!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> adventures -

Everytime we touch I get this feeling...

2011-05-31 / 20:28:43 / Allmänt / 0 kommentarer
har suttit och plugga matte nu ett tag & pratat med josephine, vi planerade lite inför i morgon och så. Jag, Josephine, Nicole, Ida & Annie ska hem till mig i morgon efter skolan och så ska vi äta pizza och ha jävligt roligt! Sen sover annie och josephine här, hur mysigt? Super mysigt. Haha jag älskar vårt lilla gäng alltså! Nej nu får jag nog återgå till pluggandet ett tag, jag och jozzan ska även till mattehjälpen i morgon... japp jag satsar på MVG! hehe ;) Puss
haha jag tror att jag och daniel är världens (rymdens?) sötaste par! ;)

Everytime we kiss, I swear I can fly.

2011-05-31 / 19:52:39 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter här och gör ingenting just nu, jozzan och dom har precis gått hem och jag har precis ätit, ska sätta mig och plugga lite matte nu för jag har prov i morgon... tråkigt nog. Men i morgon är det i alla fall sista skoldagen, känns ganska sjukt men skönt & samtidigt sorligt. Dessa två åren med min älskade klass har gått så fort, och nu är det bara två år till innan vi splitras... Men alla vet att "high school" inte varar förevigt....
Men aja, ska gå och prata med pappa nu om i morgon, ska ju ha my girls här i morgon... sen ska jag kolla på glee... är lite beroende, hihi. Puss sålänge!
dagens outift.
shorts - h&m 50 kr.
tröja - gina tricot 100 kr.
kort 'jacka' över - gina tricot 250 kr.
halsband - gammalt.

dag 30 - vad justin bieber betyder för dig.

2011-05-31 / 19:48:33 / Allmänt / 0 kommentarer
alltså hur ska jag ens kunna förklara vad han betyder för mig? Han betyder så himla mycket, det är konstigt att man kan säga så om någon man inte ens har träffat, eller pratat med. Men han betyder så himla mycket för mig. Han musik har förändrat mitt liv, jag har blivit en helt annan tjej under dessa två åren som jag har gillat honom, jag har blivit mer självsäker, jag vågar stå upp för mig själv och självklart lärt mig att never say never.
Själv växte Justin upp väldigt fattigt, många säger att han har fått sin berömelse pågrund av usher och så men han satt utanför en teater i canada för och tjäna ihop pengar till sin mamma, det kallar jag ett hjärta av guld!
Det är många som har en crush på honom och jag kan inte säga att jag inte tillhör dom för det gör jag. Vem har inte en crush på killen med den underbara sångrösten, fina dansstegen, härliga leendet och den fantastiska kroppen? Jag har i alla fall! En av sakerna jag gillar bäst med honom är att han alltid är så social med fansen eller vad man ska säga, han följer flera fans på twitter, han uppdaterar oss dagligen på twitter, facebook m.m. Vi stöttar honom och han stöttar oss. Jag är så glad för att jag har följt han så länge, alltså hans karriär... från början. Och jag kommer stötta honom till slutet! Fast ändå vet jag att en dag så kommer jag glömma honom, jag kommer kanske inte gilla honom om trettio år, jag kommer komma över honom. Killen med leendet, med bieber håret och den underbara sångrösten. Men fast jag inte gillar honom länge, så jag gör nu om kanske trettio år, så kommer jag alltid att stötta honom. Och jag kommer verkligen ALDRIG glömma honom, killen som förändrade mitt liv. Från den dagen jag hörde 'one time' var jag förälskad, det krävdes inte med än hans röst. Vi fans kallar oss inte för fans, vi kallar oss för beliebers och jag är en stolt belieber. Jag bryr inte mig om alla haters, dom kan prata skit om justin, gå på beliebers, men jag bryr inte mig. Beliebers får ta så mycket skit, är vi verkligen förtjänta det bara för vi gillar den här killen? Det är precis som om någon annan kanske gillar britney spears, madonna osvosv så ska vi trakassera dom för det? Skulle inte tro det, det är bara så patetiskt. Som ni nog förstår hade jag kunnat fortsätta här i en hel evighet, men glöm aldrig, vad som än händer.... NEVER SAY NEVER!


I wouldn't be anybody else.

2011-05-31 / 16:27:06 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter här hemma med annie & anna just nu och jozzan kommer hit senare men hon skulle äta. Har inte så mycket att skriva men vi hörs senare, tror inte det är så roligt för dom att jag sitter här och bloggar hehe ;) puss!

godmörniiing.

2011-05-31 / 06:58:11 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er, vaknade praktiskt taget vid fem idag... för en jävla fluga höll på att flyga i mitt huvud hela tiden... så jävlaaaa störigt! Ska börja göra ve mig och sånt nu, hörs efter skolan! puss

komentar.

2011-05-31 / 06:56:20 / Allmänt / 0 kommentarer
syster. om dagens låttips.:
gissa vad jag tänker på när jag hör den? :(<33
svar: haha, ja jag vet :(<3

stop the madness before it explodes.

2011-05-30 / 19:39:18 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit nu, grillad kyckling med potatis sallad. Har sjukt ont i huvudet innan, typ migrän. Så tog en huvudvärkstablett och la mig i hampus säng och somnade hehe, sen kom sara och väckte mig och sa att det var mat. Så nu har jag duschat och sånt så nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på glee och O.C, har ju liksom blivit lite beroende av glee nu också, inte bra hehe! Men vi hörs i morgon bitti sötisar, puss !

dagens outfit.

2011-05-30 / 17:57:48 / Allmänt / 0 kommentarer
tjocktröja - bikbok 79 kr.
leggins - gamla.
linne under - cubus 50 kr.

dagens låttips.

2011-05-30 / 17:56:34 / izzas tips. / 1 kommentarer

what do you see when you close your eyes?

2011-05-30 / 17:52:21 / Allmänt / 0 kommentarer
hejsan älsklingar!
Har precis kommit hem, pappa hämtade mig vid fem hos daniel och sen skulle de inom familia. Har sjukt ont i huvudet, men är det ovanligt? Nej! I morgon är det skola igen, tisdag och det innebär tråkig syslöjd. Usch vad jag hatar det, men efteråt ska jag i alla fall träffa Ebba och på onsdag ska jag, nicole, josephine, ida och annie hem till mig och käka pizza så det kommer bli awesome! Sen är man ju ledig på torsdag och fredag, nice. Puss sålänge.

dag 29 - favorit scen i never say never filmen.

2011-05-30 / 07:05:09 / Allmänt / 0 kommentarer
det går knappt att välja för filmen är helt underbar! Men detta är en  av mina favorit scener, hair flipen i slow motion. ;)

it's biebers world, you just living in it.

2011-05-30 / 06:55:46 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon people!
Är ni trötta? Det är jag! Kunde knappt komma upp ur sängen och vill bara sova hela dagen typ. Inget roligt som händer idag, eller jo jag ska hem till daniel men annars inte. Ganska dött i skolan nu innan sommarlovet, redovisningar och grejer som jag redan är klar med. Sen är man ju ledig torsdag, fredag och måndag så det är chill! Hörs vi fem tiden, puss!

boy, I can't live without you.

2011-05-29 / 19:38:43 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på O.C och kommer därför inte orka blogga mer idag, men jag bloggar i morgon när jag jag har kommit hem från Daniel, sov gott! puss på er!

I don't need a shoulder to cry on.

2011-05-29 / 18:53:34 / Allmänt / 0 kommentarer
tjenis penis people!
Sitter hemma hos pappa nu och gör inte ett skit, håller på att ladda ner fjärde säsongen av O.C för jag har snart kollat klart på tjedje säsongen... men nu ska jag, äh jag vet inte! puss sålänge.

Together baby, there's nothing we won't do.

2011-05-29 / 17:51:39 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis ätit och spelat lite grand theft auto, älskar det. Väntar bara på att pappa ska komma nu, sjukt tråkigt att vänta men aja. I morgon är det skola igen, roligt som vanligt. Sen efter skolan hänger jag nog med älskling hem om pappa kan hämta mig efter, puss sålänge.

England is my home!

so baby don't worry, you are my only, you won't be only even if the sky is falling down.

2011-05-29 / 16:55:22 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis fixat lite i min bokhylla och så och har ingenting att göra nu så jag sitter och lyssnar på massa gamla låtar, flashbacks. Väntar bara på att maten ska bli färdig för jag är verkligen hungrig. Sen såg jag i bokhyllan att jag har tre böcker jag måste läsa klart, the vampire diaries (femte boken, på engelska.)så länge vi båda andas (sista twilight boken) fast har läst den innan men ska lätt läsa om den & till sist men inte minst, justin bieber's bok... har fortfarande inte läst klart den, helt sjukt. Och förstår ni hur sjukt jävla mycket jag saknar London? Nej tror inte ni gör det alltså, kan inte beskriva hur mycket. Vill dit, NU! Kram

dag 28 - vad som gjorde att du blev ett fan av Justin Bieber.

2011-05-29 / 16:14:19 / Allmänt / 0 kommentarer

det som gjorde att jag blev ett fan av justin bieber var första gången jag kollade på 'one time' videon, hans första singel. Jag var faktiskt en av dom första i Åstorp som blev fan av honom, inte för och skryta eller så men ja. Men direkt när jag såg videon blev jag förälskad, kärlek vid första ögonkastet liksom.
ey ey ey ey ey ey, me + you. I'm a tell you one time...
Love it!


What do you see when you close your eyes?

2011-05-29 / 16:03:56 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har mina mostrar och kusiner åkt hem och vi har precis kommit hem från perslund, jätte mysigt och mamma blev glad för sina presenter, hihi :) Ska snart äta köttfärslimpa I think och vid sex tiden ska jag till pappa, hans vecka nu ju. Kan inte hjälpa det men jag saknar fan mamma sjukt mycket när jag är hos pappa en hel vecka, har väl inte vant mig att vara ifrån henne så länge än antar jag.... haha. Kram!

haha aw, gammal bild.

tårta.

2011-05-29 / 13:46:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter med mina mostrar + mamma nu och pratat och har precis fikat på tårta och sockerkaka. Men orkar inte blogga just nu, vi hörs senare! puss
morsdagpresenterna.


haha japp det är en bild på Aria i pretty little liars, men det är bara för hon är jag! ;)

Seth Cohen, will you marry me?

