!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

should i stay or should i go?

2013-04-29 / 19:50:52 / Allmänt / 0 kommentarer
Fiiint ska det vara. Ser as sur ut HAHA. 
 
Åh, bra det gick med pluggningen jag planerade att göra idag. Det enda jag har gjort är att rättat på min och Hills bok. Inget mer. Känner mig så duktig. Är så trött på allt plugg och allt som har med skolan att göra, vill ha sommarlov!! Sticker antagligen till London i slutet av juli typ, OHYEAAH! 
 
I morgon har jag matte nationellt, muntligt. Är så nervös att jag hade kunnat bajsa på mig. Men på kvällen blir det middag with my girls, kolla på majbålet och senare hem till mig och sova. Awesomeness. 
Bye bitchees

baby I loved you first

2013-04-29 / 08:10:46 / Allmänt / 0 kommentarer
Gick upp vid 7 och har redan hunnit träna, plugga lite spanska glosor som jag glömde igår, pillat med min kamera, gjort ve mig och just nu sitter jag och dricker kaffe. Ägget bredvid mig stirrar på mig och vill bli uppätet, men det ser så otroligt äckligt ut att jag nästan spyr av att titta på det. 
Idag har jag nationella engelska, uppsats. Kommer nog gå fint! Har min brors tröja på mig, hihi.. så himla mysig. Perfekt för en sån här dag. Efter skolan får jag se vad som händer! Puss och kraaam 

Movie time

2013-04-28 / 21:28:05 / / 0 kommentarer

Mamá med mamma. Får väl se om den är bra eller inte!


with 1 click

2013-04-28 / 20:05:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Ahh min nya bebis! Så fin och underbar, hihi. Har länge varit "på jakt" efter en videokamera, denna filmar i full HD och kan ju även såklart fota as bra! Allt i ett liksom :))) Inte nog med det kostade den 1500 när den egentligen kostar 3999! Har ju sparat pengar ett tag nu så nu är jag pank... 
 
Sitter hemma hos mamma, har nyss varit på oj. Ska plugga lite spanska glosor sen ska jag hoppa i ett bad. Skönt! Puss på er. 

your lips are calling me like they wanna do something

2013-04-28 / 13:07:16 / Allmänt / 0 kommentarer
^ Bilder från pw igår, såå fint väder! 
 
Heeej! Vaknade runt 10 och har sen dess kollat på vänner, tränat, duschat och gjort ve mig. Endast plugg kvar. Gött. Alltså det är SÅ skönt att träna, man känner sig typ tom om man inte gör det när man väl har kommit in i det? Strange. Om någon timme ska jag med pappa och lämna ut typ kort till kunder, eller något. Ska även försöka klämma in en tur till elgiganten och kolla på videokamera till mig :) Hade verkligen världens konstigaste dröm inatt.. shit, kommer verkligen ihåg den i typ detalj också. As konstigt. 
 
Funderar på att ha en frågestund, eller kanske sån "saker ni inte visste om mig" eller "the friendship test" i en videoblogg? Fast då måste jag ha någon att göra det med ;) Åh shit vad forever alone jag lät där... 
Hoppas ni får en bra söndag! 

Jelena is back

2013-04-27 / 16:53:14 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
"You've been makin music for too long babe come cuddle - her" ♥♥

he loves me he hates me

2013-04-27 / 16:51:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Har varit med pappa i butiken idag, hjälpt till lite och så. Samt pluggat. Får typ ingen ro så får knappt något gjort vilket är jätte jobbigt. Tips??? Tänkte gå ut på en powerwalk för att rensa tankarna eller något, bara få frisk luft. :) Ikväll ska vi ha lite gäster, eller gäster och gäster. Det är min kusin och hennes familj. Vill träna också, men har så otroligt ont i ryggen så jag klarade knappt det igår... nej nu blir det pw känner jag! Pusselipusspuss

en helt ny vääääärld

2013-04-26 / 19:48:40 / Allmänt / 0 kommentarer
Idag rockade jag mina boyfriend jeans, ser dock as stel ut på bilden. Vet inte varför HAHA. Skolan var helt okej, har annars bara pluggat och lite så. Kollat på vänner. Är hos mamma själv, eller hon kommer senare ikväll/inatt. Så det är ju ganska gött. 
 
