shows

2011-10-16 / 12:58:06 / serier/filmer / 2 kommentarer
Tänkte börja med sån här sak efter varje avsnitt i olika serier jag följer. Vad jag tyckte om avsnittet osv!

The vampire diaries 3x05 - The reckoning
Ett grymt avsnitt! Satt och spände mig hela avsnittet så bra det var! Shit! Matt ringer bonnie och säger att han ska ta självmord för att kunna se Vicki igen, men att hon måste återuppliva honom sen med hjälp av hjärt och lugn räddning. Stefan, Klaus och Rebecca is back in mystic falls... shit. Klaus får reda på att Elena inte är död men att hon inte behöver vara död för att han ska kunna göra hybrider. Han behöver bara hennes blod. Klaus tvingar Stefan att dricka från Elena, med hjälp av tankekontroll. Och scenen i slutet med Elena och Damon, åh! ♥ Men Stefan då? Han avbryter mitt i allt, han har stängt av sina känlor och tänker flytta hem igen!


The secret circle 1x05 - slither
Ett super avsnitt! Melissa har demonen i sig, och det blir inte roligt för dom andra. Cassie berättar för sin mormor att hon vet att hon är en häxa. Och hennes mormor hjälper dom att få demonen ifrån melissa. Men istället hoppar den i Nick. Som senare dör... buhu :( Han som var såååå snygg!


Ringer 1x01 - Pilot
Ganska segt i början, men när hon åker till sin tvillingsyster börjar allting hända. De är ute och åkter båt, Bridget somnar och när hon vaknar är henne syster borta. Hon tror att hon har tagit sjävlmord.
Hon ser ingen annan utväg, så hon låtsas vara sin syster. Bridget som trodde att sin syster hade ett perfekt liv. En man, bästa vän, lyxhus, rik. Men hon upptäcker att hennes syster har mer hemligheter än vad hon nånsin kunde tänkas.

Kommentarer
Postat av: Julia

hoppas man även kan fråga frågor i detta inlägget!

Justin bieber eller Buffy the vampire slayer?

2011-10-16 @ 13:21:09
Postat av: sup!

Vill du suga av någon i innebandy herr laget?

2011-10-16 @ 13:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0