!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

the only place where I feel complete happiness

2014-06-24 / 19:07:00 / konserter / 0 kommentarer
 

good girls are bad girls that haven't been caught

2014-06-24 / 18:10:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Heej! I fredags, alltså på midsommar var jag, Daniella, Matilda och Alicia hemma hos mig och åt gott och så. Sen mötte vi Ebba på stationen och tog tåget till Klippan för fest. Det var verkligen as kul även om det ca slutade i kaos.. men men! 
 
 
I lördags var jag på bio med pappa och mina bröder och såg 22 jump street, SÅ JÄVLA ROLIG! Och Channing Tatum är ju drömmen... 
 
 
I söndags gjorde jag inte ett piss.... jo jag var ute och sprang men inget annat.. 
 
Igååår dock!! Omg. Jag och Daniella tog tåget in till Köpenhamn vid 11 för och ja.. äta och köa till Cody Simpson konserten på kvällen. Vet inte hur länge vi köade men... 5 timmar kanske? Och konserten var SÅÅ bra! Och Cody är verkligen drömmigt snygg!! Kommer ihåg hur mycket jag älskade honom typ 2010 och där haha! Och Dan är alltid lika rolig att va med och speciellt gå på konserter med haha, för hon älskar det lika mycket som jag vilket gör att båda är lika cp när det kommer till det hahaha! 
 
Idag har jag varit i Lund med mamma, hampus, min moster och kusiner och mormor. Typ fikat och så bara. :) Nu ska jag äta och sen ska jag typ sova, är så trött att jag döööör. 
 
 
 
 
 
 
 
 

here's to teenage memories

2014-06-20 / 14:12:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var jag i Ystad och malmö med mina mongo <3 Vi hade egentligen inget planerat så vi åt lite i Ystad och så sen i malmö gick vi till scifi-bokhandeln och sen fikade på starbucks. Sjukt roligt och mysigt as usual! :) 
 
Efter sov Daniella hos mig, vi kollade resor till London haha och sen såg vi filmen the spectacular now, as bra! Nu kommer snart Alicia och Matilda hit och då ska vi börja på maten och sen gör vi vid oss tillsammans innan vi möter Ebba på stationen och sticker till fest i Klippan :) Ha en bra midsommar allihopa! 
 

London med min Ville

2014-06-12 / 17:11:26 / Allmänt / 0 kommentarer
Var ska jag börja? Kan inte riktigt beskriva resan för det känns typ fortfarande konstigt, som om vi inte riktigt har varit där?? 
 
Hilda kom till mig i fredags, vi var så sjukt trötta och kunde typ inte hålla ögonen öppna på hela kvällen. Men när vi väl skulle sova får Hilda, som vanligt, typ damp och börjar skratta och skrika så vi inte kunde sova på typ ytterliggare en timme hahah... och vi skulle upp typ halv 4. När alarmet ringde vid ca halv 4 kände jag mest för att dö. Men vi kom upp, gjorde ve oss och bla bla bla. När vi väl var framme i London på lördagmorgonen stack vi nästan direkt ut och shoppade och där var så JÄVLA MYCKET FOLK. SHIT. Så det blev inte så jätte mycket shopping för man kunde knappt komma fram och se för allt folk.. vi handlade lite saker vi behövde inför flera timmars köande dagen efter i alla fall. 
 
På söndagen, den 8, gick vi upp vid 5.. ja ni hörde rätt. Gjorde ve oss och sedan stack vi till Wembley Stadium för att köa. Vi var där vid 7-halv 8 ungefär, och hamnade as långt fram i kön hehe. Men FYFAN, att köa i ca tio timmar var inte roligt.. mest för att det var svinigt varmt hela dagen. Har till och med blivit brun av att sitta där hahah.. 
 
När vi väl kom in kom vi tyyyp längst fram, där var en person framför oss men vi stod liksom som om vi var längst fram. Efter bara en halvtimme där inne känner jag hur mina öron bara stänger av helt, som om jag blev döv, och min syn försvann. Fick hålla i Hilda för att trilla och trodde verkligen jag skulle dö. Men klarade i alla fall mig från att svimma efter några liter vatten haha.. 
 
Kände mig bra sen och 5sos var ju förband och AHH, älskar dom så mycket och nu fick jag äntligen se deras "riktiga" show liksom, i Stockholm tidigare i år var det ju bara akustiskt. Och det var UNDERBART. 
 
