!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

vill inte låta nånting styra över hur jag mår

2013-09-30 / 17:42:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 
Det känns som allting faller ner, varenda liten del som jag har kvar. Nu blundar jag för allt jag ser, och därför vill jag dansar, ja därför vill jag dansa genom alla problem jag har. Med stängda ögon ser jag klart. 

white house down och min helg

2013-09-30 / 17:33:00 / Allmänt / 0 kommentarer
I lördags var jag på bio med pappa och Sara. Vi såg white house down och den var verkligen skitbra. Den handlar i princip om ett "anfall" mot vita huset. Ett insider-jobb rättare sagt. John som precis nekats sitt drömjobb att jobba som secret-service och skydda presidenten, tar med sin politik-freak dotter på en rundtur i vita huset för och inte göra henne besviken. Det blir sedan Johns uppgift att rädda presidenten, sin dotter och vita huset. Brukar inte vara ett stort fan av action filmer men trust me - as bra. Se den! Det var roligt för det kändes som om de hade gjort presidenten i filmen som Obama, kind of. Eller jag kan ju inte säga något men det kändes som det. Cool, rolig osv. Varför filmen var så bra berodde på att i allt action svängdes det av med både komedi och drama. 
 
 
 
5 av 5 möjliga! 
 
Resten av helgen har varit lugn. I söndags var jag på familia med mamma och sara, köpte ett par nya skor. Det tar ju en evighet för mina dr.martens eftersom jag skickade tillbaka dom pga fel storlek, så nu väntar vi på att pengarna ska komma tillbaka. Visar skorna sen :) 
Idag har det varit en riktigt rolig dag i skolan faktiskt, massa skratt och roliga lektioner. Nu ska jag snart ut och powerwalka! 
 
 
 
 
 
 

Five by five

2013-09-29 / 00:15:16 / Allmänt / 0 kommentarer









Bra fredag

2013-09-27 / 13:12:13 / Allmänt / 0 kommentarer
Ikväll kommer mina babes hit och sover! Alla fyra! Åh det ska bli så underbart mysigt. Har ju träffat Hil en del och nicci träffar jag ju på bussen men ingrid och Maria har jag knappt träffas. Och det var flera månader sen vi träffades alla fem samtidigt! Så det blir pizzamys, tjejsnack och bara det vanliga! Bättre fredag får man leta efter ::))))) Nu har jag precis dragit på mig mammas mysiga tröja, ska ta en kopp te och kanske kolla lite Rookie blue. Puss! 
 

it fits me like my favorite sweater

2013-09-26 / 17:16:48 / Allmänt / 0 kommentarer
Hej på er! Jag lever, jag lever. Även om det inte märks så mycket. Har fullt upp om dagarna så bloggen kommer i kläm ibland! Men det får ni stå ut med :) Kan väl berätta lite kortfattat om veckan! 
Måndag: Ganska tomt här om man inte tänker på skolan. Åkte direkt hem efter skolan, tränade, pluggade och det vanliga. 
Tisdag: Efter skolan kom Hil till olympia för och vänta tills Nicci slutade. Kan ju bara säga att jag och Hil skämde bort oss TOTALT. Sen gick vi tre och fikade, skulle fota hilda när hon satt och läste till ett skolprojekt haha. Träffade sedan Johan på tåget hem, mys. Och såg en höna på vägen hem.....
Onsdag: Efter skolan hängde jag med Alicia till en kör som jag nu har börjat i. Verkligen skit roligt. Har verkligen saknat att hålla på med något inom musiken liksom. Så vi ska till typ Berlin och gå lucia och sånt, sjukt roligt! 
Och idag hade vi skolfoto och på den visuella kommunikationen gick vi runt och fotograferade skolan som reklam för olympia HAHA. "Välkommen till Media programmet, här fotograferar vi vår egen skola i en och en halvtimme." Nu ska jag snart hem till pappa! Får se om jag pallar träna idag eller inte...
Vi är även lite speciella....
Droger är strängt förbjudet, även om man kan tro motsatsen...
Men sedan får vi ju inte glömma hur otroligt fin skolan faktiskt är! 

you're all that i think about

2013-09-22 / 10:02:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår körde jag och min familj ett litet Buzz-maraton. Det var verkligen längesen! Jag suger verkligen dock, hahaha. Kan också bero på att jag inte riktigt SER. Sen skulle jag och mamma se en Stephen King film men jag var sjukt trött så jag somnade. Vaknade nyss och sitter här med en kopp kaffe och bläddrar igenom tumblr som vanligt. :) Idag står plugg på schemat. 
 