2011-05-29 / 10:14:05 / Allmänt / 1 kommentarer
har precis kollat på lite O.C och ska kolla på ännu mer nu, har även gjort ve mig och sånt och kom på att jag inte är det minsta nöjd med mitt hår så får försöka färga om det, någon gång... Alltså jag vill verkligen inte ha mörkt hår men vad ska jag göra liksom? Någon som har något tips? :) Skriver sen, puss.

energydrinks makes me tired....

2011-05-29 / 08:12:26 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon peeps!
Vaknade för kanske en halvtimme sen, somnade ganska tidigt igår eller vid typ ett. Tror seriöst att jag blir trött av energidricka istället för pigg, för jag är typ hur pigg som helst innan jag har börjat dricka energidricka men sen blir jag fede trött, konsigt som fan. Idag är det morsdag och mina mostrar kommer hit och om det är fint väder så ska alla vi upp till perslund och fika, mysigt! Nu ska jag kolla på O.C  eller glee, hörs sen! puss

buffy the vampire slayer

2011-05-28 / 22:50:17 / Allmänt / 0 kommentarer

nu ska jag sätta mig i soffan med familjen och kolla på buffy the vampire slayer, dricka monster & äta munkar. Alltså en perfekt lördagskväll! Jag skriver i morgon när jag vaknar, sov gott! puss

I wanted light hair but the faith wanted something else.

2011-05-28 / 22:33:02 / Allmänt / 0 kommentarer

haha ja, ödet vile inte riktigt som jag och håret blev ganska mörkt. Men det blev faktiskt bra, eller ja ni vet. Dock ser det inte riktigt ut som på bilden men skit samma, vill ju helst ha blont hår men inte för och skryta så passar jag ju ändå hyfsat bra i båda så mörkt är väl också okej. Så får låta detta blekas nu sen får jag köpa ljus hårfärg, om någon måndag. Huvudsaken är i alla fall att min utväxt är samma hår som själv håret liksom hehe. För nu kan jag äntligen ha snedlugg osvosv. Men jag skriver sen, puss!

I think i'm blind.

2011-05-28 / 21:44:58 / Allmänt / 0 kommentarer
alltså jag tror seriöst att jag är blind, skulle ju köpa en ljus hårfärg för jag vill ha ljust hår men nej då blir det mörkare, jävla skit. Har precis färgat håret som ni nog förstår och sitter med hårinpackning i håret just nu, ska gå in i ett bad och skölja av det och sånt nu, vi hörs efter! puss

I'm just gonna let my heart speak louder than my head.

2011-05-28 / 19:03:05 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter fortfarande här och lyssnar på musik och har absolut ingenting att göra men är i alla fall klar med morsdag saken nu, ni får se bilder i morgon för mamma läser min blogg ibland så, haha ;) Ska i alla fall sätta mig och läsa min tidning och sen ska jag se något avsnitt av O.C eller glee, skriver efter! puss

morsdag.

2011-05-28 / 18:11:33 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er peeps! Är hemma från en lång dag på väla nu, köpte faktiskt lite saker men dock ingenting till avslutningen för jag hittade ingen. Så har pratat med pappas tjej och hon säger att jag kan låna en klänning av henne, så det gör jag! Åt även på max och fikade så är proppmätt nu! Sen handlade vi godis och sånt till ikväll. Sitter och lyssnar på musik och försöker hitta på något roligt att göra men finns ju ingenting. Och Ebba, krya på dig syster! Det är ju morsdag i morgon, så köpte morsdag present också sen håller jag på med en annan sak till min älskade mamma också! :) Men lägger in vad jag har köpt nu, puss!

shorts - cubus 59 kronor.
Hårfärg - coop 50 kr.

två nagellack - cubus 39 kr.
bh - cubus 49 kr.

tigerbeat tidning (från USA, England osv) - pressbyrån 68 kr.

korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig.

2011-05-28 / 10:42:45 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma nu, skulle sticka från Ebba vid redan vid halv tio för vi åker till väla vid elva tiden, jag och familjen. Ska se om jag hittar något men där var ingenting igår så får väl se. Men ska i alla fall dricka chailatte, haha älskar det! Har precis gjort ve mig och sitter och lyssnar på musik just nu. Bloggar mer när jag är hemma, förlåt för dålig uppdatering hela veckan, bättras nu till veckan! Puss sålänge.

tröjan jag köpte, 79 kronor på bikbok. Älskar den, hehe! :)

reading.

2011-05-27 / 20:51:04 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggat förrän nu men slutade tjugo i tre sen stack vi direkt till väla. Köpte endast en tjocktröja för 79 kronor, hittar aldrih något snyggt längre. Hittade inte heller något att ha på mig på skolavslutningen så får se vad jag ska ha på mig. Ebba är i alla fall nere och duschar nu och jag ska läsa. Sen ska vi kolla på skräckfilm, äta godis och ha det mysigt. puss sålänge.

väla med Izza.

2011-05-27 / 15:01:57 / Allmänt / 0 kommentarer
hejhej! Ebba som gästbloggar här ja. Izza kommer till mig närsom och så ska vi sticka till väla, som ni nog vet. Därför hinner hon inte blogga förän ikväll. Men vi hörs ikväll iallafall. Då sover Izza här. mys!
Nu kom hon och vi måste skynda till bussen! puss! ;*

everybody's laughing in my mind.

2011-05-26 / 19:56:21 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis ätit, eller jag var inte allt hungrig så åt ingenting men ändå. Kom hem vid sju tiden och klockan är redan åtta snart. Men har faktiskt hunnit ta ett skönt, varmt bad också. Så ska sitta här nu och kolla på glee och O.C så kommer tyvärr inte blogga mer idag. I morgon blir det väla med Ebba och Melker, sjukt mysigt. Som Ebba skrev på sin blogg, vi är som syskon. Vi har växt upp tillsammans. Ska försöka hitta avslutningskläder till avslutningen också, tror jag ska ha chino shorts och något fint linne. Orkar inte klänning i år för jag använder den en gång sen ligger den i garderoben... Men i alla fall, skriver efter väla i morgon eller om jag hinner före! Puss på er älskade läsare!

jag älskar dig syster, och dig älskade bror! Vi tre förevigt, för utan er klarar jag mig inte!

we're just friends, what are you saying?

2011-05-26 / 17:35:24 / Allmänt / 0 kommentarer

sitter hemma hos Ebba nu vi kom hit för inte så länge sen för vi har varit på bibland som vanligt. hehe, vi snackar alltid skit mycket med en som jobbar där, skit rolig ;) Ska typ hem vid sju tiden, Ebbas pappa skulle skjusa mig tror jag. Men har ingenting att skriva, så vi hörs senare! puss

detta fält måste fyllas i.

2011-05-26 / 14:42:26 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter just nu hemma hos ebba och hon har fotsvett, hahaha väldigt mysigt. Ska väl göra något snart vad vet jag dock inte men det blir väl att gå till oj och köpa något och sen till bibland ? ;) Skriver senare, puss!

hahahahahah, aw!

And that what you missed on GLEE

2011-05-25 / 20:39:53 / Allmänt / 0 kommentarer

är hemma hos mamma nu och har precis ätit middag och kollat på några glee avsnitt. Ska tvätta av sminket nu och sen ska jag kolla på mer glee och sen ska jag lägga mig. Hade ju förresten musikprov idag, kändes skitbra faktiskt. Jag skriver i morgon, puss!


duett.

2011-05-25 / 18:11:47 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för att jag inte har skrivit men har kollat på pretty little liars & glee sen har jag och nicole stått i vardagsrummet och sjungt duetter medan ida och jozzan kollade på, haha! Vet inte när pappa kommer hem men han kör mig hem då i alla fall... och jag måste leta efter mina engelska och spanska böcker som jag inte hittar, wops! Men aja, puss.

pretty little liaaaaars.

2011-05-25 / 14:45:57 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis kommit hem med nicole, jozzan och ida och vi sitter och kollar på första avsnittet av pretty little liars, som jag har sett 100000 gånger nu känns det som! Men vi hörs senare, puss.

dag 27 - favorit justin bieber album.

2011-05-25 / 07:40:39 / Allmänt / 0 kommentarer
älskar detta albumet, för det är alla akustiska låtar + alla gamla!

I'm just gonna run right tru the rain.

2011-05-25 / 06:38:51 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon people!
Klockan är halv sju och jag har redan duschat, det är nog lite rekord här ja. Ska snart börja göra ve mig och efter det ska jag plugga lite till musikprovet och hinner jag så ska jag läsa lite också. Sen ska jag cykla till skolan, japp ni hörde rätt, cykla. Pappa ska till jobb tidigt så han kan inte köra mig, men aja jag klarar nog att cykla ;) Vi hörs efter skolan, tror josephine skulle med mig hem och kanske nicole och ida också! Puss

I'm just gonna dance right thru the pain.

2011-05-24 / 21:07:40 / Allmänt / 0 kommentarer
nej vet ni peeps? Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och plugga lite till och efter det ska jag kolla på O.C, jepp that's right. Ska upp klockan sex i morgon för jag orkar inte duscha ikväll, eller jag har inte tid rättare sagt. Eller jag har egentligen tid men O.C är viktigare ;) Vi hörs i morgon bitti! puss

he's my swedish boy, oh oh oh...

2011-05-24 / 18:57:53 / Allmänt / 0 kommentarer
är hemma från Ebba nu, hemma hos pappa faktiskt. Den sista timmen satt vi och kollade på gamla bilder från 2009 och 2010, fan vad jag saknar det! Ska plugga till musikprovet som är i morgon, och kan ingenting men det går nog bra! puss sålänge.

vill ha chailatte!!!! :(

2011-05-24 / 15:49:02 / Allmänt / 0 kommentarer
tjabba peeps.
Sitter hemma hos Ebba nu och ska snart plugga, har typ ingenting att skriva men ska hem vid sex tiden och när jag kommer hem ska jag  bara plugga och kolla på O.C. Redovisningen gick toppen idag men höll på att börja skratta hela tiden. Nu är det bara musikprov, matteprov och NO redovisning kvar. Puss



Just singing to one song.

2011-05-23 / 19:24:32 / Allmänt / 0 kommentarer


nej vetni peeps, nu måste jag verkligen plugga till mitt helvete prov, orkar verkligen inte men måste göras! Vill helst hinna lägga mig i sängen klockan nio så jag kan se på O.C till klockan elva, ohyeah. Men skriver efter jag har ätit, puss.


dag 26 - favorit foto på justin med ett fan.