När 1D väl kom ut blev det kaooos. Herregud, sånt tryck har jag aldrig varit med om. Speciellt när de kom ut på den "saken" som var där vid oss - då var de max fyra meter ifrån oss. Det var verkligen helt sjukt. Fick äntligen se mina killar på så nära håll. Dock efter lite mer än halva konserten känner jag hur allt svartnar för mina ögon, fick panik och vakterna fick bära över mig hahaha... alltså det var så jävla fult! Jaja, då har man fått prova det också då HAHA. Fick panik då men nu skrattar jag bara åt det. Sprang till toan och trodde jag skulle spy, men klarade mig, sedan fick jag se konserten lite längre bak - men det var helt ok. Var så himla nöjd ändå. Efter konserten var det dock inte lika roligt.. hittade ingen taxi och bussen tog hundra fucking år och jag var yr och mådde jätte illa. När vi väl kom till hotellet duschade jag och somnade sedan snabbt. 
 
 
På måndag åkte vi och åt frukost vid big ben sedan gick vi där lite och kollade.. inte så mycket att kolla på egentligen efter 3 gånger där men det är typ ett måste att åka dit. Sen åkte vi tillbaka och shoppade, åt och sedan avslutade vi dagen på vårt hotellrum, läsandes i city of heavenly fire hehe! 
 
 
I tisdags fick vi panik när 5sos twittrade en bild inne i en affär vi hade varit i dagen innan, på exakt samma ställe liksom! Snacka om otur. Så vi skyndade oss till oxford street för att leta efter dom men utan framgång tyvärr :( Men ja det blev lite shopping och fika på starbucks sedan åkte vi tillbaka och lade oss i Hyde park för att läsa tills vi skulle åka till flygplatsen. 
 
Underbar resa med andra ord. Långt inlägg men whatevah. Tröttnar aldrig på mitt älskade London. Until next time London <3 #LONDONBABY
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ettan avklarad och Miley Cyrus!

2014-06-05 / 21:37:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej babes! Igår var en sjukt bra dag. Skolavslutning, vilket innebär att jag nu mera inte går i ettan på gymnasiet längre utan snart kan kallas en tvåa! Hur sjukt? Känns ju som om jag nyss började ettan. Under året har jag träffat underbara människor, och fem av dem är idag några av mina bästa vänner. Hade verkligen inte kunnat önska mig några bättre helt ärligt talat. 
 
Sedan åkte vi in till Köpenhamn för att fira in vårt sommarlov med Miley Cyrus! Mer än grymt. Köade i drygt tre timmar och kom näästan längst på vår "parkett" eller vad man ska säga. Konserten var sjukt nice och Miley är ju hur cool som helst samt GRYM live! Man blev verkligen inte uttråkad en enda sekund. Det blev massa dans, sång och party där kan jag säga! Och varmt var det! Verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv. :) 
 
Åh alltså kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar att gå på konserter. Det är verkligen det bästa som finns, inget klår den känslan när man står där inne med sina vänner och sjunger och dansar som om livet berodde på det! 

"I lit up like a christmas tree, Hazel Grace."

2014-06-03 / 21:33:00 / Allmänt / 0 kommentarer
IGÅÅÅR var jag och mina kära vänner i Köpenhamn och såg förhandsvisningen på the fault in our stars! Herregud vad jag grät. Har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv typ. Det var i alla fall en väldigt mysig och rolig liten kvällstrip trots lite hinder på vägen dit haha.. och biografen var dessutom SKIT STOR. Och biosalongen hade över 500 platser! Hur sjukt?
 
Filmen var hur bra som helst! Verkligen så nöjd! Trots att de inte hade med alla smådetaljer som jag hade velat se men det är liksom ingenting som var så jätte viktigt för handlingen så förstod liksom att de inte hann ta med såna saker. Annars var den sjukt sann till boken! Helt klart min nya favoritfilm. Ska se den på återstående en förhandsvisning här i Sverige den 11, så tills dess borde jag hålla mig från att försöka hitta den på nätet :-) 
 
Verkligen en upplevelse kan jag säga! Nästa gång tar vi den allra största, hehe :) 
 
Imorgon är det skolavslutningen. Kan inte fatta att jag slutar ettan på gymnasiet i morgon! Jag började ju precis?? Sedan firar vi in vårt sommarlov med Miley Cyrus på kvällen! HUR GRYMT? AH! Så mycket roligt som händer nu!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0