"The time we had together were the time of our lives."

2012-11-11 / 18:04:00 / justin bieber ♥ / 0 kommentarer
Vad tror ni? Är Jelena över? Det verkar ju som det... Okej, detta kommer låta sjukt konstigt. Jag har hoppats i två år att de ska göra slut men nu när de äntligen har gjort det vill jag att de ska vara tillsammans igen. Det kommer bli konstigt att se Justin med någon annan tjej. Och ärligt talat, de var ganska söta tillsammans. Liksom.. bara för de har gjort slut betyder det ju inte att jag kommer få honom. HAHA! Det är ju typ det jag har gått och tänkt. Och seriöst, Selena har accepterat oss beliebers. Hon har fått ta massor av skit från vissa av oss men hon har ändå accepterat oss. Det viktigaste av allt - Justin var lycklig med henne. Nu när de antagligen har gjort slut har han gråtit på sin konsert medan han sjöng be alright, flera bilder finns ute på nätet när han ser väääldigt nere ut osv.
Anledningar till att Jelena antaligen är över:
* Justin uppträdde på Victoria Secrets show, umgicks med en av modellerna efteråt, Barbra. Lil Twist lade ut en bild på Justin, Barbra och Lil Twist på instagram som han sedan tog bort. Selena lade sedan ut den på twitter med 'texten' "....." 
* Flera av Selenas vänner har skrivit elaka saker på Barbra samt skrivit "stöttande" ord till Selena. 
* Justin grät medan han sjönt be alright på sin konsert igår + sjönt I lovED you istället för I lovE you. 
* Han sjöng "U got it bad" på sin konsert. 
* Han har sett väldigt nere ut på sistonde.
* Han har skrivit på twitter "focused on the positive". 
* När han blev tillfrågad i en intervju igår/idag om de hade gjort slut svarade han "I-I don't even know what's going on in my life.. it doesn't make sense." 
Men som sagt, man vet ju aldrig. Det kanske bara är en "svacka" och de kanske löser det! Nu blev detta ett väldigt långt inlägg vilket inte alls var meningen. Men jaja! 
Jelena in our hearts. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0