2011-05-23 / 18:27:54 / Allmänt / 0 kommentarer

det är helt klart den här.
Den här lilla flickan har en sjukdom och kommer snart dö, och hennes sista dröm var att få träffa Justin Bieber och det fick hon.

I like really cool guitars and super heroes...

2011-05-23 / 17:59:44 / Allmänt / 0 kommentarer
sorry för uppdateringen peeps, men har verkligen fullt upp denna veckan. Yep, it's one of those weeks u know. Men ska i alla fall försöka hålla uppe uppdateringen så gott det går! Följde med daniel hem direkt efter, vi förhörde varandra på provet och läste redovisningen för varandra. Hatar ju att prata och sånt inför typ hela klassen och sånt, men eftersom jag älskar min klass sjukt mycket och sånt så kommer det nog inte vara några problem! Men har musikprov på onsdag som jag måste plugga till också så därför kommer jag inte orka dagens outfit denna veckan, men nästa! Puss på er sålänge.

out love is like a song, u can't forget it.

2011-05-22 / 12:20:11 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er.
Förlåt för uppdateringen alltså, men har inte orkat sitta vid datorn. Har precis kommit hem från båten nu och är sjukt trött... kan knappt hålla ögonen öppna, helt sjukt. Kommer bli dålig uppdatering idag också, men i morgon börjar det som vanligt igen! Puss

Can she love you the way I do?

2011-05-21 / 20:16:07 / Allmänt / 0 kommentarer
förlåt för att jag inte har bloggar förrän nu men har verkligen inte orkat eller haft tid. Har varit på ven och ätit glass, fiskat, kört med båten och nu är vi i någon fin hamn i landskrona. Höll på att spy innan för båten gungade sjukt mycket när vi körde men jag klarade mig! Nu ska vi snart äta och efter det ska jag kolla på O.C. , ghost whisperer och glee med mina brödrar, hehe ;) Men nu ska jag kolla på annat här, skriver något inlägg mer sen! puss ♥

boat.

2011-05-21 / 09:42:43 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er.
Vaknade redan vid halv sju idag och satte på glee direkt, och efter det O.C. Men nu ska jag gå och borsta tänderna för sen ska vi till båten, kommer bli dålig uppdatering idag för jag kommer inte orka sitta vid datorn hela tiden när man är ute med båten, men det kommer bli några inlägg till! Ha en bra dag! Puss&kram
pretty little liars.

Godnatt!

2011-05-20 / 21:42:53 / Allmänt / 0 kommentarer

R.I.P the hair-flip.

2011-05-20 / 20:40:07 / Allmänt / 0 kommentarer

Tell me that you're single and waiting for me.

2011-05-20 / 20:23:59 / Allmänt / 0 kommentarer

sitter fortfarande på mitt rum och lyssnar musik, kommer nog inte orka plugga idag alltså för jag är sjukt trött och har ont i huvudet. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på O.C. , håller på att ladda ner säsong 3 för jag har snart sett hela säsong 2... men vill knappt se säsong 3 för marissa dör, och det får ju liksom inte hända? Det ska ju vara ryan och marissa forever & seth och summer forever liksom ;) Puss ♥

haha, jag och nicole är inte så sams om vilket svar som är rätt på lektionen ;)


I wanna be the gravity in your universe.

2011-05-20 / 19:15:52 / Allmänt / 0 kommentarer
17 mars, London. The o2 arena. Bästa dagen i mitt liv.♥
Nu har jag precis ätit dock var det svinkallt att sitta där ute och äta. Ska snart... äh jag vet inte. Orkar faktiskt inte planera någonting, tar kvällen och hela helgen som den kommer! I morgon ska vi ju ut med båten och det är awesome. Ska fortsätta lyssna på musik nu i alla fall sen ska jag plugga lite tror jag! Puss och kram ♥

one day, I make you a believer.

2011-05-20 / 18:26:33 / Allmänt / 0 kommentarer

har mest suttit på mitt rum och lyssnat på musik nu, träffade även jozzan snabbt innan för vi hade bråkat så vi löste det. Skönt hehe. Men i alla fall, luktar att de håller på att grilla där ute så maten är nog snart klar. Ikväll blir det bara mys med familjen, ska kolla skräckis med dom tror jag och sen ska jag lägga mig i min underbara säng och kolla på mina älskade serier, yeah! Perfekt kväll alltså. Puss♥

haha, när jag och Ebba var på bio ♥


I will fly high and free, it's my faith.

2011-05-20 / 17:01:43 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er.
Förlåt för att jag inte har bloggat förrän nu, men jag pluggade innan sen hoppade jag i poolen och har badat i säkert två och en halv timme. Skulle ju egentligen träffa ebba idag om vi inte skulle till båten, men fick reda på för kanske en halvtimme sen att vi inte skulle. Så då är det inte så lönt att träffas nu...
Men ska plugga lite nu, igen. Sen ska jag äta tror jag. puss
rumpstek i London :)

It's a big big world, it's easy to get lost in it.

2011-05-20 / 13:38:27 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis kommit hem från jubbet, och ska lägga mig där ute och plugga nu tror jag. Vill egentligen bara byta om till bikini och bada men måste plugga...
Har åkt med pappa hela dagen igen och sen direkt efter åkte jag och Sara hem för vi skulle hämta mina brödrar i skolan. Men jag skriver sen, puss.

dag 25 - nämn en kändis du inte hade haft emot justin dejtade.

2011-05-20 / 07:05:14 / Allmänt / 0 kommentarer
Helt klart taylor swift! Jag gillar typ bara sångare, alltså killar som sjunger. Men taylor (och lucy hale) är faktiskt typ de enda sångerskorna jag lyssnar på... konstigt nog. Kanske Selena gomez, demi lovato och sånt ibland! Men inte ofta. så helt klart Taylor Swift, för hon är grym!

Godmorgon peeps!

2011-05-20 / 06:55:29 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis vaknat typ och övat lite till min redovisning, känns ganska fult att stå i sitt rum framför spegeln och prata med sig själv typ haha. Ska snart börja göra ve mig och sen ska jag äta frukost, sen är det jubb igen... tråkigt som fan men aja! Puss sålänge

There's might be something real between us two, who know?

2011-05-19 / 20:26:53 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på O.C. och sen glee, riktigt nice. Upp klockan halv sju i morgon igen då, men fredag i morgon och det gillar vi! Skriver såklart i morgon bitti, sov gott! puss

give me the chance to love you.

2011-05-19 / 18:17:29 / Allmänt / 0 kommentarer
tjena peeps!
Är hemma nu efter deras handbolls träning, ska snart sätta mig och plugga lite tills vi ska äta tror jag. I morgon är det den sista prao dagen och efter skulle vi nog ut med båten och ska vi inte det så ska jag träffa Ebba.
Skulle ju egentligen på bio med älskling på lördag men det går inte en enda bra film på bio just nu, tråkigt nog. Och sen ska vi ju ut med båten och sånt. Så jävla typiskt! :( Puss
haha, mitt "sminkbord" i London!

You change you mind like a girl changing clothes.

2011-05-19 / 16:09:09 / Allmänt / 0 kommentarer
hey people!
Förlåt för uppdateringen idag, men jag har varit ute och kört med min pappa. Typ hämtat saker och kört bud och sånt runt i hela skåne typ, haha. Nej men körde från jobb vid kanske elva och kom tillbaka nu. Så nu ska vi snart på handboll med mina brödrar! Vi hörs efteråt, puss på er.

hey, slow down, what do u wan't from me?

2011-05-19 / 08:59:01 / Allmänt / 0 kommentarer

sitter på pappas jobb nu och gör ingenting, ska börja plugga till musikprovet lite nu tror jag för jag har ingenting att göra. Får se om jag ska skanna lite papper senare, brukar typ bara göra det. Nej, har ingenting att skriva faktiskt så vi hörs senare! puss på er ♥

dag 24 - favorit gif bild av justin.

2011-05-19 / 07:59:33 / Allmänt / 0 kommentarer
helt underbara båda två ! <3

London, I miss u!

2011-05-19 / 07:41:17 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon people!
Vaknade vid sju idag, eller typ tio över för jag var sjukt trött i morse när klockan ringde. Konstigt för jag somnade vid tio igår, japp ni hörde rätt, tio! Men typ om jag har varit uppe länge så är jag piggare på morgonen men inte sen under dagen, konstigt. Ska i alla fall åka om tio minuter och jag ska lyssna på justin bieber i bilen, ohyeah! Jag gör det varje morgon annars vaknar jag inte riktigt ;) Puss

allt händer av en anledning.

2011-05-18 / 20:53:52 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag kollat på O.C och lite ghost whisperer, sen messade mig min älskade daniel min precis och sa att han kollade på glee på tv11, aw att han sitter och kollar på det! Men jag var i alla fall tvungen att sätta på det också då liksom, hehe. Såg hela första säsongen i Egypten nu men slutade att kolla sen, men nu håller jag på att ladda ner andra säsongen... jag och mina serier alltså, jag vet! Vi hörs i morgon bitti, sov gott hörrni! Kram ♥

if u wan't style, try bieber hair.

2011-05-18 / 18:04:31 / Allmänt / 0 kommentarer

haha jag tyckte att jag blev grymt snygg i bieber hair alltså! *host*
Har precis ätit nu, hemma lagade hamburgare. Ska lägga mig i sängen nu och kolla vidare på O.C. och sen ghost whisperer, är redan på sista säsongen av ghost whispeperer, sorligt vafan! Skulle egentligen behöva plugga, men vettni det får faktiskt vänta för jag är så trött att jag har påsar under ögonen! Så nu ska jag kolla på mina älskade program och ha det chill! Skriver efter några avsnitt, puss!

I'm stuck in my TV-shows

2011-05-18 / 17:42:19 / Allmänt / 0 kommentarer
oj, fastnade visst framför O.C. , så två avsnitt och det är så grymt bra! Klockan har redan blivit tjugo i sex, hehe. Men jag bara la mig i sängen och satte på det och jag bara fastnade där liksom. Ska nog äta vilken minut som helst, är inte hungrig men måste ju äta. Skriver sen, puss.
yeah, it's bieber, baby!

just beat it

2011-05-18 / 16:19:12 / Allmänt / 0 kommentarer
nu är jag hemma efter och är sjuuukt trött! Ska nog lägga mig i sängen och plugga ett tag, I think. Måste verkligen plugga till musikprovet, puss!

skolarbete försvinner aldrig.