Förövrigt lyssnar jag på disney-musik och tänker på disney on ice... åh så mysigt det hade varit just nu. Ska nog se någon disney film ikväll, hihih. Puss! 

blå måne

2013-04-25 / 21:29:12 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Var på familia idag med mamma, moster och mormor idag efter skolan. Hittade äntligen ett par nya svarta byxor, mina andra är ju helt söndriga. Fast inget klår ändå dom... sen köpte jag "boyfriend-jeans" så sköna och snygga! Och en bok. Ja ni ser ju på bilden! 
Annars har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite spanska. Ska sova hos mamma inatt, så nu ska vi snart kolla på scooby doo 2! Aweome! Fredag i morgon, göööttt. Puss! 

22 april 2013

2013-04-25 / 20:38:00 / konserter / 0 kommentarer
Jag vet inte ens var jag ska börja. Hur jag ska börja förklara denna underbara händelse. Runt 9 i söndags kväll satte jag, Ebba och min pappa oss i bilen och körde mot Stockholm. Vi var framme runt 3 på morgonen och slocknade på hotellet direkt. Vi bodde då på Grand Hotel. På morgonen, runt halv 9 vaknar vi av att massa tjejer står utanför och skriker. Vad trodde vi liksom? Vi bor på Grand Hotel och Justin Bieber kan komma när som helst. Bara en halvtimme senare läser jag på facebook att han beräknas komma till hotellet vid 11. Jag och Ebba fick panik och skyndade oss ut och åt frukost. Runt kvart i 11 ställde vi oss i fönstret med perfekt utsikt där alla tjejer stod och skrek + där Justin skulle komma. Efter ett tag kom hans turnébuss. Vi stod där i ungefär en halvtimme och då kommer Justin utspringandes. Det blev verkligen panik, senare sprang han in på hotellet och då var jag och Ebba typ 2 meter ifrån honom. Så vi började gråta. 
1&2 bilder utanför och inne i globen. 3: utanför hotellet. 4, JUSTIN BIBAAAH! 
 
Sen gick jag och Ebba på bieber-jakt på hotellet utan lycka men det var ändå kul och vi var ändå väldigt glada. Vid ett körde vi till globen, åt lite där och drack kaffe. Började köa ungefär 2 timmar innan insläppet. Det var ganska chill förutom att där stod en tjej som hade värsta affro, nudel håret som stod och slängde med det i våra huvuden heeela tiden. Så irriterande. 
När vi äntligen kom in kom vi as bra på parkett, nästan längst fram vid "stängslet". Och de som stod precis framför oss hade köat i åtta timmar, ÅTTA. Och vi köade i 2 och kom typ lika bra till. 
Hela konserten ska vi inte ens snacka om. Så underbar! Dog när han tog av tröjan. Och jag och Ebba började såklart gråta när han sjöng one time. + lite andra gånger. Vi höll på att svimma ett antal gånger eftersom vi inte hade vatten och för det var så JÄVLA varmt. Men vi klarade oss. Drack dock en liters vattenflaska när vi kom ut. 
Allt har varit så jävla underbart. Det går inte ens att beskriva. ♥
Bilderna är tagna med min sugiga kamera, men inte nog med det. Hittar inte sladden till kameran så har fått fota med mobilen på kameran. HAHA

he's my kind of crazy

2013-04-20 / 12:45:45 / Allmänt / 1 kommentarer
Hej, sorry för dålig uppdatering. I torsdags var det PS årliga konsert och jag sjöng två låtar med sångensamblen. Det var väl.. kul. Eller något. Mådde dock ganska dåligt hela kvällen, trodde typ jag skulle svimma till slut. Sen när jag kom hem tog jag tempen och det visade sig att jag hade feber. Kul. Fick panik och ville inte leva mer eftersom det är Justin på måndag. Var hos doktorn igår och jag hade halsfluss. Trodde det var kört... men fick penselin och nu har det blivit bättre och febern är borta, SÅ SKÖNT :D Fick horoskopet ovanför igår, fett creepy. 
 
