!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

min nya favoritlåt

2013-03-31 / 21:16:27 / music / 0 kommentarer
haha, as bra! Sätter sig direkt på hjärnan! 

so me

2013-03-31 / 21:12:31 / laugh you ass off / 0 kommentarer

we can make love not war

2013-03-31 / 19:49:45 / Allmänt / 0 kommentarer
Dåliga mobilbilder men bättre än inget, right? 

Hej på er! Har haft tre super roliga dagar på lalandia! Kom dit i torsdags och var typ bara i stugan och så eftersom klockan var ganska mycket. Hade dock as ont i halsen så somnade ganska tidigt, vaknade på natten med feber och trodde det var kört. Men mådde mycket bättre på morgonen och hade bara ytterst lite ont i halsen så det var gött :) 
Har annars badat as mycket, spelat (älskar att spela hahaha... vill till las vegas!), ätit gott och massa. Min moster med familj var ju också med så det blev bara ännu mysigare :)
 
Idag har jag varit hos min farmor och farfar och ätit lite påskmiddag. Började prata med pappa om att flytta utomlands i något år.. typ LA. Åh, dröööm. Nu sitter jag hemma hos mamma och ska dricka kaffe och skriva på min bok! Deadline till Juni: 20 kapitel! Go, go, go!

when two different worlds collide

2013-03-28 / 18:18:04 / Allmänt / 0 kommentarer
I tisdags kom Hildis till mig, vi var ute och gick och så. Sen körde vi upp på oj med hennes moppe på kvällen så tog bensinen slut HAHAHA, alltid sånt med oss. Igår låg vi på gräset i typ en timme i solen och på kvällen åkte vi med nicole in till hbg för att kolla på the host. Vi ska inte ens börja prata om hur perfekt den var. Boken är ju såklart mycket bättre, men eftersom boken är grymt tjock så är det ju själv klart att dom inte kunde få med allt! 

Just nu sitter jag i Denmaark. Med min familj + min moster med familj. Vi ska vara här tills på lördag och vara på lalandia osv. Mysigt värre :) Är dock så oehört förkyld, ont i halsen mest. Kan inte fatta att jag har blivit sjuk IGEN. Sånt är livet, så mycket falskheeet. Nej skoja. Vi har iallafall wifi i stugan.. puss på er

when two different worlds collide

2013-03-28 / 18:18:04 / Allmänt / 0 kommentarer
I tisdags kom Hildis till mig, vi var ute och gick och så. Sen körde vi upp på oj med hennes moppe på kvällen så tog bensinen slut HAHAHA, alltid sånt med oss. Igår låg vi på gräset i typ en timme i solen och på kvällen åkte vi med nicole in till hbg för att kolla på the host. Vi ska inte ens börja prata om hur perfekt den var. Boken är ju såklart mycket bättre, men eftersom boken är grymt tjock så är det ju själv klart att dom inte kunde få med allt! 

Just nu sitter jag i Denmaark. Med min familj + min moster med familj. Vi ska vara här tills på lördag och vara på lalandia osv. Mysigt värre :) Är dock så oehört förkyld, ont i halsen mest. Kan inte fatta att jag har blivit sjuk IGEN. Sånt är livet, så mycket falskheeet. Nej skoja. Vi har iallafall wifi i stugan.. puss på er

but i don't wanna be selfish

2013-03-25 / 20:05:56 / it's okay not to be okay / 0 kommentarer

you already know

2013-03-25 / 10:33:45 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Så jag! Såg spoiler bilder från dagens avsnitt av lost girl. Jag kan inte hjälpa det men jag shippar Lauren och Dyson som in i! 
 
Sitter för tillfället i mormors soffa, har sovit här inatt. Mycket mysigt :) Idag ska vi hem till min moster och hälsa på, fika och så. Har ju så mycket med skola, kompisar osv så hinner liksom aldrig träffa dom. Så det ska bli roligt. 
 
För övrigt är det ju lov, mer än awesome. Väldigt behövligt. Dock är hela veckan kind of fullbokad redan men det är roligt att ha saker att göra! Måste även ta tag i lite plugg, såklart. Ha en bra dag! :)


 

"you're becoming a princess on the inside, and now you look like one too."

2013-03-24 / 12:49:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Lekte med Ebba igår, hihi :) Dock några år gammal bild som vi hittade på hennes gamla dator. Så mycket minnen alltså, helt sjukt. Vi satt i mörkret igår under earth hour och bara snackade om gamla minnen och drack te. Mycket mysigt. Hon skulle på gudstjänst nu imorse så jag gick hem när klockan var typ halv nio, ganska skönt ändå. Har sen dess badat, ätit frukost och kollat på princess protection program - åh love that movie. Underbar. Gråter varje gång för den är så fin, speciellt i slutet :) Ska snart ta tåget med mamma in till helsingborg, ska sova hos mormor inatt! 
 

fantastisk konst

2013-03-23 / 16:16:35 / Allmänt / 0 kommentarer
Ville mest bara visa denna fantastiska konst jag kan göra med min tunga. Utan att ni ska ta detta för något snuskigt osv - har ni tänkt på hur mycket man kan göra med sin tunga? Det är helt sjukt! En tunga är ganska konstig om man tänker efter... 
 