2011-05-18 / 12:54:36 / Allmänt / 0 kommentarer
kom på en sak, även fast man har prao så måste man plugga? Ska typ ha musikprov, matteprov, novell inlämnad, svenska arbete inlämnad & redovisning nästa vecka! Lite för mycket huh? Har i alla fall suttit och pluggat matte och lite till musikprovet, ska plugga mer senare men kände att jag behövde en break liksom.
Har även ätit pasta mannen och skannat papper, hihi jätte kul ! Vi säger så :)
Nej, nu får jag kolla runt innan jag ska plugga igen, puss&kram sålänge ♥

Egypten 2010 ♥

novelltime ♥

2011-05-18 / 09:05:30 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter på pappas jobb nu och har precis skrivit färdigt min novell och skrivit ut den. Nu får jag hoppas att min svenska lärare gillar den, tänkte avsluta novellen på min andra blogg och skriva en ny som då är denna jag har skrivit som skolarbete, det är en blandning mellan vampyrer och justin bieber typ. Puss ♥

dagens videoklipp

2011-05-18 / 07:43:07 / Allmänt / 0 kommentarer
vänta till refrängen, helt awesome säger jag bara! Och hur gullig är hon inte liksom? aw!

dag 23 - favorit piano cover

2011-05-18 / 06:47:21 / Allmänt / 0 kommentarer

if someone tells you they love you, you haft to believe them

2011-05-18 / 06:44:09 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er!
Gick upp lite tidigare idag, ställer alltid klockan på halv sju så jag kan znooza till sju sen annars blir det att jag gå upp vid åtta till slut.
Jobb idag också då ja, får se vad jag ska göra där i dag. Kommer nog plugga massa också, även när jag kommer hem. Ganska mycket nu innan sommarlovet liksom...
men ja, jag skriver sen! puss

I know there's good time behind that pain.

2011-05-17 / 19:03:34 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på the O.C. och kanske lite ghost whisperer men märkte precis att jag har sett hela fjärde säsongen av  ghost whisperer, haha. Men jag kanske ser de två sista avsnitten! Vi hörs i morgon bitti, puss på er!

dagens låttips

2011-05-17 / 18:50:33 / izzas tips. / 0 kommentarer

I can't get you off my mind.

2011-05-17 / 17:44:16 / Allmänt / 0 kommentarer
jo jag har liksom gått och fått simpson sickness . Detta är icke bra, för jag blir liksom beroende av allt nu känns det som? Men lyssnade i alla fall på hans nya låt "on my mind" sjukt bra säger jag bara! Nej nu ska jag bada i pööölen! puss

next to you is where i should be.

2011-05-17 / 16:38:02 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis gjort matte, gjorde typ tio uppgifter för jag har matteprov nästa vecka. Har även ätit en piråg och sen har jag inte gjort något annat. Sitter och lyssnar på musik just nu och ska snart lägga mig i sängen och plugga till musikprovet... vi hörs senare! puss

svar på tal.

2011-05-17 / 16:34:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Loola om I know there's sunshine behind that rain.:
Fake tror jag för dom har stavat ticnet med ticknet med k ;)
svar: haha jag vet, den är fake ;) En som jag känner fixade den för och skrämma mig, hehe.

If I die today tell justin bieber and london that I love them.

2011-05-17 / 15:44:43 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu är jag hemma, sjukt skönt. Körde därifrån vid två för vi skulle hämta mina brödrar hos farmor och farfar, sen körde vi och handla på maxi men köpte inget roligt, jo tuggummi men ja.
Har även renskrivit min svenska novell och ska snart sätta mig och göra lite matte, så vi hörs efter det! puss

life is what you make it to.

2011-05-17 / 13:08:04 / Allmänt / 0 kommentarer

old times.
sitter här på pappas jubb fortfarande, och har precis ätit pastamannen... eller jag åt ju inte mannen men ja ni fattar ;)
Har även skannat och sånt, har även skrivit lite till av min novell, ja det är skolarbete. Så just nu håller ja på att skriva över den till datorn för och sedan skriva ut den! Love in London heter det, hihi.
Får väl fortsätta med det nu, vi hörs senare! puss ♥


Waiting for you to knock on my door.

2011-05-17 / 09:58:29 / Allmänt / 0 kommentarer
tjabba people.
Sitter på pappas jobb nu och har tråkigt, har sorterat lite papper, skannat och satt in dom i en perm men annars ingenting. Får väl fråga pappa om jag ska göra något nu, skriver mer sen puss!♥




he is my inspiration ♥

2011-05-17 / 09:47:10 / Allmänt / 0 kommentarer


(bild tagen av mig)
den här killen har fått mig att tro på mina drömmar, att aldrig ge upp. Utan honom hade jag inte varit den jag är idag. För lite mer än ett år sen hade jag ingen tro på mig själv, jag var osäker och hade inget självförtroende. Men den dagen för lite mer än ett år sedan, förändrades mitt liv... justin kom in i det. Han fick mig att bli allt det jag inte vad då. Jag var en liten unge då bara, jag visste ingenting. Jag har aldrig tappat hoppet på honom, för han lyckas alltid. Om jag mår dåligt kollar jag bara på honom och jag får tron tillbaka om mig själv. Han har helt enkelt fått att säga, never say never!
Han är min inspiration!♥


comments.

2011-05-17 / 09:32:16 / Allmänt / 0 kommentarer
anneli om I like tv-shows, cause i can turn the reality out.:
ghost whispers är fett nice!
Dock så är han mycket sötare än den andra killen som alla dreglar efter i O.C ;D

svar: ja, ett av världens bästa program! Ja, jag håller med han är sjukt snygg. Men nej, seth cohen in my heart ;)♥

Felicia om
Everything is a dream in California.:
Snygg bild :)
svar: tack så mycket ! :)♥

~ Elinemma om
Everything is a dream in California.:
finblogg.
all bra ? :-)

svar: tack så jätte mycket! :) Allt är super, hur är det själv?

Amanda om
Everything is a dream in California.:
Godmorgon.
Fin blogg ;-)
svar: godmorgon! Tack så mycket! :D

Kitty B. om
Everything is a dream in California.:
vad jobbar du med för skoj då ? :)
svar: hehe, jag praoar hos min pappa... typ med lastbilar och sånt ;) Inte speciellt roligt men är man ute i sista sekund så får man nöja sig med det man får, haha! :)

dag 22 - favorit akustisk cover.

2011-05-17 / 07:50:44 / Allmänt / 0 kommentarer
Alltså det är skit svårt att välja en cover, jag kollar inte på covers så jätte ofta och dom jag har sett glömmer jag ju liksom bort. Men denna killen är sjukt duktig, så det får bli min favorit, just nu.

Everything is a dream in California.

2011-05-17 / 07:39:57 / Allmänt / 4 kommentarer

godmorgon peeps!
Vaknade vid halv sju idag, och var sjukt trött. Somnade inte förrän vid halv tolv igår för jag kunde inte slita mig ifrån O.C. ... haha. Men jag har i alla fall precis ätit frukost och sitter och dricker en vitamin just nu, annars kommer jag få huvudvärk. Vid åtta sticker vi till jobbet och jobbar till typ fem, kanske tidigare om jag har tur hihi.
Ska försöka få tag på frida också för hon måste verkligen göra en fin ny header till mig, hon är grym på det!
Ska försöka blogga därifrån.. får se om jag har mycket att göra, puss sålänge!

I like tv-shows, cause i can turn the reality out.

2011-05-16 / 20:13:32 / Allmänt / 1 kommentarer
han blogga en gång till ändå, ligger och kolla på O.C. just nu. Åh min älskade cohen ♥ Efter jag har sett detta avsnittet ska jag se ett till och sen mer ghost whisperer, eftersom klockan bara är lite över åtta, fett najs.
aja, detta är sista avsnittet, skriver i morgon bitti! Sov gott puss och kram. ♥



you and I, we both know it can't work.

2011-05-16 / 18:22:09 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis ätit kalopps, love it. Har i alla fall suttit med min lillebror inne på hans rum också, haha. När han sitter vid datorn brukar jag ligga i hans säng och slappa.
philipe bara : varför är du alltid här inne?
jag: för att jag vill?
philipe: du vet att jag har magiska krafter va?
jag: jaha, och?
*jag springer ut*

haha aw, vi är bara för bäst. Men magiska krafter liksom? Han är snart tio år... okej jag ska inte säga något, jag är snart fjorton och beter mig som elva ibland, hehe.
Nej men nu kommer jag inte orka blogga mer idag tror jag, ska lägga mig i sängen snart och börja kolla på mitt älskade ghost whisperer och efter det O.C. Somnar jag inte så kanske där kommer ett inlägg till, ni kan ju kolla in lite då och då liksom .
Liksom... förlåt men jag måste gnälla lite, höhö. Jag saknar Ebba just nu, jag saknar nicole, jag saknar josephine, jag saknar ida, jag saknar mamma, jag saknar pretty little liars och vill att det ska börja igen, NU! Jag vill att det ska komma fler säsonger på buffy the vampire slayer, jag vill inte att vampire diaries ska ha sommaruppehåll. OCH JAG SAKNAR FRAMFÖRALLT LONDON OCH VILL ÅKA DIT DÄR NU! :( Så, nu känns det bättre haha! Vi hörs i morgon hörrni, eller senare! puss!

I know there's sunshine behind that rain.

2011-05-16 / 17:42:44 / Allmänt / 1 kommentarer
är hemma nu, eller kom hem för ett tag sen. Vid halv fem tiden faktiskt, ganska chill dag men är sjukt trött. Så ska snart äta middag och efter det ska jag bara slappa, jag gjorde lite matte där och jag ska öva lite på musikprovet bara annars är det inget annat. Skriver sen igen, något inlägg till. puss

some pictures.

2011-05-16 / 17:02:30 / Allmänt / 0 kommentarer

dagens låttips

2011-05-16 / 15:55:09 / izzas tips. / 0 kommentarer


jag har ju gått och förälskat mig i dessa killarna, big time rush. Så jag tycker faktiskt att en av deras låtar får vara dagens låttips!

oh Cohen, I love you.