Så nu längtar jag bara till måndag. Kör redan vid 5 på morgonen ungefär. SKA BLI SÅ ROOOOLIGT. Ska bara vila hela dagen så jag blir helt återställd. Pusssss

training

2013-04-16 / 17:58:34 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nyss tränat, kör varannan dag löpning och varannan dag dessa övningarna jag gör. Hade nationellt i historia idag, det kändes hyfsat bra i alla fall, har även ett i morgon! Ska snart hänga med mamma upp i byn, ska bara byta om... sen blir det bara slapp med serier hella kvällen. Är så otroligt trött! 
Detta är övningarna jag gör. Man märker verkligen att dom hjälper! Kör 15 åt taget, vilar typ 10 sek och gör 15 igen. Gör det såklart med alla, sedan vilar jag även dom 30 sekunderna dom visar i videon. :) 

grym

2013-04-15 / 17:22:00 / music / 0 kommentarer

here's to never growing up

2013-04-15 / 17:20:01 / Allmänt / 1 kommentarer
Långtråkig dag i skolan... kom i alla fall in preliminärt på mitt förstahandsval (gymnasium) så det är ju göööttt! Fick dock bajs dålig betyg på mitt grammatik prov, men jag kände det på mig och jag har orsaker till varför det gick dåligt så bad om att få göra om det, så det är no big deal :) När jag kom hem från skolan drack jag kaffe och sen direkt ut och sprang en runda, och efter det gjorde jag en del övningar här inne. Hittade en as grym guide på youtube som jag ska börja följa från och med i morgon. Har nyss ätit och ska snart på "föräldramöte"... tråkigt. Puss på eeeer

måndag och grejer

2013-04-15 / 07:58:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Godmorgon! Gick upp redan vid tjugo över 6, kunde typ inte sova ändå och har sovit typ 4 timmar på hela natten. Mitt element är nämligen i sönder så jag får sova i soffan, inte världens bekvämaste. Så min rygg kommer nog vara ännu mer död än vad den brukar vara. Men men, dagen började bra i alla fall! Ska snart cykla till skolan, häärligt. 
 
Let's do monday, baby!
 
Ahhh!

sweat is just your fat crying

2013-04-14 / 16:51:16 / Allmänt / 0 kommentarer
Helloo! :) Gick upp runt tio idag och tränade nästan direkt. Samma som igår. Sedan åt jag frukost, duschade, gjorde ve mig och åkte med mamma till mormor. Mycket mysigt. Sitter just nu på mammas jobb och bara chillar typ. Har gett mig fan på att jag ska ha lite såhär "abs" till sommaren, alltså bara så att det precis syns liksom. Vill inte ha värsta 6-packet. Så nu blir det regelbunden träning och inget godis på vardagar hihi! Hoppas ni har haft en bra söndag än sålänge. ♥

I used to think maybe you loved me, now baby I'm sure

2013-04-13 / 21:46:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Har bara chillat på mitt rum hela kvällen. Lugn lördag. Kan vara skönt ibland. Har bland annat gjort om designen, blev så trött på den gamla. Har typ tusen grader på mitt rum och har dansat runder nu ett tag så håller på att dö typ. Yeah yeah, få väl öppna dörren lite. Det är inte fullmåne va? 
Ville mest bara uppdatera er lite, deI  flesta är väl typ och festar eller något haha! Blev as sugen på att skriva, så får se om det blir någon novell eller något kapitel på boken! 

set me on fire and burn all my walls down

2013-04-13 / 18:41:53 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola! Efter skolan igår gick jag och Ingrid till thai lina för att hämta en meny och sedan till oj för att köpa kladdkaka. Och efter det vidare hem till mig. Slappade, snackade, var övertrötta till ungefär 6 när Maria kom. Beställde kina mat, hämtade kina mat, åt kina mat. Sedan låg vi bara och tramsade oss hela kvällen i princip. Men efter några timmar börjar alla må as illa och få ont i magen. Så ingrids pappa hämtade henne, maria körde moppe hem och jag somnade så fort huvudet hamnade på kudden (efter jag hade bajsat). Så antagligen var det väl något i maten.... tråkigt men det var en rolig och mysig kväll i alla fall! :)
såhär mysigt hade vi det. Be jealous.