Annars sitter jag bara för mig själv har i köket och väntar tills klockan ska bli fem, då kommer pappa och skjutsar mig till Ebba. No way jag går hem där, är för lat + det är tusen minus grader typ. 
Ja det var väl det enda jag ville få sagt, hoppas ni har en bra lördag so far. Ciao

I wanna get back to the old days

2013-03-23 / 13:11:46 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag vet inte vad jag ska skriva, haha. Har inga roliga bilder överhuvudtaget eller något roligt att skriva. Har kollat på vänner och lite så mestendels av denna dagen och vet inte riktigt vad jag som händer nu eller idag. Är så trött, både i kroppen och hjärnan. Fysiskt och mentalt heter det va? HAHA. Nu ringde precis Ebba och vid fem sticker jag hem där och sover, längesen! Jaja, puss :)
Bild på det nya håret, trots att jag har uppsatt men ja själva luggen. Trots jag ser kind of drogad ut :)

life's a bitch

2013-03-21 / 21:38:05 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Tråkig torsdag - as usual. Hatar torsdagar. Efteråt åkte jag in med min familj till stan för och äta och jag + min bror skulle klippa oss. Så nu har jag klippt mig och även färgat håret. Här hemma dock, blir minst lika bra och är mycket mycket mycket billigare. Nu ska jag skriva en bokrecension som jag helt hade glömt bort. Finns det hjälp mot glömska? Tror jag behöver det. 
 

2009 ♥

2013-03-20 / 19:56:34 / videos / 0 kommentarer
 
 
My feelings. Herregud vad mycket minnen. Ebba kommer du ihåg vår obsession? Hur går det ens att glömma HAHA. Demi och Selena var typ mitt liv när jag började sexan! HAHA. Så sjukt synd att dom typ inte är vänner längre, saknar Delena :( 
 

jävla skit

2013-03-20 / 17:58:28 / pretty little liars / 0 kommentarer

everything was making sense, but now it doesn't

2013-03-20 / 15:14:44 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Förlåt för världens sämsta uppdatering. Har dock inte hänt så mycket. I lördags var jag ju på Fisilos föddelsedagsfest, as roligt såklart. Och igår var det nationella i fysik, vet inte alls hur det gick men jag hoppas såklart på det bästa. Annars har mina svenska nationella gått as bra, happpyyy! 
 
Idag är det sista pll-avsnittet för denna säsongen. Kan inte se det än för min moster är här och vill umgås lite. Snällt va? :') Är dock så exalterad att jag dör. 
 
Annars har jag blivit helt obsessed med serien 90210 (den nya) ska börja på fjärde säsongen och jag är verkligen helt fast. Bästa serien jag tittar på just nu! Och på länge faktiskt! Nu ska jag och dricka coffee! Puss på er

Where did I go wrong?

2013-03-17 / 15:21:46 / it's okay not to be okay / 0 kommentarer


Oz the great and powerful

2013-03-16 / 17:51:10 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Igår var jag på bio med min lillebror. Vi såg Oz the great and powerful. Den var faktiskt riktigt bra! Apan och dockan var så söta att man dog typ. Jätte bra gjord också, 3D:n var awesome! En mycket trevlig kväll med andra ord. 
 
Har pluggat, slappat och kollar på 90210 idag. Samt varit med Sara och handlat. Nu är Nicole hos mig och om drygt en halvtimme ska vi till Ingrid som har föddelsedagsfest, wooop. Vi hörs senare eller i morgon! Ha en bra kväll! 

we're forever unstoppable

2013-03-13 / 18:22:23 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag orkar inte meeeer. Jävla snö, jävla plugg, jävla pretty little liars. Jag blir så sur. Jag är sur på allt just nu. Och vet ni? Det får man vara! Jag har nationellt prov i NO (fysik) nästa vecka. Jag vet inte hur jag ska kunna plugga, sitter därför och läser hela jävla fysik boken i hopp om att det ska hjälpa. Lyssnar på musik sen i somras (samt Florida-musik) men det gör mig bara ännu deppigare. 
 
What's up with pretty little liars? Eller rättare sagt, Marlene. Hur tänker hon? Spencer i A-team. Bara.. bajs, bajs, bajs. Toby död? In my ass. Säsongsfinal nästa vecka. Hur ska detta gå? Det vill jag knappt veta. 
 