 

Demi Lovato i glee

2013-09-21 / 20:28:12 / Demi Lovato / 0 kommentarer
Kan ju bara säga att ta med Demi i glee kom jävligt lägligt. Hade det inte varit för henne vet jag inte ens om jag hade kollat, inte ens värt nu när inte Cory kommer vara med. Annars tycker jag det är skitkul att Demi ska spela Santanas kärleksintresse. De enda scenerna som faktiskt är bra är scenerna i NY med Rachel, Kurt och Santana. Vi får väl se om säsong 5 kommer bli bra eller ett totallt fiasko som fjärde säsongen. 

Dryg lördag men ändå lycklig

2013-09-21 / 20:18:05 / resor / 0 kommentarer

Om 260 dagar står jag och Hil i wembley arena och kollar på våra älsklingar och om ca 258 dagar befinner vi oss i världens bästa stad, London. Det ska bli så otroligt kul och jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Kan det inte bara bli juni??? 

Idag har jag inte gjort så mycket. Har sjukt ont i mina halskörtlar så har mest kollat på film. Har nyss ätit och ska snart hoppa i ett bad. Kraam

Man får väl ta vara på dom små sakerna som att man tycker spanskan är rolig

2013-09-19 / 15:08:20 / Allmänt / 0 kommentarer
Dagens höjdpunkt: Fick sluta klockan 12. Hade bara 3 lektioner varav en av dom var klassråd, så sjukt gött. Rolig dag faktiskt, så härligt, till och med spanskan var ganska rolig.  Kom hem vid 1 och har sen dess typ druckit kaffe, dreglat över bilder på Johnny Depp när han var ung och inte så mycket mer. Slappat. Funderar på om jag ska träna eller inte, mina halskörtlar börjar svullna upp och dom gör svinont så borde väl egentligen vila. But I'll see, en power-walk kanske? :))
Bara kolla liksom!!
 

maybe i'll leave and laugh about it someday, but not today

2013-09-17 / 19:19:22 / Allmänt / 0 kommentarer
Har nyss varit ute och sprungit typ 5 km, lika skönt som alltid. Hade dock behövt nya löparskor.. men det får vänta! Ska hoppa i ett bad nu och sen blir det väl en kopp te, läsa, kolla buffy och sen avsluta dagen med ett avsnitt Rookie blue. Det låter ganska bra tycker jag :) Kan inte fatta att jag och Hil ska boka biljetter till one direction konsert på fredag och sen London till sommaren!! Så awesome! Nu ska jag in i ett bad, för jag luktar ungefär som när man har sovit i tält - svett och nyklippt gräs. 
#nofilter
 

Autumn

2013-09-17 / 16:06:48 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag älskar hösten. Jag älskar att komma hem från skolan, värma en kopp te, vira in mig i en filt och läsa. Jag älskar att använda stickade tröjor och boots. Jag älskar färgerna, löven som ändrar färg och den kyliga luften. Jag älskar att alla tv-serier börjar igen och att man slipper koka ihjäl på nätterna, dricka kanel och pumpa-latte på starbucks och slippa raka benen. Och modet ska vi inte ens snacka om. Alla håller väl med om att höstmodet är SÅ mycket bättre än sommarmodet? Jeans, stickade tröjor, skinnjackor och allt. Love it! 
 
 
 
 
 
 

i can't seem to breath cause you stole the air from me

2013-09-15 / 18:45:30 / Allmänt / 1 kommentarer
Har idag, som hela helgen, i princip bara slappat. Det kan vara skönt ibland. Annars det det i ett hela tiden liksom. Idag har jag kollat på lite rookie blue och har typ nyss snackat med Hil på skype i typ 2 timmar. Vi snackade lite om vår London resa nästa sommar. Om allt går som det ska beställer vi biljetter till one directions konsert på fredag! Hur awesome?!? SO EXCITED. Nu ska jag nog hoppa i ett bad, sen ta en kopp te och läsa. 
 

Ärligt eller har hon tappat det helt?

2013-09-15 / 18:18:25 / music / 0 kommentarer
Vad tycker ni om Mileys nya låt/video? Låten tycker jag är skitbra, helt ärligt talat. Den har gått på repeat nu i flera dagar. Men videon.. njaa. Hon har förklarat att den handlar om hennes och Liam's förhållande och så men jag vet fortfaranade inte. Den känns ärlig och fin. Men alldeles för naket, hon sitter ju trots allt helt naken på en wrecking-ball. Utöver det är den fin. Och vad är saken att hon ska slicka på allt? HAHA. I don't get it. 

take a chance on us

2013-09-14 / 19:53:49 / Allmänt / 0 kommentarer
Dålig uppdateringen, I know. Ska försöka bättra mig. Men det är så mycket med skolan och allt annat så det finns inte så mycket tid över för bloggen. Har nyss kommit hem typ. Har varit på väla med familjen + min moster och mormor. Sen åkte vi till familia och gick på 5D bion. Fick se en film extra, gratis, så det var ju la nice. Sen åkte vi in till helsingborg och åt :) Sitter just nu i min säng med en energidricka, lyssnar på deppmusik och bara deppar/slappar typ hahaha.. ska väl snart in i en dusch. Intressant va? Hoppas ni har haft en bra dag! 
 

tea is like a comfort blanket.