Idag däremot mådde jag bra igen. Gick upp runt tio och tränade direkt. 30 minuter på springbandet och 20-30 minuter styrke. Kändes bra! Sen kom min moster med familj och hälsade på, annars har jag bara läst typ. Läser just nu "var är Alaska" av John Green. Så braa. Den där John Green är verkligen ett geni. Jag har en tendens att kalla alla jag tycker om ett geni, förutom mina vänner. De är inte genier... hihi. 

where are you now?

2013-04-10 / 15:59:11 / it's okay not to be okay / 0 kommentarer
Where are you now, now that I'm half grown? 
Why are we far apart? I feel so alone. 
I need you to need me. Can't you see me, how could you leave me?

"Okay?" "Okay."

2013-04-10 / 15:15:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Tänkte bara uppdatera för och visa att jag lever. Har absolut ingenting att blogga om. Skola varje dag, plugg och lite annat efteråt. Annars ingenting. Lånade en bok i förrigår, the fault in our stars (förr eller senare exploderar jag) och den var sååå underbar. Grät floder. Oftast, trots att jag tycker en bok är as bra tar det typ en vecka för mig att läsa ut den. Minst. Men med denna tog det typ fem timmar sammanlagt. Ni måste läsa den! 

Jag har inget annat att berätta, är trött och har lock för örat. Vill bara sova...
Låt mig finna min egen Augustus Walter! 
 

60 dagar!!!

2013-04-07 / 22:25:04 / Buffy the vampire slayer / 0 kommentarer
 
 

I think i wanna marry you

2013-04-07 / 20:42:20 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var jag på bröllop! Först kykan (självklart) och sen efterfest. Det var riktigt roligt. Jag och Nicci dansade som galningar, uppträdde med en låt till det nygifta paret och dansade till och med polsk folkdans, hehe ;) Vid halv 2 gick jag och Nicole hem till mig, GICK. Halv 2 på natten. Det var svinigt kallt. När vi kom hem åt vi och kollade på film. 
Efter Nicole hade stuckit idag hängde jag med mamma till jobb och just nu sitter jag och äter och ska snart bada. Är själv hemma med mamma ikväll så det blir one tree hill lite senare, mamma älskar också den hihi, så det blir toppen! 

I just wanna fly away

2013-04-05 / 18:38:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Förlååååt, jag är hemsk på att uppdatera men har faktiskt en ursäkt hehe. Har varit sjuk i princip hela veckan. Det började ju på lalandia men förkylningen gick aldrig över och sen har jag bara mått skit. Var hos doktorn idag, hade virus i örat men fick ingen medicin. As usual. "Ta näspray och panodil." Åh, fuck you. Nej men det är lite bättre nu, ska ju på bröllop imorgon vilket betyder att jag måste bli frisk! Ska till och med sjunga, vill helst inte låta som en täppt get då. :) 
 
Annars har inget roligt hänt, fredag idag vilket egentligen bara är tråkigt för jag vill till skolan. Var i skolan i torsdags, klarade 2 lektioner sen fick jag gå hem. Lovely... hoppas ni har haft en bra vecka! ♥
 

don't you tell me no, don't you tell me no

2013-04-01 / 15:07:11 / Allmänt / 0 kommentarer
Måndag. Och ledig. Det är både skönt och tråkigt. Orkar inte skolan men det är tråkigt att bara sitta hemma. You get me? Hehe. Har typ inte gjort något på hela dagen, vaknade ganska sent och kollade på 90210 ett tag. Annars har jag och Hilda gett oss fan på att bli klara med rättningen av vår bok, så ska börja med det snart! 
 
Resten av dagen blir det bara skolarbete, kaffe och musik. Och skriva. Tycker det låter ganska bra faktiskt. Det är så otroligt roligt att jag är igång med skrivandet igen. Har verkligen saknat det. Thihi ♥

RSS 2.0