2011-05-16 / 15:42:15 / Allmänt / 0 kommentarer

har ändrat designen lite snabbt, ska fixa en ny header också bara. Sitter fortfarande på pappas jobb och gör ingenting, har precis hjälpt pappa med fakturer eller något sånt... ganska chill.
Blev sån happyface precis för jag kom på att jag har både säsong två av O.C. nerladdat och säsong fyra av ghost whisperer, så det ska jag nörda ikväll! Puss

daddys work.

2011-05-16 / 13:07:13 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter på pappas jobb nu, och har precis fyllt i någon sån sak och skickat till sara haha. Roligt ju, eller inte typ. Stannade på donken på väg hit och åt, ville ha pastamannen men nej det ville ju inte pappa, får äta det i morgon!
ska hjälpa pappa med några papper snart tror jag, åker som sagt hem vid fem... kanske lite innan om jag har tur!
Kram sålänge ♥

paus, typ.

2011-05-16 / 11:34:58 / Allmänt / 0 kommentarer
hann blogga snabbt nu för vi skulle hem fort och värdesätta huset, eller här är en tant nu typ som ska kolla runder och kolla hur mycket vårt hus är värt liksom, haha.
Ganska tråkigt på praon, men aja. Har inte fått göra så jätte mycket, typ städa och lite sånt! Har även pluggat lite så det är ju bra. När jag kommer hem senare så ska jag plugga till musik provet och matteprovet! Hörs då, puss.
jag kan inte leva utan musik, det går bara inte!

comment.

2011-05-16 / 11:32:52 / Allmänt / 0 kommentarer
3 Critical om omdömmen.:
Great site and interesting informations. THX!

answer: Thank you very much! :)

jag vill sätta mig i ett hörn med hörlurar i öronen och drömma mig bort.

2011-05-16 / 08:01:13 / Allmänt / 0 kommentarer
hann blogga snabbt innan vi kör, och herregud vad jag är trött! Har jag tur så kanske jag får åka hem vid ett idag *happyface* men jag vill typ bara sätta mig någonstans med hörlurar i öronen och läsa min älskade bok!
Men ja, nu får jag sticka! puss på er och ha en bra dag!
japp, han pekar på mig ;)

dag 21 - favorit kompis eller familjemedlem till justin.

2011-05-16 / 07:53:24 / Allmänt / 0 kommentarer
som kompisar är det ju helt klart ryan butler och chaz somers. Det är ju liksom hans bästa vänner, och ja! Dom har typ aldrig tid att träffas men när dom väl gör det så går ingen säker ;)
sen inom familjen och det ju såklart hans bror och hans syster, dom är ju bara för gulliga!

godmorgon!

2011-05-16 / 07:06:00 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er, måste skynda mig nu för vi ska köra snart typ, är sjukt trött och vill bara sova men det går ju inte precis! Det kommer vara dålig uppdatering denna veckan eftersom jag inte slutar förrän fem pågrund av praon, men ska försöka så gott jag kan! Vi hörs när jag är hemma, puss!

the only thing that would hurt me is if you weren't here.

2011-05-15 / 20:13:23 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis kollat på det första avsnittet av big time rush, verkar ju faktiskt ganska bra! Väntar fortfarande på att ghost whisperer ska bli klart, men det har bara laddat halva... that sucks. Sitter och dricker daimlatte, sjukt gott. Näe men jag får väl fortsätta kolla på det nu då, fördriva tiden liksom! Vi hörs i morgon bitti! puss

All the heaters I swear they look so small from up here.

2011-05-15 / 19:11:14 / Allmänt / 0 kommentarer
oh cohen, I love you.

nu har jag precis duschat och bajsat, hihi. Ghost whisperer är klar om någon timme tror jag, annars vet jag inte vad jag ska göra tills det... får väl sitta här framför datorn och sega. Ska kolla på big time rush också, ja ett program på nickelodeon haha! Men har hört att det är bra + musiken är ju grym! Och när jag har kollat klart på alla ghost whisperer säsongen, alla O.C. säsonger och alla big time rush så ska jag börja kolla på 90210, nice.
Puss sålänge.

HOS DADDY.

2011-05-15 / 17:43:05 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter hemma hos pappa nu, och har precis ätit kines mat och gissa om jag saknar Ebba då? Eh ja! Jag & Ebba och kineser, haha!
Har även snackat med daniel och vi ska nog på bio på lördag, gud vad mysigt! Älskar han så jävla mycket!
Håller på att ladda ner fjärde säsongen av ghost whisperer också, så får hoppas att det blir klart till "ikväll" när jag ska lägga mig, jag och mina serier alltså! Nej, nu ska jag lyssna vidare musik, puss!

JUST DON'T GIVE UP

2011-05-15 / 15:48:56 / Allmänt / 0 kommentarer

Delena <3

Hej på er people!
Har bara suttit här på mitt rum nu i flera timmar och sjungt hehe. Tror att pappa kommer snart, om någon timme. Har typ ingenting att skriva, har sjukt tråk och är riktigt trött. Kvällen ska tillbringas med att kolla på ghost whisperer och O.C. perfekt kväll för mig! puss

Serienörd.

2011-05-15 / 13:09:06 / Allmänt / 0 kommentarer
har bara suttit framför tv:n hela morgonen, skönt att bara slappa. Har kollat på buffy the vampire slayer, halloween och tru calling, nice liksom. Vid fem tiden kommer pappa och hämtar mig och mina brödrar, så ska väl börja packa och sånt snart tror jag, är sjukt trött... as usal. Men jaja, puss!'

london.

dag 20 - ditt favorit framträdande med justin som sänts på tv.

2011-05-15 / 09:04:31 / Allmänt / 0 kommentarer

älskar detta klippet, såg det på tv första gången på MTV. Och alltså det är bara hur underbart som helst, han sjunger som en gud och hela jag ryser! Han sjunger verkligen med känsla, medlidande och sen sjunger han nästan hela låten med stängda ögonen, underbart säger jag bara!

http://www.youtube.com/watch?v=i6sBKRsvxhc&feature=related
detta videoklippet gick inte att lägga in, men tryck på länken så kommer ni dit.
Älskar detta för att han dansar så sjukt bra, och i slutet när han ber henne ringa honom, haha ;)
Jag säger bara en sak, the new king of pop.

Döm mig inte efter rykten, lär känna mig istället.

2011-05-15 / 08:51:23 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon people!
haha, buffy maratonet slutade med två avsnitt och sen kollade vi lite på halloween ett filmen, sen somnade alla typ. Hade ändå druckit både kaffe och en stor energidricka, men nej det gick inte att hålla sig vaken.
Idag ska jag hem till pappa I think, ska ju praoa hos honom hehe! Inte så roligt men skit i det, jag är alltid ute i sista sekud.
Nu ska jag sätta mig i soffan igen och kolla färdigt på filmen, puss!

söte kusin!

TURN THE MUSIC UP NOW!

2011-05-14 / 22:00:44 / Allmänt / 0 kommentarer

haha blev lite sen mat idag, åt vid halv nio typ. Ska typ sätta mig i soffan nu och kolla på buffy och äta godis med the la familia! Orkar inte blogga mer idag, så vi hörs i morgon! sov gott, puss.

WE BREAKING ALL THE RULES THAT WE KNOW

2011-05-14 / 19:55:36 / Allmänt / 0 kommentarer
 
tjabba tjena peeps.
Ska snart äta tror jag, har typ inte så mycket att säga. Min kusin, moster, hennes kille och en sån handikappad som min moster tar hand om är här. Haha alltså, hon är bara för rolig! Skrattar som fan!
Åskade som fan innan, därför har jag inte bloggat. Men skulle mest uppdatera er nu, skriver efter maten! puss

komentar.

2011-05-14 / 19:51:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Josephine♥  om WE WALK AWAY, WE WALK AWAY:
Izabelle,♥
Jag saknar dig izza,
Nu så får du inte vara sjukt på jätte länge!♥

- det var jätte länge sedan vi va!♥

~ Jag älskar dig izabelle Brundin Wadenhed♥

svar: Jag saknar dig med, hanna! Det var sjukt längesen vi träffades, okej en vecka men det känns som ett år :( Är van vid att träffa dig varje dag vafan! Älskar dig med Josephine Berg! <3


WE WALK AWAY, WE WALK AWAY

2011-05-14 / 17:42:10 / Allmänt / 1 kommentarer

tjabba peeps.
har suttit och läst ett tag nu, blev såklart trött. Inte bra när man ska vara uppe hela natten och kolla på buffy, haha. Men vi skulle egentligen se från säsong 4 till säsong 7 men det går nog inte eftersom en säsong varar i sexton timmar, hihi! Men vi ska i alla fall se säsong sex och sju, försöka i alla fall! Mamma håller på med maten nu, helstekt kotlett med potatis och sås, gottit. Väntar på moster och dom också, nej nu ska jag läsa mina älsklingars bloggar. Bara för det så får dom bästa bloggarna en länk! www.nicullen.bloggplatsen.se , www.josephiiineberg.blogg.se , www.vampyrbloggen.bloggplatsen.se , www.pprettylittleliars.blogg.se , www.justindrewbieber.blogg.se !

HE MAKES ME HAPPY

2011-05-14 / 15:36:14 / Allmänt / 0 kommentarer

nu har jag precis kommit hem från oj, köpte munkar, energidricka och choklad. Om någon timme kommer min moster och kusiner hit, mysigt! Satt även ett tag innan med mitt svenska arbete, det är klart och så men måste förbereda inför redovisningen. Har ju i och för sig prao denna veckan som kommer så det är chill! puss

dag 19 - dina tankar om Selena Gomez.

2011-05-14 / 14:13:42 / Allmänt / 0 kommentarer
alltså... i början gillade jag inte alls att dom var tillsammans, för jag ville ju såklart att justin skulle vara min pojkvän? haha! Nej men sen tänkte jag liksom, att jag kommer inte precis gifta mig med justin, eller never say never men ni förstår poängen? Nästan alla tjejer i världen (kanske lite killar också haha) vill gifta sig med justin...
Men det verkar lite som om hon är tillsammans med honom för publicitet, och jag säger inte det för att jag är avundsjuk men det verkar som det ibland. Och selena verkar ju vara en underbart snäll tjej och hon gör grym musik. Så ja, sålänge Justin är lycklig så är vi beliebers lyckliga, right? Men dom är grymt söta tillsammans!

I KISSED A VAMPIRE, AND I LIKED IT.