Jaja, better things are about to come! Vi får se det från en lite ljusare sida. Snart Justin konsert, snart 1D konsert, snart polen. När alla nationella är klara ska jag tvinga pappa att åka till London med mig för att fira.. eller något. Som ursäkt. Thihi :) Puss på er
Kind of me right now. 

work harder, run faster

2013-03-12 / 17:56:30 / Allmänt / 0 kommentarer
Var ledig från skolan idag.. av privata skäl. Hahaha. (ville bara låta lite vuxen) Har annars varit och köpt en ny kalender eftersom min förra är helt full med kaffe. Sen var jag på ishallen ett tag och utöver det har jag bara tränat. Mycket skönt. Har nyss ätit och ska nog snart åka och kolla på ishockey match :) När jag kommer hem ska jag kolla på perks of being a wallflower, på vår 3D tv. Fast det är ingen 3D film så det spelar ingen roll men ändå! :)) Puss på er 
Yeah dude!

 

always be yourself, unless you can be Jennifer Lawrence

2013-03-12 / 11:27:34 / laugh you ass off / 0 kommentarer
 
 

alla barnen åt lasagne, utom Ronny för det var hans Ponny.

2013-03-11 / 17:09:16 / Allmänt / 0 kommentarer
Var kom minus graderna ifrån? Jag blir så sur! Detta är inte vad jag behöver just nu alltså. Bara bli vår istället, hur svårt kan det vara?! Var nyss på mediamarkt med pappa och fick med mig 'perks of being a wallflower' med mig hem. Bästa filmen. 
Jag, Ingrid och Hilda tatuerade oss idag. The banana crew, baby! 
Började även prata om att det är 94 dagar kvar tills vi slutade nian... tyckte därför den andra bilden stämde in ganska bra.

"In every generation there's a chosen one."

2013-03-10 / 19:38:22 / Allmänt / 0 kommentarer
Idag är det 16 år sedan det första Buffy avsnittet sändes. Åh, älskade Buffy. Världens bästa serie, min barndom. Det går inte att beskriva hur mycket den serien betyder för mig. Det känns som om jag känner karaktärerna och jag vet egentligen vad jag kan säga mer utan att låta FÖR pshyko. Happy anniversary! ♥
 
Och idag är det även 1 år sedan jag åkte hem från Florida. Lite sorgligt det där. Har inte gjort en skit på hela dagen och ska nu lägga mig och kolla på 90210. Det är skandal att jag längtar efter skolan imorgon. Allt för att få något att göra :) Godnatt! 

melodifestivalen och söndag

2013-03-10 / 10:24:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon snyggingar! Har ni haft en bra helg? Det har jag! Igår var jag och min familj hemma hos min moster. Åt middag, kollade på mello och bara hade roligt och mysigt. :) Tyckte ni rätt låt vann igår? Helst ville jag att Anton eller State of drama skulle vinna men man kan ju inte alltid få som man vill. Och Robin förtjänade verkligen det! Var hemma runt halv tolv och somnade typ direkt.. 
 
Idag har jag inte så mycket planerat. Jag önskar man typ kunde kalla på sina vänner som man kallar på katter typ. "kisskissskissskiss" så hade dom kommit, det hade väl varit bra? Jag är så smart att man blir tårögd. Ska bara träna och plugga spanish idag. Och läsa! Just det, ska hem till pappa sen. Det hade jag glömt. 
Såå snygg. Har som vanligt glömt att fota så ni får nöja er med bilder som inte alls hänger ihop med tex

en sträckt rumpa

2013-03-08 / 14:49:25 / Allmänt / 0 kommentarer
Idag har jag varit och åkt skridskor med min skola. Vilket resulterade med en stukad fot och en sträckt rumpa. Eller ja, muskeln i rumpan. Dessutom är min andra fot också stukad sen innan vilket betyder att båda mina fötter nu är stukade haha. Slutade vid halv 2 efter lugna lektioner, mötte upp min familj på ishallen och åkte lite till... nu är jag dock hemma och ska kolla på det senaste glee avsnittet! 

Jag dör.

2013-03-07 / 19:01:16 / laugh you ass off / 0 kommentarer


I suck, i know

2013-03-07 / 17:11:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag vet, I suck. Inte bloggat på typ evigheter. Sorry! Har typ inte haft ork. I tisdags var jag ute och sprang och sen kom pappa och hämtade mig och mina bröder för vi skulle på rögle match. Det var faktiskt kul, trots att rögle förlorade. Igår efter skolan åkte jag skridskor med mina bröder, alltid lika kul :) Idag bestämde jag mig för att ha en sån inte göra ett skit- dag. Så sen jag kom hem från skolan har jag bara kollat på 90210. Hade muntligt nationellt i engelska idag. Det gick bra! Vill ut och springa men då känns det som om jag har förstört hela grejen med att inte göra ett skit... 

how do you sleep when the rest of us cry?