2013-09-09 / 22:01:10 / Allmänt / 0 kommentarer
Dagens höjdpunkt: hittade ett nytt te för 10 kr. Får hoppas det är gott. 
 
Hade 'håla' första lektionen idag eftersom halva klassen skulle redovisa på naturkunskapen. Började därför 10 och kunde sova en timme längre. Sen kommer resten av klassen och säger att vi har håla på svenskan också, dog typ eftersom vår sista lektion, engelska, inte började förrän 12.30. Yey, jag kunde sovit till typ 10... men satt i biblioteket med massa härliga peeps och plugga lite :) Så det var härligt! Efter skolan var jag med Ebbis, längesen så det var mysigt. Annars har det väl inte hänt så mycket.
Nu blir det film med mamms med en kopp te, kanske lite glass och sen ska jag sova! Godnatt! 

*pops out of my coffin at my funeral* MAYBE IT'S THE WAY SHE WALKED

2013-09-02 / 18:56:35 / Allmänt / 0 kommentarer
Hola mi amigos! Hur är det? Med mig är det bra. Lite ont i huvudet och trött bara, men annars är det prima. Skoldagen gick fort och efter skolan mötte jag upp Hil för och ta tåget till Åstorp för och sen hälsa på PS. Träffade massa gamla lärare och elever. Kändes mycket konstigt och komma in där i korridorerna, haha.. sen kom även Nic och Ingilo dit. Som lärarna sa "det blev ju nästan en liten klassreunion!" Ja de viktigaste från klassen i alla fall ;) Skämt åsido. Men det var roligt att hälsa på! Som jag sa till Nicci sen - jag älskar PS, jag saknar det och det kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta men jag hade inte velat går där ett år till tex.
 
Efter en skön powerwalk (kind of sort of) och lite mat sitter jag nu vid mitt köksbord och har precis skrivit klart en tidningsinsändare till svenskan. Kul faktiskt.. älskar ju och skriva så det var perfaa för mig. Får se om jag gör historia läxan idag eller i morgon.. ska hinna träna också. Sitter med min skoldator, pc säger jag bara... aldrig mer. Mac forever and always. Hörs! Pusss
 
 hahaha bäst

I want you all to myself

2013-09-01 / 20:31:24 / Allmänt / 0 kommentarer
Har suttit hela kvällen och lyssnat på Selena låtar typ, haha... feelin' a 2009 deja vu. Har inte gjort så mycket alls utöver det faktiskt. Väldigt seg och tråkig dag. Har legat i sängen till typ 1 och halvsovit/kollar på haven. Men det är väl det söndagar är till för? I morgon är det i alla fall skola igen och efteråt ska nog jag och Hil till PS och hälsa på. Mysigt :) I morgon sätter även träningen igång igen! Har slöat alldeles för länge känner jag. Kroppen mår inte alls bra av det... så det ska bli skönt att dra igång igen! 
Skönt? HAHAHA
 

Selena Gomez stars dance tour 30/8-13

2013-09-01 / 14:11:33 / konserter / 0 kommentarer
Sara hämtade upp mig och mamma vid 2 tiden. Sen körde vi till knutan för och ta båten och sen tåg till köpenhamn. Därifrån fick vi ta taxi till arenan där Selena skulle spela. Sen gick vi och åt på en resturang och efter det började vi köa :) Det började ösregna, det verkligen öste ner. Tur vi hade paraply. Insläppet började vid 7 men det tar alltid lite längre tid. Så vi köade väl i typ 1 och en halvtimme. Vi gick in och fick ganska bra platser. Har typ alltid tur med platserna fast jag inte köar alls länge. Likadant på Justin hehe :) När hon kom på "vår" sida av scenen såg jag henne perfekt! Och konserten var grym... har liksom väntat sen slutet av 2008/början av 2009 på att få se henne. Kommer ihåg hur obsessed jag och ebba var av Selena och Demi. Helt sjukt. I alla fall, en av de bästa kvällarna i mitt liv! 
Stort cred till Sara och hennes kamera!! 
Tror mamma tyckte dom skrek högt...
Happy happy! 
om ni lyssnar noga hör ni att hon sjunger why YOU screwed it up istället för why WE screwed it up. Blev helt exalterad eftersom det är min video och annars brukar det alltid vara att man kollar på andras video när dom har upptäckt något sånt. Jaja, det var väl inte så coolt men jag tyckte det! ;) (Kolla i HD)

RSS 2.0