorse av att jag hade skiiit ont i huvudet och mådde as illa.
Så ebba om du ser detta så kan jag inte träffas idag. Mår fortfarande kasst och ja jag vet inte... ska iallafall ligga i min säng hela dagen och kolla på angel och pretty little liars. Skriver sen, puss.

RSS 2.0