2013-03-04 / 19:16:30 / Allmänt / 1 kommentarer
^ Vad som händer när man är och handlar själv med mamma, hehe! 

Hej på er! Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag förutom huvudvärken. Badade med klassen (och andra nian) imorse och det var faktiskt roligare än jag förväntat mig. Annars har det varit ganska lugnt i skolan. Efter kom pappa och vi körde och lånade Land Rovern, jag är kär alltså. Åh. Vi har kört runt, ätit och nu har jag nyss varit med mamma på oj. Puss :)

simma, simma, simma

2013-03-04 / 07:14:25 / Allmänt / 0 kommentarer
Insåg just hur mycket jag bloggade förr och hur lite jag bloggar nu. Men man hade mycket mer tid förr.. Jaja. Godmorgon! Gick upp för typ en halvtimme sen och har gjort ve mig. Ska in i huset nu och dricka kaffe sen blir det baddeeet. Taggaa, eller något. Orkar inte alls. Men efter skolan ska nog jag och pappa provköra en range rover, eller land rover blir det men det är bara för det är 7-sits :) Ha en bra dag!
åhhh...<333

hollywood studios, Florida

2013-03-03 / 16:59:30 / resor / 0 kommentarer
För exakt ett år sedan idag gick jag inne på hollywood studios i Orlano. I shorts och t-shirt, minst tjugo grader ute. Just nu sitter jag i tråkiga Sverige, i mitt vardagsrum med 3.5 grader. Vid denna tiden förra året kan jag slå vad om att livet var mycket bättre... ;) 

50 dagar!!!!

2013-03-03 / 13:05:33 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer


don't make things complicated

2013-03-03 / 12:45:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag och the legend! Åh dör lite. Han skrattade sånt äckligt som i filmen så min bror blev typ livrädd HAHA. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har träffat honom liksom, ahhh. (Tänk då om jag någonsin får träffa Justin. Omg.) 
 
Håller på att tjata på pappa att vi ska göra något. Sjukt uttråkad och riktigt fint väder. Behöver köpa nytt puder också. Ja, livet är jobbigt. Nej det är det faktiskt inte men man gör det svårt. Chilla och se vad dagen ger lix. (Kommer från mig hahaha) ...

"I wasn't made, I was found."

2013-03-03 / 10:32:23 / justin bieber ♥ / 1 kommentarer
oh herre..

swag on you

2013-03-03 / 10:03:40 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag har nog blivit tömd på inspiration under natten. Ungefär som när en sjö sover, någon tömmer den - och på morgonen vaknar den upp och känner sig helt torr. Åh, good one. Ja ni ser ju själva. 
Söndag. Härliga söndag. Eller inte. Jag gillar inte söndagar, inte alls faktiskt. Ångestdagen brukar jag kalla den. Man vaknar efter en bra helg och det enda man tänker är "Skola i morgon, toppen!" Det blir inte bättre att vi ska åka och bada heller. Eller först trodde jag det eftersom jag trodde att vi skulle slippa massa lektioner men det visar sig att den enda vi missar är idrotten. Greeeat. 
 
Okej ska inte klaga. Nu ska jag tvinga min bror att göra smoothie till frukost. Jag är för lat för att göra själv :) Puss 
 

 

"It's about the journey, not the destination."

2013-03-02 / 18:55:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Åh, har haft en awesome dag! Bilder från dagen samt saker jag köpte ^

Hej snyggingar. Igår var jag med Maria och Ingrid. Var hos mig och lagade mat och så, sen stack vi med Nicole in till stan som skulle på date, hehehe. De skulle se på bio och då bestämde vi oss för att också kolla på bio. Det blev en riktigt lyckad kväll och efteråt sov vi hos mig. 
 
Idag hämtade pappa mig runt tio och vi (samt mina bröder) körde direkt till malmö för att gå på scifi mässan. Träffade Robert Englund (Freddy Krueger) och tog foto med honom. Såg han såg spelade Darth Vader (stavning?), han som spelade han killen i den oändliga historien och ja lite så. Men Robert var ju helt klart den viktigaste. Åh, lovely. Dog typ. Blev liiite starstruck. Lyssnade på frågestunder som dom hade också. Och han var riktigt rolig! Sen var där ju massa "stånd" och sånt med massa grejer. Super duper dag med andra ord! 
Nu har jag nästan precis kommit hem och snart är det dags för melodifestivalen! Hoppas ni har haft en bra dag. 
 

Jag vill inte. Jag tänker inte.

2013-03-01 / 07:32:19 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
Deppmode activated. 

RSS 2.0