2011-05-14 / 14:01:26 / Allmänt / 0 kommentarer

jag saknar London, jättemycket!
Nu har jag gjort ve mig och sånt, det var ju på tiden liksom. Sitter och lyssnar på massa katy perry låtar nu, hon är faktiskt grymt bra. Men ja, om ett tag sticker vi till oj och sen hem och då ska jag städa mitt rum osv. Städade det igår, men ska typ bära ut mitt sminkbord och sånt härifrån, vil inte ha det.
Skriver när jag är hemma igen, puss!

VARJE GÅNG JAG SER DIG RIVER DU UPP GAMLA SÅR

2011-05-14 / 12:44:20 / Allmänt / 0 kommentarer

nu har jag precis läst lite, seg morgon alltså. Måste verkligen göra ve mig nu såg att klockan redan är kvart i ett, shit. Men aja, det är lördag och det innebär slappedag! Förlåt för bilder på snygga killar hela tiden (haha) men har verkligen bildbrist! Skriver sen, puss.

YOU ARE THE BEST THING THAT'S EVER BEEN MINE

2011-05-14 / 11:43:52 / Allmänt / 0 kommentarer

hej på er peeps.
Har precis ätit frukost och bestämt med familjen att vi ska ha buffy maraton ikväll! Awesome! Ska även upp till oj sen och köpa energidricka och munkar, har varit sugen på munkar i typ två veckor nu? hehe
Saknar min älsklingar så himla mycket, Hanna, spencer & Emily ni är världens bästa vänner! Det finns ingen som är så bra som er, jag älskar er mest! Ni är bara bäst helt enkelt! Puss sålänge.

I SWEAR, THIS IS TRUE.

2011-05-14 / 10:17:19 / Allmänt / 0 kommentarer

var ju och badade med mitt underbara "gäng" Adam, Nicole, Jozzan, Viktor, Ida & Daniel hemma hos mig i måndags, hade grymt roligt!
Nu har jag precis vaknat, är ganska trött hehe. Filmen igår var väl hyfsat bra, jag somnade typ i mitten för jag var super trött men ja. Idag ska jag inte göra ett skit, nicole och jozzan undrade om jag vill komma upp till dom men jag orkar inte, är ju fortfarande inte helt frisk. Sen måste jag fixa lite med skolarbete och sånt också, tyvär. Puss

TODAY I'M NOT FEELING TO DO ANYTHING

2011-05-13 / 22:22:23 / Allmänt / 0 kommentarer

tänkte jag lika bra kunde blogga en sista gång, haha. Vi har fortfarande inte satt på filmen än... jag vet vi är sega men ja. Jag har precis tvättat bort sminket och sånt. Glömde att det var fredagen den trettonde idag men jag har inte haft någon otur faktiskt, tur det ju. Men nu hör jag mamma fixa med godiset och filmen i vardagsrummet, vi hörs i morgon sötisar! godnatt på er, puss!

THIS IS SO MUCH MORE THAN JUST A SOUND

2011-05-13 / 21:43:18 / Allmänt / 0 kommentarer

okej... så många snygga killar, men frågan är vem av dom som ska bli min man ;) vad tycker ni? hehe.
Tänkte jag lika bra kunde blogga nu för jag kommer kanske inte orka blogga mer idag, kanske bloggar när filmen är slut men får se om jag orkar! Annars skriver jag ju såklart när jag vaknar i morgon, som alltid! Ni får ha en fortsatt underbar kväll allihopa, puss!

FIND OUT WHAT'S POSSIBLE IF YOU NEVER GIVE UP

2011-05-13 / 21:08:51 / Allmänt / 0 kommentarer

haha såhär ser det ut vid mina datorer nu, min stationära dator funkar ju inte med skärmen gör så jag kopplade in laptopen! Mycket skönare att ha en större skärm liksom.
Har precis ätit tacos lika gott som vanligt. Väntar bara på att mamma och hampus ska blir klara så vi kan sätta på filmen...
Men ska i alla fall göra ett collage nu med alla killar jag ska gifta mig med ;) puss sålänge.

dagens låttips.

2011-05-13 / 19:55:03 / Allmänt / 0 kommentarer

haha låten i 'a nightmare on elm street' . Älskar alla såna gamla skräckfilmer, klassiker liksom ;)

USA ON MY BODY.

2011-05-13 / 19:03:10 / Allmänt / 0 kommentarer

hej på er peeps!
Har tillbringat nästan hela min eftermiddag med att ligga i sängen och lyssna på musik och läst fjärde boken ur pretty little liars, super bra! Har även suttit och kollat på bikinis, och bestämde mig för att beställa en USA bikini, love it! Ska snart äta tacos tror jag, gottit. Är riktigt trött och har ont i huvudet, men är det något ovanligt? Ska gå till doktorn någon dag och kolla upp huvudvärken... pappa tvingar mig. puss sålänge!

komentar.

2011-05-13 / 18:58:48 / Allmänt / 0 kommentarer
Mathilda om dag 18 - favorit bild på justin som liten.:
Gud va sööt han va när han var liten! :D♥
svar: ja jag vet, super söt'! :D Men nu är han grymt snygg! ;)<3

dag 18 - favorit bild på justin som liten.

2011-05-13 / 17:43:08 / Allmänt / 1 kommentarer

behöver jag verkligen säga mycket mer än att bilden är helt underbar?

bloggningen är igång som vanligt igen!

2011-05-13 / 17:37:36 / Allmänt / 0 kommentarer

tjena peeps.
Förlåt för att jag inte har bloggat, men har ju varit sjuk. Men nu är bloggninen igång som vanligt igen, har fortfarande lite feber men det börjar blir bättre. Skulle egentligen vara med jozzan, daniel och viktor idag men eftersom jag inte är helt frisk så blev det inget. Så ska vara hemma hela helgen med familjen och ta det lugnt. Så ikväll blir det först tacos sen ska jag se på skräckfilm och äta godis med min älskade mamma! kram sålänge.

jag kommer dö av hans snygghet!


ADAM BRODY IS GORGEOUS.

2011-05-12 / 16:36:59 / Allmänt / 0 kommentarer

Förlåt för att jag inte har bloggat, men är sjuk... som vanligt. Har feber och har haft det i tre dagar nu, missar hela konserten ikväll och allt, kan ju inte gå och smitta alla. Och jag som skulle spela gitarr med gitarrensamblen, fan!
Men har i alla fall tillbringat dessa dagarna med att kolla på the O.C. Grymn bra kan jag ju bara säga!
Adan brody som spelar seth är grymt snygg ;) Men på lördag börjar bloggningen som vanligt igen, I promise! puss på er och ha en fortsatt bra vecka!

bilder till skolarbete

2011-05-11 / 11:24:49 / Allmänt / 0 kommentarer

TEST

2011-05-08 / 17:14:13 / Allmänt / 0 kommentarer

något fel med bloggen :o man ser typ inte mina inlägg, cp!


DONUTS MASKIN

2011-05-08 / 16:40:04 / Allmänt / 0 kommentarer

har precis varit där ute och badat, så härligt! Älskar kicken man får när man hoppar i från poolkanten och sen simmar från den ena sidan till den andra. Älskar att ha tävling med min äldsta bror haha!
Ska inte hem till mamma idag, men ja. Ska in i en dusch nu sen ska vi till liddl och köpa en donuts maskin, fett nice! puss

SLEEPY GIRLS

2011-05-08 / 14:38:35 / Allmänt / 0 kommentarer
haha hittade dessa bilderna på josephines blogg! haha, hon hade visst fotat oss när vi låg och sov! Nu vågar man inte sova här josephine är vaken i alla fall...
Har precis ätit en banan, riktigt intressant eller hur? Ska snart lägga mig i sängen och kolla på ghost whisperer tror jag, är grymt trött så kanske somnar hehe. Känner för och bada i poolen också, men då måste jag tvätta håret IGEN! Tvätta det två gånger igår liksom... puss

dagens låttips.

2011-05-08 / 13:28:13 / izzas tips. / 0 kommentarer
älskar denna låten! Tror inte det är lucy hale som sjunger den från början men lucy hale gör den sjukt bra! Och dessutom är hon ju med i pretty little liars, spelar Aria. Och vem är aria? Jo jag! ;)

dag 17 - någon du blev vän med tack vare justin bieber.

2011-05-08 / 13:14:07 / Allmänt / 0 kommentarer
  • Name Izabelle
  • Location Sweden
  • Web http://izabellewa...
  • Bio ✔ Verified Belieber. Music is my life, I can't live without it. And justin bieber has make me to.. NEVER SAY NEVER!♥
747following 453followers 4listed
så här ser min twitter ut, jag följer 747 stycken och 453 stycken följer mig och jag är listad i 4 olika listor!
Och dom flesta som följer mig på twitter är beliebers, och jag är ju typ vän med alla dom, hehe.
Men några jag har blivit "extra" bra vän över justin är en som heter fridowbieber på twitter, vi satt och pratade på engelska sen kom det fram att båda var svenska, haha! Sen även smgfan2300 som även gillar buffy the vampire slayer!

YOU ARE SO HOT THAT I MELTED.

2011-05-08 / 13:06:45 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er people.
Ebba har åkt hem nu, jozzan stack innan för hon var skit trött och så ja. Sitter här hemma nu och håller fan på att somna, det är roligt att dygna och så men liksom, inte dagen efter!
Har suttit och spelat gitarr ett tag och laddat över lite nya låtar till ipoden. Vi ska ju ha konsert med skolan på torsdag, så denna veckan är det typ bara övning som gäller... man slipper lektionerna i alla fall!
Är typ skitnervös , ska ändå bara spela gitarr men jag har värsta scenskräcken alltså! Men jag måste komma över det. Orkar inte lägga in dagens outfit idag för har bara en slapp outift idag. Men lägger upp det andra snart! puss

Things you can't have, you wan't even more.

2011-05-08 / 10:34:25 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon på er peeps! Somnade vid kanske sju imorse, men var typ skit pigg så det var fan svårt att sova. Har svättats som en gris också och gör det fortfarande. Jobbigt! Men har i alla fall städat hela huset nu, eller ja damsugat och så... ska torka av lite fort på mitt rum också. Josephine sover fortfarande men hon somnade inte förrän typ, en timme sen? haha! Idag ska jag inte göra ett skit, jozzan och Ebba ska väl hem sen och jag ska bara slappa. Skönt en söndag, va själv, kolla på mina älskade serier, läsa och allt sånt! Men vet inte om jag ska hem till mamma eller sova hos pappa en natt till... får höra med pappa. Saknar mamma grymt alltså, brukar ju bara vara hos pappa varannan helg annars men nu är det varannan vecka och jag saknar min mamma liksom, haha! Älskar dig världens bästa mamma! <3
puss!

RUMPHÅL!

2011-05-07 / 21:34:20 / Allmänt / 0 kommentarer
ALLTSÅ OH MY GOD! Alltså jag och Ebba får snart damp här hemma och dödar jozzan, hahahaha! Vi såg precis ett program där en liten ful tioåring fick träffa justin bieber! Fuck henne alltså!!!
Men i alla fall, vi har ätit pizza  och sånt nu och sen ska vi hyra film direkt från tv:n och äta massa gödis!
Sen ska vi ringa Spencer & Paige också! Puss

I'm not gonna lose you.

2011-05-07 / 18:23:18 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har vi precis kommit hem till mig, sitter och typ tråkar nu men ska snart ut i vardagsrummet och lyssna musik! Tror att vi ska bada sen också, vet inte om Ebba vill men ja... om hon inte har badkläder så får hon låna av mig!
För jag tänker fan bada, fett nice är det. Sen är det grymt varmt. Men ja, vi hörs senare. Kram sålänge!

dag 16 - favorit youtube video med justin

2011-05-07 / 15:49:21 / Allmänt / 0 kommentarer
3 år sedan (innan han blev känd)

4 år sedan.

jag har typ tusen stycken favoriter, typ alla innan han var känd och allt sånt! Much love till Justin alltså!

I close my eyes and I can see a better day.

2011-05-07 / 15:36:12 / Allmänt / 0 kommentarer
har legat i soffan och läst ett tag, blev sjukt trött nu haha. Men det kommer säkert ändras snart, har även städat lite... tråkigt. Men ska typ sätta på musik nu och läsa lite till... puss.

It's easier to walk away from something than fight for it.

2011-05-07 / 14:15:30 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis satt på skit hög musik så nu strömmar det ut ur högtalarna och låter i hela huset, ska snart städa lite. Pappa bad mig göra det eftersom jag får ha huset helt själv i två nätter.
Sen vid halv fem tiden kommer Hanna hit här sen går vi till oj för och möta Ebba, handlar godis och sånt där!
Nej nu får jag börja städa, puss!
Nicole ersättes av en slush när hon skulle gå till sin pappa från familia... haha!
Älskar er Spencer, Emily & Hanna!

komentar.

2011-05-07 / 14:07:40 / Allmänt / 0 kommentarer
ella om TRÖTT? NEJDÅ!:
O.C äger, blir helt käääär!:D
svar: haha ja det är grymt bra! :D


iphone vs. blackberry

2011-05-07 / 13:32:49 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter och funderar lite över vilken mobil jag vill ha i slutet av sommaren... kan inte välja mellan iphone och blackberry! Iphone är grymt nice men blackberry är liksom lite annorlunda och det är inte så många som har den. Liksom alla har ju typ iphone känns det som? Nej men jag får se!
Har även släpat mig upp ur sängen nu, har duschat och städat rummet också! Ska fixa mig och lite sånt nu, sen ska jag dricka kaffe och läsa min älskade bok! Tror jag och Jozzan ska möta Ebba på oj vid fem tiden, så handlar vi och sånt där sen sticker vi upp till mig tillsammans. Puss

komentar.

2011-05-07 / 13:30:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Jozzan om När jag dör... gråter min vän, min bästan vän gråter i flera dagar. Men min äkta vän ändrar min facebook-status till: "Chillar med Jesus!":
hahahahahaha,
det var sjuikt niccee!
svar: men afan! hahaha, milkshake! hahahahahah!'


TRÖTT? NEJDÅ!

2011-05-07 / 12:08:40 / Allmänt / 1 kommentarer

godmorgon! Vaknade för ett tag sen och jag är svintrött, har kollat lite på ghost whisperer och sånt. Somnade faktiskt ganska tidigt igår, jozzan fick ju gå hem för annars hade hon inte fått sova idag...
Men i alla fall så kollade jag ju på det senaste vampire diaries avsnittet, det näst sista inför säsongavslutningen!
Herregud säger jag bara, Jenna dör, Damon har blivit biten av en varulv och varulvs bett dödar en vampyr. Damon och stefan har varit ovänner under en lång tid men när damon berättar detta så början stefan gråta!
Förstår ni hur mycket jag lipade i detta avsnittet, inte nog med att jenna dör så kanske damon också ska dö? WHAT!? Tycker också så jävla synd om elenas bror, jeremy, han har förlorat så många människor i sitt liv. Elena också, först deras föräldrar, jenna, jermys flickvän, och sånt!
haha oj så långt detta inlägget blev nu, men ja. Vet inte när Ebba och jozzan kommer får väl ringa dom senare? Men kan väl tippa på tre tiden? Så jag hinner gå upp och fixa mig och sånt... Nej nu ska jag kolla på the O.C! puss


När jag dör... gråter min vän, min bästan vän gråter i flera dagar. Men min äkta vän ändrar min facebook-status till: "Chillar med Jesus!"

2011-05-06 / 23:26:39 / Allmänt / 1 kommentarer
hahahahahahahahahahahaha bilden! Ska i alla fall lägga mig i min säng och läsa nu, jag och jozzan har haft skit roligt hela kvällen!
jozzan : "vet du vad man får av en nervös ko?"
jag: "nej?"
jozzan: "MILKSHAKE!!!!"
jag och jozzan: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
ett låtsas finger trillade ner på golvet.
jag: "oj, där trillade ett finger..."
hahahah vi är så sjuka! Aja, jag skriver mer i morgon när jag har vaknat, sov gott med er sötisar puss!

Shawty's love is like a pyramid.

2011-05-06 / 20:56:08 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu har vi varit ute med hennas (jozzans) hund och har precis kommit hem här igen, har satt på musik på högsta volym i våra grymma högtalare med värsta basen så nu kommer alla i området tro att vi har fest, haha. Men här blir det ingen fest inte, det blir en lugn kväll med massa film och musik! Kanske ska gå ut och bada sen också, men det var ganska kallt ute så vi får se!  Puss

OHHH MYYYYY GOOOOOOOD!

2011-05-06 / 19:51:11 / Allmänt / 0 kommentarer
herregud vad spännande! Har nog sett detta klippet 4 gånger nu och wow! Shit vad jag längtar alltså, helt underbart haha! Liksom, wow!

We are gonna partyyyyy.

2011-05-06 / 19:49:12 / Allmänt / 0 kommentarer
nu är vi hemma från familia, Nicole ska vara hos sin pappa i hyllinge och ida skulle hem men jozzan sover hos mig inatt! Sjukt mysigt. Ska nog bada i vår pool sen hehe, sen blir det att lyssna super hög musik hela kvällen och sen kolla på pretty little liars... ja från början, IGEN! För hon har inte sett det men nu har jag sett första avsnittet typ 10 gånger! Men nu ska vi ut med jozzans hund, puss!
hahaha fint när min mun viker sig, haha!

dag 15 - favorit blogg om justin bieber.

2011-05-06 / 15:34:39 / Allmänt / 0 kommentarer
min favoritbloggar om justin är www.justindrewbieber.blogg.se & www.jbieber.blogg.se :)

Thank God the week is done I feel like a zombie gone back to life.

2011-05-06 / 15:29:56 / Allmänt / 0 kommentarer
haha, kan lika bra skriva en gång till! Nicole och ida har inte kommit än för nicole är väl seg som vanligt ;) Typ går på toaletten tiotusen gånger och sånt hehe.
Lägger in dagens outfit när jag kommer hem ! puss sålänge.

familia.

2011-05-06 / 15:14:49 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter här med jozzan nu och väntar på nicole och ida som är hemma hos nicole och lämnar saker. Sen tar vi bussen vid typ halv fyra eller något? haha får se när vi hinner. Skriver när jag är hemma, puss.

frukost.

2011-05-06 / 07:33:49 / Allmänt / 0 kommentarer
haha försov mig lite i morse, när pappa kom och väckte mig var klockan redan tjugo över sju, så nu måste jag gå och äta frukost! Kör nog på snedlugg idag... puss.

901 free at last - Toby

2011-05-05 / 20:52:59 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis tagit en varm skön dusch och ska lägga mig i min säng och läsa pretty little liars nu! Efter det ska jag kolla på lite ghost whisperer, såhär borde varje kväll se ut! Sov gott med er sötisar så hörs vi i morgon bitti! puss

IZZA HUMOR

2011-05-05 / 19:48:57 / izzas humor / 0 kommentarer

We like to sleep all day, and party all night!

2011-05-05 / 19:42:40 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har jag precis ätit, var även ute med nicole och josephine innan med josephines hund . Satt på tingdal skolan som vanligt och snackade massa. Bestämde lite inför i morgon och sånt, ska till familia direkt efter skolan typ, bara för och fika. Har inga pengar så kan inte precis shoppa något ;)
Men nu ska jag in i en dusch, puss!

Love isn't love if you give it away.

2011-05-05 / 18:38:05 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis varit på oj en runda med sara. Köpte mat och sånt, tänkte köpa en tidning också men hittade ingen bra. Jozzan ringde i alla fall när jag var på oj och vi satt och prata i typ tio minuter där inne på oj, ska nog hänga med henne och nicole ut med hennes hund senare.
Ska även äta tacos sen, asgott! Men jag skriver senare, puss.
fyfaaaaaaaaaan vad retlig! hahahaha.

COFFEE MAKES YOU FAT

2011-05-05 / 16:57:48 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag sätta mig i soffan och läsa ur min älskade bok och dricka upp mitt kaffe. Väntar på att vi ska köra till oj också... sara hjälper till där ute med något skit så får väl vänta ett tag till! kram sålänge!

when you talk to me, I swear the whole world stops.

2011-05-05 / 16:18:19 / Allmänt / 0 kommentarer

har inte gjort ett skit sen jag skrev sist. Fotat lite, spelat lite gitarr och så. Hade verkligen behövt plugga lite matte men vet ni? Jag orkar inte! Vet att det måste göras, men är så sjukt trött och har ont i huvudet som vanligt. Tror jag ska gå och göra en kopp kaffe nu... och sen ta en vitamin! Det kanske hjälper, man kan alltid hoppas! puss sålänge.

dagens låttips.

2011-05-05 / 15:29:09 / Allmänt / 0 kommentarer

I CAN FIX UP YOUR BROKEN HEART.

2011-05-05 / 15:04:57 / Allmänt / 0 kommentarer
har ätit lite nu och sånt, eftersom jag bara åt knäckebröd i skolan för vi hade äcklig soppa. Ska typ lägga mig i sängen snart och läsa, I think. Sedan vet jag inte alls, är sjukt uttråkad. Hänger nog med Sara till oj, haha. På lördag ska jag, Ebba, Jozzan och kanske nicci sova här hemma! Nice som fan! puss

dag 14 - det bästa justin har twittrat.

2011-05-05 / 14:40:45 / Allmänt / 0 kommentarer
justin bieber:
time for a shower then team dinner.#southeastasia #blessed
alltså det finns ju tusen stycken, men orkar liksom inte sitta och leta upp alla! Och den när han skriver att han ska duscha, vad tänker alla på då? Jo hans heeeeta överkropp ;)

DAGENS OUTFIT.

2011-05-05 / 14:20:44 / Allmänt / 0 kommentarer
lackleggins - ginatricot, 199 kr.
"basebolljacka" - only, 100 kr.
gult linne under - cubus, 50 kr.

That should be me, feeling your kiss.

2011-05-05 / 14:15:01 / Allmänt / 0 kommentarer
nu är jag hemma peeps, nice. Ska snart sätta mig och plugga lite tror jag och efter det ska jag läsa, tredje delen av pretty little liars och den är redan helt awesome, och jag har bara läst ett kapitel!  Sen vet jag inte, somnar nog ganska tidigt ikväll eftersom jag är sjukt trött efter igår! Men ska fota dagens outfit och sånt nu, puss.

If I dies, tell London that I love it!

2011-05-05 / 07:18:32 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon!
Vaknade precis, och somnade inte förrän vid ett igår typ, om inte halv två. För när vi var på mitt rum så sattes radion helt plötsligt på av sig själv. Och ingen annan var hemma för min pappa och hans tjej jobbade. Riktigt läskigt så vi blev typ skit rädda och stängde min dörr och sen låste den, sen la vi oss i min säng och kollade på pretty little liars på högsta volym så att radion inte skulle höras, haha!
Men har i alla fall fixat mig det mesta nu så ska snart äta frukost sen sticker vi till skolan! puss

Framskjärten, hahahahaha!

2011-05-04 / 22:48:49 / Allmänt / 0 kommentarer
hej på er peeps!
Sitter här med Ebba nu och ska snart lägga oss i sängen och kolla på pretty little liars, sen vet jag inte. Sova väl? Men är inte alls trötta vafan!
Men kommer nog inte palla skriva mer, så vi hörs i morgon! puss
shay mitchell och snyggingen ian harding! :D

ute med mina allra bästa vänner!

2011-05-04 / 21:18:01 / Allmänt / 2 kommentarer
nu har vi precis varit ute med jozzan och nicole, riktigt roligt! Nu ska vi väl lägga oss i sängen snart och kolla färdigt på det pretty little liars avsnittet, har fortfarande inte sett klart de, haha. Men vet inte alls när vi lägger oss idag? Skola i morgon men ju men ja, tror ju inte vi kommer lyckas somnas så tidigt i alla fall... puss
mina och Ebbas hetingar! ;)

pretty little liars.

2011-05-04 / 18:22:48 / Allmänt / 0 kommentarer
nu har vi precis städat lite haha, eller jag har det. Har också börjat kolla på pretty little liars, igen. För att ebba har aldrig sett det och ville se det så visst.
Så ska väl sätta på det nu, och hämta choklad hihi, puss

detta jävla pluggande.

2011-05-04 / 16:41:24 / Allmänt / 0 kommentarer
har precis pluggat lite, eller har mer hjälpt Ebba med hennes spanskaläxa men ändå, haha. Ska nog plugga ett litet tag till, måste plugga lite svenska också. Och matte men det orkar jag verkligen intem tycker jag ligger hyfsat bra till i matteboken, inte för och skryta men ja haha! Puss
it's gonna be a summer full of lies! ;)

dagens låttips.

2011-05-04 / 15:08:04 / izzas tips. / 0 kommentarer

dag 13 - favorit intervju med justin.

2011-05-04 / 15:05:46 / Allmänt / 0 kommentarer
aw!
"forgetting lyrics"?
justin: oh... many times. I walk away!
haha aw, söte! :D

dagens outfit.

2011-05-04 / 15:00:48 / Allmänt / 0 kommentarer
jeans - gina tricot 99 kr.
tjocktröja - gina tricot 150 kr tror jag.
rosa linne under - gina tricot 99 kr.

when I meet you boy my heart went knock knock.

2011-05-04 / 14:56:53 / Allmänt / 0 kommentarer
tjabba peeps!
Har precis kommit hem från skolan, Ebba är också här. Ska väl snart plugga tror jag sen vet jag inte vad vi hittar på. Ska i alla fall fota dagens outfit och sånt nu, så  det kommer snart! puss

there's something about the sunshine baby, I'm seeing you with whole new light.

2011-05-04 / 07:24:22 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon peeps!
Är ändå ganska pigg idag, eller ja mer än vanligt i alla fall. Idag ska Ebba sova här, har inte frågat pappa än men får hoppas att det går. Annars får vi träffas bara. Ska i alla fall gå och äta frukost nu sen ska jag bädda min säng och sånt, har redan gjort ve mig och klätt på mig. puss
åh vad jag saknar det!

did u forget all the plans that you made with me? Cause baby I didn't.

2011-05-03 / 20:10:25 / Allmänt / 0 kommentarer
nu ska jag lägga över ghost whisperer på usbet och sen ska jag ringa mamma. Måste verkligen lägga mig i sängen och ta det lugnt nu, fyfan mitt huvud! Vi hörs i morgon bitti, sov gott hörrni, puss!
herregud vad jag saknar London och framförallt justin konserten! Det var helt jävla fantastiskt! Hade kunnat göra om det 1000 gånger, saknar det som fan! Det var dom tre bästa dagarna i mitt liv och jag kunde bara lämna allt annat bakom mig. London, Justin Bieber, hur bättre kan det bli? Tack pappa än en gång!

put your hands up in the air.

2011-05-03 / 19:45:06 / Allmänt / 0 kommentarer
sitter här och dricker vitamin just nu, har sjukt ont i huvudet så ska snart lägga mig i min säng och kolla på ghost whisperer och sen ska jag sova. Skriver nog ett till inlägg sen. I morgon kommer i alla fall Ebba hit sen sover hon här, mysigt. Puss
izza is rapping och bilden är sned, haha.

pics.

2011-05-03 / 19:05:42 / Allmänt / 0 kommentarer

rock with me.

2011-05-03 / 18:53:29 / Allmänt / 0 kommentarer
haha, bytte tillbaka till min gamla design, orkade inte riktigt den andra. Men ska gå ifrån datorn nu ett tag! puss

design.

2011-05-03 / 18:07:29 / Allmänt / 0 kommentarer
har suttit med designen ett tag nu, blev inte jätte bra men skit samma. Orkar seriöst inte, det är så jobbigt ibland.
Har även pluggat matte och ätit, ska snart ta en dusch tror jag sen ska jag bara slappa hela kvällen. Har fortfarande grymt ont i huvudet så får väl ta en panodil! puss

dag 12 - bästa färgen som justin bär.

2011-05-03 / 16:35:26 / Allmänt / 0 kommentarer
det är helt klart lila och vit! Han passar så sjukt bra i dom färgerna och såklart för att lila och vit är några av mina favoritfärger! :)

dagens outfit.

2011-05-03 / 16:29:22 / Allmänt / 0 kommentarer
jeans - london, primark. 8 pund (80 kronor)
skjorta - cassels, 150 kr.
linne under - H&M 29 kr.

Lev i nuet och tänk inte på framtiden.

2011-05-03 / 16:06:48 / Allmänt / 1 kommentarer
skrev precis ett långt inlägg, men allt cepade. Kom i alla fall precis hem från skolan, har ont i huvudet som vanligt.
Ska inte gör någonting idag faktiskt, förutom att plugga. Massa matte och lite svenska. Ska i alla fall lägga in dagens outfit och allt det snart, puss!
slagge ska de va, haha.

godmorgon!

2011-05-03 / 07:00:45 / Allmänt / 0 kommentarer
godmorgon peeps.
Har precis vaknat, och shit vad trött jag är. Som vanligt. Jag hatar att gå upp tidigt, vill minst sova till tio.
Men ska i alla fall snart börja göra ve mig sen ska jag cykla till skolan! Hörs när jag är hemma, puss!
haha väldigt fin bild.

CSI

2011-05-02 / 20:43:58 / Allmänt / 0 kommentarer
alltså förlåt för uppdateringen, verkligen. Men ska verkligen bättra i morgon! Ska i alla fall hoppa in i en dusch nu sen ska jag kolla på CSI, för justin är med då måste jag ju liksom kolla ;) Men vi hörs i morgon, ska försöka blogga på morgonen, puss!

what do u wan't from me?

2011-05-02 / 19:40:45 / Allmänt / 0 kommentarer
blogg.se är seriöst cp just nu, det går inte att ladda upp bilder eller någonting? :o Skit konsigt. Förlåt för dålig uppdatering iallafall, men pappa hämtade mig direkt efter skolan och sen körde vi till båten, åt i danmark och sånt mysigt. Ska snart in i en dusch, skriver sen. puss

Bloggpaus

2011-05-01 / 16:37:03 / Allmänt / 0 kommentarer
Bloggpaus till i morgon!

Mobilblogg

2011-05-01 / 13:05:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Sitter hemma hos Ebba i hennes soffa nu. Vi la oss typ sex imorse haha. Men vi hörs senare , jobbigt att blogga från ebbas iphone ;) puss

You think you cooler than me.

2011-05-01 / 00:15:34 / Allmänt / 0 kommentarer
nu sitter jag hemma hos Ebba, äter smält choklad och har det röligt! Var på "majbålet" innan, men det är eldningsförbud så de fick inte tända något bål, så de fick tända små eldar i typ krukor istället.
Sen träffade vi Nicci & jozzan där, najsigt :) Kommer typ inte orka blogga mer idag, är grymt övertröttad alltså, haha! Men vi hörs imorgon med bättre uppdatering, puss på er och sov gott!

izza styyle ;)

RSS 2.0